Új privát üzeneted érkezett!

Hát az frankó! Azért nincs még esküvő, mert nincs pénzünk. Most meg lehet, hogy ki kell fizetnünk 15 eFT-ot csak úgy...mintha nem lenne már így is nagyon sokban?

babaimádó
Kép
babaimado

monyoka,
Jelezz valamit vissza!!! Ugye a :cry: nem biztos :cry: !!!!

babaimádo,
Neked is jó reggelt!!! :D

szilcsi,
Valóban lehet akár beágyazódási esés is!!! :wink:
mfpan

robcsi,
Érdekes dolgok történnek velem mostanság....
A ciklusom mindig 30+/-1-2 nap volt. mióta aktívan próbálkozunk 4. hónapja, meghülyült... 36 napos lett. Ebben a hónapban kezdtem az E vitamint, cickafark stb. erre most lett egy ilyen kései pém!!!
Ilyen még soha nem volt! Ebben a hónapban volt - remélem, hogy volt - egy hüvelyfertőzésem, amelyet a múlt hétig kezeltünk... Ha megjön utána megyek vissza dokihoz... Remélem mindent rendben talál, és ez a késői pé sem jelent semmi rosszat!!!
mfpan

Sziasztok4

Na ez megint nem az én hónapom volt, sajna nem volt itthon a párom a fertly szerinti pé-kor :cry: Kép
klarissza32

ja ez nem az bocsi:

EZ a JÓ Kép
klarissza32

klarissza,
Ilyen korán szokott péd lenni? Nem lehet, hogy később lesz és elkaphatjátok?!
mfpan

sziasztok,
nagyon-nagyon drukkolok afonyanak, de en (mar ez is) babonas vagyok, feltem, ugyhogy meg nem gratulalnek, csak mosolygok es szoritok!!!!
hajraaaaaaaaaaa!!! :lol: :lol:

nekem meg a februari hsg-m is olyan bizonytalan, most meg nem jott meg a mensim :( (maskor bezzeg, mikor nem varjuk :evil: ), most hogy siettetnem, hogy legyunk tul az atjarhatosagin es azon a cikluson (mert akkor az karba vesz, nem adnak stimut sem, ki kell hagyni), most kesik...ne, ne irjatok, hogy ugy jarhatok, mint afonya, mert papirom van rola, hogy nem lehetseges, ugyanis voltam uh-n kozepidoben, es ha volt p.e. akkor az a rossz oldalon volt, ami nem hogy csoda folytan talan atjarhato, hanem egyszeruen NINCS. hot nem mertem ebben a honapban, nem tudom mit csinal a ciklusom, mar semmim sem mukodik, ahh.

na, nem terjesztem itt a negativ erzeseket, majd jelentkezem meg, ha van valami erdemleges!mondjuk megjon vagy tudok hsg datumot.

monyoka, sajnalom...mit is jelent pontosan a :( ???

tobbieknek rengeteg puszi es oleles es drukk-hegyek. ha kov ciklusban homerozok, akkor rendszeresebben jovok ujra, igerem.
vakond
vakond

Sziasztok!

Monyoka, ne keseredj el. Na tudom ez nem ilyen egyszerű

Mfpan, nem kicsi a ciklusod. Mostmár a pé szerint meg kellene jönnie, nem?

Nekem még nem jött meg, szóval azért a remény hal meg utoljára ( csak pecsételteme tegnap egyenlőre :))
Hőm se rossz. tesztem negatív bár oda tudom képzelni a második csíkot.

Csikken

Kép

KépKép
Kép
csikken

csikken,
Jól beszélsz!!! Lehet, hogy semmi az a pecsételés!!!!! Csak nyugi!!! Aztán lássuk a +!!!
Igen, életemben elsőnek produkáltam egy ekkora ciklust.... Várom pririt, úgyhogy nem Feléd, hanem erre, ide hozzám érkezik!!!
mfpan

Csikken, a 12. dpo-n vagy csak, még lehet belőle + teszt! Bár a pecsételés nem jó jel... :?

Vakond, gyere sűrűbben! És mérjél szorgalmasan!

Robcsi, hát igen, pont akkor nem mértem, amikor kellett volna, de a fene se gondolta volna, hogy ilyen korán lenne pé. :shock: Eddig mindig a 17-20. nap körül volt, mióta mérek (ez a 4. ciklus).
Ez van, majd kiderül. Nem lovallom bele magam, sztem nem jött össze, a vizsgák miatt sajnos nagyon sokat idegeskedtem, sztem a korai pé is ennek köszönhető. Ha péntekig semmi, akkor pénteken teszt (ha a hőm is jó lesz).

Klarissza, ne búsulj, majd lesz ez még jobb is! Mi is mindig ezzel szívjuk meg, hogy tuti akkor azon az egy napon nem vagyunk együtt, amikor kellene... :roll: De majdcsak beletrafálunk egyszer! :lol:

Snufi, merre vagy? Küldtem képet! :wink:

Kép
szilcsi

Sziasztok!
Ezer éve nem jelentkeztem, de a jó hírek gyorsn trejednek a neten!
Áfi!
Gratulálok! És igen a második sz.tem is erősebb! SZurkolok, hogy holnap még erősebb legyen? Hányadik dpo-n csináltad?
Monyo!
Most megjött vagy mi van? Pedig ahogy olvastam nagyon szurkoltam!
Babancs!
nagyon helyes a babód!
Röviden rólunk. Ithton vagyok és már maradok is. vezsélyeztetett kismama lettem, mivel a méhszájamat eléri a méhlepény. Bármikor bevérezthetek. Szigorú ágynyugalomra vagyok ítélve. A 18 hetes Uh szerint úgy néz ki kiscsaj lakik a pocakomban, de még nem tuti.

moni

szilcsi,
A babócák sokszok akkor lepik meg a szülőket, amikor nem is számítanak rájuk... Mert pl. most biztos nem, mert sokat idegeskedtem... stb.!!!!! :lol:
Bízz egy picit!!!! :wink:
mfpan

Sziasztok!

Itt vok!!!!!!!

Monyóka, Szirom, virtuális ölelés!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:

Szilcsi, tán beágyazódás??? :wink:

Rólam: pont ma nem mértem hőt, pedig a tegnapi arra utalt, hogy tegnap/ma van pé.-em. De 3 órával korábban keltem a szokásosnál, így nem lett volna értelme... :roll: Mert ugyebár ma voltam 2. (14. napi) vérvételen!!!!! :lol: Hősiesen viseltem!!! (de azért barátnőm elkísért, biztos, ami biztos! :oops: )

Ennyi.

Megyek vasalni... :arrow:

Szirmi: gyümölcsnap van ma, tudod mit csinálok vacsira? Rakott sült gyümölcsöket. Ma hallottam a "receptet", kiváncsi leszek!!!!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

felteszek egy tesztképet. ha én nagyon koncentrálok rá akkor egy iszonyat halvány csik azért talán ott van. Vagy csak én látom.

Ma még nem volt pecsételés, de azért a mensis jelek itt vannak ...

Kép
Kép

KépKép
Kép
csikken

Sziasztok!

Rohanok, gyors bekukk, este visszaolvasom a kétnapi termést:-)

Dobok egy görbét:
Kép

Félek, hogy meg fog jönni, csüt. éjszaka indulunk Németországba és nagyon nagy az izgalom, utazáskor mindig megjön :evil:

Mindenkinek Pussz!!!

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Csikken, én látom!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :shock: :D

snufi

Sziasztok!

Csikken, en latom a masodik csikot!!! :lol: Nagyon halvanyka de ott van! Eljen!!! Bocsi hogy csak igy ismeretlenul eljenezek Neked! :wink:

Afonya: hat, amikor olvastam a hirt ... :lol: irtora orulok, ez tenyleg egy csoda, nagyon, nagyon gratulalok!!! Drukkolok hogy ott maradjon a baba meg legalabb 8 honapig!!!

Micsoda babaeso ebben a topikban! :lol:

Monyoka: :cry: :cry: :cry: Itt valami nagyon nincs rendben de majd kikuralod Magad es akkor johet a babo aki ott is marad!!! :D

Koszi hogy nem vettetek meg ki a tablabol, nem nagyon van jo kedvem mostanaban, ugy felek hogy nem jott ossze. :cry:
Raadasul a kisfiam beteg es eszmeletlenul nyugos. :cry:

KépKép
KépKép
tontica

Csikken az bizony ott van! :)

Kép
elizabeth25

aranyosak vagytok :) Csak hát nem éppen ennek vannak meg a jelei. Na mindegy azért én is reménykedek, hátha :) :)

KépKép
Kép
csikken

CSIKKEN!
Juhhéjjjj...én is látom a 2. csíkot!!!hurráááááá

babaimádó
Kép
babaimado

CSIKKEN!
Juhhéjjjj...én is látom a 2. csíkot!!!hurráááááá

babaimádó
Kép
babaimado

csiken.en is latom csikot.csinalj holnap is egy tesztet.+++++++++
szoritok.

mint a vonalzomon is latszik,hatarozottan 1 cn.
valami nagyon gaz velem,es felek hogy a kezelesek ellenere sem fog sikerulni.
meg egy ilyet asszem nem birok ki.
jok az idegeim de azert ez mar nekem is kezd sok lenni.

Kép
monyoka

Monyoka, annyira de annyira rágörcsölsz a témára!!! Nem szabad ennyire spanolnod magad, kicsit próbálj meg megnyugodni, most kiderítették, mi a baj, kikezelik, te megnyugszol egy kicsit és akkor sikerülni fog.
Tudod, azt mondják, hogy ha nagyon akarja az ember, úgysem jön össze. Tudom, nehéz nem erre koncentrálni, hiszen itt mindannyian azért vagyunk itt, mert babát szeretnénk. Te már vesztettél is el magzatot, nagyon nehéz feldolgozni, de kicsit kattanj le a témáról. Ha mindig ezen rágódsz, bele fogsz betegedni, az pedig nem fog segíteni, sőt.
Nem akarok belevauvau, csak segíteni szeretnék, hogy könnyebben viseld, remélem, nem vetted bántásnak!
Miért ne sikerülne a kezelések ellenére??? Hiszen olyan könnyen teherbe tudsz esni! És ez jó!!! Meglátod, hamarosan sikerül, csak türelem!!!

Kép
szilcsi

Monyoka, hanyadik dpo-n teszteltél? Hanyadikon jött meg?

Csikken, én is látom ám a 2. csíkot!!! Akkor most van pecsételés vagy nincs?

Kép
szilcsi

Szerintem majd csak szerdán csinálok, ha addig nem jön meg.
:) :) Olyan furi érzésem van,hogy mégha megjön akkor is tök jó hogy láttam ezt. Tökre boldog lettem tőle és ha nem ez a hónap akkor is LESZ egy másik amikor ott lesz biztos.

Monyoka én drukkolok neked nagyon !!!

KépKép
Kép
csikken

csikken,
A felsőn én is látom a 2. csíkot!!!! :lol: :lol: :lol:

monyoka,
Nyugodj meg! Tényleg nem szabad, hogy bebeszélj magadnak mindent!! Meglátod rendbehozzák a problémádat és akkor sikerül a teherbeesés és maradás!!!
Nagyon DRUKKKKkkkkolunk mindannyian!!!
mfpan

szilcsi abban igazad van hogy konnyen teherbe tudodk esni(mostmar)mert azert mi is probalkozunk mar egy ideje sikertelenul.viszont nekem ez kicsi vigasz.csak hasonlitaskeppen,ez olyan mintha valakinek azt mondanam aki a masodikat szeretne,hogy neki legalabb van egy.remelm erted mit akarok mondani.
hiaba esem teherbe 100 szor ha egyet sem tudok kihordani.ez nekem nagyon faj.
nem tudom mikor volt pem,az tuti hogy 21ik cn-cn meg latszott az Uh a tuszom.

az meg hogy most negativ hangulato vagyok szerintem normalis.vissza lehet nezni hogy milyen bizakodo voltam a mostani ciklusomhoz,hogy fel voltam porogve.kicsit keresztulmegy ez rajtam es akkor majd maskent latom a dolgokat.

Kép
monyoka

Csikken,
én is látom, én is látom!!! :D
Monyóka,
szeretnék valami vígasztalót írni, de nem tudok. Biztosan nagyon nagyon rossz, de hidd el jó úton jársz! Gyógyulsz, gyógyszert szedsz, és ha kis idő múlva kutya bajod se lesz megmarad a baba is! Ne keseredj neki! Megölelgesselek? Na jó! ((((((((((((Monyó)))))))))))))))
Vendég

Sziasztok!

Monyóka :cry: !

Áfi, hát nem is tudom mit írjak?? GGRRRRRRRRRATTTTTTULLLLLLAA, én is látom a 2. csíkot!

Csikken hát a tied is egyértelmű, én rögtön megláttam!

Lányok olyan van hogy vkinek elmúlik a mensije és lelkileg vmiért válságba kerül és megint megjön?? Segítsetek!

Kép
kata05

Monyoka, én is azért írtam ám ezt, mert vigasztalni akartalak! :wink:
Mjadcsak elmúlik ez a negatív hangulatod! :lol:
Figyu, az már fél siker, hogy könnyen teherbe tudsz esni! Most már csak a másik fele hiányzik,és az is meglesz nemsokára.
Én még addig sem jutottam el,mint te. :? De én is el fogok! :lol:

És most eszek egy kis vigasztaló pilóta kekszet helyettetek is! :lol: :wink:

Kép
szilcsi

Valami baj van Kata? :shock:

snufi

Hát baj az van, sajnos! Szerinted lehet ilyen hogy megint megjön?

Kép
kata05

Kata, simán lehet!!!!! Tudunk segíteni? :shock:

snufi

Aranyos vagy de nem és jelenleg nem is tudok írni róla. Egész nap így érzem magam :cry: !

Kép
kata05

Sajnálom... :cry: A későbbiekben is megtalálsz, ha gondolod. (privi, email vagy akár msn) Próbáld elterelni a gondolataid = foglald el magad!!!!! :idea:

snufi

Kata, mi a baj???

Mi az, hogy még egyszer megjön???

Kép
szilcsi

kata,
Nagyon szívesen segítünk! Biztos, hogy olyan valami történhetett Veled, ami olyan stresszhatást váltott ki nálad,ami miatt újra megjött... Nálam volt hasonló, csak az ellenkezőjével... Nem jött meg...
Ha úgy érzed majd elmeséled.....
mfpan

Sziasztok!

Monyóka! Iszonyúan sajnálom :cry: Hidd el, tudom, mit érzel, nálam kétszer volt ugyanez.
És lányok, higyjétek el, hogy a halvány pozitív után negatív teszt vagy mensi, az sokkal kegyetlenebb érzés, mint ha csak úgy megjön az embernek. Szóval Monyókát az nem vigasztalja, hogy "legalább teherbe tud esni", mert nincs fájdalmasabb, mint akár egy apró pöttyöt is elveszíteni.
Bocsi, tudom, hogy vigasztalni akartátok ezzel, de muszáj leírnom, hogy szerintem ezek nem a jó szavak. Ne haragudjatok tényleg, hogy ezt mondom, hiszen annyira aranyosak vagytok :wink:

Kata! Biztosan nem tudunk segíteni? Stresszttől simán megjöhet újra, felborulhat a ciklus.

Csikken! Szép a csíkocskád :lol: :lol: :lol:

Snufi! Adsz receptet sült gyümölcshöz? érdekelne ám!
Bár én most felborítottam a rendszert, mert az elmúlt napokban olyan hányigerrel és farkaséhséggel küzdöttem, hogy simán ettem mindent. Most visszatérek a diétához.

Vakond! Örülök, hogy jelentkeztél!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Kata!
Ha tudunk valamiben segíteni, feltétlenül szólj. NEM AKARLAK FAGGATNI, DE HA KI AKAROD ÖNTENI A SZÍVED, TEDD MEG NYUGODTAN ITT, VAGY MAILBEN, VAGY PRIVIBEN.

babaimádó
Kép
babaimado

Szirom, vettem az adást, akkor nem tudom, mit mondhatnék... :(
Itt sztem mindenki csak a legjobb szándékai szerint ír, hiszen a babavállalás a nők legérzékenyebb témája. Én tényleg irigylem Monyot (téged is), hiszen legalább azt tudjátok, hogy sikerülhet. Én mindig attól félek, és iszonyúan görcsölök ezen, hogy mi van, ha egyáltalán nem is lehet gyerekem??? Ha teljesen terméketlen vagyok? Ha hiába mérem a hőmet, falom a vitamint és álmodozok és reménykedek???
Ne haragudjatok, tényleg csak a jószándék vezérelt, és az én szememben ti már egy lépéssel előttem (előttünk) jártok...

Kép
szilcsi

Úgy tűnik, a január a végletek hónapja: a nagy örömöké és a nagy szomorúságé is...

Nade már csak pár nap, itt az új hónap, amikor is 4 + tesztet kell produkálnunk, úgyhogy szedjük össze magunkat!!! :wink:

Kép
szilcsi

szilcsi,
Jól beszélsz!!!! Itt mindenkinek lesz saját +++ tesztje!!!!
Gyűjtsük be szépen, nyugodtan és türelmesen!!!
mfpan

Persze Szilcsi, én ezt tudom, hiszen írtam is. Tündérek vagytok :D

Értem a félelmeidet, hiszen én is átestem ezeken. Csak aztán jött Miksa, tehát már van gyerekünk, nem is akármilyen :wink: , de most megint mégse megy, és nem tudom miért! Én meg ebbe bolondulok bele :evil:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Lányok, lányok!!!!
Nem megbolondulni!!! Hinni, reménykedni, de inkább bízni!!!!Legyetek már tisztában azzal, hogy minket Isten erre leggyönyörűbb feladatra (a gyermek fogantatásra, kihordásra és felnevelésre) alkotott!!!! Mindannyiunknak lesz 1-2-3... gyermeke!!! Csak nem biztos, hogy akkor jön össze, amikor éppen annyira akarjuk!!!
De biztos, hogy összejön!!!!! :wink:

Puszi Mindenkinek! Az érthető búslakodás után fel a fejjel és mutassuk meg, hogy akkor is...!!!!

Holnap jövök!
Panni
mfpan

Lányok, ha jót akartok mosolyogni (nevetni, röhögni :lol: ), akkor ugorjatok oda, hogy Újpesti szülőotthon, 43. oldal közepefelé. Nézegetem épp a régi írásokat, és megtaláltam Miksa tigrisbukfences sorozatát. 8 hónaposan :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, hol van az Újpesti szülőotthon? Írd meg kérlek priviben, mert mennem kell, lejárt a melóidő, de kíváncsi vagyok rá! :lol:
Holnap reggel jövök és megnézem.
Puszi mindenkinek!

Kép
szilcsi

Kórházak, szülészetek alatt. Valahol az elején.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Még pontosabban Újpesti kórház szülészet címszó alatt. Nem is emlékeztem már :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok! Nézzétek a görbém!!! Kép

Mit szóltok hozzá??

babaimádó
Kép
babaimado

Áfonya!!

Igazad lett! Ma magasabb a hőm!

KI TUD VALAMIT LILIRŐL??