Új privát üzeneted érkezett!

Andi!
Kép és Kép Juhéjjjjj!

Kép
zölddisznó

Andi!

Gratulalok!!!! Nagyon-nagyon örülök!!!!

Kép

Kép
Kép
jucmuc

Sannah! :D

Udv. köztünk!

En csak remelem, hogy a Gonal nem mindenkire egyforman hat mert nekem is azt irtak fel es nemsokara kezdem a programot.

DE! Szerintem ha az orvos par nap utan latja, hogy nem nagyon nönek a tüszök siman ad vagy nagyobb adagot vagy masik gyogyszert.
Es attol meg nem kell vesznie a programnak. Legalabbis remelem, hogy igy van.

Kép
Kép
jucmuc

Köszönöm szépen! Drágák vagytok!
andrea23

[quote="sannah"]S írta:sannahokan azt mondták, hogy a gonal a legjobb és ezzel a lewgnagyobb az eredmény, ezért vagyunk egy kicsit szomorúrak, hogy mi miért nem reagálunk rá. De amit írtál abból egy kicsit megnyugodtam.

a gonal abból a szempontból a legjobb, hogy az a legtisztább hormont tartalmazó gyógyszer, és viszonylag ezáltal a dózis is kevésbé megterhelő a szervezet számára.
de az, hogy sikerül vagy nem... tényleg nem a gonaltól függ!!!!

a BMCben pl. nagyon gyakori a menopur-puregon páros, és semmivel sem rosszabb a statisztikája, mint a kaálinak, ahol meg a gonal van előnyben részesítve.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Andrea :D
én is gratulálok!!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Andi, nagyon nagy gratula! Szuper!!! :lol: :lol: :lol:

És képzeld ennek hatására csináltam én is gyorsan egy tesztet, bár nekem ma van a 11. nap transzfer után... és KÉT CSÍK van a teszten!!!

Holnap reggel megyek vérvételre, de ugye ez már nem változik? Hülye kérdés, de én még sosem láttam két csíkos tesztet.

Jud
jud71

Sziasztok!

Andi És Jud!

Kép
Vendég

Andrea,
Éljen éljen ügyi voltál :lol: :lol: :lol: Gratula! Vigyi magatokra!

Jud,
Halk gratula :D és szorítok hogy holnap jó magas legyen a hcg szinted :wink:
Vendég

Jud71!

Én sem csináltam még sosem két csíkosat. Direkt vérvételre mentem és nekem szerencsét hozott.

Nagyon drukkolok Neked és szerintem Neked is sikerült,hiszen ilyen korán teszteltél és pozitív... :lol: Csak jót jelenthet! :wink: Szorítok!
andrea23

Köszönöm Icsilya, nagyon kedves vagy. Amikor látták, hogy a gonal nem csinál kezdetben semmitsem, akkor megnövelték az adagot, dupla annyit kaptam mint más és hát semmisem történt azonkivül, hogy leállították. Mjad kiderül a megbeszélésen, hogy mi lesz, de remélem előbb utóbb nálunk is siker.

Gratulálok Andi, így ismeretlenül is!!!! :D
Vendég

Sziasztok

Andrea
nagy nagy gratula nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jucmuc
Gonal-f: nekem a kisfiamnál is Gonal volt, és most is az lesz, nekem jó volt, és remélem, hogy most is az lesz
UH-on nézik a Gonal-f hatását, nálam is annak idején emelni kellett az adagot pár nap után, most pedig eleve nagyobb addaggal indulunk, úgyhogy emiatt ne aggódj.

Sziasztok

Erika

És végre tegnaptól én is szúrom magam a Suprefact-al.

Kép

Kép
erika13

Jud :D
szuper!!! :D :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Andrea és Jud!

Nagyon gratulálok!!!!!!!! Sok boldogságot és jó egészséget
kívánok!!!! :P :P :P :P
edus76

Csajok ezeket a jó kis képeket honnan veszitek???????? :shock:
edus76

BABAESŐ VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ANDI,JUD GRATULÁLOK!MÉG NEKEM IS HIHETETLEN,ÜGYIK VAGYTOK!!!
lola29

Andrea, Jud! Gratulálok!!! (A háttérolvasgatóknak is szabad :lol: ?)

Sannah! Én ugyan nem a lombikhoz, hanem a spontán ciklus rendbetételéhez kaptam a Closty után Menopur/Merional párost (4-5 injekciót összesen). Eredmény mindkét esetben 3 petesejt volt, ami lehet h a lomcikhoz kevésnek tűnhet, de 1 babához 1 petesejt kell. Az eredményt a vonalzómon láthatod.

Sok sikert mindenkinek!!!

dkata

Köszi Kata. Tudom, hogy egy petesejt kell, csak már nagyon aggasztott, hogy nekem a legjobb sem jó és miért, miért pont én stb. Tudod, gondolom más is számlatalanszor feltette ezt a kérdést magának, hogy miért pont én???? És miért pont így stb.... . Hát én is vagyok vele, nekünk nem jön össze természetesen, nem reagálok a legjobbra stb.... . Köszi a választ mégegyszer. Gratulálok a babókához.
Vendég

Aranyos vagy, köszönöm. Örülök, ha kicsit is segíthettem. Sikerülni fog!!!

Lányok, csak a lelketek megtámogatása miatt: a hetet kórházban töltöttem. Mellettem egy lány feküdt, aki autóbalesetet szenvedett évekkel ezelőtt, baj van a pajzsmirigyével és asztmás. Azt mondták, soha nem lesz gyereke. 7 éve örökbe fogadtak egy gyönyörű kisfiút. 11 év és rengeteg kezelés után most 24 hetes pocaklakó ficánkol a hasában.
Szabad elkeseredni, ha nem sikerül, de soha ne adjátok fel!

dkata

És amit kifelejtettem a történetből: spontán fogant babát hordoz a pocakban.

dkata

Andrea, Jud

gratulálok nektek :D :D :D

végre megtöritek a rossz szériát.

Buborék

szeded az elevitet? lehet, hgoy amiatt nem tudsz WC-re menni.

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Szép estét mindenkinek!!!! :D :D

Melegség tölti el a szívemet azoktól amiket olvasok!

Andrea, Jud

Kép

Remélem a zebrák nem hagyják el ezt a környéket. :D :D :D
buborék5

Sziasztok

Jud
neked nektek is nagy nagy gratula :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Erika! :D

Köszönöm, hogy leirtad! Akkor matol drukk Neked is!

Jud!

Oriasi gratula!!!! Holnap is rendben lesz minden!

Kép
Kép
jucmuc

Erika!
Indul a drukk, ++++++++++++++++++energiák repülnek virtuálisan a gólya előtt Feléd!
Andrea és (halkan) Jud!
Nektek nagyon-nagy gratula, ha már tuti, várunk Benneteket szeretettel a babaváróson! Ideje már ujitani ott 1 kicsit!
Kata!
Látod, történnek csodák :D Olvastalak odaát, remélem még huzod 1 darabig :D

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Sziasztok

Melcsi
köszönöm a + energiákat, és lassan kirakom a gólya befogó hálót, nehogy túlrepüljön rajtunk (az utcában van 1-2 család ahol már van jó néhány, talán túl sok gyerek is)

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Szép estét mindenkinek. Jól indul az év!!!!!

andrea23
Gratulálok a pocaklakóhoz,és nagyon sok boldogságot nektek.

jud

A két csík az két csík!!! Neked is gratulálok.

erika13
Megkérdezhetem, hogy neked mennyi az emelt adag a Gonal-ból? Te is a fogigátlós protokolt kapod?

Gonal:
Nekem is azt írták és csakbízhatok benne hogy jó is lesz. Febr.2.-án megyek UH-ra és akkor tudom meg,hogy mikor kezdődika stimu, és mennyi.

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Sziasztok Lányok! Kép

Kb. december óta olvasgatlak benneteket és hihetetlenül szurkolok mindenkinek! Kép

El kell mondanom, hogy nagyon jó csapat vagytok. Kép

Rólam egy pár sorban...Kép

26 éves vagyok (bár vészesen közeledik a 27Kép )2005 december óta szeretnénk babát.
Először a PCOS derült ki (tudom, hogy páran ismeritek ezt a női endokrin betegséget), amire metformint szedek már egy éve és 2006 novemberében kiderült, hogy a párommal is gond van.
December 1-én beíratkoztunk a Kaáliba (Mágus doktor az orvosunk) és január 25-én szembesültünk azzal a tudtattal, hogy nem is biztos, hogy inszemünk lesz, hanem valószínüleg lombikkal kezdünk. Mindez a következő, Kaáiban végzendő sperma vizsgálat eredménytől függ, de sokkal nagyobb az esély a lombikra. A doki be is írt április végére. Kép

Mivel kevés időm van, ezért nagyon kevés információm van rólatok, időnként visszaolvasok és onnan tudom meg, hogy kivel mi a probléma, miért is jár a Kaáliba. Van egy profi táblázatotok, ahonnan tömören lehet tudni az infokat. Kép

Szóval nálunk PCOS és kiskatona problémák. :?

Nagyon "idegen" nekem ez az egész Kaáis dolog, bár amióta olvasgatlak benneteket, úgy érzeseim messze megváltoztak a Kaálival kapcsolatban. Kép Kép

Kb. ennyi rólam.

Andrea!Kép
Nagy gratula Neked!Kép

JudKép
Neked nagyon halkan! De hatalmas grat...Kép

Aranykavics
(22cn.)
Vendég

jud! Gratulálok Neked is!

Dkata! AZt hiszem, kicsit elvesztettem a fonalat..Bocsánat..
Te miért voltál kórházban? Jól vagy??

babaimádó
Kép
babaimado

Aranykavics! :D

Udvözöllek köztünk! Es mielöbbi babasodast kivanok akar inszemmel akar lombikkal!

Lanyok!

Tudja valaki mennyibe kerül a hatching fizetösen? Volt egy arlistam de a multkori konzultacion annyira magyaraztam, hogy ott hagytam a doki azstalan. :?

Köszi elöre is!

Kép
Kép
jucmuc

Judit

2005-ös árlistában 35000Ft. Remélem jót írtam.
buborék5

Babaimádó! A babavárósra szoktam írni, ott elolvashatod. Most szigorú fekvés, magnézium, és várom, h nőjön a baba...

dkata

Buborek!

Köszi szepen! Az meg nem is olyan veszelyes. Bar ki tudja azota mennyi de nagyon sokat nem emelhettek.

Köszi megegyszer es jo Kép pihit!

Kép
Kép
jucmuc

Andrea gratulálok, Jud remélem holnap Neked is lehet:):)

Harcihoz megyek én is legközelebb :D
galeria

Judit :D
szerintem akármennyivel nőhetett, mert 2005ben a fagyis transzfer is 35e ft volt, és 2006tól meg 50e ft.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Judit

2006.07.01-től a hatching 50,000.- Ft.

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Judit

Bocsi, hogy megtévesztettelek!! :? :? :? :oops: :oops: :oops:
buborék5

Buborek!

Ne viccelj!

Zsuzsi es Orsi!

Nagyon szepen köszi!!!

Kép
Kép
jucmuc

Kavics,
Üdv közöttünk :D Pco-hoz nekem is volt szerencsém... Krizsa nagyon emberséges doki én is hozzá járok. Sok sikert :wink: én májusra vagyok beírva lombikra de nekem még elötte lesz egy inszemem kb ennyit kell rólam tudni... Nagyon jó kis közösség van itt :wink:

Babaimádó,
Jól vagy?

Angel,
??
Vendég

Pandácska! Köszönöm, a helyzethez képes igen. Várom a Kaálit. Nagyon izgulok! Puszi

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt mindenkinek! :D

Megcsináltam a kötelező 15.napi tesztet és ez is negatív már nem szedem továbba progit.

Jud71,
Mennek a drukkok a magas hcg eredményhez :wink: :D

Babaimádó,
Nekem most egy hónap szünet jön és meg kell hogy mondjam nagyon örülök neki!
Vendég

Pandácska! Pihend ki magad!!

babaimádó
Kép
babaimado

Pandácska!

Töltődj fel sok-sok energiával!!
Ez az év a Tiéd is érzem, még sok meglepetést tartogat neked is! :wink:
buborék5

Most olvasom, hogy a SOTE-n kérnek közjegyzői papírt az élettársi viszonyról a kezelések megkezdése előtt azoktól, akik nem házasok. A Kaáliban ez hogy működik? Tudna valaki informálni engem? Nagyon megköszönném.

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimádó

Mi nem vagyunk házasok és nekünk is kellett a kaáliba.
buborék5

Babaimádó,
Tölünk nem kértek papírt hogy házasok vagyunk a tb kártyám még a leánykori nevemen van és engem ugy is jegyeztek be. Szeritem itt nem kérnek mondjuk ez azért más mint a Sote mert ugye bizonyos dolgokért fizetni kell.
Vendég

Buborék!Pandácska!Köszönöm a válaszotokat. AZ a baj, hogy nem jutottam előrébb, mert 1:1 :D

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimádó,
Ha Buborék azt mondja hogy kérnek akkor bizti kérnek mert mondjuk más a házasság meg az élettársi viszony de én a leánykori nevemen vagyok mert a tb kártya alapján csinálják a kartont de lehet hogy elkérték a személyit bár erre nem emlékszem :roll:
Vendég

Pndacska! :D

Jo pihenest Neked! Igy vagy ugy de sikerülni fog hamarosan!

Babaimado! :D

Sajnos en sem tudom, hogy van az elettarsi viszonynal mert mi hazasok vagyunk. Tölünk kertek a hazzassagi anyakönyvi kivonatot.
De szerintem ha betelefonalsz rögtön megmondjak.
Sok sikert!

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc,
kértek házasságit? Akkor én ezt megúsztam :roll: bár becsület szavamra betudom mutatni :wink:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?