Új privát üzeneted érkezett!

Szioka azt kérdezném hogy nem tudja e valaki hogy a fertilityért kell e fizetni??

Szioka
tibu

sziasztok!
hazaértünk anyóséktól.

szirmi: sajnálom.

áfi, monyóka: hatalmas gratula.

rólam: ma nem mértem hőt, itthon maradt a lázmérőm. de mensi még mindig sehol.

katica
katica30

Sziasztok!

Áfi nagy nagy gratula!! Ez bizony pozitív :))))))))))) Az én elsőm is ilyen nagyon halvány volt. két nap múlva pedig szép erős!!

Monyóka! a te teszted is szép erős lesz holnap!!!

Szirom! Sajnálom, de a február remélem a tiéd!!

Feltettem én is a babás görbémet a másik topicra. ha érdekel akkor megvan az Eszteres görbém is.

judis

Sziasztok!

Áfi!!! Annyira örülök Nektek! Én tudtam, hogy vannak csodák :)
Monyóka Nektek is gratula látszik az a csík rendesen!

Melcsi, én kérdeztem a mellfájást pé-kor. Nekem mindig szurkálnak a melleim meg a petefészkeim azidőtájt.
Szirom, sajnálom, pedig a görbéd nem ezt sugallta. Már amennyire meg tudom ítélni.
Az én görbém nem sokat mutat még, azért felteszem.
Kép
[/img]

Kép

Kép
[/url]
stella40

Sziasztok,

Áfi, Monyó halk gratula semmit nem kiabálunk el, de már azért itt sikítoztam örömömben apának, nem tudta mi bajom van :lol:

Szirom :cry: sajnálom, a fene vigye el, pedig a fejemet adtam volna rá.

Csikken :cry: sajnálom

Babancs, édes a babó :lol:

ceni, gyógyulgass meg, és köszi az infót. Mondjuk én nem tudom sajna hasznosítani :) , de kaptam első vizsgálaton egy listát mit lehet szedni az egyes betegségekre. Ami mondjuk otthon sem állna szerintem semmiből, de annyi eszem nem volt, hogy lázra gyorsan vegyek valamit, amit szabad, azt hiszem ezt bepótolom. Az is igaz, hogy én a langyos/hideg zuhanyra esküszök.

Pussz

Purc

Kép

Kép
purc

Szerintem legyen Katica a januári negyedik befutó!!!

Katica teszt??
klarissza32

Sziasztok Kedves Lánykák! :D

Csak röviden:

Monyoka, Áfonya, nagyon gratulálok nektek a csodabébikhez! Azt hiszem, itt nagyon sokan az ilyenfajta csodára várnak, remélem, hogy mindenkivel megtörténik végre!

Ceniko, vigyázz magatokra, kúráld ki a csúnya bacikat!

Babancs, nagyon szép a kisbabád!

Szirom, Csikken: :cry: :cry:
Remélem, legközelebb nektek is sikerül a babuci!+++++++++++++

Minden babára vágyónak nagyon drukkolok, hogy mihamarabb sikerüljön a zebrás teszt!

Sok puszi

U.i.: feltettem a másikba én is a görbuszkámat! Remélem, nem baj!
Vendég

klarissza: néhány nap múlva tesztelek újra, most elég volt a tegnapi negatív teszt. szívesen vállalom a negyedik helyezést... :D
katica
katica30

Monyóka!!Gratulálok! Hát ennyit a biztos fogamzásgátlásról :D :D :D

babaimádó
Kép
babaimado

Áfi! Apa örül nagyon, ugye? :)

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimcsi! Mintha már jobb lenne a kedved!!! :D Mondjuk ennyi jó hír, mindenkinek csak erőt és reményt adhat!
Vendég

Babaimádó,
apa nagyon óvatos. :) Megértem. Örül persze, többször kaptam ma azon hogy maga elé mosolyog, csak Enikő elött vetéltem egy 5 hetes babát, és Enikővel is vérezgettem a legelején, szóval úgy tűnik nálam ez az első pár hét nagyon rizikós, meg még olyan hihetetlen is az egész, nem tudom elégszer elmondani mennyire semmi esély nem volt erre és hogy zokogtam a lapar után mikor elmondta a doki hogy nekem mindkét petevezetőm elzáródott, a jobbon nagy nyomással jutott át kevés folyadék, és hogy ez semmire nem elég, lombik kell... szóval érted. Még picit hihetetlen, de azért örül apa is! :) Ha a keddi teszt szebb lesz biztos megnyugszik ő is és mer majd kifelé is örülni. :)
Vendég

Áfonya!

Bocsi, én csak véletlenül cseppentem ide, és ahogy olvasom a történetedet: hát elérzékenyületem, ez fantasztikus!

Engedd meg, hogy gratuláljak!

"az élet utat tör magának"
dera

Dera,
köszönöm és remélem hozzád is mihamarabb bekopog a gólya! :)
És persze mindenkihez aki erre vár! :)
Vendég

Sziasztok!

Köszi csajok, mindenkinek. Szirom most borozgat... :wink: :(

Valaki kérdezte: ebben a hónapban akartam menni dokihoz, de a hónap elején ő volt szabin, aztán nekem jött be két lapzárta pont rosszkor, aztán meg már túl voltam a hónap felén, és úgy döntöttem, hogy kivárom, hátha most. Miksa is januárban fogant... :oops: Hát ez nem jött be. Úgyhogy most ha elmúlik, megyek hozzá.

Csikken, ne haragudj, én sajnos el voltam keveredve magammal. Szégyellem, hogy kifelejtettelek :oops: Sajnálom a pecsételést nagyon :cry:

Zöldi, és akit még érdekel (tavaly nagyon klasszul sikerült):

http://www.iranyhorany2007.fw.hu/

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom! Egészségedre! Akkor most virtuálisan koccintok Veled.
Köszi a linket! Megyünk, tuti!!!

Kép
zölddisznó

Jóóóóóóóó reggelt nőtársaim!

Ismét átvettem a vezetést!

Hogy vagytok tesztpusztítók? Milyen volt az első (tudatos) éjszakátok hármasban a pihepuha ágyikóban?

Ronda, de finom:

Kép

Kép ...hehe!

Kép
zölddisznó

jó reggelt
hőjelentés
Kép
visszamelegedtem :wink: de nem biztos hogy ez jelent valamit, Sziromnak is volt hőleesése, és mégis megjött neki :(

Szirom :(

Kép
gaby25

Gaby! Nem pesszimisztáskodni!!!

Kép
zölddisznó

Kép

Az alsó a mai. Ugye szerintetek is erősödött? Vagy nem? Persze ez ugyanaz a teszt, ma veszek másikat, eche Ungarisét, és ha holnapra se lesz nekem normális 2 csíkom nem is tudom mit csinálok.
Monyó
???
Gaby,
nézd meg az én görbémet, ha valamiből hát ebből nem néznél ki terhességet, úgyhogy fel a fejjel! A tied sokkal szebb!
Vendég

Lafie! Naná,. hogy örülök más boldogságának. Fülig érő szájjal izgatottan meséltem az este Apának, hogy milyen csodák történtek! :)

Áfi! Elképzeltem azt a kedves képet, ahogy csendben, halkan mosolyog maga elé!
Ne aggódj! Meglátod, minden rendben lesz. A JÓistenke azt akarta, hogy így megfoganjon és meg is fogja tertani. Tudod, feleslegesen ő sem dolgozik!!!!! :) Küldök neked 1 zsák nyugalmat, 1 zsák magabiztosságot és 1 hatalmas zsák boldogságot és jó egészséget! :)

Szirmi drága! Nem lehet mindegyik gyerekednek egy hónapban a szülinapja! GOndold csak át, az milyen költség! Így legalább megszlik :D

Gaby! A Te hőd is nagyon jónak látszik!Csak optimistán! LÁthatod, VANNAK MÉG CSODÁK!! MIért ne történne veled is meg??Türelem..

Magamról: Tegnap azzal húztatok, hogy támadjam le Apát, mert lehet, hogy mára felmegy a hőm...Bejött...Majd délután felteszem a görbuszt!

babaimádó
Kép
babaimado

hali.

indulok a gyogyszertarba.fel ora mulva jovok.
nagyon ideges vagyopk,reszketek.
leci szoritsatok. :shock:

Kép
monyoka

Hahó!

Áfi! Én erősebbnek látom! :wink:

Monyó! Drukkolok!++++++++++++

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Monyó,
kezem lábam csuriban érted!!!
De nem fogsz bepisilni? Ugye nem pisiltél még ma? Vagy fogtál fel mintát? EZ NAGYON FONTOS!!! ELSŐŐŐŐ PISIII!!! :)
Vendég

Jó reggelt!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tegnap felhívott Enikő, hogy képzeljem el, mi történt... Hát lányok, nagynagy gratula mindkettőtöknek!
Áfonya, ez igazi csoda, ami veletek történt, most már szorítok, hogy ne legyen semmi gond és 8 hónap múlva a kezedben tarthasd a kistesót! Azt hiszem, mindannyiunknak erőt és hitet adtál, hogy vannak még csodák!!!! :lol: :lol: :lol: Nagyon örülök nektek!!!

Monyoka, szorítok nagyonnagyon!!! Meglátod, lesz az a teszt erősebb is, és remélem, megmarad az apróság!!! :lol: :lol: :lol: De ha Áfonyánál történhetett ilyen csoda, akkor nálad is!!! :lol: :lol: :lol:

Én úgy örülök, komolyan, ez annyira de annyira jóóóóóóóóóó!!!

Kép
szilcsi

Monyóka!! Nagyon izgulok!
AZonnal írd meg, ha kész vagy. Én is szorítok!!!!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt! Azta, teljesen magam alatt vagyok Tőletek!!! Mi minden történt!!!!

áfi, monyoka nem merek hangosan, de hallkan igen: GRATULÁLOK!!!!!
Áfi, a mai határozottan erősebb!!!!!
Monyoka, gyorsan, gyorsan másik teszt!!! Ez is sokkal erősebb lesz!!!!

szirom,
Nagyon sajnálom.... Annyira szép görbéd volt, hogy megérett egy febr-márciusi totál +++ tesztre!!!!!

babancs,
Nagyon gyönyörű! Hatalmas élmény lehet egy 4D!!!!

ceniko,
Tessék gyógyúlni!!!! Nem ijesztgetni itt a jó népet!!!!

babaimádo,
Igen, sajna csak mhelyről tudok jelentkezni, kivéve egy-egy hétvégét, amikor net közelében vagyok.... Rossz is így! Annyi mindenről maradok le, aztán csak kapkodom a fejem.....

katica,
Légyszi, legyél 4.!!!! Annyira jó lenne!!!!!

Hőm a csodás kései pémmel.... Mostmár jöhetne pirnyó!!
1170055336.55.doc
mfpan

tudtam :( :(
szinte alig latszik a csikom,meg halvanyabb mint szombaton.urulok kifele,ennyi volt.

Kép
monyoka

Sziasztok! Csak berohantam, hogy mi van már a tesztelőkkel erősödtek-e?

Áfi! Erősebbnek látom! :wink:
Monyóka!++++++++++++++++++++++++

Én meg még melegedtem! :lol:

Bocsi mindenkitől! Ezer meló, otthon nincs gép, apa elvitte fejleszteni! :cry:

De gondolok rátok mindig!

Kép
bettike
Eger

Nannnnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee monyoka..de halvány csík azért csak van?? Első pisi volt?

babaimádó
Kép
babaimado

TE JÓ SZAGÚ ATYA ÚR ISTEN!
Először csak elkezdtem visszaolvasgatni, aztán megláttam mi van, és bocsi, de már csak a tesztelők hsz-eit kerestem vadul!
Görcsben a gyomrom, remeg kezem lábam, könnyes a szemem és rengeteg a melóm de nem tudok dolgozni :) ez HIHETETLEN!!!!

Áfi!
A hideg futkos a hátamon :) azt hiszem most jól megölelgetnélek :)
a gratulálok szó ide édes kevés!!!! nem tudom mit írjak :) ANNYIRA JÓ!!!!!!!!!!!!!

Monyóka!
Erősebb lesz, erősebb lesz, erősebb lesz és téged is jól megölelgetlek virtuálisan!

Csajok!
Ez egy szenzációs hétfő!!!!! Köszönet a csodákért!

Nem térek magamhoz bocsi!

CSODÁK PEDIG IGENIS VANNAK ÉS AZ ÉN CSODÁM IS MÁR TUTI ITT VAN AZ AJTÓBAN ÉS MOST KINYITOM A SZÍVEM KAPUJÁT ÉS JÓL BEENGEDEM RAJTA
sonjus

monyoka,
Nem első volt, nem? Hisz most szaladtál el tesztért??!! Ezért lehet!!!! :shock:

bettike,
Akkor még ma is küldök az én hőmből, ok!!??
mfpan

babaimado.elso pisi.mikor felkeltem akkor vettem le mintat.
halvany csik az van,de alig latszik.ha minden rendben menne nekem a szombati halvany utan ma mar eros csiknak kene lenni.

jaj de bunkesz vagyok.

szirmi,csiken.sajnalom hogy megjott :( hamarosan en is kovetlek benneteket ugy erzem.

Kép
monyoka

Monyó!
Ne már, csinálj holnap még még még! Én annyira szeretném :)
sonjus

MFpan! Jó reggelt!
Sonjus! Jó reggelt Neked is!Kb. én is így örülök. Én még nem adtam fel a reményt monyóka miatt!!

babaimádó
Kép
babaimado

Monyó,
ne izélj!!! Először is képet a tesztről! Másodszor meg más teszt, más érzékenység! Gondolom nem pont ugyanolyannal csináltad mindkétszer! Aztán meg nem erősödik az olyan fene gyorsan! Bízz abban a magzatban egy kicsit! Látod hogy élni akar, honnan veszed hogy ürül ki??? :shock: Holnap is teszt! És fotót!!! :wink:
Vendég

Monyoka, ne add fel, amíg nem jön meg!!! Kérlek!!!!

Görbém elég érdekesen alakul, nemtom, mi van. :shock: Mensinek még korai lenne... Kép

Kép
szilcsi

A stratégiai egüttléteket benne hagytam, sztem 15-16. napon volt pé.
Ha a 12.-en volt, nem hiszem, hogy beletrafáltunk.

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Szirom, Csikken nagyon sajnálom! :(

Szilcsi mizujs veled? Ez simán lehet beágyazódás, nagyon drukkolok hozzá. :D Kár, hogy pont akkor nem mértél amikor kellett volna. Irgum-burgum! :D

Monyóka, Áfinak igaza lehet, más teszt, más érzékenység. Tudom, már többször megtörtént veled és nem mersz bizakodni, de azért ne add fel teljesen a reményt.

Sonjus, kívánom, hogy a csoda minél hamarabb bekövetkezzen nálad is! Jól emlékszem, hogy februárban kezdődnek nálad kivizsgálások?

Áfi, határozottan erősebb a csík! Drukkolok nagyon!

mfpan mindig ilyen hosszúak a ciklusaid, vagy csak ez "sikerült" ilyenre?

Kép
Kép
robcsi03

Áfiiiiiiiiiiiiiii, na milyen volt az első este hármasban? :)

Monyokaaaaaaaaaaaaaaa, igen is ott van az a második csík, és tessék elhinni, hogy a baba is!!!!!!!!!!!! A hit falakat dönt le! Igen, és tegyél képet a tesztről, légyszi!

Szilcsi, ez akár beágyazódási is lehet :), nekem is ilyen nagyot esett, ha neked 15--16 napon volt pé-d és akkor is voltatok együtt...akkor ez a 8 nap azóta...simááááááááááááán! A ferty amúgy annó nekem a 17 napra rakta a pé-t, pedig a 14en volt....úgyhogy nem kell azért teljesen hinni neki! Te nem szoktad érezni, hogy mikor van? (Nekem mindig aznap nagyon erőssen szúrt valamelyik oldalon a petefészkem, alig tudtam menni!)

Babaimádo, hajrá-hajrá! :)

Coca, érdekesen alakul a görbuszod! :shock:

Katica, na és milyen volt anyósáknél,mi szombaton megyünk hozzájuk, de én mióta terhes vagyok, nem is voltam! :roll:

Kép
elizabeth25

:(

Kép
monyoka

Monyóka :( :cry: :cry:

Kép
Kép
robcsi03

Monyóka! Ugye nem azt akarod jelezni??????????????? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
bettike
Eger

Kép

Kép
bettike
Eger

Monyóka,
végtelenül sajnálom!!! :( :( :( Szedd a gyógyszert, meglátod a következő hónapban sikerül! (((((((((((((((Monyó))))))))))))))))) <-- ez egy nagy ölelés.
Vendég

Robcsi!
Már elkezdődtek a vérvételek, pénteken megyek a 2-ra, hétfőn a 3-ra és szerdán a 4-re. Párom is megy jövőhét szerdán az első fizikai és laborosra, utána 1 héttel, pedig a következőre! Ott már nem nyúlkálnak és ennek ő nagyon örül! :)
Bár nem vizsgálat de összefügg a témával, (mert enélkül nem csinálnak semmiféle orvosi beavatkozást) közjegyzői papírt kell csináltatni az élettársi kapcsolatunkról, mert nem vagyunk házasok, ezt most szerdán intézzük!
Szóval be vagyunk ám táblázva :)
/ott van egy kis bibi, hogy a páromnak úgy kell a vizsgálatokra menni, hogy előtte 5 napig nincs összebújkálás :oops: :(/
sonjus

Monyókaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!MI történt???!!!!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Sonjus!! Hova kell ez a közjegyzői papír? MI sem vagyunk még házasok, de épp az esküvőt tervezzük!!

babaimádó
Kép
babaimado

Monyóka drága!
Én akkor is ölellek! És össze fog az jönni! Most nem is így terveztétek nem? Na látod, mikor már rajta lesztek az ügyön, menni fog az és olyan erős csíkod lesz, hogy ihaj!
sonjus

Baba!
Nekünk a SOTE I-en rajta van a papíron, hogy kell.
Hogy akkor mi van, ha Ti most házasodtok és előtte lenne valami beavatkozás, azt nem tudom hogy van.
Azt is hallottam, hogy nem kell mindenhol.
Nekünk pehhhhhünkre kell (15.000.-)
sonjus

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?