Sziasztok!
Jó régen voltam, olvasgattam, csak írni már sosem volt időm! Most meg vagy 3 oldalt kell pótolnom! Apa már megint éjszakás...
Murphyke! Gratulálok Lilihez! Nagyon ügyesek voltatok! És nagyon szép! 1 ciciből szoptatsz? Én eleinte fejtem szopi után, mindig abból, amelyikből éppen evett.
Anita, még nem is tudtam gratulálni a kis tökidhez! Dejóóóóóóóóóóóó!!!! Tibike lesz? Nagyon jó a 4D-s kép, fotogén kislegény!
Hol csináltattátok?
Tüccs, neked meg a kislányhoz gratulálok!
Tami, én is megnéztelek, nagyon édes Kristóf! És meglátod, hogy a tejcsitől pikk-pakk össze fogja magát kapni!
Tiop, örülök, hogy már minden ok. Zsnival, át tudom érezni a helyzetedet. Igaz, nekem nem matracon kellett feküdnöm, meg az itteni gyerekosztály is jó, dehát borzalmas volt olyan picivel, és ahogy megkínozták...
Még most is összeszorul a szívem, pedig elmúlt fél év azóta...
Pelus téma: mi már elég sok fajtát kipróbáltunk, és csak a Pampersből jött ki, de abból a pisi is meg a kaki is!
andibab, a bölcsis sztoridon mélységesen felháborodtam!
Hihetetlen, hogy egyesek mit meg nem engednek maguknak!
Manó, ilyen ciciutálat nálunk is volt, 4 hós kora körül, és nagyon rosszul érintett, már azt hittem, le fog szokni róla... Hát ez azóta sem sikerült neki!
Úgyhogy nyugi, biztosan csak átmeneti! Én akkoriban azt vettem észre, hogy előtte egy kicsit álomba kell ringatni, és amikor lement alfába, már elfogadta a cicit. Ez az időszak eltartott vagy 1 hónapig, de szerencsésen átvészeltük, azóta sem akar róla lemondani!
Imádom, mikor mondja, hogy annnnya, ciccccci!
Szuper, hogy már nem kell terpeszrugit hordania Levinek!
Klmaria, nagyon édes Alexa! Micsoda hatalmas szemek! A felső fogak Csanádot is jobban megviselték, mint az alsók, de főleg a bal felső ketteske. Az 2 hónapig jött...
Drukk, hogy gyorsan kijöjjenek!!
Becsi, Szonjának utólagosan is boldog hófordulót?
Borcsa, én is Várkonyinál szültem, mint Klmaria, és én is tökéletesen meg voltam vele elégedve. És tényleg nem mondja meg, mennyi a szülés, amennyit gondolsz... Szülés előtt is és utána is bejött hozzám a kórházba (túlhordtam és 4 napig bent voltam az indítás előtt), megkérdezte, hogy vagyok, nagyon kedves volt végig.
Pimpoka, biztos, hogy a mennyiség kevés, nem a hasa fáj a picinek este? Este mennyit eszik? Egyébként szerintem kár mérni a szopikat, mert csak stresszeli az embert, ha kevés, azért, ha sok, akkor meg azért...
Halvány fogalmam sincs, Csanád mennyiket evett 3 hetesen, de nem is érdekelt, csak az hogy jól fejlődik és elégedett. Egyébként meg éppen a kihúzás fogja csökkenteni a tejet, ha minél gyakrabban ráteszed, esetleg fejsz is ugyanabból, amelyikből előtte evett, az növeli a mennyiséget! Az egyik barátnőmnél épp most derült ki, hogy egyszerűen csak fél egyedül a sötétben éjszaka, így most köztük alszik a pici, de így legalább nem sír hajnalig... Ő is arra gyanakodott, hogy kevés a teje, alig bírtam róla lebeszélni. Miután megoldódott a hasfájás is, utána derült ki ez... Szerintem ha nappal van bőven tej, akkor este is kell lennie...
Nircee, tényleg, mi lett, miután elhagytad a szopis teát? Látom, nem kellett tápszereznetek még! Ügyik vagytok! Majd be fog állni szépen! És ez az állandó méregetés tényleg felesleges. Mi az elejétől fogva csak havonta jártunk a védőnőhöz mérni, de már ritkítom a dolgot...
Ichtus, Csanád se nagyon fogadta el mástól a kajcsit... Mikor a vakbélműtétem volt igencsak megszenvedett vele az apukája meg a nagyi...
De még mostanában sem mindig fogadja el mástól, volt már olyan, hogy elmentem a kozmetikushoz, és addig nem evett, nem aludt, míg haza nem értem...
Thenus, már megint egyetértünk!
Én is első babás anyuka vagyok, és mégis lazábban kezelem a dolgokat az átlagnál... A szopi témát meg különösen! Lehet, hogy ezért dől még mindig a tejem?
Úgy vagyok vele, hogy elég akkor aggódni, amikor tényleg baj van! Vagy hülye vagyok?
Még mi is nagyon össze vagyunk kötve a szopi miatt, megmondtam ma neki, hogy nyárig kap haladékot, utána könyörtelen leszek!
Pilla, nagyon édes Laura! Nem lehet nem áradozni róla!
Kcsilla, üdv! Nagyon helyesek a gyerkőceid! Nekem is a csecsemősökkel volt gondom, nem segítettek, nem tudtam, hogy ébresztgessem a babámat, miért alszik 1 percen belül, ha cicire teszem... Mi is besárgultunk, csak sajnos nekünk a nem-segítés miatt infúzió is lett belőle!
De a kistesónál már sokkal okosabb leszek... Hányszor szopiztok még? Hát én nem tudom, hogy fogom Csanádot leszoktatni... Tippeket várok!
Na, és a kicsi fiam hintafüggő lett... Tudja, melyik szekrényben tartjuk, ha a közelében van: hintaaa, hintaaa! Állandóan emlegeti, nem akar kiszállni sem belőle... Szólok neki, hogy gyere, vagy kérdezem, jössz, elfordul, és mérgesen rávágja, hogy NEMMM!!! Még a fejét is rázza néha!
Azt hiszem, még nem mutattam képeket, most nincs energiám kicsinyítgetni, de itt nézhettek:
http://kep.tar.hu/kicsirigo79
Ja, és már nem tudok visszabogarászni, de aki akar, jelölhet az iwiw-en: Rigó Éva.
Most már húzok tényleg aludni!
É.