Új privát üzeneted érkezett!

Nagyon köszönöm mindenikek a gratukat!!!
Nekem erre hihetetlenül csekély esélyem volt, ez tényleg csoda. Nagyon nagyon örülök, bár tudom hogy korai, dehát ki ne örülne a helyemben! A babó pedig ha ennyi akadályt, hormonzavart, alig átjárható petevezetőt, és ki tudja mit legyőzött, csak kapaszkodik! :P
Enikő,
gyógyulj! Már régóta beteg vagy :(
Snufi,
szerintem sem korai, ugorj rá apára! :wink:
Babaimádó,
te is támadd le apát (hamár ilyen jó fej hogy a tesztemet nézegeti :) ) nehogy holnap reggel valami szép magas hőre ébredj aztán este meg alvás volt... :wink:
Szirom,
akkor nem csak én töröm olyan dolgokon a fejem amik ki tudja milyen távol vannak még... csakhát olyan jól esik! :)
Vendég

Kép-Áfonya tesztje....kicsit másképpen! :wink: :!:
kandi72
Budapest III. kerület

Áfi!
Ha alaposan megnézed a görbém, akkor kiderül, hogy még mielőtt feltettem volna, alőtte Apát támadás érte:-)
No nem a vérét adta, hanem valami mást...!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Nagyon örülök a tesztednek!

babaimádó
Kép
babaimado

Afiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, hat ennel nem is jobb reggel masra ebredni! Ez hihetetlen, latod mondtam en, hogy hinni es bizni kell, vannak meg csodak! Nagy/nagy gratula....a legkozelebbi mar erossebb lesz! Millio puszit kuldok!

Robcsi az uh/ng kep tunderi, ugye milyen jo volt latni a babot?

Kata, gyonyoru az eskuvoi ruhad! :)

Tobbi tesztelo, tesztre fel!

En a jovo heten nem leszek, tudom mar irtam, de gondolok mindenkire es nagyon szoritok!

Puszi es tovabbi szep hetveget kivanok!

Kép
elizabeth25

Kandi,
köszönöm a segítséget!!! :)
Vendég

Sziasztok!

Áfonya ez egy igazi csoda hír!!!!! Gratulálok! :wink:
Vendég

Áfonya! Én is szeretnék Nektek gratulálni! Teljesen felvidultam, ahogy olvastalak! Minden jót és szépet kívánok!
Vendég

Üdv átlátogató Áfidrukkerek!
Andi! Jól látom, hogy Te is tesztelsz nemsokára?

Kép
zölddisznó

Áfi! Csak Neked, csak most, és még nyolc hónapon át!
Kép

Kép
zölddisznó

Áfi, azt hiszem teljesen felajzottad a topic-ot :D :D, én a KAndi-s képen is látom :D

Ez a nap jól indul az tuti. Megyek reggelit készíteni, mert már nagyon éhes vagyok. Krinolin, mustár, barna kenyérke, nyami.

Kata, a ruhád hófehér vagy törtfehér? A kép árnyékolástól nem látom, de gondolom mivel fehér a cipő tuti fehér. én már írtam a múltkor is, de Gyönyörű a ruci!!!!! Királynői.

Mindenkinek szép napot!!!!!!!

Kép
melcsi6

Áfi!Nincs mit,de ha az eredetít küldöd át...ill. ha más fényviszonynál fotoznád....tuti erősebb lenne!Gratu....szoritottam nagyon!Vigyázz a kis csodádra!
Zölddi! Á dehogy,csak csináltam egy tikkert,ha nem teszek táblázatot is tudva legyen,hol járok!Nem is volt pé-m!Minek teszteljek? :wink: Majd egyX!
kandi72
Budapest III. kerület

Zöldi te most hogy állsz a lombikkal? Mikor kezded, vagy már mennek az előkészületek?

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi! 31-én megyek UH-ra, addig fogigátló, és ha minden jó, akkor leállunk vale, megjön, és kezdem a böködést. ma álmomban beadtam magamnak életem első szuriját! Nem fájt! :lol: :wink:

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Nagyon örülök Áfonyaaa! Gratula itt is! Látod vannak csodák.

Tegnap voltunk 4D-n, nagyon jó volt. Dobok képet.

Kép

Kép
babancs

Áfi, még mindig úgy örülök, még páromnak is megmutattam aki egyből látta a második csíkot!!! És a Candi által feltett képen sokkal joban látszik!

Babancs, nagyon jó a kép, grat!!!

Melcsi, hófehér a ruha! Jelentem most vesztekedtünk párommal! :cry:

Robcsi a te uh képet is jó!!!! :wink:

Kép
kata05

Babancs! Alszik? Jól látom?

Kata! Ne máááá! Nem ér veszekedni. Vagy a pajzán békülésre gyúrtok? :wink:

Kép
zölddisznó

Sziasztok!!

Babancs: Nagyon ééééééééédes, milyen szépen látszik a kis pofija :)

Kata szép a ruha, nincs a pénz, hogy én felvegyem :lol: de másokon el tudnám képzelni :lol: Hercegnő leszel :wink:
Min vesztetek össze????

Én megjártam az ügyeletet, teltház volt, rengeteg a beteg. Vírusos garatgyulám van, nem adott rá semmit, csak paracetamolt láz és fájdalom csillapítónak. És mondta hogy meleg citromos, mézes tea meg fekvés, ágynyugalom, pihenés (hehehehehe, jó vicc!)

Éjjel 38,6 volt a lázam és vettem be egy Aszpirin C+ pezsgőtabit. Azt mondta a doki, hogy ez rossz ötlet volt, mert terhesen nem szabad aszpirint szedni, főleg az első 3 hónapban.... Mondom jó, de brutál szarul voltam, és a láz veszélyesebb a babára, mint az az egy szem tabletta! És hogy más nem volt otthon, csak aszpirin. És mondta hogy nem lesz tőle a baja a babának, de ha lehet paracetamolt kell szedni, mert terhesen CSAK azt szabad!!!!!!! csak azért írtam, hogy tudjátok.... már akit érint (babás+beteg)! :wink:
Úgyhogy ennyi! feküdnöm kell, megyek is bújok be apa mellé. Rendes volt nem engedte h főzzek, rendeltünk pizzát! Vasárnapi ebéd :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Azon, hogy unatkozik, én meg közöltem vele hogy mi mindent tudna csinálni!! Azt bezzeg nem fekszik neki! :twisted:

Kép
kata05

Kata: Hehe a Tied is csak egy férfi..... miért nem lepődöm én meg ezen?? (mármint amin összevesztetek :lol: mi is mindig ilyen LÉNYEGES dolgokon öljük egymást :lol: Mindegyik pasi ilyen :twisted: :twisted: :twisted:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Anyukám is mondta már egy párszor, hogy mindegyik férfi egyforma, de ez tényleg igaz!!!

Kép
kata05

Hogy lehet unatkozni? Ő olyankor mit csinál?
Támadd le! Az jó program.

Kép
zölddisznó

Mikire tekintettel nem szívesen támadom le!

Kép
kata05

Babancs, de édi, mi két hét múlva megyünk :) . Tényleg olyan mintha aludna. Ritkán jössz. Pont ma akartam kérdezni, hogy mi van veled és Szerikával.

Kata, ne haragudj én tegnap este még abban voltam, hogy negatív teszted volt és majd tesztelni fogsz egy újat, azért írtalak be a tesztelős gárdába. Nem tudtam, hogy megjött. Lehet, hogy írtad, csak nem jutott el az agyamig. :roll: .

Ceni, az aszpirint tényleg nem engedik. Nekem még az algopyrint mondtak, hogy azt szoptatás alatt is lehet kényszer helyzetekben.

Zöldi, mai menü jelentés, esetleg képek???? :D

Kép
melcsi6

Nem tudom, szerintem nem aludt, inkább épp ellenkezőleg..olyan mozgásban volt a baba. Ebédnél "felébredt", és közvetlenül ebéd után mentünk az UH-ra. A felvétel olyan 12 perc kb., lett dvd, videó is, meg 2 fotó. Nagyon profi, tök jó, hogy van ilyen lehetőség.
A méretek alapján a szonográfusnő szerint csak 22-23 hetes terhesnek felelek meg. Ezek szerint jó egy héttel később szülnék. Most kb. olyan fél kiló, 20 deka Domi súlya. A vérnyomásomra szedek gyógyszert, ez állítólag csökkenti a baba hízását. Mondjuk legalább nem szülök 4 kg-os gyereket..

Melcsi!

Azért jövök ilyen ritkán, mert az utolsó szakvizsgára készülök, büntetőjogból. Február 21-én megyek. Elég nehéz így pocakosan tanulni, de jó lenne, ha sikerülne és nem kéne baba mellett ismételnem a vizsgát.
Szerikával nem tudom mi van. Esetleg keresd meg priviben.

Kép
babancs

Babancs! Nagyon édike!!!!!!!!!!!!!

Kata! Tessék gyorsan kibékülni. (Minden pasi egyforma)

Ceniko! Jobbulást!

Hiányzik a leltárból: Snufi, Gaby, SZezso, mfpan (gondolom csak mhelyről netezik).

Robcsi!Örülök, hogy végre bekötötték a netet.

Én átveszem a terhességi hányingert, de csak akkor, ha a pocimban lesz a baba! :D

babaimádó
Kép
babaimado

Kész az ebéd... szénhidrátnap van... de csak a tészta a szénhidrát az ebédbő... tejszínes csirke spagettivel... :oops: Imádjuk!!!! :lol: Megyek is... később jövök!!!! :arrow:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Melcsi! Ma nem főztem, csak egy kis levest. Hétvégén, ha nincs itt apus folyadékolok ezerrel, mert azt hétközben nehezebb. Tea teával, leves, nasinak meg pattogatott kuki. Kép Na, milyen? :lol:

Kép
zölddisznó

Babancs priviben megírnád, mennyi most Győrben a 4D-s uh? Rékával mikor pocakos voltam, ott voltunk, mielőtt elindultunk mondtam neki, hogy mutassa meg ám, hogy mi van a lábacskái között. Hát ezt annyira teljesítette, hogy a kis seggét mutogatta végig premier plánba :D Előtte nem tudtuk mi lesz, de innentől kezdve tutira mentünk.
Talán egy fél pillanatra mutatta meg az arcát, úgyhogy csak sima fekete-fehér képet tudtak adni, mert szinesben semmi sem látszott volna.

Zöldi, én amikor gyerek voltam (akkor is) utáltam gyógyszert szedni és én mondtam mindig a doki néninek hogy én szurit kérek nem gyógyszert. nagyon betegnek kell lennem hozzá, hogy gyógyszerhez nyúljak, ezért is volt nagy teljesítmény tőlem, hogy anno rendesen szedtem az E-vitamint, bár az könnyen lement.
Nem tudsz esetleg olyan vaskészítményt, ami az E-vitaminhoz hasonló? Az a baj, hogy szednem kéne, de ha már meglátom a Maltofert futok a klotyóra :(

Kép
Kép
robcsi03

Mármint hogy zselékapszula? Hát olyat nem.
Amúgy szerintem az ásványi anyagokat sem jó elkülönítve szedni, mert egymás hatását erősítik, és jobban hasznosulnak.
Kép Ezt ajánlom.
50 tabletta/doboz
Összetétel: Kalcium 500mg, Magnézium 250mg, Vas 18mg, Cink 15mg, Réz 2mg, Mangán 4mg, Kálium 45mg, Jód 225mcg.
Ár: 1.627,- Ft
Ásványi anyag készítmény. Könnyen felszívódó formában, kiegyensúlyozott arányban tartalmaz 8-féle ásványi anyagot. Az ásványi anyagok nélkülözhetetlen szabályozó anyagok a normális életfolyamatokban és építőanyagként vesznek részt a szervezet (pl. csontok, fogak) felépítésében, kulcsfontosságúak a mirigyek közötti kölcsönhatásokban.

Kép
zölddisznó

Kép kep

a tegnapi tesztem.
remelem sikerul mostmar,egesz nap ezzel bajlodom :?

Kép
monyoka

alig latszik :? eloben sokkal jobb.

Kép
monyoka

Sziasztok!

Áfonyaaa!! Nagy nagy gratula Neked!

Többieknek drukkhegyek!!!

nekem is azt írja a ferty, hogy koraterhességi jeleket lát. Hát ilyen magas még nem volt a hőm az biztos. Cicim feszít, de más nincsen.
Megnézitek?
Köszi!!!

Zölddisznó: hogy vagy? Kép

Veramama
veramami4

Látszik az Monyó! Egy Kép megszökött, mert tudta, hogy el akarjátok pocsékolni szegény társait. :wink:

Vera! Amikor észrevettelek MSN-en, már nem voltál. Köszi, már 99 %-ban gyógyultan. Király ez az Oscillococcinum.
Izzítsd a tesztet! Nemsokára bele kell lógatnod a pisibe. :oops:

Kép
zölddisznó

Csajok, nekem mennem kell egy kicsit dolgozni. Este jövök! Pusz!

Kép
zölddisznó

Monyó,
látszik az! Jobb mint az enyém! Örülj!!! :D

És köszi köszi köszi mindenkinek!!!
Vendég

afi.meg nagyon nem orulok.majd ha rendes pozitiv tesztem lesz.
talan holnapra mar erosebb lesz.

Kép
monyoka

Kép
Mooooonyoookaaaa,ez totál pozitív ,hídd már el!
Kicsit lesőtétítettem!-de ez totál egyértelműűűűűű!
kandi72
Budapest III. kerület

Áfi!
gratula itt is! PCOS-ban gratuláltam bővebben! :lol:

Monyóka!
gyere muti meg a PCOS-ban is, feldobnád vele a lányokat nagyon! :wink: :lol:

Kép

Kép
rejo

Hahó!

Köszi mindenkinek, aranyosak vagytok.

Várnék én akárhány napot is szívesen a következő tesztig, de szerintem odáig nem jutunk el, mert egyre jobban görcsölök, úgyhogy biztos elvérzek az odáig vezető úton. Ezek már rendes, éles mensis fájdalmak, bár még nem jött meg. Utálom ezt :evil: :cry: .

Monyó, látszik rendesen, hidd el! :lol:

Melcsi! Asszem Katát összekeverted Katicával, ő tesztelt!

Homeós bogyót igen, gyógyszertárban lehet kapni! Enikő, neked is használhat ám! Jobbulást!

Vera! Szép, drukkolok!

Zöldi, azért csak óvatosan azzal a munkával vasárnap :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hűha! Ezt már fel sem fogom örömmel! :lol:
Akkor teljesítve a januári 3-as????? És még Szirom befuthat 4-nek, vagy februári elsőnek!
Jaj! DE akkor februárban már 4 tesztnek kell lenni! :lol: :lol: :lol: :lol:

Zöldi! Dolgozni????????? Talán doga javítás????

Kép
bettike
Eger

Ááá, Bettike, pont azt próbáltam írni, hogy perceken vagy órákon belül megjön nekem szerintem.

De irtóra nagyon örülök a többieknek, hogy legalább nekik sikerült :D

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom! Igen már utána láttam, de a februári első, még így is áll! :wink:

Kép
bettike
Eger

No, így legyen ötösöm a lottón:

1 cn. :cry:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok Lányok!

Megjöttem! A megfázás vége kórház lett. :( Kivizsgáltak mert olyan nagyon köhögtem, hogy már levegőt is nehéz volt venni. Fájt a hátam stb. Tüdőgyulladásra gyanakodtak, de végül szerencsére nem lett semmi komoly. Feküdnöm kell még de már nagyon kíváncsi voltam rátok. :lol:
Csak az elmúlt 2-3 napot olvastam vissza, és már szebb is lett a napom. :lol: :lol:

Áfi, Monyóka!!!!
Ez valami hatalmas csoda!!! Őszitén gratulálok!!!! Látszódik az a csík, mind a kettőtöknek. :lol: :lol: Jött a januári három!!

Szirom!
Nagyon sajnálom, pedig igazán szép a görbéd. :( de amíg nem jön meg mennek a drukkok+++++ :)

Babancs!
Nagyon édes a kisbabád!!! :lol:

Veramami!
Szerintem szép a görbéd. :lol: ++++

Kata!
MInden férfi egyforma. Ne vedd a szivedre. ez legyen a legnagyobb nézeteltérésetek. :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Jaj Szirmi! Nagyon sajnálom!! :cry: :cry:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Szirom! :cry: Akkor marad a február! :wink:

Kép
bettike
Eger

Valentin napon csináltok egy szép babót! Jó?

Kép
bettike
Eger

Szirmi,
nagyon nagyon sajnálom!!! :cry: :cry: :cry: Olyan szép lett volna ha a gruppenteszt mindenkinek sikerül! Nem is értem, ilyen mintagörbével... :o

Én nagyon szenilis vagyok! Ki a januári harmadik? (Vagyis első...) Monyóra emlékszem, én is adott vagyok...
Vendég

Szirom: annyira sajnálom :(

Áfi: Judis volt az első pozitív tesztelő :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok
Áfi, Monyoka nagy gratula!!! :) :) :)

Szirmi :( :(

Látom engem már ki is zártatok a januári babás körből :( Na de nem véletlen mert én is elkezdtem ma pecsételni. Szóval ez van.

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?