Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Bekukkantottam és elolvastam amiket írtatok tegnap du.óta. Drukkolok a tesztelőknek.
Rakok egy görbét. Véleményezzétek: Kép

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Nagyon drukkolok a holnap tesztelőknek!++++++++++++++++++

Judis, szép erős mind a két zebrás teszt, szerintem próbálj meg lelkileg is nyugodtnak maradni, már amennyire lehet, az sokat számít!

Nálunk még itt a vendégsereg fele a párom szülinapja végett, de nem úgy tűnik, hogy haza akarnának menni! :lol:
Pedig már őszintén hulla vagyok!

Puszi és drukkhegység
Vendég

Szia Baba!

Csak nem most lesz peteérésed? Mert lehet, hogy így fest a dolog. Jó cikcakkos, de ez mondjuk a ciklus első felében nem olyan lényeges szerintem!
Vendég

Hű micsoda termés! :lol:
Mennyi régi emberke, aki visszatért!
Hát én reggel olyan gyorsan jövök, hogy tudjam a híreket, hogy csak na!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Mindenkinek! :wink:

Kata! Tényleg szép cipő! Gyorsan rátaláltál?

Babaimado! Véleményem a görbéről! Talán apára fel! :lol:

Kép
bettike
Eger

Athiz! Örülök, hogy gyakran látlak erre, és hallok rólad! :wink:

Kép
bettike
Eger

Azon agyalok, hogy a doki az UH-on nem látott semmit (kérdeztem, lát-e érett tüszőt) a cisztáktól és azt mondta, szerinte az én hormoneredményemmel nincs mitől megérnie.

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimado! De most éppen a csodák hétvégéjét éljük! :wink: És soha sem lehet tudni!

Kép
bettike
Eger

Basszus most van a Viasaton az Emberi történetek :shock:

Brutál a mai rész :cry: :cry: :cry:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok Lányok!!!!!!

Ez igen, gruppenteszt :D :D , mega, hyper, óriás drukkhegyek nektek!!!!!!!!!!!!!!! Reggel egyből jelentkezzetek, hogy tudjuk az eredményt. Remélem holnap reggel meglesz a februárra előre jelzett 4 poztív teszt. Áfi, Szirom, Kata, Monyó, szoritok nagyon. :wink:

Áfi, egyébként nekem a hüvelyben mért görbéd sokkal jobban tetszik :wink:

Ceni, átkapcsoltam a Via-ra, mert én még nem láttam egy részt sem, de azt hiszem ez nem nekem való :( egyszerűen nem birtam nézni.

Szirom, köszi a gyógyi tippeket. Én még soha nem szedtem homeopátiás készítményt. Gyógyszertárban kell venni ezeket is? Gondolom....
Jó ötlet a másik topicba gyüjteni a babás görbéket, előkeresem az enyémet és felteszem.

Szezsóka, kiváncsi leszek a következő pár napban a hődre, a 10.cn-en kicsit korai lenne a pé.....

Robcsi, gratula a babymérethez :D :D , a méhlepény tényleg átvándorol majd a helyére, de a lányok tanácsait érdemes betartani, sok pihenés, semmi erőltetés emelés, próbálj feküdni egy picit többet, ha teheted.

Kata, szép cipellők. Az enyém bézs színű volt, mert a ruhámnak is aranyszínű alja volt, de a fazonja totál ugyanilyen és még az esküvő utáni napon is birtam benne a sütikihordást :wink: .

Bettike, Snufi, Babaimádó, görbék alapján pé előtti csend, mindent bele :) :) .

Szilvi, szorítok, hogy felfelé menjen a hőd a következő napokban.

Csajok, ez a glitteres aláírás nekem is nagyon bejön ám, Kata, köszi a tippet. :D Mindenki csillogni fog :shock: .

Zöldi, meleg rétes.........ááááááááááá imádom.

Én ma egészségesen ettem, leszámítva egy jó reggelt kekszet és egy palacsintát :D :D .

Puszi és jó éjt nektek.

Melcsi

Kép
melcsi6

Na jó estét!!!!

Megjöttünk a vendégségből! :lol:

Kata, szép cipellő!!! :lol: (ugyanazt ebédeltünk!)

Hármasfogat! Mennek a drukkok, reggel jövök amint kinyitottam a szemem, hogy lássam az eredményeket!!!!!!

Segítsetek! Rosszul emlékszem,... Liliről semmi hír?????

Szép álmokat!!!!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Feltettem a terhesgörbémet a másik topicba.

Kép
melcsi6

Jó éjszakát mindenkinek!

Jajj, mikor lesz már reggel?! Tesztre fel!

Kép
zölddisznó

Na most az a helyzet hogy lehet hogy hülyének néztek, de ez a teszt pozitív:
Kép

Igen, tudom hogy nagyon halvány és hogy sokáig kell nézni, de az a helyzet hogy élőben jobban látszik, bár nem annyira hogy hanyattessek tőle, de pozitív. Lehet hogy vacak a teszt, hétfőn veszek normálisat (ez ilyen neten USAból rendelt noname) kedden reggel részemről ismétlés, már ha meg nem gondolja magát a poronty.
Nagyon nagyon szorítok Szirmi és Monyó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Ja, szóljon már aki tényleg látja rajtam kívül is!
Élőben nem kérdés, de ezen a képen lehet hogy csak én tudom mit kell nézni... :?
Vendég

Áfi
Én látom :D Kedden már erősebb lesz tuti :D

Kép
gaby25

hőjelentés
Kép
korán keltem, úgy fél órával hamarabb mértem, mint tegnap.

Kata
jó kis cipő, kényelmesnek néz ki :)

Várom a többi tesztet, drukk Kép

Kép
gaby25

Én is látom
ÉLJEN!!!!
klarissza32

Ja bocsi Jó reggelt!
klarissza32

S Lőn Brutál Görbém:
Kép
klarissza32

Kép
klarissza32

Szirom Monyó,
fél 8 van!!! Hogy tudtok aludni a teszt reggelén???
Gyorsan futás pisilni aztán örvendezzünk!!! :D
Klarissza és Gaby,
örülök hogy kivehető, élőben szebb, főleg mióta megszáradt :D
Vendég

Nem vacak a teszt, Áfi, ez halvány +. :D Igy szokott kezdődni! :lol:

Többiek? direkt futottam a géphez!!
Vendég

Jó reggelt!

Áfi! Órisái gratula, éreztem én! :wink: :wink: :wink: Simán lehet látni a vonalat :lol:

Az enyém tök negatív, csontra. De hát megy is lefelé a hőm:

Kép

Egyetlen apróban reménykedem, hogy ha az esés tényleg beágyazódást jelez, akkor az nem volt rég. Bár 20-as Gravi hcg teszt volt, az már mutatta volna :?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziromka,
affene affene és megintcsak affene! :( :x :?
DE még közel sem végleges! Ha 20. napi a PÉ és akkor az esés pont beágyazódás, és akkor korai volt még a teszt! Pár nap és ismétlés!
MONYÓÓÓ
???
Norka,
akkor te is látod! :D Féltem hogy alig kivehető és csak én látom ezen a képen.
Vendég

Köszi Áfi. Azért most eléggé le vagyok forrázva. Még jó, hogy a fiúk még alszanak, mert elég fancsali képpel lézengek.

Te meg fülig érő szájjal, gondolom :lol: Urad miccólt? :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

sziasztok.

Afi juheeeej.nagyon szuper.

en nem tudtam tesztet venni,hogy is gondoltam hogy egy faluban hetvegen is nyitva a gyogyszertar.
vagy holnapvagy hetfon tesztelek.

Kép
monyo83

Monyóka,
holnap van hétfő... :)
Nem baj, tudunk várni! :wink:
Szirom,
apát felkeltettem hogy ugyan ő is látja-e vagy én képzelem oda, ő is látta, és visszatette kis fejét a párnára, és aludt tovább. :? Hát nem egy észbontóan romantikus alkat. Én bezzeg 5 elött ébredtem, legott teszteltem, és utána fene boldogságomban elmosogattam, pakolásztam reggelig míg fel nem kelt a család többi tagja. Azóta fékezgetem magam mert már arra is gondoltam hova teszem a kiságyat :oops: pedig ez még nagyon nem biztos, és ezt nem szabad elfelejteni.
Vendég

Hű micsoda hírek! :lol: :lol: :lol:
Hú segítsetek már valakinek ugyan ilyen volt a tesztje, hogy sokáig kellett nézni! Talán Cenikojé?
Áfi! ++++++++++++++++ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szirom! A 20. pé-hez képet még tényleg korai lehetett! Holnapi hőd biztos többet segít majd, hogy mi van!+++++++++ :wink:

Monyoka! Ez nem ér! :lol: :lol:

Gaby! Az a fél óra nem számíthat ennyire, hogy ilyet essen nem? :wink: :lol:

Melcsi! Köszi! Úgy tettünk! :wink:

Kép
bettike
Eger

Monyó! Hát akkor holnap :wink:

Áfi! Annak idején én is felkeltettem az uramat Miksánál :wink: Most viszont fél 4-kor ébredtem először, és rájöttem, hogy nem bírom ki reggelig, úgyhogy muszáj volt pisilnem. Azt azért koránnak tartottam a teszthez (elég későn feküdtünk le), ezért kivártam a normális hőmérőzős időt. Csak hát annyira reménykedtem :oops:

Én is tudom, hol lesz a kiságy :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Áfi! Biztos vagy benne, hogy leesett egyáltalán a párodnak????? :lol:

És lőn melegedés:
Kép

Kép
bettike
Eger

Szirom! Akkor nem is igazi első pisiből csináltad?????

Kép
bettike
Eger

Bettike! Igazi az végülis. Most ha azt veszem, hogy éjfél után mentünk aludni, és akkor még kimentem, akkor a hajnali pisi még tényleg nem lett volna jó. Végülis ez után 5 órát aludtam. Az nem kevés.

Én egyébként se bírom átaludni az éjszakát, csak nagyon ritkán. Egyszer tutira kimegyek.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Áfi, hatalmas halk gratulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Szirom hátha beágyazódás, (de 2 hónapja az enyém is ilyen volt).

Klarisza a ruhámat már feltettem a netre múlt szombaton!

Bettike, elsőre rátaláltam a cipőre!

Kép
kata05

Sziasztok, jó reggelt!
Én is ugrottama géphez, hogy lássam a +teszteket!

Áfi! Nagggyyyyon örülök!! Hip-hip-hurrá!!! :D :D :D
Egyébként néztük a párommal a tesztedet és mindketten látjuk a 2. csíkot. Halvány ugyan, de ott van!!!+++++++++++++++++

Szirom! :( Majd meglátjuk pár nap múlva! Ne szomorkodj!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Monyóka! Rajtad a babanet szeme!!++++++++++++++++++++

Nézzétek meg a mai görbécskémet. Reggel nem tudtam dönteni, hogy 36,5 vagy 36,4, de Apa szerint 4, így azt írtam be. Amúgy a korábbi méréseim alapján nekem vszínűleg a 16. napon szokott lenni pé.
De nem nagyon hiszem, hogy most tényleg van. Más jel nincs.

Íme a cikk-cakkom:

Kép

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Áfi :D :D :D :D :D
szorítok nagyon, hogy pár nap múlva még erősebb legyen a második csík. Ja, én is láttam :)

Szirom szerintem pár nap múlva tesztelj újra. Drukkok mennek.

Kata légyszi tedd fel újra a ruhád a lógósok kedvéért. :D

Bettike meddig melóztál tegnap? Nem lesz rövid ciklusod neked se. A clostys hónap óta nem voltál dokinál?

Tényleg van egy doboz bontatlan clostym, ha kellene valakinek elküldöm.

Kép
Kép
robcsi03

Jóreggelt!

Áfi: bakker, ez ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(enyim volt ilyen hogy halovány volt, de aztán lett belőlünk valami :lol: ) nagy nagy nagy gratulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Szirom: Sajnálom :( Nagyon :(

Monyó: Holnaphoz vagy hétfőhöz :lol: drukk++++++++++++++++++++++++
A hőd hogy áll?????????????????

Mindenkinek pusz én most elmegyek az ügyeletre brutál szarul vagyok :(
E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Robcsi! Csak du. 2-ig dolgoztam! :lol: :lol:
A múlt hónapban ugyan így volt! Akkor 32 napra megjött! Szóval nem lesz azért olyan hosszú! Azóta nem voltam dokinál, hisz a clostys hónap nem jött össze ugye, a következő volt az említett 32 napos! Ha most is így lesz, akkor úgy látom beáll végre! Szerintem az E vitamin miatt! :wink: Meg amint látod, hogy nem mértem a hőmet a ciklus elején, egy kicsit megpróbáltam leállni a témáról! Persze nem sikerült, de már nem annyira durván koncentrálok, mint az előző hónapokban! :lol: És ha kiadja a pémet, akkor nem is mérek tovább, csak azért mértem most is, hogy ki tudjam számolni, hogy mikor jön meg, meg hogy lássam beáll-e vagy ismét brutál görbém lesz és irány a doki megint! Ez ügyben remélem már nem kell mennem hozzá, ha megjön rendesen ismét! :lol:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Áfi, az én tesztem csont ugyanilyen volt amikor megcsináltam. Picit várj még amig kiszárad és akkor a második csík is jobban látszik. Tudom, hogy x idő múlva már nem szabad nézni az eredményt, de ha nincs baba, nincs második csík sem ami erősödjön. :D :D :D :D :D :D . A halvány csík (ami tök logikus,hogy ezen a dpo-n ilyen halovány) tényleg ott van.

Apával kapcsolatban, amikor teszteltem majd kiugrottam a bőrömből, apa meg ha jól emlékszem pont a barátok közt nézte és abszolut nem volt képben, sokkal később esett le neki, de akkor nagyon :wink: .

Még nem gratulálok, de nagy öröm öleléseket küldök és nagyon szorítok, hogy minden ok legyen továbbra is.

Monyó, holnap veszel tesztet és kedden teszt, vagy reggel visszatartod még a tesztvétel utánig és tesztelsz nekünk :D ?

Szirom, a francba :cry: :cry: . De őszintén szólva a 37 fokra hőleesés szerintem, nem hőleesés, sokan alapban örülnének ha eddig felmenne a hő. Én abba sem vagyok biztos, hogy akkor volt a pé-d amikor a ferty jelölte, szerintem ne add fel még. Puszi.

Azt hiszem Te kérdezted a mellfájást pé környékén ha jól emlékszem. Nekem semmi pé-s tünetem (cicifeszülés, görcsöcskék, stb.) nem volt soha........ez nem tudom, hogy rossz-e, de gondolom ebben is embere válogatja.

Mindjárt írok többieknek is.

Pussz.

Kép
melcsi6

Görbékhez:

Gaby, ha ebből később babóca lesz a nemét már most megjósolom :) .

Klarissza, ez tényleg brutál egy görbe, de a pé szerintem még csak most jön..... :wink:

Bettike, látom :wink: , ügyes, remélem elkaptatok a grabancát. :)

Robcsi, nem kaptatok képet az UH-n? Nincs kedved feltenni? :P

Ceni, vigyázz magadra és tényleg inkább menj be az ügyeletre ha nem vagy jól. Mennyi kismama beteg :cry: , én imár úgytünik kifelé lábalok...... Tegnap kb. egy fél százas pzs-t elfújtam....

Zöldi, ki az ágyból, jó hírekkel várunk!!!!!!

Kép
melcsi6

Hello Lányok!

Áfinak: egy halk gratuláció a "csodához" :lol: :lol:

Szirom, Monyó: gratulálok, versenyben vagytok a Januári Pozitív Tesztelő címért... :lol:

Enikő: majd mondd el, mi a bajod, jó? Babás vagy más?

Melcsi: nekem tuti 12. nap v. előtte volt pé, mert 12.napon voltam UH-n és ott már csak bevérzett tüszőt láttak...Szóval ha nem is 10.napon de a 10. és 12. között...

Ja, és nekem sincs soha semmi pé tünetem, még tojásfehérjém sem. Csak a hőm megy fel...Szar ügy, de ez van...

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Hát akkor mégegyszer a ruha ( bocsi azoktól akik már látták):

Kép

Kép
kata05

Én is feltettem a másikra a babás görbém.

Melcsi, Judis már kb. 1 hónapja sokkal többet pihenek, ha Réka alszik délután vagy én is alszom egyet vele, vagy csak én is ledőlök. Reggel ágyban reggelizünk és nem kelünk fel azonnal hanem még lustizunk. Ez meg is látszik a háztartáson :shock: apa volt, hogy meg is jegyezte, de megnyugtattam, hogy lesz ez még így se.

A múltkor valaki kérdezte az ellenanyag dolgot. Nem kapok szurit, csak havonta kell mennem vérvételre és nézik az ellenanyagszintet. Rékával ugyanígy volt, nem is számítottam most sem másra. nekem a kiskönyvemben már 20 hetesen több papír volt, mint annak aki túlhordással már benn feküdt a kórházban. :)

Ceni jobbulást!

Kép
Kép
robcsi03

Kata gyönyörű szép ruhád lesz. Nagyon szép menyasszony leszel :D

Lefényképeztem az uh képet, kicsinyítve valamiért elég kicsike lett azért felteszem. Kép

Kép
Kép
robcsi03

Jó reggelt!

Áfi!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATU!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Én is látom!!!!!!!!!!!!!!!4 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szirmi, ebből még bármi lehet! :wink:

Monyó: holnapi tesztre fel! :D

Ehhez mit szóltok????

Kép

Ma lenne pé.? Korai.

snufi

na most meg nem lett kicsi :shock:

Kép
Kép
robcsi03

Snufi azért kapjad el apát, sose lehet tudni. a 13. nap miért lenne korai? Neked nem hosszúak a ciklusaid, vagy rosszul emléxem?

Kép
Kép
robcsi03

Ez a ruha gyönyörű!!

Kérdés: most az izgat engem, hogy elkezdtem szedni a mensim alatt a szelént és az E-vitamint azóta is szedem szerintetek ez megváltoztathatja a hőt??

Ja és szerintem 26.-án volt pé.-m, legalábbis tüneteim akkor voltak. :
klarissza32

Robcsi. 30 naposak. De 17. nap szokott lenni. Mindegy. Meg holnap vérvétel. (pé. előtti...) Mindegy. Az tuti, hogy elkapom! :wink:

snufi

Látom látom látoooooom! Juhéjjjjjjj! Kép De pszt! Stipi-stopi enyém az összes maradék teszted és a felesleges lombikgyogyik, a megmaradt alkohol tartalmú italok!!! Kép

Kép
zölddisznó

...akkor holnap Monyó, kedden Szirmi. Az én szívem már úgysem bírt volna ki egy hármas örülést! Szépen be kell osztani ajó híreket is! :wink:

Kép
zölddisznó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?