Noémi!
Hát nem könnyü kicsi gyerekkel az ujabb babavárás. Jól birom magam, de Emese roppant aktiv, egész nap futok utána
Estére ezért eléggé kivagyok. neki viszont biztos jó lesz a kistesó, össze fognak nőni rendesen.
Nekem Emese a 2. gyerekem, a nevem alatti képen a nagy meg a kicsi van
Csak Máté már 17 éves mult, és sajnos a születése után olyan problémám volt, ami meddőséget okozott. Igy vártunk mi 16 évet Emesére, aki végül lombikkal sikerült. Erre, 10 hónapos korában, spontán estem teherbe
De tervben volt az ujabb lombik, csak nem kellett
Mondjuk mindig sok gyereket akartunk, csak nem ilyen nagy hézaggal az 1. meg a 2. között, és nem ilyen kicsivel a 2. meg a 3. között
Máté inditott szüléssel jött, de nem kellett császár-
Emese sarokölésben volt, igy lett császár, mütét közben derült ki, hogy 2x a nyakán volt a köldökzsinór, nem is lehetett volna megszülni.
Most programozott császár lesz a kicsi korkülönbség miatt, és az előzmények miatt is.
Számomra a császár kevésbé volt megterhelő, mint a hüvelyi szülés, persze nagy lökést adott a rég várt baba megérkezése, repülni tudtam volna a boldogságtól a sebem ellenére. Nagyon gyorsan meg is gyógyultam.
Remélem most is leszek ilyen szerencsés.
Mivel már 1x felvágták a hasamat korábban, 1 mióma mütét során, és az nagyon csunya gennyes sebgyógyulás volt, még 1 hónappal is utána görnyedve mentem. Erre készültem a császár hallatán, ehhez képest 6 nap mulva ugy jöttem fel itthon az emeletre, mintha nem is szültem volna. Szóval számomra kellemes csalódás volt, még a dréncső ellenére is, amit 4 napig hordtam, pont a gennyesedés elkerülésére hagyta bent a dokim (hála érte).
Nekem spinált csináltak, 12 órát kellett a fejemet nem felemelve feküdnöm, utána kiülhettem az ágy szélére, és csak másnap reggel szedték ki a katétert,akkor kelhettem fel, de nem is volt nagyon nehéz. Lehet hogy Neked megterhelő volt olyan korán felkelni a mütét után.
Ti terveztek ujabb babát?