Új privát üzeneted érkezett!

Ildi! Ezt a Novákfalvát én kihúztam a listáról:

http://www.nol.hu/cikk/344573/

Nem bírom ezt a típusú magyarkodást...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Sziasztok!

Lányok, elkapott engem valami, hányás-hasmenés és láz. Tegnap nagyon vacakul voltam, ma már jobb (fel tudtam kelni), gyerekeket anyukám sétáltatta. :(:(:(

Most meg Zsoltika lába is fáj, a körme mellett begyulladt, négykézláb mászkál :(

Zsoltit ma kiengedték a kórházból :):):) Szentesen marad, mert hétfőn vissza kell menni kontrollra, és akkor majd kiderül, hogy vissza kell-e feküdnie, vagy sem.

Jövök majd, csak legyek jobban...

pgaboka
 
 


Ó, Gabikám, szegény! :( Jobbulást neked is és Zsoltikának is! Állítólag járvány van (vagyis nem mondták még ki, de nagyon sok a beteg). Talán calici vírus. Próbáld magad kúrálni! Úgy tudom, a háborgó gyomorra a jéghideg a legjobb. Ha van kólád, akkor az nagyon jó (kikeverve a szénsavat, jó hidegen), mert a koffein is nyugtatja a gyomrot.

Az viszont írtó jó hír,hogy a férjed kiengedték! :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 

 
 

Gabi, kúráld magad. Örülök, hogy kiengedték a férjedet!!

Szirom, köszi a hajvágós tippet. Nagyon édes a kép amit felraktál. Elsőre nem biztos, hogy ennyit vágnék Andris hajából, de gondolom ezeken a hajnyíró gépeken be lehet állítani, hogy milyen hosszú maradjon, ill. mennyit vágjon. Te azért vágtad Miksának ennyire rövidre, hogy erősödjön? Gyorsan nőtt neki utána?

Ildi, az aquaticumot én is néztem, de sajna tényleg jó drága... :( Idén mindenképpen szeretnék Debrecenbe menni, mert nagyon hiányzik a légkör. A nagyim lakott ott és sokat voltunk nála minden nyáron... Nézegtek vmi olcsóbb megoldást, bár a pancsit biztos nem fogjuk kihagyni.
Tornáztál ma?
mira80
 
 


Mira! Augusztus volt akkor és nagyon meleg. Irtóra izzadt Miksa, mindig vizesre izzadta a haját, ezért vágtuk ilyen rövidre. Most télen én is 2-3 cm-esre vágnám ám, nehogy megfázzon! De egyébként elég gyorsan nőtt neki, igen.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Jó reggelt! :)

Köszi, lányok, én már jobban is vagyok. A fejem és a gyomrom még fáj... és nincs valami nagy étvágyam. Vagyis egyáltalán nincs...

Csodálkozom, hogy így egyáltalán van tejcsim, de van! Inni persze igyekeztem, meg aztán gondolom, erre való a tartalékom is :D Viszont egy nap alatt 2 kilót fogytam! :(


Szirom,
mizúj??? Annyira drukkolok! Na, szép kis vírus ütötte fel a fejét az oviban! Ugye Miksa nem is lett beteg mára sem?

Mira,
mi is géppel vágjuk Zsoltika haját. Jó ideje le akarom nyírni, de most nem hagyja magát, eddig ez mindig a férjemmel közös meló volt. Lehet, hogy most is megvárjuk, reméljük, nemsokára hazajön :)
Nyáron én is jó rövidre vágom neki, és egész jól meg is erősödött tényleg!
Viszont 10 hónaposan még ollóval vágtuk (vagy azzal sem?), mert kb. másfél évesen engedte először, amikor már egy kicsit megértette. Igaz, akkor sem volt egyszerű, először Apa mutogatta a saját haján (persze ő nem nyírta, csak úgy tett), meg zümmögtünk vele eleget, de megérte, mert így később sem sírt soha. Gyorsan kell persze dolgozni, mert nem ül meg sokáig egy helyben soha :D

Ildi,
láttam a szemüveges fotót, nagyon csini vagy! És csak ügyesen a tornával!!! :):):)

Tornáról jut eszembe: én nemigen leszek callanetics-oktató :( D.M. honlapján néztem, hogy előfeltétel OKJ-s sportképzettség (sportoktató, sportedző), vagy gyógytornász, testnevelő tanár. Hát én egyik sem vagyok. Néztem, OKJ-n van aerobikedző tanfolyam, az nagyon tecc :D Igen ám, de iskolarendszerű képzésben 1 éves!!! Nem beszélve a tandíjról, gondolom nem olcsó, 100-on felül lenne. + még a callan. okt. képzés is 80+áfa... Nagy kár, hogy megszűnt a gyesen lévő kismamák tandíjmentessége!

És hát én már 30 éves elmúltam, ilyen korban az ember nem lesz aerobikedző!!! Tele van az ország fiatal csajokkal, ezerszer jobb kondiban, mint én...

Az uram meg azt mondja, hogy valamit majd kitalálunk :D

TALI: nálunk továbbra is megtartható. Nem gond, akárhányan jöttök :D Csak épp sütni nem nagyon fogok, időhiány miatt.

Mit szólnátok a szerdához? Kedden tücsökzene, a hétfőt még a nyavalyám miatt nem vállalom, de szerdára tuti jól leszek :)

Csak egyetlen dolog: ha Apa jön haza... Őt hétfőre rendelték vissza a kórházba, és ha véglegesen elengedik, siet is haza. Viszont még nagyon gyenge, szóval ha ő itthon lesz, akkor nem lenne jó itt a tali. Ugye megértitek?

Most megyek, várnak a gyerkőcök :)

Puszi mindenkinek!

pgaboka
 
 


Hahó!

Gabi! Nem teszteltem még, kibírtam :wink:

Oktatói miatt nem nézted meg, hogy mik vannak a TF-en? Én ott végeztem segédedzőit, az nagyjából levelezőszerű, talán két éves volt, és ha kellett is fizetni, akkor sem sokat. Bár már elég rég volt, most nem tudom, hogy megy. És ott volt aerobik szak is, meg szabadidősport, ilyenek. Fizikai megterhelés (az is inkább technikai dolog volt) csak egy nyári táborban volt, pár naposban.

Tali: oksi, akkor hétfőn okosabbak leszünk :wink:

Miksa eddig nem kapta el a vírust (lekopogtam), remélem, meg is ússzuk. Tök jókedvű megint és aranyos - mármint tegnap az volt, mert most még alszik-, ma nemtom, hogy ébred. Bár biztos jól, mert gyönyörű a hóesés! :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Gyorsan bejelntekezm én is, amíg a pasik vásárolgatnak :D

Szirom, hú, de jól bírod!!!!! :D
Aztán, reméljük.......................... :wink:

Mira, igen, tornáztam tegnap is, 3 gyerekkel a lábam alatt :roll:
A kick-box-osra szoktam, meg a héten elővettem a Kiképzést.
Ezt akkor vettem, amikor oylan sokat lefogytam.De valahogy nem vitt rá semmi , hogy nekiálljak.DE most igenis csinálni fogom!!!! :D
Így nyárra rám se ismertek (meg én se , valahogy az"Ildikó imázshoz" mindig hozzátartozott a vastag comb, nagy pocak, nagy hátsó :roll: )
Na, ezen kéne változtatnom :shock:

Gabi, pedig jó ötlet volt az oktató.
:D Hú, ötleteim nekem is vannak, de kicsit kéne hozzá egy kis lóvé :roll:

Örülök, hogy jobban van a férjed,meg, hogy kiengedték. :D
Akkor csak úgy megyünk hozzátok, ha közben nem jön haza.
Persze, megértjük.

Viszont velünk az van, hogy nekem is folyik az orrom, tüszögök, az uramnak fáj a torka, Natka éjjel ordított, porszívózni kellett az orrát, Olinak is láttam már ma reggel folyni.
Na, majd a hét elején nyilatkozom én is. :?

na, puszkó, jó hétvégét mindnekienk!!!!

(Szirom, meddig vársz a teszttel??) :wink:
vas
 
 


ja, nálunk esik a hó
Kép
vas
 
 


tegnap ugye keresgettem szállásokat, húsvétra, aztán mondtam az uramnak miket találtam, meg mennyiért, de baromi soknak találta mindet :( (mert sok is)
( aztán találtam egy tök jó Ausztriai szállodát teljes panzióval 3 éjszakára, ötünknek lenne kb. egy százas).,
De inkább mégis abba maradtunk, hogy mégiscsak kettesben megyünk romatikázni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mégiscsak úgy lesz, ahogy én akartam.Tehát marad, Hotel Fagus Sopron!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D
vas
 
 


megyek, összedobok egy krumplis tésztát ebédre :D
Kép
vas
 
 


Jó reggelt! :D

Szirom, tényleg meddig vársz a teszttel? Remélem Miksa megússza a vírust!

Ildi, 3 gyerkőc mellett tornázni, nem semmi... Milyen ötleteid vannak?

Gabi, én is sajnálom, hogy nem jön össze a call. oktató! Amúgy mióta tornázol? Ennyire megtetszett? Pedig tényleg jó ötlet ilyesmivel foglalkozni, mert biztosan nem tunyul el az ember. :D Én step-aerobick megszállott voltam régen. heti 3X jártam... De mióta megvan Andris nemigen jutok el... :(

Nekünk borzalmas éjszakánk volt! :( (Mondjuk már tegnep is) Andris rengetegszer ébredt. Úgy látom, hogy 2 fogacskája is jön egyszerre... Eddig 4 van neki és még jó sok hiányzik. Nem is gondolok bele az álmatlan éjszakák számába...
mira80
 
 


Ildi, éljen a ROMANTIKA!!! :D Mit néztél ki Ausztriában? Jó főzőcskézést.
mira80
 
 


Hahó!

Miksa az úton:
Kép

Mira! Ha nagyon szenved Andris, és az alvás rovására megy, akkor nyugodtan adj neki Nurofent vagy Panadolt. Persze csak időnként. Meg nekünk volt egy gyógyszertári keverék ecsetelőnk, a doki írta föl. az egész jól használt.

Ildi! El vagyok ájulva tőled, hogy tornázol és ilyen szépen :lol: Ügyes vagy!
Romantika :lol: :lol: :lol:

Teszt: lehet, hogy holnap. Ha persze addig se jön meg ugye...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Várjuk a mosgatógépes pacákot..................................................... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:


Ausztriában ezt néztem ki:
http://www.falkensteiner.com/de/hotels_ ... r_see.html
Ezt írják róla:

FALKENSTEINER HOTEL URBANI 4*

A Villachi Sportrégió legdélibb fekvésű síterepe vonzó célpontja a családoknak, diákoknak , kezdőknek és haladóknak egyaránt. Kedvező árú síbérleteinkkel a közeli olasz pályák is igénybe vehetőek.

Különlegessége:
- síóvoda (3-6 éves gyermekek részére),
- éjszakai sízés Feistritz/Gailban,
- szánkópálya,
- 10 km sífutópálya.

Érvényes síbérlettel 50% kedvezmény a Warmbad Villach élményfürdő belépőének árából.

Síoktató: van

Síliftek: Gerlitzen Alpe 5 km

Síbusz: ingyenes síbusz a szállodától

Ajánlott útvonal: Rábafüzes-Graz-Klagenfurt-Faakersee (kb. 260 km)

A 4 csillagos gyerekbarát szálloda közvetlenül az Ossiacher See partján épült, remek természeti adottságokkal és kényeztető komforttal rendelkező hotel. Ötletgazdag programok, sportolási lehetőségek, családi atmoszféra és kulináris örömök jellemzik a Hubertus Falkensteiner szállodalánc legfiatalabb tagját.

Szolgáltatások: wellness részleg: úszómedence (30C), fűtött külső medence, finn és gyógy szauna, gőzkabin, pihenőszoba, (szolárium, masszázs, kozmetika felár ellenében), olvasósarok, Internet-sarok, nem-dohányzó étterem, sítároló.

Gyermekeknek: Falky-világ játszószobával és biztonságos szabadtéri játszóterülettel, gyermekfelügyelet korosztály szerinti csoportokban, gyerekprogramok, fáklyás kirándulások, gyerekdiszkó.

Elhelyezés: családi szobákban és apartmanokban, melyek mindegyike fürdőszobával, WC-vel, rádióval, telefonnal és TV-vel felszerelt.
- családi apartman: kb. 45 m2, tóra néző, nappali-hálószoba, erkély, galériás gyerekszoba.

Ellátás: teljes ellátás: bőséges büféreggeli, déli-snackbüfé, délutáni tea, kávé és sütemény, síuzsonna, 4 fogásos választásos menüvacsora vagy témához kapcsolódó büfé, salátabüfé, alkoholmentes italok önkiszolgálással a lébárból 9:00 – 21:00 óráig, asztalonként egy üveg ásványvíz a vacsorához.




de mindegy, majd nyáron.
Egyenlőre marad mondom Sopi :wink:

Hát muszáj tényleg kicsit tornáznom, el vagyok tunyulva, mint állat.

kaja megvolt, jól bezabáltam, most jöhet a torna :wink: :wink: :wink:

Szirom, ez mai kép??? :D
Fogzáshoz még esetleg javasolnék chamomilla homeós bogyókát is .
Mira, Natuskának ha jól számolom 3-4 foga is jön egyszerre.
De nem viseli meg. :D
vas
 
 


Ildi!

Mai kép persze, gondolod, hogy feltennék tavalyit? :roll: :lol: Voltunk a boltban. Jó még rá a tavalyi overálja.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Jó estét!!

Mindent olvastam, de írni nem volt erőm tegnap, ne haragudjatok!

Gabi, örülök, hogy jobban vagytok, te is meg az urad is! Ne viccelj, hogy nálatok legyen a tali, volt neked elég gondod mostanában! Meg valószínű, hogy otthon lesz a férjed is, szerintem máskor szálljunk meg titeket. Te csak gyere el!! :wink:
Két kiló: ne aggódj, a tejnek remélhetőleg tényleg nem árt, csak te gyengülsz el ennyi mínusztól. Amikor karácsonykor beteg voltam nem ilyen hasi nyavalya volt, (vagyis nem volt oka a fogyásnak), mégis öt nap alatt másfél kiló lement, csak mert nem volt étvágyam. Ha belőled még távozott is, akkor ne csodálkozz! Nem tudom, jó hír-e vagy rossz, visszajön! :wink: (Most inkább jó, nem? :) )
Callaneticset sajnálom, de még ne mondj le róla!! Lackó még nagyon kicsi, sok minden történhet, amíg otthon vagy vele! Annyira neked való lenne!! :)

Szirom, klassz lehetett a hó nálatok!!
TESZT??? :shock: :)
Novákfalva nekem sem tetszik.. Anyukám volt ott tavaly, vagyis arra járt és megnézte, és amiket mesélt, meg a képek alapján tök giccs az egész... Viszont Gyulára én is nagyon elmennék.... :)
Éppen ma beszéltünk arról az urammal, mit csinálunk nyáron. Ausztria idén valószínűleg kimarad, nem is a baba miatt elsősorban, hanem inkább azért, hogy a szüleim és a tesóim pihenjenek (ez mindig nagy családi nyaralás szokott lenni...). Helyette egy-két hétre elutazunk a Bakonyba a nagynénémnek van ott egy kis háza (vagyis nem kicsi, nagyobb, mint a lakásunk :) ) A hely meg gyönyörű. Kétszer voltunk már ott, de megunhatatlan! De ez még messze van, a baba azért sok mindenbe beleszólhat! :wink: :)

Ildi, jól van!! Nagyon drukkoltam, hogy kettesben menjetek, szuper!! Kell az néha, nagyon! Még nem néztem meg a táborhelyeteket, de mindjárt rákattintok, kíváncsi vagyok!! De az ausztriai is nagyon babán hangzik!!
(((Képzeljétek, mi is megyünk, teljesen el vagyok olvadva... Az uram egyik nap megkérdezte, meddig repülhetek. :shock: Most annyit tudok, hogy márc végén megyünk (31. hét... :shock: ) és két óra repülés...(mellesleg megint jól be vagyok rezelve a repüléstől) Hogy hová, nem tudom, csak körzővel méregetem, mi van kétórányira... :) Úgy tűnhet, mintha folyton repkednék, de tényleg ez lesz életem harmadik repülése - ha a doki elenged, ugye... :? -, és a harmadik kiruccanásunk kettesben a gyerekek óta. És valószínűleg egy jó darabig az is marad... Mondtam az uramnak, hogy én nagyon szívesen megyek Mo-n is bárhová, nem kell a gatyánkat is kifizetni egy kis magány kedvéért, javasoltam neki, menjünk például Hajdúszoboszlóra. Kicsit furán nézett rám, hogy mit akarok én 31 hetesen csinálni Hsz-n... :lol: Jó, ebben igaza van, de ez túlzás szerintem. :oops: Bár a repjegyet nem fogom visszavinni, az tuti! :))))
Ildi, légyszi hagyd abba a tornát!! :wink: Sokkolóan jól fogsz kinézni, és esélyem sincs, hogy utolérjelek! Olyan vaaaagy!! (Az igazság az, hogy bámullak, nagy vagy! Ráadásul box!! Gabi téged is! Szirom téged is!)
De hogy ne mindig csak nyafogjak: megmértem a kerületeimet, és csak a derekamra jött fel eddig két centi, comb-fenék mint terhesség előtt. 8) Örülök neki, báááár ez sem kevés, de legalább - eddig - nem nőtt...

Beszti! SIMONT AKARJUK!!!!!!!!!!!!!!!

Mira, éjszakát sajnálom, napközben ha Andris alszik nem tudsz aludni?? Csak egy kicsit, hogy bírd a műszakot...

Ha még bírjátok, mesélek... 8)
Tegnap reggel negyed kilenckor indultunk el itthonról a kicsikkel, a nagynénémékhez telepítettem őket, amíg vizsgázni mentem. Majának iskola, meg farsang volt tegnap, úgyhogy ő a napköziben maradt. Elbékávéztunk az unokatesómékhoz (3/4 óra tőlünk) én onnan vissza az Ecseri útra (1 és negyed óra...). Az utóbbi napokban már annyira semmi energiám nem volt, hogy nem tanultam valami sokat, de puskát sem írtam. Egy kis teremben vizsgáztunk, székek voltak csak, a tanár egy méterre tőlem, esélyem sem lett volna. DE: ide-oda ültünk, költöztem én is egyik helyről a másikra, végül letelepedtem, felhajtottam az asaztalkámat, és egy penge fonetika puska volt ráírva ceruzával!!! :lol: Mázli, mi?? :wink: És ha már tálcán kínálta az élet... Hát értitek... :D :wink:
Vizsga után vissza a gyerekekért Máriaremetére, ott egy kis duma, aztán irány az iskola. Kis buli (Adél teljesen belevetette magát az életbe, mi Bernáttal csak néztük. Minden játékban részt vett, táncolt, Kép annak ellenére, hogy nem is aludt délután! :shock: :) )
Negyed hétre értünk haza... :roll:
Este ünnepeltünk az urammal: megnéztünk egy filmet és rendeltünk pizzát, jó volt.
Ma délelőtt auchan (rettenet) + ikea, délután az anyukámmal soppoltunk. Vettem végre egy csizmát, esprit, nagyon jó, örülök neki nagyon! Ráadásul nagyon kellemesen csalódtam: 18900 volt ráírva, (meg egy sale címke). A mellette lévő csizmára rá volt írva, hogy a rajta lévő ár a leárazott ár. Kicsit vívódtam is, de aztán láttam, mennyibe kerül a többi, legyen. A pénztárnál derült ki, hogy ezen nem az új ára volt, csak 9000 valamennyibe került! :D
Most nincs itthon az uram, azért beszélek ennyit, de MOST abbahagyom...

Pussz, jó éjszakát!!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Sziasztok!

Csak pár mondat és közkívánatra :D képek!

Gabi!

További jobbulást a párodnak és neked is!!! :):)

Ildi!

Ez igen, torna! Mi meg itt lemaradunk...
Romantikázás: én is én is!! De jó, ha tudtok, kettesben menjetek!

Mira!

Fogacskák :(. Más nem lehet gond? Száraz levegő?

Rita!

Két óra repülőúttal elég messzire el lehet jutni. Kréta is annyi volt! :wink:

Most csak ennyi, bocsi! De cserébe akkor Simonképek:

Így szeretek elaludni:
Kép
Furán nézek :D, mit akar itt apa? (Egész szépen tartja már magát, és látszik, milyen kis tokája lett :D, hiába 4 hét alatt 1,5 kg-t hízott :D.)

Kép
Anya becsomagolt:
Kép
Fürcsi:
Kép

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Hahó!

Tök negatív a tesztem, kicsit elindult lefelé a hőm, bár még mindig 37. Meglátjuk. Nem vagyok boldog.

Később írok majd, jó?

Örülök, hogy Rita és Beszti ideért :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Szirom, ne má!! :( :( :(

Én se örülök ennek :?




Simon cukker pofa, és lassan ő is lehagyja Natasát súlyban :wink: :D

Rita, jó kis mázlid volt vizsgán :wink:
Uticél mikor derül ki???? :wink:

Na, dobbantok, várnak a fikás gyerekek :roll: :D
vas
 
 


Ez a hónap is elment, megjött. Egye meg a fene :cry:

Ildi, hogy vannak a srácok?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Jaj, Szirom, nagyon sajnálom!! Nem is akarok mást mondani, sajnálom, szívből... :(
Dokinál voltál végül?? Mit mondott?

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Szirom, sajnálom!! :( :(
mira80
 
 


Sziasztok!

Szirom,
én is nagyon sajnálom :(:(:( Pedig most is annyira drukkoltam, nagyon szeretném már, hogy sikerüljön Nektek!!!

Beszti,
nagyon jók a képek Simonról! Aranyos kispofa :)

Lányok, most jutottam ide, elég késő van, de holnap már szeretnék bővebben írni én is. Nagyon izgulok, hogy engedik-e haza a férjem, annyira várom már!!!

Puszi!

pgaboka
 
 


Sziasztok!!!

Szirom, sajnálom mégegyszer :( :(
pedig már úgy izgultam.


Rita, Adélnak boldog névnapot!!!!
Kép


Tali ügyben mi a helyzet?
Gabi, akkor valószínű, hogy hazajön a férjed, ugye?
Akkor hozzátok nem megyünk, meg gondolom, te is vele akarsz lenni inkább.

Dönteni kéne, mert Motioték meg már csak a héten vannak itt.
Szerintem az én gyerekeim taknyolódása miatt legkorábban csüt.-péntek lenne a legjobb.
Viszont az uram nővérének apósa meghalt tegnap délben, így kedd-szerda, vagy csüti megyünk temetésre Győr-moson-sopron megyébe.
De talán ma már konkrétat tudok mondani melyik nap lesz.

Most megyek, majd bekukk...

puszóka
vas
 
 


Jó reggelt!

Köszi lányok, olyan kedvesek vagytok! Ez van :( . Most azért próbálok nem nagyon mély gödörbe kerülni, és jobban is vagyok, mint a múlt hónapban. Mondjuk akkor pozitív teszt után jött a negatív, az azért keményebb. Naszóval lényeg a lényeg: csütörtökön megyek dokihoz, ha sikerül.

Ildi! Akkor taliügyben te és Gabi jöttök majd új infóval, és annak ismeretében kialakítjuk. Hétvégén hülyeség? Igaz, hogy többen lennénk a papák miatt, de legalább nem lennének közlekedési gondok.

Beszti! Irtó szép Simon! :D Nekem az a karon alvós tetszik nagyon! Miksa sose aludt így el :wink:

Rita! Boldog névnapot Adélnak! Kép

Igen, Kréta is 2 óra, meg Párizs is például :wink:
De csak nagyon halkan kérdem, hogy biztos, hogy röpködni akarsz? Tudom, hogy Beszti is volt, de én például asszem nem mennék.

Gabi! Drukkolok a férjednek!+++

Mira! Te nem valami hosszabb hozzászólást ígértél? :wink:

Márti?

És az új lányok?

Levágtuk Miksa haját. Rábeszéltük a zizegősre, kapott közben a monitoron mesét, és halálra dicsértük, így csak kicsit pityergett, meg összehúzta magát. De aztán már nagyon büszke volt :lol: Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Jó reggelt!

nekünk is jó a talira szinte bármelyik nap. Csütörtökön van zene Adélnak, de át lehet tenni keddre, csak azt tudnom kéne holnap reggelig.
Helyszínben végül hol tartunk??

Gabi, nagyon szorítok, jelentkezz, ha híred van!! Hány napja vagytok egyedül??
Mindenesetre ez nagyon heroikus volt, amit most végigcsináltál, azt tudod, ugye?? :)

Beszti, Simon gyönyörű!! Nagyon szépen tartja magát, már nem is emlékeztem, hogy egy egyhónapos ilyen ügyes!! Vagy Simon kivételes tehetség! :) Jól vagytok?? Bírod?? Ti mentek valahová nyáron?

Szirom, szép lett Miksa! Olyan aranyos ez a kucorgós kép! Én is megnyírtam az uram haját hétvégén, ő is szép lett, de nem sírt szerencsére... :wink: :D

Adél nevében köszönöm a köszöntéseket!!
Tegnap ünnepeltük, volt süti, ajándékok, Adél nagyon boldog volt. :)
Tegnapelőtt szedtük csak le a karácsonyfát, most olyan tágasnak tűnik a szoba. Kicsit át is rendeztük, meg a kanapé megkapta az új huzatát, szép lett. :)
Megvan a pénteki vizsgám, örülök neki nagyon, már csak két jegyet nem tudok, ha azok is kiderülnek, megvan a félév. :)

Most dobbantok, takarítani, mosni vasalni, még jövök!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Szirom,akkor várjuk a dokis beszámolót csüt.-ön.Lehet neked is kéne valami átfúvósdi? :?
És akkor többet tudnál te is.

Miksa cuki lett.Nálunk is hajnyírás volt hétvégén, de az én gyerkőceimenek sokkal rövidebb lett.
Kép csak irtó idétlen van róluk, azt inkább nem rakom fel a netre.

Hétvége nekem tuti nem jó, após pajti 60. szülinapi meglepi bulija lesz(csendes buli, ha egyáltalán a Gábor tesójáék eljönnek temetés után :? )
Így a hétvége nem jó.Előreláthatólag én egy pénteket mernék jósolni.

Rita, örülök, a 9ezres csizidnek!!!
Én is espritet vettem ősszel, de 16 volt(vagy 18,??, már nem is emlékszem :roll: )
Viszont akakor beleszerettem egy 42!!! ezer ft-os szintén esprit barna hosszúszárú bőr csizibe.
Amit most leértékétek (igaz, csak 30%-al).Nem is ez a lényeg, hanem az, hogy csak 41-es volt belőle :(
Úgyhogy nem lett az enyém :(

2 óra alatt tényleg sok helyre el lehet jutni :wink:

Azért ha a tornát nem hagyom abba, nem lesz harag :?: :wink: :D
Múlt héten négyszer csináltam, tegnap inkább aludtam egy baromi nagyot :wink:
ma muszáj, mert a héten egy kimarad a temetés napján, meg hétvége kettő, és négynek meg kéne lenni hetente :wink:

Gabi, drukk, hogy az urad végre hazjöhessen!!!!! :P


Utólsó beszámolnivaló a mosogatógépőL:
állítólag most jó :shock: :shock:
x. javításra, talán jó.Elvitte szombaton a pacák, otthon átnézte, bemérte, és a fűtőszál nem volt jó.De nálunk azzal kezdte itt 3 hete,és akkor jónak bizonyult.Nos, akkor megállapítás:
SOHA többet electrolux cuccot nem veszünk!!!! :( :( :(
vas
 
 


Szia Rita, látom te is ideértél közben :D :D
vas
 
 


nekem meg van egy új képem a "BÁRHOL ELALUDNI TUDÓ OLIVÉRRŐL"
Most éppen a lépcsőt nézte kis magának :shock: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
vas
 
 


Leventét regisztráltuk az iwiw-en, jelöljétek be légyszike, hadd örüljön neki!!!!!!! :wink:

KÖSZIKE!!!! :D :D :D :D :D
vas
 
 


Sziasztok!

Megvolt a férjemnek a vérvétel, vizsgálat, de eredmény csak holnap lesz :evil: Nehéz már a várakozás! Nagyon bízunk benne, hogy nem kell lent maradnia Szentesen, és akkor jön is haza, már holnap! :):):)

Amúgy nagyon jól van, csak a vérvétel eredménye is sokat számít. A zárójelentést is holnap kapja :)

Jövök még ma, szerintem este, de mindjárt megérkeznek a vendégeink, ezért nem tudok hosszabban írni. Lacus sem bír aludni, hiába, ebbe a nagy szélbe nem viszem le, idefönt meg csak szenved...


Adélnak mi is nagyon boldog névnapot kívánunk!!!

pgaboka
 
 


Gabi, tudom mit érzel (vagyis nem teljesen, a férjem szerencsére nem volt kórházban még), de volt már többször, hogy egy-egy hétre távol volt, az órákat számoltam visszafelé a találkozásig. vagy amíg szopós gyerekem volt, kiszámoltam, hány szoptatás múlva lesz itthon. :oops:
Gabi, már csak néhány óra!! :)
Nagyon drukkolok, hogy ne jöjjön közbe semmi, és szuper vagy!!!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Hahó!

Gabi! Drukkolok nektek! Klassz vagy :lol:

Ildi! Jelöltem Leventét! :wink: Valamiért nem volt a fejemben, hogy ő Máté is :wink:
Olivér azért nem semmi :lol: Egyszer csak azt veszed észre, hogy csönd van, és keresed, hogy hol aludt el? :lol:
Mosogatógép: electroluxot se vegyetek, meg ezt a szerelőt se hívjátok soha többé, mert ha jól meggondolom, akkor az első, 3 héttel ezelőtti kiszálláskor ő hibázott (sok-pénzért :evil: ), úgyhogy egy pénzzel kevesebb járna neki :?

Doki: hát igen, nekem is kéne átfúvás szerintem is. De ha jól emlékszem, akkor úgy mondta annak idején a sorrendet, hogy először kiskatonavizsgálat, aztán nekem vérvizsgálat, aztán átfúvás. Csak ha úgy akarja a vérvizsgálatot, ahogy itt mindenhol olvasom, hogy 3. nap meg 21. nap, akkor a harmadik napról már lecsúsztunk (vagyis holnapra lecsúszunk), és akkor megint elmegy egy hónap. Azért végtelenül szomorú vagyok ám belül, még ha kifelé most elég jól is viselem, de közben olyan hallatlan üresség van bennem, hogy nem tudom elmondani. Még jó, hogy Miksa olyan aranyos, hogy a nap jelentős részében betölti ezt a rést. Imádom :D A haja különben 3 cm-es lett, én már ennek is örültem, nem akarnék most kockáztatni egy megfázást.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Gabi, drukkolunk továbbra is az uradnak!!!

Szirom, meg neked is!!!!

Temetés holnap lesz, így ha talizunk, csüti-péntek jó lesz(remélem)


Viszont kivan a f**om a mosogatógéppel!!
Idejön, visszrakja, elmegy, és nem jó.(szerinte jó)
Most írtam az elect...-nak egy levelet, hogy kapják be azok is!!!!
Az uram már nézegeti a miele-ket helyette.
Ezt meg ha nem javítják meg, vagy cserélik ki, akkor megyek a fogyasztóvédelemhez.

nem is tornáztam, ezt a nyomorult levelet írtam fél óráig.

csá
vas
 
 


Ildi!

Baromira drága a Miele, nézzetek Bosch-t! Nekünk az van, 6. éves, egyszer kellett hozzá szerelőt hívni, de akkor is kiderült, hogy elpattant egy pohár és annyira vékony üvegből volt, hogy nem vettük észre, hogy eldugaszolja a lefolyót. Mondjuk az uram nem is nagyon akarta szétszedni...

Nincs ennek a szerelőnek különben főnöke?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


köszi a jelöléseket, bizti örülni fog neki!!!! :D
vas
 
 


a szervízes igazgatónak írtam. :evil:

miele kb. 200 körül van, de ez a sz*r is 150 volt két éve.(most is kapható még , 140 ezerért)

az uram már csak mielét akar venni mindenből ezek után.Nem tudom, megéri -e az árát, de majd kiderül :?
vas
 
 


Azért az nem semmi. Ahhoz képest, hogy azt mondta nekünk akkor a szerelő, hogy ezek olyan egyszerű szerkezetek, hogy nincs mi elromoljon rajtuk. És az uram szerint tényleg így van. Végülis vizet melegít, spriccel, forog, megint spriccel, lefolyik...készpassz...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Szirom!

Nem is tudok mit írni! Sajnálom.:(:(
Mivel átéltem, tudom, hogy nem vígasztalja az embert, hogy van már egy gyereke, teherbe tud esni.
De előbb most papavizsgálat kéne, hisz az még nem volt! Tudom, nálatok ez kényes kérdés, de most már csak el kéne mennie!
Nem mondom, hogy ez a recept, de nálunk végül Nátán abban a ciklusban fogant, amikor a párom elment a vizsgálatra és megnyugtató eredményeket kaptunk. Lehet, hogy rám is hatott? :wink: :shock:

Ildi!

Mosógép és szerelő: :(
Szerintem nem is megszerelésre kéne őket felszólítani, hanem cserére, hisz próbálták szerelni többször!
A Miele tényleg jó, nálam még a Siemens jöhet szóba. Bár épp mosogatógépből Whirlpool van, de csak azért, mert ebbe a lakásba nem akartunk olyan drágán gépet, mint a Siemens, viszont beépíthetőt akartunk. (Siemens 3-szor annyi lett volna, mint ez a Whirlpool.)
Gabi!

:):):)

Rita!

Adélnak boldog névnapot!

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Beszti! Köszi.

Az az igazság, hogy ebben a hónapban akartam menni a doktorhoz, de január első hetében szabin volt, aztán következő héten a keddi meg a csütörtöki rendelésbe is beletrafált két határidő munkám. Aztán már hipp-hopp túl voltunk a ciklus felén, és olyan ígéretesnek tűnt, meg babonás is voltam, mert Miksa ebben az időszakban fogant, úgyhogy gondoltam, megvárjuk.
A kiskatonavizsgálatot átbeszéltük, és már nincs akadálya, annyi a kikötés, hogy nem sorbanállós, helyszíni megmozdulás lesz, hanem valami maszek, intim, vihetős cuccos, pénzért. Legyen így, és se akarom kínozni életem párját. Meg azóta volt a kollégája is (maszekban), úgyhogy ez egy kis segítség most nekem. Ti merre voltatok?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


na, végignyomtam kb.40 perc kick-box-ot.
hulla vagyok,
annyira érdekes volt, hogy OLivér elaludt mellete(m) :lol:

natus még alszik fennt, így gyorsan letusizok, amíg nyugi van.Ma nem kell mennem a suliba,korira mennek Veresre.

mingyá jövök :D
vas
 
 


szirom, akkor most már hajlik a vizsgálat felé, de jó :D
szerintem az én uramnál se menne ez olyan simán :?

A mi mocsok mos.gépünk is beépíthető, sőt, teljesen integrált, nem akartam, hogy látszódjon a kezelőszerv.
De most már az se zavarna, ha látszana, csak mosogasson már!!!!!!!!!!!!!

Kösz, Beszti, megnézzük a siemens-et is :D

megyek, varrok, vettem két melegítőalsót(mackónadrágot :lol: :lol: ), aztán hosszú a száruk, fel kell hajtanom.(az egyik L-es, a másik meg gyerekméret 164-170-es) :lol: :lol:
vas
 
 


ippen most jött egy e-mail a mielétől,az uram már árat kért egy gépre, 250 :shock: :(
vas
 
 


Ildi! Tényleg futhatnátok egy kört a Bosch-sal is, nekünk bevált. Pedig az én uram is kekec ebben. Ez is beépíthető különben.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


te, nekem tök mindegy, hogy milyen márkájú ezek után, csak melegítse a vizet. :wink:
Szerintem az enyém nagyobb kekec :lol: , ha ő a fejébe veszi, hogy miele, akkor miele.Bosch a tűzhelyünk,+ főzőlap(de a tiétek is, mondtad,a mikor itt voltatok)
szerintem az is jó .

eddig a whirlpool volt a bűnös, amit nem szerettünk, (mosógép, + volt egy hűtőnk is)

meg ilyeneket nem venne, hogy candy, ariston, fagor....stb

szerintem a jók a :bosch, simens(de ez asszem egy család, úgy mint az aeg-elecrtolux), meg a miele

na, 3 törölköző leszakadt akasztóját sikerült eddig megvarrnom, jöhetnek a gatyák :D
vas
 
 


Nasi felébredt, hali!!!!! :D :D :D
vas
 
 


No, jó a téma, kinek az ura kekecebb műszaki cikkek ügyében :lol: :lol: :lol:

Igen, nekünk a főzőcskézőcuccok is Bosch-ok, összehangoltuk a konyhát :wink:

Mellesleg én a Candy mosógépekről csupa jót hallottam ám! Volt nekik egy mini méret régen, csak akkor nem volt rá pénzem, most meg már maxi kell :wink:

Én is megyek, csak én meg eddig teraszablakot kerestem. Gondolkodunk rajta, hogy valahogy beépítjük, de csak akkor ha meg lehet úgy csinálni, hogy nyáron továbbra is nyitott teraszként, télen szobaként-ebédlőként funkcionáljon. Nem nagyon találtam mellesleg semmit. Azt nemtom, hogy az éttermek hogy nyitják ki az ablakaikat nyáron teljes szélességben....

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


nem mondod!!!!! :shock:
Mi is beakarjuk építeni a teraszt ugyanígy.
Télen télikert, nyáron terasz :D
nézd meg a télikerteknél valahol, vannak olyanok, aminél teljesen el lehet húzni az üvegfalat :wink:

besz*rok, most már mennyi mindenbe egyezünk!!! :shock: :D :D
vas
 
 


egy gatya kész :wink:
vas
 
 

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet: