Sziasztok!
Tekiroll
:
Tényleg nagyon ari, és tényleg "támad" mikor rágcsálni akar egy -egy épp arra járó kezet, mert az a kedvenc, én meg sirva nevetek mert mindig eltalál egy csontos részt az alkaromon, és azt nyammogja , visitozva..
Én amúgy pici korától néha Cápának hivom,mert már akkor is csujogatott néha ,mielőtt evett-ivott
Jah, és a legjobb: mikor új helyen vagyunk vele, és én már látom rajta, hogy mindjárt elkapja a kezemet, akkor előtte azt mondom neki, hogy Támadj! Killer! és utána Ő ugye harap, és ez naagy megrökönyödést és csodálatot vált ki pár kedves ám néha végtelenül naiv rokonnáll
))
Pattogobolha
:
Ahhh, én anno naaagyon -nagyon sokszor voltam igy mint Te , de ahová én jártam a kezdetekben dokihoz (Rákospalotai SZKT) ott ,annál a dokinál sokan felálltak és haza mentek,mert Ő tényleg nagyon lassan haladt, és ez még oké, de csak akkor állt a sor,ha épp nem olt bennt senki!!! Az emberek 3-5 perceket voltak bennt nála.. Jah, és itt kihalási sorrendben voltak a székek is, nem volt ám terhes rendelés külön...
Nálam mindig volt könyv, amit ugyan csak fél szemmel olvastam,mert izgatott voltam a vizsgálat előtt, de azért néha jól jött.jah, és hallgattam a rémstorykat a többiek eszmecseréiből
De igazad van,ha menni kell, menni kell senki sem unalmában megy (oké,sokan nem ) felnőtt módra ki kell(ene) várni a sort.
A lázgörcs story elééég ilyesztő
habár én is hallottam ilyet, még kiskoromban a Nagyitól, de őt legyőzte Anyám és igy a jó diadalmaskodott ,az az a priznic (törzsborogatás)
Igazából rádöbbentettél egy nagy igazságra: csak akkor érdeklődj az anyósnál a párod fogjövetelét illetően, ha 1: elhiszed amit mond, 2: erős vagy 3: még legalább egy helyről letudod igazolni amit mondott
Igy néz Fanni ,mielőtt támad