Új privát üzeneted érkezett!

Monyóka
szorítok nagyon, már elfehérednek lassan az ujjaim :wink: Kép

Kép
gaby25

No, megérkezett a tél, esik a hó
Kép Kép Kép

nincs téligumink, nics lóvé :?

Kép
gaby25

Sziasztok!

Borongós a hanulatom! :lol: :lol: :lol: :lol:

1. Dolgozom!
2. Szakad a hó és délutánig ha így lesz nem tudom hogy megyek haza!
3. K...va hideg van!
4. És a hőm is fázik!

Kép

Kép
bettike
Eger

Most elképzelem milyen rossz is a bátyuskámnak aki kint él Thaiföldön a plusz 40 fokba.
Besz...t a légkondijuk az se jó ám :lol:
Mi meg fűthetünk brrr.
Bocsika de UTÁLOM a telet.
klarissza32

Sziasztok, jo reggelt mindenkinek!

Remelem jol aludtatok! Kicsi fiam ketszer keltett, egyszer haromnegyed negykor, egyszer meg kilenckor, de akkor vegul is mar felig fent voltam! Olyan furi erzes, hogy van ott bent valaki, de kozben meg oltari jo! :)

Afi, szirom megy a drukk! :) A remeny hal meg utoljara, ne tessek feladni! :)

Ide is megerkezett a ho, meg a szel is rendesen fuj, ha nem esne ennyire megkernem apat, hogy menjunk fel Dobogokore, ott fincsi forralt bort, forro csokit meg zsiros kenyeret lehet kapni a kis fahazban! :))

Jovo heten vegig nem leszek netkozelben, de gondolok ratok es szoritok mindenkiert egyarant!

Puszi mindenkinek!

Kép
elizabeth25

Jó reggelt!

Micsoda hírekre jövök!!!!!!!!! :lol:

Monyóka, Szirmi, Áfi, Katica: *******************

Robcsi! Dokim megnézte előző (fél éves ) papírjaimat, hőgörbéimet, csinált UH-ot,... minden tök jó! Ezért elkezdődtek a kivizsgálások, a vérvétellel (3x) kezdte).

Megyek hajat szárítani!

Nálunk is esik a hó! (már kb. 5 cm-es)

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Jelentem, itt hétágra süt a nap!!! Gyönyörű idő van! :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Micsoda hírek! Én kértem a hőemelkedést, de úgy látszik inkább szépen szétosztottam mindenkinek! :lol: :lol: :lol: :lol: Sőt még az enyémből is adtam! :lol: :lol: :lol:

Monyóka! A gyogyitól most már bizti ott is marad babó!++++++

Áfi! Hát ez már hihetetlen, közelítesz a csoda felé! :lol: :lol: :lol:

Kata! Nem veszlek ki, csak a napjaidat mindig átírom és akkor a kék részben leszel végig! Úgy is jó nem?

Szirom! És szerinted meddig bírod még idegekkel a várakozást????

Katica??????

Kép
bettike
Eger

Szezso! Besárgultál! :wink:

Kata! Képet a cipőről, képet a cipőről!!!! :lol:

Zöldi meg átalussza a hóesést? (Egyfolytában hőesést gépelek!)

Kép
bettike
Eger

Jaj! Robcsi nem szép dolog apát lesápasztani! :wink:

Kép
bettike
Eger

Hahó!

Nem tudom, hogy meddig bírom, talán holnap reggelig :wink: Ma már biztosan nem tesztelek. Talán holnap, ha meg nem jön addig. De az az igazság, hogy 10 percenként járkálok a klotyóra, mert mindig úgy érzem, mintha... aztán mégse szerencsére. Meg kicsit görcsölgetek is, de az már napok óta van, gyakorlatilag a hőesés óta.

Katica! Gyere már! :wink:

Kata! Megmutizod a cipőt? Szép az aláírásod :lol:

Bettike! A hőd a legjobb helyen van ahhoz, hogy elinduljon felfelé :wink:

Mutizok képet nektek, voltunk a Buckával a boltban:

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Joreggelt szombatoniskoránkelő nőtársaim!

Szirmiszurok!
Áfiszurok!
Katicaszurok!

Monyókaduplaszurok!

Én kipróbáltam az oscillococcinumok! Naggggyn király! Érzem, ahogy gyógyulok!

Robcsi, akkor most rá fogsz érni esténként netezni! :wink:

Kata! Kép cipőről!

Bettike! Megint lóvés ügyelet?

Liza! Marad az otthon készített forralt bor, és zsíros deszka. Az se rossz ám!

...én imádom, hogy esik a hó! Imádom a telet!!! Nincs jobb, térdig érő hóban mászkálni az erdőben, és meleg rétest zabálni a Normafánál!!! Juhéjjjjjjj!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Januárban hány pozitív tesz is lett a végén? De még öt nap van hátra ebből a hónapból, úgy hogy .... hajrá csajok!!!
Szirmi, Katica, Áfi, Monyóka++++++++++++++++++++ Nagyon izgulok értetek!!!

Igen, szeretnénk egy szép cipős képet látni!!!

Tavaly előtt az esküvőnk előtt megfogadtam, hogy csak is olyan cipőt veszek, ami kényelmes és még a lagzi után is tudom hordani. Az ár nem számít. :lol: Tényleg kényelmes volt, de hordani már nem tudom, totál szét lett táncolva :lol: :lol: :lol: Egyébként is szeretek táncolni :lol: Az orra, talpa és a sarka teljesen elkopott. Meg lehetne csináltatni, de ugyanannyiba kerülne mint a cipő. :lol:

Ja és még ami a megfázást illeti: nem szeretek semmi féle gyogyit szedni, csak ha már nagyon kell. Ha érzem, hogy lappang bennem valami, egy egész citromot kifacsarok, két evőkanál mézzel és vízzel összekavarom és azt megiszom. Borzasztó savanyú, de nekem másnapra kutyabajom. :P

Egyéb most nem jut eszembe, megyek takarítani! :lol:

Hajrá tesztelős csajok!!!

Hőm:

Kép

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Nem vot mit átaludni. Itt ugyan nem esett semmi!

Kép
zölddisznó

Előbb lemaradt a görbém...

Kép

Hajam kész, megyek ebédet főzni (vajbab főzelék lesz tükörtojással), aztán megyünk vendégségbe délután férjem barátjáékhoz. (2 kis gyerekük van :lol: )

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Zöldi Pesten hol laksz, mert én is pesti vok azt itt esett a hó tisztességesen!

Betti, úgy jó lesz!

Cipőm majd felteszem csak előbb főzök, utánna meg tornázok.

Szirom kattints az aláírásomra és te is tudsz ilyet csinálni! Ugyanúgy a BBcode- ot kell bemásolni! Ha elakadsz majd segítek!

Kép
kata05

Kata! Belváros. No snow.
Mit főzöl? Én ma saláta salátával, répakrémleves és gyümölcsök.

Kép
zölddisznó

Kata,
lenyúltam a licencet! :D Köszi! :wink:
Vendég

Sziasztok!!

Húúúúúúúú csajok, micsoda történések vannak itten :)

Monyó, Áfi, Szirom, Katica és mindenkinek bazi sok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szirom: ez mai kép????? :shock: Basszuskulcs itt meg süt a nap :evil: Alig várom, hogy essen már egy kis hó!

Gaby: Téligumi nekünk sincs és nem is lesz, mert 4 évszakos új Michelin gumik vannak rajta, a gumis lebeszélt a téliről :lol: meg amúgy se ér sokat....és úgyse nyomom 100al hóban latyakban! Szépen nyugdíjas tempóban elgurulunk ahova nagyon muszáj és kész!

Norka: :) A próféta beszéljen belőled :) Nekem fiam lesz vagy lányom? Szted? Mit érzel ??? :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Jó reggelt!

köszönöm, hogy ennyien szorítotok értem. én is mindenkinek drukkolok.

hőm visszamászott 36,9-re. csináltam egy tesztet, de nem a reggeli pisiből, hanem csak a másodikból, és az csak a kontrollcsíkot mutatta. de mensi sehol. szerintem túl korán teszteltem, túlzottan rábeszéltetek, hisz még csak kb. 6-7 napot késik. így még nem szomorkodok. Ha nem jön meg, akkor pár nap múlva tesztelek újra. melyik tesztet érdemes használni?

katica
katica30

ja és hó egy deka sincs. vagy átaludtam és már elolvadt?

katica
katica30

Katica
pedig úgy bizakodtam :? Tünetek? azért még drukkolok ++++++++

Kép
gaby25

Katica! :twisted: :twisted: reggeli pisi a jó! :wink:

Szirom köszi! Akkor a munkából hazaérve ráugrok apára! :lol: :lol:

Zöldi! Nem pénzes és nem ügyelet! Felvételi van! :evil: Ez a munkakkörömhöz tartozik sajnos, hogy itt ülök! :?

Kép
bettike
Eger

gaby: tüneteim vannak, de azok mástól is lehetnek. babás tüneteket már máskor is produkáltam, és mégsem jött össze. :( így a tünetekre nem figyelek. pár nap múlva tesztelek reggeli pisiből.

ma keveset leszek, nemsokára megyünk el anyósékhoz, és csak holnap ebéd után jövünk vissza. mindenkinek drukkolok, és szép hétvégét!

katica
katica30

Coca, én nem ilyen ligthosat, zöldbab főzelék tükörtojással ( de van fokhagymás sült husi) és palacsintát!
Én külkerületben lakom itt van hó és folyamatosan esik! Csak a belvárosban dolgozom( V. ker)

Áfi jó lett az aláírásod!!!

Kép
kata05

Katica,
nem teszteltél korán, a 39. napon már nincs korán, csak hát ugye a sokat emlegetett reggeli első tömény pisi... az fontos.
Kata,
köszi de csak nyúltam az ötletet :wink:
Sziromka,
mit szólnál egy holnap reggeli első pisis teszthez? Én tervezem ha még akkor sem görcsölök és/vagy nem esik le a hőm. (Ha bármelyik bekövetkezik akkor nem tesztelek) És akkor egyszerre jelenthetnénk be a topiktársadalomnak terhes mivoltunkat! Na? :D

Itt nem esik a hó, de van még a pár nappal ezelöttiből. Én utálom mert nem lehet közlekedni tőle. Fűtött utak kellenének. Akkor az utakon elolvadna, a táj mégis szép lenne.
Vendég

na osszeszedtem kicsit magam.brutal gondolataim vannak.

lanyok mit szolnatok egy holnapi harmas fogathoz?
szirom afi es monyoka :lol:
teszteljunk egyutt:)

Kép
monyoka

Monyó fotózd már le azt a tesztet és dobd fel ide de izibe....!

ceniko
Szeged

Monyó: Nekem ilyen lett a 12. és a 13. DPO-n a tesztem. Halovány csíkocskák.... Az alsó a 12. DPO-s! A felső másnap reggel első pisi... nem sok különbség, nagyon halványka mindkettő :lol: :lol: Ahhoz képest itt rugdos a pocakban :wink:

Kép

ceniko
Szeged

Monyóka még nem válaszoltál a kérdésemre, hogy melyik gyógyit akartad abbahagyni. :roll: Kérlek! Mert ha valami szteroidfélét szedsz, azt sürgősen abba kéne hagyni. Nem emlékszem már.

Meg igen, a mai tesztképet is küldd el valamelyik lánynak, segítenek feltenni. :wink:
Vendég

ceni az enyem olyan mint a tied a felso.
ma megprobalok megegyszer regisztralni,mert nem nyugodok bele hogy nem tudok kepet feltolteni.
most meg emil sem megy.

norka.a ,metformint akartam abbahagyni,azthittem artok vele,de ezekszerint nem.steroidot nem szedek.ma elkezdtem a folsavat is.

megmondom mi akaszt ki.az egyik dolog hogy amikor a dokinal voltam lattam a tuszomet,de o azt mondta nem eleg jo tuszo(ezt nem ertettem de jol van)hogy ebbol nem lehet baba.
a masodik dolog hogy ugye nem vettuk komolyan a vedekezest de a ferjem nem ment belem(mar bocs)
nos ezek utan hogy a francba higyem el hogy terhes vagyok.??
1,5 evig probalkoztunk,volt kisparna meg gyertyazas meg minden.Mostmeg egy megszakitasos sexbol csak ugy osszejon??raadasul nem jo tuszobol :!: ez lehetetlen elhinnem.

Kép
monyoka

Monyó: Milyen böngésző van a gépeden??????? Lehet hogy az nem engedi a fotót feltölteni......

Történtek már csodák :lol: Mekkora volt (hány mm) az a " nem jó" tüsző?????????
Nekem se tudod átküldeni mélbe a képet????????
emilcímem a profilba

ceniko
Szeged

Itt a cipellőm!!

Kép

Kép
kata05

Kata, pont ugyanilyen cipőm volt az esküvőn. :lol: Bevált!!

Monyóka, jót nevettem. :) Hát, ha valamilyen védekezési formát nem javasolnak a tiniknek, akkor EZ AZ. :lol:
A metformin pedig nem akadályozza a mensi megjövetelét, semmi köze hozzá.
Azt imádom, amikor a doki Istent játszik és azt mondja, ebből úgyse lesz baba. :evil: A természet teszi a dolgát, ő meg csak hallgasson. Amikor én megkérdeztem az orvosom, hogy ugyan, hát előző hónapban laparon ő látta a saját szemével, hogy a jobb oldali petevezetőm totál el van záródva, és összenőve, akkor hogyan jöhetett le ott a pete, amiből Bogi lett, akkor ő elvörösödött, és azt mondta, hogy hát csoda történt. Aha.
Vendég

Norka, baromi kényelmes, itthon is járkáltam benne és olyan mintha párnán járnék! :lol:

Írsz magadról egy picit? Most vársz babát, v most van babád? Másik topikban olvastam rólad vmit, csak nem tudom te vagy e! :oops: ( pco) Egyébként mi a pco tünete?

Szerintetek mikor érdemes először orvoshoz fordulni, hogy nem jön a baba?

Kép
kata05

ceni.mozillam van.most megyek apuekhoz,es valamit kiprobalok naluk.

kata nagyooooon szep a cipod:)gondolom kenyelmes is.

norka.koszonom amit leirtal.azon filoztunk a parommal hogy nekunk akkor jon ossze a baba mikor vagy "nemakarjuk"(most)vagy amikor mason van a hangsuly(amikor epitkeztunk)tehat valoszinuleg psiches alapja is van hogy nem jon ossze,plusz hormonbaj.
Hat nekunk a megszakitasos dolog nem jott be az tuti,latszik hogy most probaltunk eloszor:)

Kép
monyoka

Monyó,
én simán benne vagyok egy gruppentesztben, még Szirmit kell meggyőzni. Ha meg csodánál tartunk, majd megalapítjuk a csodaterhesek topikját! :wink: (Jaj olyan kis optimista lettem, nem ismerek magamra, ebből lesz a nagy bőgés!)
Kata,
szép cipellő!!!
Vendég

Tök jó, hogy ismét itt lehetek. Nagyon drukkolok a holnap reggeli tesztekhez.
Valakinek már át kell passzolnom ezt a hülye hányingert :twisted: Mondjuk, ha csak inger lenne :shock: Ma már 2-x sikerült "beszélgetnem" a nagy fajanszistennel :(

Szóval hajrá csajok!

Kata, nagyon jó a cipőd és tényleg muszáj hogy kényelmes is legyen. Most az esküvő miatt leálltok, vagy csak hőmérőzni nem fogsz?

Áfi, te most hogy is vagy a lombikkal? Most volt, vagy most lenne? Februárra emlékszem.

Ceni, veled mizujs? Szedned kell még a bogyót?

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi,
most lesz/lenne még nem tudom. Ha most megjön akkor kell elkezdenem szúrnom magam. De nem jött eddig, és a hőm szerint nem is akar. Aztán lehet hogy holnap reggel vérfürőt rendezek...
Vendég

Hahó!

Legyen! Engem már nem kell meggyőzni, én benne vagyok a hármas tesztben, feltéve, ha addig meg nem jön. Most úgy érzem, va rá esély, görcsölgetek eléggé sajnos. De azzal próbálom nyugtatni magam, hogy Miksával is görcsöltem annak idején. Aztán lehet, hogy koppanok jó nagyot :oops: Mindenesetre ebéd után ledőltem és aludtam is két órácskát :oops:

Most húzás a konyhába mézeskalácsot sütni, mert Miksa imádta a karácsonyit és rendelt új adagot. Most csak fél adagot gyúrtam be fél kiló lisztből, és nem lesz rajta cukormáz, mert neki csak a dió számít. Szóval csak kiszaggatom, diót rá és mehet a sütőbe. Csak nem segítene a kölyök :lol: :lol: :roll:

Valaki kérdezte, persze, mai a kép, akkor csináltam, amikor a boltba mentünk délelőtt.

Kata! Szép a cipőd!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!
NAgyon rég írtam nektekm de azért mindig bekukucskálok! Most láttam, hogy épp a csodaterhesség a téma: nálunk az egyik lány a 14. cn-on tesztelt pozitívat, és valóban növekszik vki a pocijában (ebben a ciklusban fogant)!!! Ez is felér egy csodával, nem?
És tudjátok: Néha nem a csodához,hanem magához a bizakodáshoz szükséges a legnagyobb hit.

Szép napot nektek!

meri

Kép csokit akar!!! Mit csináljon?

Kép
zölddisznó

Kép

Kép
zölddisznó

Robcsi, csak a hőmérőzést szüntetem be! Most egy kicsit besokkaltam, de lehet hogy köv hónaptól ismét csinálom majd! Meglátjuk!

Coca, egyen csokit! :lol:

Kép
kata05

Coca után én is csokit ennék, de amit szeressek, apa megette :(

Szilcsivel mi van?

Judis jár errefelé?

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok,

Csajok, ahogy olvastam a topikot, komolyan kirázott a hideg. Monyóka, Szirom, Áfi, Katica mennek a drukkok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++. Alig bírom holnapig.

Kata szép a cipő.

Dejó, hogy nálatok esik a hó :cry: Irigykedek marhára :cry:

Pusssz.

Purc

Kép

Kép
purc

Ja és monyóka Murphy törvénye, akkor jön a baba, amikor nem számít rá az ember :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Monyóka, Katica, Áfonya, Szirom!! Nagy nagy drukk holnapra
+++++++++++++++++++++++++++++
szép lenne egy nagy zebraeső!!

Visszaolvastam pár oldalt, nem mondanám hogy emlékszem.. :(
Nálunk esett a hó majdnem egész nap, de a délutáni napsütésben elolvadt mind.

Kata! nagyon szép cipellő :)

Robcsi! elkerülhetnének már a rókakomák! nálam még nem járt, nem vagyok az a hányós fajta, de egész nap van hányinger, émelygés, éhség és kajaundor. Nem túl kellemes. Eszterrel addig tartott míg meg nem mozdult. 18. hét.. nem túl bíztató.
Hasamat sokszor elég nehéznek érzem, meg egy kis puklit legalul :)

Megcsináltam ma reggel a kapott tesztet, nem bírtam várni jövő hétig. Mutatom:

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 832.73.jpg[/img]

a felső jan 9. (ferti szerint 15 dpo)
az alsó jan 27.
(jan 7-én volt még egy nagyon nagyon halvány tesztem, éjféli pisiből :) nagyon türelmetlen voltam. )
Én erősebbnek látom, bár nem egyforma teszt. Ahogy kúszott fel a "minta", először a teszt csík jelent meg, szépen erősödött, és utána a controll. Szerintem ez bíztató, csak nem lesz gond.

Nem tudom mit akartam még. Éhes vagyok, párom még nem jött meg a boltból. Egyedül jár most :( nem akarok annyi ember közé menni, nehogy visszaessek az influenzába, még így is érzem a torkom sokszor.

Elizabeth!! Nagyon vigyázz magadra!! sok sok fokhagyma!!!!

robcsi, vagy purc írta, bocsi, de nem emlékszem pontosan hogy ki, hogy rálóg a méhlepény a méhszályra. Nálam is volt ilyen Eszternél, félidőre szépen feljebb kúszott. Ahogy nő a méh, egyre feljebb megy jó esetben. Ha meg csak rálóg, feljebb is fog. Pihenj sokat!!

holnap is megpróbálok mindenképp benézni, sok sok pozitív tesztet szeretnék látni!!! :) ++++++++++++++++

judis

Ez a cipő nagyon szép, most már a ruhát is szeretném látni! Mikor fogom???

A hármasoknak sok drukk+++, már alig várom a reggelt :!: :wink:
klarissza32

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?