Új privát üzeneted érkezett!

Taptau!
Behalok a képeken...Imádnivaló Máté!!!!!
És a macsekod is!

Új oldal, Új tábla... Ismét egy kis változtatással..Talán így kevesebb helyet foglal...
Kép
Kép
Kép
Vendég

Ja, lemaradt!:
Szép éjszakát, és szép hétvégét mindenkinek!!!!!
Vendég

Kriszti,köszi!
Ha gondolod,beírhatod az inszemünk dátumát is(mert látom az is benne van):2005.05.19.

Puszi!

Kép
taptau

Kriszti,

nekem is beírhatod az ET dátumát: 09.22. :D

Köszi, puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Lányok!!!A következőben már benne is lesznek az új dátumok!!!!! :wink: :lol:
Amilyen tempóban haladnak a lányok az írással, holnap reggel táblafelrakással kezdem...Hogy minden oldalon legyen egy.... :lol: :lol: De így a jó!!!
Vendég

Taptau!
Még most olvasom a másik topikon, hogy Máté beteg volt!!!!Szegénykém!!!Olyan ritkán jutok át a másik topikra olvasni... De szerencsére már jobban van, és mielőbbi gyógyulást kívánok!!!!!!!!
Vendég

Kriszti,köszönjük,szerencsére ma már nem volt láza és remélem a köhögés is lassan elmúlik!

Most már tényleg megyek!Jó éjt! :lol: :lol: :lol:

Kép
taptau

Jaj, lányok!

Nekem is ki kell hagyni ezt a ciklust, mert becisztásodtam :twisted:
Úgyhogy félreállok kicsit, és reménykedem, hogy egy hónap alatt elmúlik.
Tegnap tényleg horror volt a BMC-ben, piszok sokan voltak!
Remélem, aki jövő héten megy, jobb hírekkel jön, és nem áll annyit sorban, mint mi tegnap.
Tegnap este nem tudtam benézni, mert a háromgyerkőcös barátnőmnél voltam.... Hát persze nagyon jó volt, főleg ahogy a hét hónapos picur aludt a karjaimban, de persze mindig eszembe jutott, hogy milyen lenne a mi babánk, és mikor fogom már őt dajkálni :cry:
Hát reménykedjünk, hogy nemsokára mindnyájan ezt fogjuk tenni!! :D
gil

Süni, Judit!

Sajnálom, hogy tegnap nem találkoztunk, de ahogy odaértem, láttam, hogy nem valószínű, hogy összefutunk. Fél 8kor értem oda, épp hogy befértem az ajtón belülre, aztán többen már kinnrekedtek.
Fél9 után jutottam a recepcióhoz, de ti csak akkor érkeztetek. Nem? Ugye ti se láttatok engem? Igaz, én 3/4 9-től fönt ültem Wiegandt ajtaja előtt.
A dokimhoz fél 11-kor kerültem be, két percre, de akkor már totál kivoltam, mert így elkéstem a munkahelyemről. :(
És nagyon rossz kedvem volt, semmi nem jött össze, ugye rossz hír a dokitól :cry: , a villamos is elment előttem, elkéstem a munkából, aztán még bent is összezördültem egy kolléganővel.
Jó volt a tegnapi nap!

Judit!

Remélem, hétfőn hamarabb végzel, és jó hírekkel térsz haza! Jó növesztgetést!! :wink:

Süni!

Csak így tovább, örülök, hogy minden jól alakul! :)
Nagyon drukkolok majd kedden!! :)
Ovitrellt kell vasárnap este szúrnod? Ha igen, szerintem az a legjobb, mert végre nem kell az előkészítéssel vacakolni.
gil

Baby!

Hogy vagy? Sokat pihizz!!! És sok türelmet az elkövetkező napokhoz! Mikor kell majd menned? Bocs, de már nehéz mindnekit követni. Köszi, hogy a drukkokat, vigaszt, majd legközelebb!

Naposoldal!

Köszi a választ, tényleg tökre érdekelt, hogy mit lehet érezni, érdekes, hogy ugyan testileg végülis semmit nem éreztetek, lelkileg azért legbelül ezek szerint sejtettétek.
Vigyázz magadra!!

Gabi!

Hogy vagy? Végül elutaztatok? Remélem, kikapcsolódsz. Látod, a nyomdokaidba léptem!!!:(
Ráadásul a recepciós nő kért vizeletvizsgálatot, hiába mondtam, hogy harmadik nap, azzal is elment némi idő, illetve Wiegandtnál hátrébb kerültem a sorban. És hát így ismét meg kellett hallgatni, amit amúgy is tudtam, hogy negatív az eredmény...
Wiegandt ari volt, de én már úgy siettem, és olyan ideges voltam mire odakerültem, hogy én nem voltam vele túl kedves :oops:
Nem kaptam semmi gyogyót a cisztára, de remélejük, magától eltűnik!
Jó hétvégét!
gil

Bocsi, hogy ennyit írtam, de ma dolgozni fogok estig, úgyhogy nem zaklatlak már valószínűleg titeket :lol: !
Szép szombatot mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gil

Szép napot mindenkinek!

Gil!
Sajnálom, hogy Neked is vannak cisztáid!!!Küldök egy kis cisztaijjesztőt! :twisted: :twisted: :twisted:
A tegnapi napod pedig elmúlt, minden rosszal, és a maira pedig minden jót kívánok!
Legyen szép napod, sok sok apró örömmel!!!!

Természetesen mindenkinek ezt kívánok, de Gil-nek fokozottan!!! :wink:
Vendég

Kedves Kriszti!

Ígéretem ellenére soraidra muszáj válaszolnom: nagyon köszönöm a cisztaűzőket, és a jókívánságokat is! Tényleg tegnap úgy éreztem, összefogott ellenem a világ! De így máris jól indul a nap, hogy - páromon kívül - valaki ilyen kedves sorokat ír, ilyen jókat kíván!
Neked is nagyon szép hétvégét, remélem, a sors kedvességedért megjutalmaz!
Puszi!
gil

Drága Gil!
Sajnos vannak napok, amikor mind ezt érezzük...De nem így van...Apró kis dolgoknak is nagyon kell örülni(pl. felébredünk reggel, van munkahelyünk, ahova elmenjünk dolgozni----sajnos sok embernek nincs---nem vagyunk betegek--mert vannak sokkal betegebb emberek is--nem vagyunk egyedül, mert párjaink mellettünk állnak.
És hidd el, az élet szép, és egyszer Te is akarjaidban tartod a kisbabád, aki Neked rendelt az ég!!! Csak még nem jött el a mi időnk!!
A rosszindulatú kolleganőd pedig megkapja méltó büntetését...meglátod! Nem ezt kívánom neki, de a sorsát senki nem kerüli el....

Most pedig menj dolgozni!!! :lol: :lol: :lol: Amíg még kell, mert nemsokára otthon pihensz Te is, és a kismanókádra vigyázol, aki a pocidban szépen növöget!!!!! :wink:
Vendég

Taptau:
Köszi a cicust, nagyon édi. :D

Kép

Ne csak cica, legyen kutya is! :D
Mindenkinek jó hétvégét!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Gyorsan bekukkantottam, hogy mi a helyzet, aztán irány a boltba és gyorsan főzni valamit...

Gil!
Nagyon sajnálom, hogy nem jó hírekkel érkeztél. :( Remélem hamar eltűnnek azok a ciszták, és újult erővel és lelkesedéssel tudsz nekivágni a következő és egyben utolsó, sikeres menetnek!
A tegnapi napot gyorsan felejtsd el, néha tényleg összejönnek a dolgok, de másnapra kialusszuk magunkat és mindent másképp látunk...

Gabi!
Mi újság? REmélem valami jó helyen éppen kikapcsolódsz...

Baby!
Hogy, mint ma? Fogynak a fehérjék és az innivalók? Szorítok, hogy minden rendben legyen! Már nem sok választ el a sikertől!

Süni!
Már Te is a célegyenesben! Csak türelem! Mennek a drukkok!

Judit!
Neked is nemsokára vége a stimu! Hát nem szuper? Nagyon szorítok neked is!

Naposoldal!
Hogy vagy ma?

Vicuska!
Szép eredmény! Gratulálok! Neked is sok sikert!

Puszi
Gica
gica1

EStrella!!
Te ismét szereztél egy jó napot nekem!!! :lol: :lol: Tünemény a képed!!!!
Kép Én is találtam, kiskutyust! :lol:
Vendég

Sziasztok! Köszi a bíztatást, nem is tudjátok, hogy milyen jól esik.

Taptau és a többiek: Átszoktam nézni a babás topicba, igaz csak akkor, ha írjátok, hogy kinek van fenn édi babás képe. Azokat mindig megnézem :) Azt még eddig észre se vettem, hogy ott is van táblázat :oops: De most megnéztem és bogarásztam is benne :D

Jó hétvégét mindenkinek! :)
Nelli
nellike

Gil,
köszi a drukkot:) Jól vagyok, csak ezt mindig olyan félve mondom (írom) ki,mert nem akarom az ördögöt a falra festeni. Érted? Állandóan megyek pipilni, már hányingerem van a sok innivalótól, kajálni meg alig tudok, mivel tele vagyok innivalóval:( De, ha megígéritek, hogy ezen múlik, akkor csak iszogatok, na meg megpróbálok enni is:)
Hétfőn megyek, mert megszeretne nézni a dokibá, hogy nem-e mutatom a túlstimu tüneteit, amit remélek, hogy nem:) Ezt jó leírtam, de remélem érted:) És kedden ültetik be a kicsikéket, remélem életbe maradnak addig:) Nagyon izgulok értük:)
Majd legközelebb sikerül, próbáld túltenni magad rajta és biztosan maguktól is eltűnnek azok a csúnya ciszták:)

Gica,
köszi, hogy szorítasz:) Jól vagyok, mint írtam fenntebb, csak.... tudod az ördög....
Iszok sokat, állandóan mennem kell a legkisebb helyiségünkbe, de ez a jó:) Tényleg, Gica, neked hányadik napra ültették vissza?

Süni,
remélem talizunk kedden:) Holnap este szurira fel:) Ne izgulj, a leszívás miatt, ok?! Minden rendben lesz:) Igyál sokat te is!!!!!

Judit,
neked is hamarosan leszívás, ez nagyon jó hír:)

Naposoldal,
hogy vagy? Minden ok? Hasad, szokott még fájdogálni, vagy ilyenkor már nem szabadna neki, vagy ezt nem lehet tudni?! Jó legyél!

Lexi,
mi újság van veled,mentetek fürdeni, vagy kirándulni, mondjuk erre felénk nagyon fúj a szél, de a nap viszont süt, de mégis annyira hideg van:( Ott milyen az idő?
baby.81

Sziasztok!
Most én magam írok! :)
Szóval tegnap visszakaptam 3 négysejtes embrikét.
Viszont csüt.este elkezdtem görcsölgetni, így tegnap a beültetés elött szóltam a dokibának.Megnézett UH-val és azt mondta nem csoda, hiszen újabb tüszőim is vannak. Egy petefészeknél nem lehet túlstimuról beszélni de valószínűleg valami ilyesmi lehet. Sajnos még ma is görcsölgetek, eléggé aggódok. Ha hétfőig nem múlik, felhívom a dokit. Sokat iszom és túrót eszek túróval.

Nem tudok majd jönni,mert az itthoni net nagyon kaki, de igyekszem!!
Bocsi, hogy most csak magamról írtam!
Millió puszi Nektek Tündérkék!!
Ja, és eredmény: feb.07! Nézzetek majd minket csüt este! Házon kívül, RTL klub! :D
vicuska1977

Szia Vicuska!

Hát ez nem valami jó hír! Mármint, hogy görcsölgetsz:( Neked mikor volt a leszívás? És hányadik napon tették vissza őket?
Pipilni azért tudsz, gondolom, mert akkor nem ültették volna vissza nem? Nekem is ez merülhet még fel hétfőn (túlstimu), de remélem nem fog, hál istennek nem fáj a hasam:) Kop-kop-kop. Igyál tényleg nagyon sokat!!!!! Nekem, ha minden ok, akkor kedden berakják őket:) Akkor engem is valószínűleg megnéz uh-n hétfőn?
Szorítok nagyon, hogy elmúljanak azok a görcsök:) De azért feküdj nagyon sokat!!!!!
Drukkolok, hogy minden ok legyen, szia:)
baby.81

Vicuska!

Klassz!
Pihenj sokat!

Lányok, köszi a kedves sorokat mindenkinek. Már nagyon izgulok, hogy minden rendben legyen le tudják szívni, megtermékenyüljenek, tapadjanak meg és kilenc hónap múlva minden ok legyen :lol:
Ma egész aktív vagyok, takarítottam ( tunk, párom porszívózott ), anyóst látogattunk, benéztünk barátnénkhoz a kórházba ( nem akar kibújni a bébi)
Négy körül jönnek a barátaink, még összedobok pár melegszendót.

Kellemes hétvégét!

Puszi!

Judit
jucicuki

Baby!
Kérdésedre válaszolva, nekem pénteken volt a leszívás, és hétfőn már vissza is kaptam a kicsiket. De nálam nem volt túlstimu veszély, hiszen csak 5 pete érlelődött meg... Lehet, hogy nálad amiatt várnak még egy kicsit... Nyugi, minden rendben lesz! Szorítok!

Vicuska!
De jó hír, hogy már a pocakodban vannak a babók! Lehet, hogy Te is egyből nagycsaládos leszel? :) Én is 3-at kaptam vissza. Most várunk az uh-ra, hogy megtudjuk, rendesen befészkelték-e magukat és fejlődésnek indultak-e szépen. Pihenj és egyél, igyál eleget! :) Drukkolok, hogy megtapadjanak a picurok!

Judit!
Elhiszem, hogy izgulsz, de azt hiszem mindannyian így vagyunk vele... Meglátod jövő héten még közelebb leszel a célhoz! :)

Puszi
Gica
gica1

Baby!
Kérdésedre válaszolva, nekem pénteken volt a leszívás, és hétfőn már vissza is kaptam a kicsiket. De nálam nem volt túlstimu veszély, hiszen csak 5 pete érlelődött meg... Lehet, hogy nálad amiatt várnak még egy kicsit... Nyugi, minden rendben lesz! Szorítok!

Vicuska!
De jó hír, hogy már a pocakodban vannak a babók! Lehet, hogy Te is egyből nagycsaládos leszel? :) Én is 3-at kaptam vissza. Most várunk az uh-ra, hogy megtudjuk, rendesen befészkelték-e magukat és fejlődésnek indultak-e szépen. Pihenj és egyél, igyál eleget! :) Drukkolok, hogy megtapadjanak a picurok!

Judit!
Elhiszem, hogy izgulsz, de azt hiszem mindannyian így vagyunk vele... Meglátod jövő héten még közelebb leszel a célhoz! :)

Puszi
Gica
gica1

Baby
Az jó, ha nem fáj a pocid, mert én még a beültetés után is görcsölgettem. Meglepődtem, h kedden kapod vissza a babókat. Nekem kedden szívták le a petikéket és csütörtökön kaptam vissza őket. (Mondjuk ügyik voltak, mert addigra 8 sejtesek lettek.) Vigyetek fényképezőt, mert a beültetés előtt megmutatják őket. Ilyen kép úgyse készülhet, csak a lombikbabákról.
Sajnos nem mentünk el Sárvárra, mert az én drágám nemhogy meggyógyult volna egy hét alatt, hanem olyan rosszul érezte magát, hogy életében először felkereste a körzeti orvosát. Mondjuk itt is hideg van, úgyhogy én se vágytam el a kis meleg fészkünkből. Most éppen Nellike-féle feketeerdő sütijét próbálom elkészíteni. Azért is léptem be, hogy elolvassam. Nagyon jónak tűnik. Szerezz be néhány jó filmet és könyvet, hogy az elkövetkező hetekben fekve is legyen programod:)
Vendég

Estrella
kerestelek ma a melóhelyeden, de nem dolgoztál. Valamikor összefuthatnánk. Krisztivel is kellene egyeztetni és hármasban beülhetnénk valahova. Bár én csak szerdáig tudok ülni, utána szigorúan fekszem. :lol:
Vendég

Lexy!

Írd majd meg milyen lett a süti,mert már én is készülök kipróbálni...

Gil!

Ez a ciszta-ügy,ettől én is mindig tartok,fura,hogy nem kaptál rá gyógyszert.Nekem is volt a múltkor és én kaptam.Mindenesetre én is küldök cisztaűzőt :evil: :evil: :evil:

Vicuska!

Annyit gondolok rád!Nagyon szorítok,hogy most sikerüljön!!!!Sokszor puszillak! :D

Bibarkám!

Hát már jó lesz hétfőn talizni,nem hiányzol,csak a megszokás,tudod.... :wink: Pusszantalak!Olyan izgi,hogy most mi is elkezdjük megint,nem????Már alig várom...

Bibike!

Eltűnt topik-barátném!Hát jelentkezz kérlek és mesélj mi van veletek? :P

Baby!

Tök jó ha kedden kapod vissza őket,akkor már 4 naposak,azok már jó esélyekkel indulnak! :D Tudod,statisztikailag az 5 napos transzfer a legeredményesebb.Szorítok nagyon!

Gica,Naposoldal

Hogy vagytok kismamik? :) Van már hányinger?
lukrécia

Kriszti!

Nemrég értem haza, csak most olvastam a legutóbbi üzidet. Hát, igen, mindig arra gondolok, hogy manapság nagyon sokan egyedül vannak, meg elválnak, és hozzájuk képest sokkal jobb a helyzetünk.
Hiszen mindegyikünk oldalán ott van ŐŐŐ! :lol:
Így azért sokkal könnyebb. Köszi a vigasztaló szavakat, sajnos amúgy is hajlamos vagyok a borúlátásra. :( Szóval önneveléssel igyekszem felvenni a ti optimizmusotokat.
Neked jól telt a napod? Remélem, igen! :D
gil

Baby!

Csak iszogassál szorgosan! Drukkolunk neked kedden!!!!
Hát persze hogy ott várnak majd nagy izgalommal a picurkáid!!! :D
Ők is legalább úgy szeretnének veled lenni, mint te velük!
Képzeld, hogy hiányzol most nekik! :(
Nektek volt inszemetek? Vagy egyből lombikoztatok?
gil

Nellike!

Nekem elsőre sikerült az inszem. Alig akartam elhinni, mert sokat szurkált a hasam, olyan "mindjárt megjön" érzésem volt, de sikerült! Sajnos nem sikerült kihordanom, csak 7 hétig voltam terhes. Nagyon el voltam keseredve, de már minden Ok. De szerintem ne úgy állj hozzá, hogy nem fog sikerülni és akkor milyen rossz lesz. Bízzál benne, kell a pozitív gondolkodás. Persze érthető, hogy izgulsz az első előtt, de nagyon fogok szorítani. Tudod már hogy mikor lesz?
Ha van kérdésed vagy nem tudsz valamit nyugodtan kérdezz!

Gabi, Gil!

Azok a fránya ciszták! Nagyon sajnálom, remélem hamar megszabadultok tőlük és márciusban újra lehet próbálkozni! Ha esetleg csak áprilisban kezditek, akkor együtt kezdünk.
sharon

Lukrécia!
Köszi a cisztaűzőket, ideértek, és már biztos meg is semmisítették, amit meg kellett odabenn. Te milyen gyógyszert kaptál akkor, fogigátlót? És elmúlt tőle azonnal? Egyébként te éreztél valamit a cisztákból?
gil

Gica!

Gondolok ám rád sokat!! Csak óvatosan a házimunkákkal, főzéssel!

Sharon!

Nagyon remélem, hogy hamar folytathatjuk. Neked miért kell várnod áprilisig? Ez az inszemes tragikus dolog most nemrég volt? Annyira sajnálom, szörnyű lehetett. :cry: De talán kár, hogy erről kérdezlek, mert biztos felidézni is rossz...

Vicuska!
Vigyázz magadra! Remélem, már jobban vagy és elmúltak a görcsök!
gil

Lexi:
Hát igen, ma szabadnapos voltam (hihetetlen) de igaz. :)
Hétfőn is szabad leszek, ha nektek jó, délután valamikor találkozhatunk. És még aki akar Újvárosból jönni, jöjjön!
De szívesen látjuk a pestieket is! :D
Vendég

Sziasztok!

Itthon vagyok egyedül ( Ati egy kollégáját búcsúztatja) és utánanéztem a neten a túlstimunak (nem kellett volna) mert idegesített mióta Szűcs doki mondta és most be vagyok tojva, hogy nehogy leállítsák hétfőn az egészet...
Ráadásul a ma esti szuri óta fáj a pocim rendesen :cry:

Legyen már hétfő!!!!!!!!!!!!!

Szép estét Mindenkinek, jó éjszakát!

Judit
jucicuki

Szia Judit!

Nyugi, internet helyett talán vegyél elő egy jó kis könyvet, vagy egy lazító filmet! Én is mindig ezt csinálom, hogy utánaolvasok a neten mindennek, ami néha tök hasznos, de néha nagyon beijeszti az embert! Pláne szombat este egyedül otthon el tudom képzelni, hogy a legrosszabbra gondolsz. :?
De tudod, fontos a pozitív hozzáállás!!! (Ezt pont én mondom :) )

Az én férjem boxot néz :( , úgyhogy fogalmazhatunk úgy, hogy én is egyedül vagyok.

Fel a fejjel, és gondolj arra, hogy már csak egy nap, és itt a hétfő! :D Amikor majd megnyugtat a doki! :D :D :D

Szóval türelem!!!!

Nagyon nyugodt, szép éjszakát, optimista gondolatokat kívánok Neked!!! :D

Gil[/img]
gil

Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék a Dévai topikba. Mi is szeretnénk táblázatot szerkeszteni, de nem tudjuk hogyan kell. Láttuk, hogy ti rendszerint frissítitek. Én word-ben egész jól meg tudom csinálni a táblázatot, de nem tudom hogyan kell feltölteni. Kérlek segítsetek.
Köszi: grilli
grillázs

Köszi Gil!

Apa megjött, már jobban vagyok, aludtam egy nagyot.
Mostanában valahogy nem szeretek egyedül lenni :oops:
Párom szerint minden rendben lesz, csak úgy kell hozzáállni, szóval hiszti abbahagyva :lol:
Megyek inkább reggeliért mire felébred :wink:

Szép vasárnapot Mindenkinek!

Judit
jucicuki

Sziasztooook!
Miújság? Hogy vagytok? Itt elég szutykos idő van :( De nem engedem, hogy az optimizmusomon rontson :)

Tegnap jó alaposan kitakarítottam. Kitudja, legközelebb mikor tehetem meg... Este beadtam az utolsó Puregon-t és Merionalt, ma este pedig jön a tüszőrepesztő. A pocakom majd szét durran, szúr nagyon, de legalább tudom, hogy mitől.
Próbálom szoktatni magam a sok folyadékhoz, így én is állandóan a wc-re járok.

Ebéd utáni desszertnek pedig csinálok palacsintatésztába bugyolált almakarikákat fahéjas porcukorral :) Igaz, hogy ez nem túrós, de nagyon finom.

Juci, nem parázni!! Minden rendben lesz!

Baby, nem félek a punkciótól egy cseppet sem. Inkább a másnapi eredménytől :( De Gica múltkori megjegyzése jut mindig eszembe (hogy a lusta kisfickókat beleerőszakolják a petesejtbe), na meg Szűcs doki pénteki pozitív megjegyzése, így azért derüsebb vagyok :)

Grilli, táblázattémában Kriszti az Ász. Ha jön, biztos ellát pár jó tanáccsal.

Mindenkinek kellemes napot! Jó étvágyat az ebédhez és jó pihit!
süni76

Lukrécia
A süti nagyon finom és egyszerű. Tényleg vigyázni kell a kakaóval, hogy ne ázzon el a piskóta, de még így is nagyon fincsi.

Estrella
Nekem a hétfő szuper lenne. Bora borába menjünk?
Ha valakinek még jó a hétfő ne gondolkodjon, hanem jöjjön!!!!!!

Szerdán jön valaki BMC-be? Én megyek a kis eszkimókért. Nagyon izgulok, mert amikor a leszívás volt alá se akartam írni a fagyasztást, miután elolvastam, hogy 20%- ban károsodhatnak a picikék. Remélem jól vannak és végre ragaszkodni fognak hozzám.
Mindenkinek jó pihenést mára és pozitív eseményeket a következő hétre.
Vendég

Sziasztok Lányok!
Megjöttem, igaz ma nem sok időm lesz benézegetni, ha továbbra is ilyen napunk lesz :(
Grilli, miihelyst lesz időm, leíromn, egyébként az excell-t használom...És adobe photoshop programot, ami jpeg formátumba írja, és csak így lehet feltenni

Majd leírom hol találod, és hogyan használd...Írok privit, ha időm engedi...
Most mennem kell
Vendég

Na, szép napot mindenkinek!

Először is a kismamik el vannak veszve, nem? Csak nekem tűnik így? Jól vagytok, ugye? Csak pihiztek:)
Gil,
köszi a drukkot, rámfér, nagyon izgulok a holnap miatt is, hogy minden ok legyen:)Meg persze, a kedd, hogy megvannak-e!?
Kérdésedre válaszolva, nekünk inszem nem is volt, mert hát..tudod azok a kiskatonák ilyenek... szóval egyből lombik.
Te, hogy vagy?
Vicuska, vagy a tesója,
remélem már nem gyötörnek a görcsök!!!!!!!!!!!!!! Hogy vagy?

Judit,
ne izgulj,minden ok lesz:) Bízzál benne!! Igen,néha nem jó, hogy a neten mindenféléket olvasgatunk,már nekem is szokta mondani a férjem, hogy ne olvassak inkább semmi:) Neked mennyi is az adagod és hol tartasz most?? Mikorra tehető a leszívás? Lehet, hogy már írtad, ha igen akkor bocsika:) Igyál, igyál:)
Süni,
jaj, de izgi,ma kapod a repit:)Ügyesek legyetek:)Holnapra szoríts nekem, hogy mehessek kedden a kicsikért:) És nagyon remélem, hogy talizunk:) Igyál te is én is azt teszem:) Csak holnap, ha megyünk, mondjuk kocsival, de akkor is majd minden második benzinkútnál meg kell állni pipilni:) Nem semmi, soha nem ittam még ennyit, mint most!!!
Drukkolok, minden ok lesz, úgy kell lennie!!!!!!!!!

Lexi,
fel fognak éledni a kicsik, bízz benne:) Mi jót csinálsz most, így ezen a szottyos vasárnapon?
Én most néztem egy DVD-t, Randiguru, láttad már? Nekem tetszik, igaz már láttam többször is, de még mindig nevetek rajta:)

Ja, az ebédhez mindenkinek jó étvágyat kívánk!
baby.81

Lexi:

Hétfő délután mondjuk 5 óra Bora Bora nekem jó!
Kriszti és Többiek:
Akinek jó, jöjjön! :D
Vendég

Estrella!!!!

Nekem jó az időpont!!!!! Csak ne tudom, hol van a Bora Bora!!!!!! :roll: :roll: :roll:
Vendég

Estrella, Lexi,
Na csajos buli lesz?Mehetek én is?:) Jó beszélgetést nektek!!!!
baby.81

Kriszti Drága:
Gondoltam, hogy nem tudod hol van a Bora Bora, én sem tudtam, Lexi mondta. Na szóval: a piactérnél van egy új "parkcenter", van egy ABC is, Cipőbolt is, Kínai étterem is..és OTT VAN a Bora Bora, ez egy kis hangulatos kávézószerű hely. Már egyszer voltunk ott. Koktélok is vannak, kaja is van, de nem olcsó. MOndjuk mi csak kapuccinot vagy forrócsokit szoktunk inni, és dumcsizunk. :)
Baby:
Ha van kedved gyere el Te is, kicsit messze vagy, de majd tavasszal szervezünk valami pesti találkát is, mit szóltok hozzá csajok?

NA SZÓVAL HÉTFŐ 5 ÓRA BORA BORA.
Üzenjetek az időpont miatt: Lexi, Ria, Brigi, Nikó...és aki még akar :D
Vendég

Szisztok!

Baby, 100 puregont és egy ampulla merionált szúrunk péntek óta (előtte csak 1/3-ad volt).
Szerdán lenne a 10. nap, azt mondta akkor lesz a leszívás.

Judit

Süni!

Neked írt fel még valami gyógyszert a tüszőrepin kívül?
jucicuki

Baby
Olvasgatok, eszem a Nellike-féle fehérjebombát, netezek. Nincs kedvem kimozdulni, bár reggel már voltam anyunál, mert beteg és vittem neki egy kis gyógyító leveskét. Porszívózni kellene, de valahogy azt utálom legjobban, még vasalni is jobban "szeretek". A férjem "öltönyös" munkahelyen dolgozik, úgyhogy vagy 40 ing vár rám türelmesen. Amikor suliba járok, akkor nem szoktam vasalni, mert nincs rá idő, legfeljebb egyszer- egyszer. Ilyenkor szünetben szoktam pótolni ezeket a dolgokat. Csak valahogy most semmihez nincs kedvem. Pedig szerdáig mindent meg kell csinálnom, mert most tényleg pihenni akarok. Bár a férjecskémet 6-án műtik Pesten, úgyhogy valahol ez csak egy hiú ábránd, mert úgyis megyünk a papához minden nap. Valahogy mindig közbejön valami.
Kicsit fáj a hasam a repesztőktől, de nekem ez nem furi, mert amúgy is megérzem ezeket a dolgokat.
Mindenki pihizzen, mert holnaptól kezdődik a sorbaállás.
Vendég

Sziasztok,

Jucicuki,
olvastam, hogy parázol ezért pár sort írok a túlstimuról.
Nekem anno csak a jobb petefészkemből sikerült leszívni a petikéket, úgyhogy nagy eséllyel indultam a túlstimura. Be is jött. Tehát az ET napján volt némi folyadék a pocimban, de azért meg volt az ET. Amúgy ez az állapot nagyon kedvező, segít a kicsiknek megtapadni, és megfelelő táptalaj a továbbiakban is. Annyit kell róla tudni még, hogy ha sikerül (és miért ne sikerülne :wink:), akkor ez a túlstimu fokozódik, és egyre több folyadék gyűlhet fel benned, ami szintén csak neked nem jó, a kicsiknek jóóó :D Végső esetben leszívnak, de ha nagyon sok fehérjét eszel és rengeteget iszol, akkor nagy eséllyel ezt is megúszod.

Szóval egyelőre nyugika van! :D

Persze, ha bármi van, nyugodtan kérdezz, szívesen segítek, ha tudok :D

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Estrella, Kriszti
Nekem teljesen jó a holnap 5 óra. Ott leszek.
Baby
ha szerdán kellene menned, vagy nekem kedden, akkor simán jöheténél és utána együtt felmennénk a BMC-be.:)
Ha valakinek megfelel az időpont, akkor jöjjön ám.....
Vendég

Szóval spontán topictali lesz :lol: :!:
Jó dumcsizást, lányok!

Babykém, nem vesztem el, csak tegnap nem voltam net közelben, de már vagyok.
Bizony nekem még fájdogál a hasam, előfordul olyan érzés is, hogy "jajj istenem, mindjárt megjön".
Hogy ez normális e, azt nem tudom neked megmondani, mindenesetre elég rémísztő :oops:
Már csak kettőt kell aludnod, és veled lesznek a kicsikék. :wink:
Nagyon-nagyon szorítok! Minden rendben lesz!

Lányok, olyan sokan vagytok már a célegyenesben, hogy alig bírom észben tartani, ki hol tart :oops:
Juci, nyugi, mindjárt holnap lesz, és megtudod, hogy minden ok.
Kövesd a férjed hozzáálását!
Még szerencse, hogy tartják bennünk a lelket!
Rendes emberek ezek mind :wink:

Szép vasárnapot mindenkinek!
naposoldal

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?