Sziasztok!
Katlina! Én totál meg vagyok vele elégedve. Szerintem is elég laza doki, de megbízható, bármikor kereshetem, s minden kérdésemre válaszol kimerítően. Nekem az uh-ok is alaposak, megnéz mindent amit kell, s magyaráz, mutogat. A vizsgálatokat nem viszi túlzásba -mármint a kézit- de ennek én külön örülök. Leleteimet sem nagyon nézi, de ha én bármit rossznak találtam, alaposan megnézte s mindig megnyugtatott. Gondolom azért ilyen laza, mert a kiskönybe úgyis beírnák ha gond lenne, illetve úgyis szólnék, ha valami aggaszt. Botondot is nála szültem, bejött, végig ott volt és nagyon-nagyon kedves és segítőkész volt. Varratkiszedést is ő csinálta, bevallom nagyon féltem tőle, mert a varrás az eléggé fájt, de meg sem éreztem. Úgyhogy én maximálisan elégedett vagyok vele, tényleg csak ajánlani tudom.
Elin! Igenis értettem, többé nem tünök el, csak ha szülök!
Akkor Lilcsi nagyon úgy működik, mint Botond, nálunk is egy fél évig semmi gond nem volt az alvással, azóta meg....A fogzás nagyon bekavart, aztán jön pár hónap-hét ismét átaludt éjszaka, utána meg megint van ébredés. Ilyen az anyák sorsa.
De úgy érzékelem a soraidból, hogy azért tudod kezelni a problémát, s ez nagyon-nagyon jó!!!
Balwin! Az természetes, hogy már most minden a baba körül forog, én csak azt tanácsoltam, hogy tényleg pihenj minél többet, akár egyedül, akár kettesben, mert bizony elég fárasztó ám nagyon édes időszak következik az életetekben! S tényleg a lényeg, hogy pihenj, s raktározz az erődből minél többet! A munka megvár.
Szilbee! Köszi a jó híreket!!! Hatalmas gratula Vicáéknak, jó egészséget nekik!!!!! Én is várom a beszámolót türelmetlenül!
Olga! Annyira meg tudom érteni a lehangoltságodat! Nálam is voltak kiborulós napok, időszakok, még így is, hogy Botond fél évig tényleg jó éjszakai alvó volt. Tényleg csak annyit tudnék neked tanácsolni, hogy amikor csak teheted pihenj, dőlj le, ha nem is alszol, de lazíts!!!!! Este meg bízd nyugodtan egy-két órára szopi után az apukájára Balázskát, s törődj egy picit magaddal!!! Muszáj néha kikapcsolódni valahogy feltöltődni!!!! Sok-sok erőt kívánok ehhez, sajna ez az alvás elég húzós dolog és változó még akár három éves korban is, de hidd el hétről-hétre azért csak könnyebb lesz!!!
Fanna! Remélem nem rémisztettelek meg nagyon az alvásos-nemalvásos leírásaimmal, de ahogy Elin is írta mindenhez hozzá lehet szokni, s az idő tényleg segíteni fog!!!!! Ne görcsölj ezen előre, ezt is meg fogjátok oldani mint minden mást a babával!!!!
Streptococcus: bocsi ha hülyeséget kérdezek, de ez az agyhártya? Ááááá mielőtt erről írnék inkább rákeresek, de ezt elküldöm.