Új privát üzeneted érkezett!

lexi
értettem amit irtál :D :D nekem már sok fagyibabás volt,de nem kaptam tüszörepit egyiknél sem,nálad reméljük ez hoz szerencsét :D

gabicsibe
köszi ,remélem lesz :D

bibar

Gil!
Én úgy tudom, hogy még nem lépett hatályba. Még egyenlőre csak tervezetként létezik...
Gica
gica1

Sziasztok!

Bibarkám!

Pusszantalak Drágám,majd skype-on duncsizunk! :D

Lányok!

Aranyosak vagytok,hogy így örültök nekünk,azért képben vagyunk ám és mennek a drukkok! :D
Jövő hónapban megyek a fagyikért,most már Bibar is beindult,ha otthon van az ember,könnyebb kapcsolatot tartani,főleg,hogy így pörög a topik!

Mindenkinek sok puszi
lukrécia

Gica!

Arra ne is gondolj, hogy valami nincs rendben!!!! Olyan nincs!!!
Ilyen gondolatokat tessék azonnal elhessegetni!!!
Bocs, hogy faggatlak :oops: , csak nagyon érdekel, és eddig nem mertem így mást kikérdezni az ügyről. Mert inszem után mindig attól féltem, hogy ha nem érzek már akkor is valamit, akkor biztos tuti nincs is, és kicsit fel is adtam, de ezek szerint ilyen hamar nincs még igazán tünet.
Még jó, hogy fájdogál néha, ahogy három poronty küzd bent a helyért!!! Megy a bunyó! Képzeld, ha három kissrác!!! :lol:
gil

Gabicsibe
most olvastam vissza hogy nem sikerült,de látod elöbb utobb mindenkinek sikerül,ugyhogy ne keseredj el :D :D

Lukrécia
na végre észrevettél :shock:
Gil
még nincs érvényben a megszoritás,a másik topicbol egy lány beszélt a minisztériummal ahol ezt megerősitették és azt mondták hogy aki már benne van a programba annak ugyanugy az 5 lombik jár majd.remélem tényleg igy lesz :oops:

bibar

Gil!
Hát, ha mind a hárman megvannak, akkor tényleg nagy bunyó lehet odabenn... :lol: Nem is tudom, hogyan férnek majd el. Ez kicsit aggaszt, dehát majdcsak berendezkednek valahogy...
Csak nyugodtan faggass! Ez a topik erre is jó. :wink: Egyébként már arra is gondoltam, hogy nem csoda, ha nem érzünk semmit, vagy akkor is érzünk, ha nem kéne, hiszen teljesen fel vagyunk turbózva hormonokkal és azért az kicsit beleszól a dolgokba.
Gil
gica1

Gil!
Hát, ha mind a hárman megvannak, akkor tényleg nagy bunyó lehet odabenn... :lol: Nem is tudom, hogyan férnek majd el. Ez kicsit aggaszt, dehát majdcsak berendezkednek valahogy...
Csak nyugodtan faggass! Ez a topik erre is jó. :wink: Egyébként már arra is gondoltam, hogy nem csoda, ha nem érzünk semmit, vagy akkor is érzünk, ha nem kéne, hiszen teljesen fel vagyunk turbózva hormonokkal és azért az kicsit beleszól a dolgokba.
Gica
gica1

Bocsánat, az előbb téged írtalak alá magam helyett. :oops: :lol: Ez nem terhességi tünet... :lol:
Gica
gica1

Bibar!

Köszi az infót, ez megnyugtató! Te mikor mész be legközelebb?

Gica!

Hát persze, hogy hárman vannak, és nagyon klasszul kialakítják majd a kis kuckót, csak addig picit boxolnak, rendezkednek. :lol:

Hát ami a hormonokat illeti! Tudod, amikor találkoztunk, akkor is mondtam, hogy felugrott rám öt kiló, de hipp-hopp! Érdekes, hogy nem mindenkire van ilyen hatással. De néha olyan éhségrohamom van, hogy csak na! És a mensi se a régi.
Szóval nem tűnnek el nyom nélük a szurik, de hát mi mást tehetünk! A cél érdekében mindent!
gil

Helló csajok!

Gabi nagyon sajnálom............... Azt hittem, hogy együtt megyünk inszemre.

Baby gratula hegyek.... biztos, hogy lesz jó eredményed holnapra, két hét múlva ....... Szerintem sem lesz gond... Vigyázz magadra!!!

Bibar, Lukrécia annyira örülök, hogy itt vagytok már. VOltam ma dokinál este. Nincs ciszta, ma kezdem adni a szurikat. Hétfőn beszaladunk a BMC -be tenyésztés miatt. Csütörtökön uh.
Végig kell csinálnom még két inszemet és utána lehet lombik. Jó sűrű lesz a tavasz. ALkudoztam, de nem járta sikerrel. Biztatott, hogy nagyon fiatal vagyok...

Baby holnap is várom az smst--- izgulok...
málna79

Sziasztok lányok!
Délután egy kicsit ledőltem, és annyira jól sikerült, hogy majdnem elkéstem a munkából...
:oops: :oops: Most pedig van egy kis időm, így gyorsan írok nektek...
Bár annyit termeltetek, hogy alíg győztem visszaolvasni, és papírt kellett elővegyek,mert olyan rövid az agyam.... :lol: :lol: :lol:
De remélem reagálok mindenki hsz-ére, ha nem, bocsi érte..., A tábla elmaradt idő hiányában, de reggel ha hazamegyek, az lesz az első dolgom...Itt sajnos nincs a gépen olyan progi, amivel fel tudom tenni!

Kezdem a két kis elveszett báránykával...(Bibar és Lukrécia)Nagyon örülök, hogy "hazatértetek"...És tudjátok mi hiányzott már a legjobban??A kis házastársi "veszekedés."..Édesek vagytok! Számomra feldobja a hangulatot, ahogy egymással beszélgettek!

Bibar!
Remélem én is hogy hamarosan visszakapod manócskáidat!!! Szorítok nagyon, hogy az UH-n minden rendben legyen...Tvmacit sajnálom, hogy még nincs időpontja...De lelkileg fel kell arra is készülni!!Sok erőt, és kitartás neki, és szeretettel várjuk, ha beszélsz vele.
Örülök neki, hogy tetszik az új ház....Sok sok kisbabát kívánok bele, hogy hangos legyen a gyerekzsivajtól!!!

Lukrécia!
Csak azért hiányoltalak, mert oylan megszokott volt, hogy minden nap írsz valamit....És ez hiányzott!!

Baby!
Nem semmi csaj vagy!!!Ennyi petikét!!!talán a szomszéd ágyon lévő csajsziét is Te kaptad meg??? :lol: :lol: Félre a tréfát, nagyon gratulálok!!!És mind meg fog termékenyülni!!!Holnap várunk a jó hírekkel!!!!!

Süni!
Mennek a kiskatona erősítők!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Málna!
Akkor már neked is közelebb a cél!!!Kitartás, meglesz az eredménye!

Na, most röviden ( :!: :?: )ennyi, mennem kell, mert jött beteg...
Még visszatérek!!! :lol: :lol: (ha engedik) :roll:
Vendég

Na, ennyi volt, mert el is ment a beteg...Más osztályra irányítva!
Timy kimaradt!!!
Baci nálunk is volt, érdekes, a fél év alatt voltunk egy párszor, de csak 1 X volt baci!
Mi is gyogyit kaptunk, lóadagot, és el is tüntek, úgy néz ki örökre(kopp-kopp) :roll: :lol:
Küldök neked bacijjesztőket! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Vicuskáról semmi hír???? Vagy csak elkerülte a figyelmem??? :oops:
Vendég

Sziasztok!

Este valami gáz volt, nem tudtam belépni a Babanetre.

Lexi:
Ügyi vagy, hogy egyedül hazataláltál, mi is vonattal jöttünk, fél 6-ra értünk haza. :)

Baby:
Nagyon ügyi vagy, gratulálok neked! :)

Kép
Vendég

Íme a tábla...Remélem jól értelmeztem mindent, és jól is írtam...Már kezdek fáradni! Úgyhogy ezt földobom, és szunyókálok, úgy délután 3-4 íg! :roll: :lol: :lol: :lol:
Kép
Kép
Kép
Vendég

Krisztike!

Ari vagy! :D
lukrécia

Sziasztok Lányok!

Baby!
Mi újság? Hogy vagy? Miért nem jelentkezel? Telefonáltál már? Remélem sok-sok megtermékenyült petikéről kaptál hírt. Igyad a sok-sok folyadékot, és pihenj, és szoríts az egyenlőre távollévő babócáidnak. Nemsokára a pocakodban lesznek! Hát nem csodálatos?

Süni!
Mi volt ma? Biztossá vált a hétfő?

Kriszti!
Hát nem semmi vagy! Munka után még feldobni egy táblázatot! Le a kalappal előtted. Nagyon rendes vagy velünk. Remélem sikerül jól kipihenned magad az éjszaka után...

Gica
gica1

Sziasztok Csajszik!

Végre felhívott a Tanár Úr! Azért ő, mert én kétszer próbálkoztam, de nem volt bennt az irodában.... Kicsit húzom az időt...izgultok?:)
Na, szóval ugye volt 18 petike, abból lefagyasztottak 6 db petikét és a 12 próbálták megtermékenyíteni és ebből 9 db meg is termékenyült:):):)
DE! Mivel fennáll a túlstimu, ezért ugye megyek hétfőn megnéz Wiegandt dokibá és ha minden ok akkor kedden beültetik, amelyik a legéletképesebb, a többi megy pihenni a fagyasztóba:) Végül is ez jó hír, azt hiszem, csak félek a hétfőtől...tudom..ne legyek elégedetlen:) Iszok, mint egy kefekötő, majdnem egész nap a WC-n ülök, olyan sokat kell pipilni:)
Gica, Naposoldal kismamik ügyesek legyetek, köszi a drukkot, remélem nemsokára én is majd az lehetek:) Pihizzetek:)Ja, egy kérdés: képzeljétek azt mondta, ott hátul az a kedves ápoló, hogy ne próbálja beadninekem a Progit a férjem, mert hogy ez olajos, meg izomba kell meg ilyenek:( Így ma ie spl. jön hozzám a védőnő. Nektek ki adja be? Ja és amit tegnap kaptam ott Pesten, az mára egy kicsit bedagadt és fáj is a helye. Szoktátok borogatni, vagy valami más ötlet?????
Lexi,
ügyes vagy, hogy haza találtál:) Na mit szólsz?Olyan aranyosakat írsz, hogy a végén én is elhiszem, hogy velem akar majd maradni a babóka, babókák:) De jó is lenne:) Neked szerdára sok sikert, biztosan felélednek majd:) Addig még úgyis írogatunk:) Akkor jó kikapcsolódást, he mennétek:)
Süni,
szia, na kkor nemsokára te következel, ne izgulj, minden ok lesz,neked is jók voltak eddig is az eredmények!!!!! A leszívástól,most én is mondom, hogy nem kell parázni, nem érzel semmit,de komolyan:) Szorítok nagyon-nagyon:) Majd jelentkezz! Te hétfőn lehet talizunk, én is megyek, ugye, bár te mész hátra, na majd meglátjuk!

Na, megyek a legkisebb helyiségünkbe, megint:) Majd még jövök, csáó:)
baby.81

Szia Baby!

Hát ezek nagyon jó hírek! 9 megtermékenyült, hát ez óriási! Néhány nemsokára a pocakodban lesz...Az lesz majd csak az igazi! :)

Nekem szerencsém van, mert a progiszurit a sógornőjelölt adja be, aki eü. dolgozó, úgyhogy szakember. Kezdetben nekem is fájt a helye, de már nem, úgyhogy lehet, hogy hozzászoktam. Amúgy én jegeltem egy kicsit, de a borogatás is jó.

Tudtommal Naposoldalnak a férje adja be és látod eredményesen, úgyhogy szerintem a Te férjed is nyugodtan beadhatja. W. doki annyit mondott ezügyben, hogy mivel olajos, nehezebb felszívni. Ja meg, hogy izomba kell adni. Szerintem a férjed ki tudja tapogatni, hol az izom a popsidban és nem lesz vele gond.

Pihenj és gondolj a kicsikre, akik alig várják, hogy a biztonságos pocakodban legyenek!

Puszi
Gica
gica1

Sziasztok:)

Gica! Kispapi jelölt szedi a vitamint, eddig is szedte!
De most írtak neki fel még 2 fajta gyógyszert, remélem helyre jön mire mennünk kell! Köszönöm azért az ötletet!
Vigyázz magatokra!

Kriszti! Biztos nagyon hatásosak lesznek a baciijesztőid, elég rémesen néznek ki:))) Majd beszámolok az eredményről!
Jah, és február 8-án kell mennünk, nem 9.-én, de nagyon ari vagy, hogy beírtad:)))

Baby! Én hiperstimulált voltam, és pisilni egyáltalán!! nem tudtam, hiába ittam! Végül megcsapoltak!
Szóval ne félj, nem leszel te túlstimus, nálam bőven volt mindenféle tünet, akkor nálad is lenne, ha így állna a helyzet!
Ne aggódj, biztosan nem lesz semmi baj!
És gratula a szép eredményhez:)

Na megyek dolgozni.

Puszi!
Timy.
timy28

Jól van, Baby, mostmár nyugi. Minden ok. lesz.
Van sok baba, tudsz pisilni is, csak így tovább!
És kedden már kismami leszel!!!!
Mint Gica is írta, nekem a férjem adja be.
Nekünk senki nem mondta, hogy ne. Sőt, még tanácsot is kértünk a laborosoknál, hogy hogyan csináljuk, milyen tűvel satöbbi.
És ők segítettek is.
A mai napig a férjem adja, és szerintem jól csinálja, nincs vele semmi gondunk.
Másnapra mindig picit fáj a helye, de következő napra, mikor megint az a soros oldal, addigra regenerálódik.
Szóval, nemtom, de nekünk bejött.

Lexi, konkrétan már nem emlékszem a Sárvári fürdőre, de biztos jó volt, különben arra emlékeznék. És biztos élvezhető télen is, mert mi télen szoktunk a fürdőzésnek hódolni.
Valamilyen kisebb panzióban voltunk, de a nevére nem emlékszem.
A neten biztos találsz szimpatikusat.
Jó fürdőzést!

Gil,
csatlakozom Gicához, nemigen jelentkezett nálam sem semmilyen olyan tünet, amit ne lehetne a mensire, vagy a hormonokra is fogni.
Valami mégis volt, a lelkem mélyén most nem éreztem azt a csalódott " nemsikerült" érzést, mint a korábbiaknál.
De ezt is csak két nappal az eredmény előtt.
Addig olyasmi volt, mint korábban.
Én valószínűleg nem sejtettem volna, hogy sikerült, ha korábban nem éltem volna át a sikerteleneket.
Szóval nem sok biztos pontot tudtam mondani :?
Ez van. Ki kell bírni az eredményhirdetésig :wink:
naposoldal

Baby
Nekem a férjem adta be a progi injekciót és büszkén állíthatom, hogy egyetlen szakképzett nővér, vagy orvos sem adja be ilyen ügyesen. Nagyon félt tőle Ő is és én is, de én nem akartam minden nap az ügyeletre menni. Közvetlenül a másik mellé adtuk így nem lehet baj. Aztán mikor a lefekvés előtti szertartássá vált annyira belejött, akkor áttértünk a másik oldalra is. Lassan és szeretettel kell beadni, amit csak a férjek tudnak. Szerintem bátran próbálkozzatok, hiszen a szuri helyét senki más nem puszilja meg és nem is simogatja utána.:)

Estrella
Képzeld, még abban sem voltam biztos, hogy jó vonatra szálltam-e. A legutolsó kocsiban ültem, mert épphogy elértem, így az állomásokon levő feliratot se nagyon láttam. A párom hívott, h hol vagyok én meg közöltem vele, h fogalmam sincs, mire mondta, h kérdezzelek meg. És teljesen kiakadt, hogy egyedül vagyok. Nem is értette. Hihetetlen, h én, aki még a városban sem szeret közlekedni egyedül mászkálok Pestre.!!! Még a végén felnövök. Lehet, h ez kell a Csodához, fel kell nőnöm hozzá??? Nagyon igyekszem. Bár az út végén megijedtem, mert egyedül ültem az utolsó kocsiban és jött egy nagyon rossz arcú "bácsi" és nem nagyon volt menekülési útvonal, szóval bepánikoltam. Szerencsére hamar leszállt.

Kriszti
Köszi,hogy bekerültem a táblázatba. Honnan van ennyi energiád? Valami trükköt megoszthatnál velem, mert én meg egyfolytában annyira fáradtnak érzem magam, mintha 100 éves lennék.
Vendég

Csajok!
A napokban tudtam meg, hogy a lombikkezelések a nő tajszámára történnek. Hiába bizonyított, hogy esetleg a férj valamely problémájából adódik a meddőség, akkor is. Ami azt jelenti, hogy ha a kapcsolat nem bírja el ezt a szakítópróbát, akkor a férj egy új, vállalkozó szellemű csajszival simán elölről kezdhet mindent, de a nőnek fizetni kell. Persze, ha az addigi kezelés semmilyen maradandó károsodást nem okozott, akkor nincs gond, de ha mégis akkor azért ez elég érdekes felállás!! Vagy ezt csak én gondolom így? én mindenesetre nem térek napirendre fölötte és nagyon igazságtalannak tartom. Bár jelenleg ebben az országban semmin nem kellene csodálkozni, de olyan kis naív vagyok.
Vendég

Helló! Nővérem, Vicuska nevében írok, aki éppen beültetés után van, még pihizik. Megkért, hogy adjak hírt róla. Tehát: szerdán leszívtak 5 petesejtet, mind az 5 megtermékenyült, és ma hármat visszakapott!
Jövő hét csütörtökön nézzétek az RTL-en a Házon kívült, ugyanis elkapták nővérkémet és férjét a BMC-ben, és nyilatkoztak.
Na, szurkoljatok!
vicuska1977

Lexi:
Érdekes szemlélet ez amit írtál, és már említetted is, és hát ha ez tényleg így van akkor ez nagy szemétség tényleg. De reménykedjünk hogy ilyenre nem kerül sor senkinél.
Egyébként ügyes vagy, hogy egyedül hazataláltál, én tudtam hogy menni fog. Néha jót tesz egy kis önállóság és egyedüllét nekem is. :D
Drukkolok neked, és Baby-nek is és MINDENKINEK akinek mostanában lesz beavatkozása.
Mi Febr. 2-án megyünk a BMC-be, de csak megyünk és jövünk, sietünk. :D
Vendég

Sziasztok!

Lexi,
érdekes, amit írtál, de gondoljunk bele egy kicsit jobban. Ha valóban a fiúnál van gond és elhasználnak minden lehetőséget a lánynak tényleg nem lesz több támogatott beavatkozása. De ha szétmegy a kapcsolat, a lánynak 0,5 % az esélye arra, hogy egy olyan fiút talál ismét, akinek szintén ilyen problémája van, így nagy valószínűséggel nem is lenne szükség beavatkozásra. Én emiatt nem aggódnék, ettől függetlenül a felvetés jogos.
Nálatok ilyen probléma biztosan fel sem merülhet:)
Vicuska,
sok sikert és megtapadást kívánok:) Igyál sokat és persze a túrót se felejtsd el!
Gica, Naposoldal, Timi
köszönöm a drukkot, meg a tanácsokat.
Jó hétvégét mindenkinek, de addig még úgyis jövök:)
baby.81

Baby
Az alapgondolat teljesen logikus, hiszen ha a nő egészséges, akkor valóban nem kell lombik az új párjával. (Bár a statisztikai adatok elég aggasztóak, így akár van esély arra is, hogy ismét probléma merül fel katonaügyileg) Akinél ez a probléma felmerült az nehezen viselte a kezeléseket és most már nem megfelelő a hormonszintje és sokszor nincs is peteérése. Ilyenkor van gáz. Persze álljunk hozzá pozitívan, de gyerekkorában senki nem gondolta, hogy a BMC-ben fog kikötni babaügyben. Szóval sajnos a rossz dolgok megtörténnek, ha akarjuk, ha nem. Gondolom egyikünk se lesz fittebb és fiatalabb ezektől a kezelésektől. Én akkor is igazságtalannak tartom ezt az eljárást.
Fáj még a pocid? Gratulálok a sok kis trónörököshöz.
Vendég

Kriszti
olyan jót kacagtam a házastársi civódáson,jól megfogalmaztad nagyon,aranyos volt :D majd ha nagyon ráérsz irj majd légyszi át ,a cimem már Fóton van :D

Málna
én is csütörtökön megyek,akkor talizunk megint?legalább nem unatkozom.te hánykor mész?

Vicuska tesója
mondd meg neki légyszi hogy ügyes volt,és nagyon szurkolok neki!!!!!!!!! :D

Baby
szuper eredmény,gratulálok :D remélem a fagyis petikékre nem lesz szükséged,nekem az összes fagyibaba visszatért a fagyasztásból,aztán jött az arculcsapás mikor a fagyasztott petesejtből egy sem jött vissza :cry: a következönél már nem engedtem hogy petesejtet fagyasszanak le,hiába volt sok :(
de neked ennyi fagyibabából lesznek még tesók is :D

Gil
én csütörtökön megyek uh-ra,remélem érik petesejtem mert akkor spontán ciklusban visszarakja a fagyibabáimat :D 6 darab fagyibaba van még,abból 3-at engednek fel

na puszi nektek

bibar

Sziasztok!

Majdnem az egész napot együtt töltöttük Jucival :D Remélem minden oké volt az EKG-n!

Velem annyi, hogy továbbra is tökéletes a hormoneredményem, és minden olyan, amilyennek lennie kell. Azt mondta Szűcs doki, hogy nagyon jól állunk. Vasárnap este 11-kor nyomom a tüszőrepesztő szurit és kedden lesz a leszívás. Szóval Baby, lehet, hogy együtt fekszünk. :D
Kb. 10-12 tüszőm van, 14-16 mm-ek. A méhnyálkahártya 11, ha jól emlékszem.
Szóval én most nagyon pozitív vagyok :D
Hétfőn még bejövök dolgozni, aztán mehet a lazsa!!!

Este már nem hiszem, hogy jövök. Ezért kellemes hétvégét kívánok mindenkinek. Azért hétvégén benézek!
süni76

Lexi,
már nem fáj a hasam, csak egy ici-picit, le is kopogom, nem akarom elkiabálni. Kösz a gratulációt, de még várjunk azzal egy kicsit, mondjuk két, ill. négy hetet:(
Fekszek egyébként, ha nem a gép előtt ülök:) Elvagyok látva fehérjedús kajával is, hozza anyósom, anyukám meg mindenki:)
Nem sokára jön a védőnő, aki beadja a szurit, lehet megtanulja a férjem:) tegnapi helye eléggé fáj.
Bibar,
hát sajnos ez nem jó hír, hogy a fagyasztott petesejtek ilyen kis gyenguszok, de hát majd csak marad embrió, amit lefagyasztanak és jól bírják majd. Meg hát pozitívan állok még most hozzá, hátha sikerül elsőre:)
baby.81

Süni,
ez tök szuper hírek, főleg, hogy kedden lesz a leszívás, így remélem egy szobába kerülünk:) Szorítok nagyon:) Melyik tüszőrepit kaptad? Amit hasba kell adni? Én azt és 1,5 ampullával, mint láttad meghozta a hatását:)
Szióka:)
baby.81

Igen, én is ugyanazt kaptam. Azért ezt, hogy ne kelljen vasárnap este 11-kor ügyeletre mennem. Szóval remélem nálam is meglesz a hatása :) Doki ma is nagyon rendes volt, és pozitív volt nagyon a fagyasztott kiskatonákkal kapcsolatban is.
süni76

Nekem is 1,5-et kell beadnom!
süni76

Sziasztok!

Látom Süni, nem jött be a hétfő :-(
Nem volt senki az ekg-n, öt perc alatt végeztem.

Lányok!

Van kb. 6 db 9mm-es és 5 db 8mm-es + egy csomó pici tüszőm.
Hétfőn kell mennem reggel, vérvétel, UH.

Kellemes hétvégét Mindenkinek.

Puszi!

Judit
jucicuki

Sziasztok!

Én is felébredtem, már be is vásároltam....

Timy!
Javítalak, én a mai naphoz számoltam a 15 napot...Hiába, fáradt voltam reggel! :lol: :lol:

Bibar!
Én is megmosolyogtam magam, mikor visszaolvastam...de olyan édesek vagytok, nem tudtam kihagyni!!!! Lakhelyet nekd is átírom!

Vicuska!
De jó, hogy Te is túl vagy már rajta....Eredméynhírdetésed csak kikövetkeztettem...

Lexi!
Energiát nem tudom honnan szedem, sokszor napokíg fekszem...És semmihez nincs kedvem! Persze erőm sem...Általában nem járok el sehova, hanem alszom, és dolgozni megyek..Ennyi a napom! Idegen a város(én az alföldről jöttem ide), és nem sok ismerősöm van még..Így magányos farkasként itthon lustizom... :roll: :lol:
Nos, ezzel a hírrel, hogy a nő tajszámára terhelik az egész lombikot, nagyon felcsigáztál...És mi van akkor, ha a kapcsolat tényleg nem bírja ki a megpróbáltatást???Akkor a nőnek nem sok esélye marad(mint valaki írta is, hogy lehet pont megint olyannal akad össze, akinek nem lehet természetesen) Ez komolyan mondom, felháborító!!!! :evil: :evil:

Baby!
Szuper eredmény!!!!Meglásd, majd minden kis tündérke szépen fog fejlődni!!!!!Küldök nekik növesztőt+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Na, most megyek, majd még benézek a nap folyamán...És dobok egy táblát, mert addigra már új oldal lesz!!! :wink: :lol:
Vendég

Baby!

Gratula a szép eredményhez,nagyon szurkolok a hétfő és a kedd miatt!!!! :D Nekem is a férjem adta a progit,először félt tőle,most meg már tök profi,szerintem beszéld rá a párod,sokkal kényelmesebb így.

Vicuska drága!

Hát eléggé pörgősen nyomod!! :wink: Pihizzél és mennek a giga drukkok,sajna én jövő hét csütin nem leszek Tv közelben,majd lehet,felveszlek videóra. :D

Süni!
Gondolok rád is kedden nagyon!

Bibarkám!

Elképzellek a házikóban,kiskert,kutyus...Hát,megérte,nem?
Most meg aztán mindent bele,ezt most már fennt intézik...! :wink:
lukrécia

Jucicuki,
szióka, na akkor neked is szépen alakulnak a tüszők, sok sikert a leszíváshoz meg utánna mindenhez:)
Süni,
akkor vasárnap harcra fel utolsa injekció, úgy értem, ami a tüszőknek kell, utánna jönnek a progik:( popsikba:( Épp most ment el a védőnő, olyan jól beadta, hogy meg sem éreztem:) De lehet holnapra fog fájni a helye, de már be is borogattam.
Jó hétvégét Nektek. Jaj, nagyon várommár a hétfőt, hogy minden ok legyen velem és jöhessenek anyucihoz a kicsikék:)
Naposoldal,
mi újásg,mit csinálgatsz, ugye még mindig pihizel?
Gica,
neked jövőhét pénteken lesz az uh? De jó, biztosan izgatott vagy?! Szorítok mindíg, egyfolytában:)
Gabicsibe,
még előzőekben kérdezte mi a titkom, hát..semmi, nem csináltam semmi különöset, hogy ennyi legyen:) Talán az lehet, hogy nekem normál ciklusban is szokott lenni (volt) simán peteérésem és így nem kellett sok hormon és ettől is ennyi lett. Gondolom én:)
Kitartást kívánok az elkövetkező időkre!
Gil, neked is:)
Kriszti,
köszi a jó kívánságokat:)
baby.81

Sziasztok!

Ezer éve nem voltam fenn, mert későig dolgoztam időm se volt. Most azért másfél oldalt sikerült visszaolvasni:)

Drukkolok mindenkinek aki fontos esemény előtt áll! Addig is remélem hozzájárulhatok a sikerhez egy egyszerű, édes túrós recepttel:

Feketeerdő desszert:

Kell hozzá: babapiskóta (vagy kész piskóta) 250 g túró, van. aroma vagy van. cukor, joghurt, kimagozott meggybefőtt vagy meggy dzsem, kakaó, tej+ valami guszti hosszúkás pohár

Elkészítés: Összetörjük villával a túrót, elkeverjük kb. 1 dl joghurttal, megy bele cukor, van. cukor vagy a van aroma. Aztán a piskótát kisebb darabokra tördeljük és egy kis tejben feloldott kakaóval leöntjük .( ne nagyon szívja meg magát, mert a túrós krémből is sokat felszív). A piskótákat belekanalazzuk a poharakba, rákanalazzuk a túrós tölteléket és a végén a meggy lekvárt vagy magozott meggy befőttet.

Egyrészt nagyon gyorsan elkészül, szerintem egyszerű és finom is. :wink:
nellike

El is felejtettem mondani, hogy beálltam én is azok közé a csajok közés a sorba, akik várják azt a bizonyos Mikulást :oops:

Mert ha a hétvégén megjönne, mehetnék én is hétfőn és kis szerencsével kezdhetném én is a stimut:)

Rám fér egy kis bíztatás, úgyhogy ha valaki hallott már olyat, hogy valakinek elsőre sikerült az inszemináció, az írjon egy-két sort :cry:

Addig is puszi mindenkinek és drukkolok, no meg kitartás!!!
nellike

Hajrá Nellike! Hajrá Nellike!!!!!!!

Gil, mikor értél ma a BMC-be? Mi 1/2 9-kor voltunk ott, de ma elképesztő volt a tömeg. Amióta én ide járok, nem találkoztam egyszerre ennyi emberrel. 11-re végeztem az uh-on, 12-re mentem vissza és 13:30-kor jöttem ki a dokitól. Elég hosszú nap volt, de legalább jó híreket kaptam.

Veled mizujs?
süni76

nellike
istenien hangzik ez a recept,én biztos kipróbálom mert imádom a turós sütit :D neked pedig drukkolok hogy megjöjjön és mehessél az inszemre.biztos volt már olyan akinek elsöre sikerült,pozitivan kell hozzáállni :D

Lukrécia
hááát remélem jol intézik,mert nem sok kedvem van innen bejárni dolgozni :D :D

bibar

Szia Nellike
Én most csütörtökön ismerkedtem meg egy csajszival, akinek az 1. inszem is sikerült, de ott végül nem sikerült kihordani a terhességet, a második inszemnél viszont teljes volt a siker és a kezében tartotta az "eredményt" egy gyönyörű szőke kisfiút. Szóval van remény.
Vendég

Nellike:
Konkrét példát tudok mondani: MAGAMAT, bár én sem tudtam kihordani, de sikerült. És ha jól emlékszem Share (babás topik) is a 2. inszemnél esett teherbe.
Szóval bármi lehetséges, csodák is vannak, meg ilyesmi.
Sok sikert!
Estrella
Kép
Vendég

Nellike!

A szomszéd kislány első inszemből sikerült és gyönyörű baba.Hajrá! :D
lukrécia

Helló csajok!

Bibar, tök jó lenne ha találkoznánk. Még nem tudom, hogy mikor megyek. Te igen? Szerdán egyeztettünk majd.

Gabi, ne legyél szomorú.....

Pár hete nagyon berágtam a lombikos megszorításokra. Hirtelen felindulásból írtam egy emailt a házonkívül című műsornak.
Ahol leírtam egy-két dolgot, anyagi és lelki vonzatokat, és kértem őket, hogy foglalkozanak a témával. Nagyon örülök hogy ott voltak, mert szerintem jó ha kap a téma nyilvánosságot. Remélem az a pár sor is hozzá járult hogy ott legyenek. Jó érzés ha tehetek valamit. De lehet hogy amúgy is jöttek volna. Ez nem fog kiderülni.

BAby vigyázz magadra nagyon

Gil még biztos hogy nem lépett életbe. MÁr ott volt aláírás közelben de még nem tudtak megegyezni. Tuti info......

Mindenkinek nagyon jó hétvégét!!!!!!!
málna79

Köszi a biztatást mindenkinek! De tényleg:)

Estrella! Te nagy cicarajongó lehetsz:) Én is az vagyok, és gyakorló "szülő" is. Mi is imádjuk a minipárducokat , van belőlük pár:)

Most olvastam vissza a korábbi írásokat és ha nem baj elmondanám én is a tapasztalataimat a "mikor lesz má' gyerek" témában:) Szóval nálunk a tágabb és a szűkebb környezet is tudja , hogy miért nincs még gyermekáldás és nagyjából azt is, hogy milyen eljárás előtt állunk. Én amúgy is ilyen téren nyitott vagyok és egyenlőre rossz tapasztalatom e téren nem volt. Mindenki drukkol, mert tudják, hogy milyen régóta szeretnénk babázni. De mindenkivel egyet tudok érteni, aki kerüli a témát és amiatt szorong , hogy miért pont vele esik meg az ilyesmi. Ezt én is így érzem és bár imádom a barátnőim gyerkőceit, azért sokszor elszorul a szívem és csak remélni merem, hogy nemsokára mi is átéljük ezt az érzést. És tudom azt is, hogyha sikertelen lesz ez az első inszem, nagyon nehezen fogok belőle felállni:( Persze azért bizakodom és készülök rá, hátha mégis ránk mosolyog a szerencse :wink:

Még egy kérdés: A támogatott inszemek számát is csökkentik? Erről hallottatok valamit?

Jó éjt mindenkinek, Nelli :)
nellike

Nellike és Többiek:

Igen, én imádom a cicákat és már nagyon szeretnék egyet, de apa nem igazán rajong az ötletért. De azért reménykedem, hogy egyszer meglep egy cuki cirmoscicával. :)
Jó éjt és jó hétvégét mindenkinek!
Estrella
Kép
Vendég

Estrella!
Én kész vagyok ezektől a cicáktól...Nagyon édesek!!!!
Vendég

Sziasztok!

Nellike,tényleg nézz át a szomszéd topicba,Agnesem kisfia első inszemre sikerült,Sharenak és nekünk másodikra!
És itt a már majdnem 1 éves,mai fürdése:

Kép

Kép

Kép
taptau

Estrella,ezt csak neked: Kép

Kép

Kép
taptau

Mindenkinek nagyon drukkolok!+++++++++++++++++++++++++
Jó hétvégét és szép éjszakát!

Kép