Új privát üzeneted érkezett!

Igen, nekem. :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mirama

Reni! Noelnek is volt ilyen polár H&M kétrészese csak kékben. Abból hoztuk ki a kórházból. :)

KépKép
KépKép
mirama

Boldog szülinapot Petra!

Kép

KépKép
KépKép
mirama

Mirama! :lol: :lol: :lol:

katus78

Iratma ze lőbb,és elszállt!!!Hogy hova?????
Már nem irok ujbol sokat,mert a szülinapos ma nincs mégse jo kedvében.Reggel asszem elkiabáltam... :cry: Hisztizik mindenen.Leet elkapta az apjátol a bacit... :|
Viol
Gyula se jo beteg,mint minden férfi.Egész nap sajnáltatja magát,és ő nagyon beteg........ :wink:
Vendég

Petra boldog szülinapot! :P

KépKép
kola2

KATUS!

Nekem is van Skype-om! :)
Ma is voltunk bobozni, hat ne tudjatok meg mennyire elvezte. Olyan gyönyörü idö is volt, mert sütött a nap es minden szep feher volt.
Kép Kép Hazunk! Kép MI! :)

Kép
Kép
reni76

sziasztok!!

reni,
ááá, megint csak nagyon jók a képek!!! :) azért irigykedek ám... :oops: :P szeretnék már én is egy kicsit havazni! :D

cajok!
petrával nem egyidős valamelyikünk gyereke?? vagy rosszul emlékszem? vagy máté és bence egyidős? vagy? vagy lüke vagyok? :D

KépKép
viol81

Óóó, boldog hófordulót Ágnesnek és Ivánnak! :)

KépKép
viol81

Sziasztok.

Ágnesnek,Ivánnak és Dorkának is boldog hófordulót!!!!

Kép

Kép
hajnus

hűű, hajnus bencéje nem lehet egyidős mátéval. :oops: akkor ági bálintja? :P

KépKép
viol81

hajnus,
köszönjük! :) hűű, 9 hónapig bent volt, most 9 hónapja kint... :D

KépKép
viol81

Viol,el sem hiszem,hogy már 9 hónapos.Rohan az idő.Mindjárt egy éves lesz,olyan hamar elmegy az a 3 hónap is.Épp tegnap kérdezte vki,mennyi idős a Bence,mondtam hogy mindjárt 14 hónapos,aztán én magam is elcsodálkoztam,hogy jé,már ennyi! :lol: :lol:

Nem tudom ki kivel egykorú... :lol: :lol: :lol:

A Bence még mindíg alszik :shock: :D

Kép

Kép
hajnus

Hello!

Megoldom a rejtejt, Mäte es Zora született egy napon. :)

Mäte meg alszik, 5-7 ig sokat sirt fel, leszivtam az orrät, aztän most szundi, ejjel aludt.:)

Gratula a hofordulos babäknak, en is minden nap elcsodälkozok milyen nagy Mäte, hihetetlen gyorsan elment ez a mäsfel ev..

katus78

Sziasztok!

Mirama,
Nagyon tündéri Mira!!! El is hiszem, hogy várja a farsangot!! Noelnek meg gratulálok!!!!

Viol,
Dorkát nem lehet megunni!!!!! Nagyon jópofa képeket csinálsz!!

Rik,
Petrácskának Boldog Szülinapot!!! A Gyulának meg jobbulást!!! Valahogy ismerős amit írtál!!! :lol: :lol: :lol: :cry: Ha egy férfinak hőemelkedése van, úgy viselkedik és úgy is néz ki mint aki 40 fokkal nyomja az ágyat!!

Reni,
Én évek óta nem szerettem a telet, de komolyan mondom meghozod a kedvem a képeiddel. Nagyon jó lehet ilyen nyugalomban élni!! Lara kiskori bebugyolált képei meg tök aranyosak!!

Én is mutatnék pár képet:
Meg nem tudom, lehet, hogy már meséltem: álandóan születnek nálunk kanári kölykök, 15 nap alatt kikelnek a tojásból és újabb 15 nap alatt kirepülnek a fészekből. A héten kirepültek, megmutatom az elsőt(még egy kicsit rengezetlen a frizurája) :lol: , meg egy képet 10 nappal ezelőttről róluk.
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Sziasztok!Nitta!Zoé nagyon helyes kisbaba :P
Rik!Lalinak is fáj a torka ,nyavajog is rendessen :? Nekem is fáj és náthás is lettem :? Virág is még taknyos. :(
Viol!Gyorssan megy az idő ,el se hiszem,hogy Dorka már 9hónapos.

KépKép
kola2

Sziasztok!

Dorkának, Ágnesnek és Ivánnak boldog hófordulót! És elfelejtettem tegnap írni, hogy eszméletlen helyes kis eszkimó volt Lara abban a sarki cuccban!

Rik-Petra hogy van?

Zoé és a kanári: :lol:

Megyek,megnézem a túrós sütimet.... :wink:

Anikó

Kép[/url]
quito

Jobbulást nektek Zsani!!! Durva, hogy mindig van valaki köztünk aki beteg!! Forró tea, méz...be az ágyba!!! Gyorsan keveredjetek ki ebből a nyavajából!!

A babóknak boldok Hófordulót kívánok én is!!!

Anikó te vagy ennyire szeretsz sütni vagy ennyire édesszájú vagy??? Vagy mindkettő!? :lol: :lol:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Nitta,én még ilyen jó képeket nem is láttam! :D És hogy figyeli Zoé a kis madarat!Tök helyes! :D

Katus,csak nem tudtok kikeveredni a betegségből?Vagy a foga miatt ennyire folyhat,hogy szívni kell?Jobbulást a kicsi Máténak!

Zsani,mindannyiótoknak jobbulást!

A Bence végül fél11-ig aludt :shock: ,most az előbb kidőlt újra.Csak úgy az ágyon.Semmi babakocsizás.Már néztem,hogy vajon beteg lesz?Még nem vagyok hozzászokva,hogy ilyen simán megy az altatás.Lassan kivisszük a babakocsit.Aznap pezsgőt bontok,az biztos! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
hajnus

Nitta!

Nagyon jok a kepek!
Mit csinältok enniy kis kanärival, eladjätok, vagy??
Zoe nagyon edes!:)

Hajnus!

Bence is nagyon jo kisfiu :D Mäte fel 10ig aludt, es fel kettökor, betettem, az agyaba es szo nelkül durmol!:)
Bontsunk együtt, ezt is megertük!
Hät 2 hete folyik az orra, reggel alig volt benne valami, de zavarta :? Eddig meg ejjel nem kellett soha szivni, nem folyik neki nagyon, csak van benne :? ki erti?
nem tudom mär mi ez, bär nala mindig sokaig tart a betegseg :evil:

katus78

Jobbuläst a beteg ferjeknek :wink: , gyerekeknek!

katus78

Hajnus Bence mikor alszik el este?

katus78

Köszi mégegyszer mindnkinek a Petra szülinapjára szolo gratuláciokat! :wink: :!: :!: :!:

Anikó
Petra jool van :wink: ,ma már nem hisztis.Tegnap meg volt lükődve rendesen.Ma a Jerevánon voltunk anyunál,okos is volt.Ott viselkedni kell :wink:

Nitta annyira helyesek ezeka fiokák!!!!!Olyan kis pelyhesek!!!!Zoénak is tetszik?
Vendég

Ja és Gyula jobban van,de még nem az igazi!!!Sajnáltatja magát rendesen még!! :mrgreen:
Vendég

Sziasztok,

most megyek Vendéglátó bálba :lol:
Tök fura lesz ennyi idősen egy diák bálban.

Kép

Kép
ábibaba

Hú, Petra, nagyon boldog szülinapot kívánunk!!

Kép

Kép
ábibaba

zsani,
köszönöm a címet! :)
jó szórakozást a bálban!! de jó neked. :) hűű, mikor még én voltam... de vártam az első bálunkat a vendéglátóban! :P

nitta,
nagyon tündéri zoé!! :) milyen kis pofija van!! :) mennyi a súlya most?
a madárka meg... :D rendezetlen frizó és még mérgesen is nét hozzá!! nahát! :lol:

oh, bence és máté milyen jó kisfiúk! :) azért egy pohárral nekem is tegyetek félre... :wink:

katus,
a rejtély: :lol:

zsani,
jobbulást nektek is!!!!

KépKép
viol81

Tavaly valentin napra kaptam egy hím kanárit, rá egy hónapra vettünk neki egy barátnőt. Újabb egy hónap múlva már keményen dolgoztak az utódokon, és eredményesen. :lol: :lol: :lol: Született akkor 2 kicsi, majd újabb 1 hónap múlva megint 2. Mindkét tojásrakásból megtartottunk 1-1 kicsit, a másik kettőt bevittük állatkereskedésbe, mert azért egy madárkolóniát mégsem tarthatunk a nappaliban. :shock: És mivel megvannak zavarodva az időjárás miatt meg a fűtés miatt, azt hitték tavasz van és újra raktak tojásokat. De már 4 született :shock: :shock: , viszont egy elpusztult. :cry: :cry: Így most van 4 kanárink és még 3 csöppség, akik mennek a kereskedőhöz. Nem lenne szívem beadni őket, így is nagyon nehéz, de ismerős a kereskedő, tutira jó helyre kerülnek. Álítólag a tenyésztők kínlódnak, nem akarnak párzani a madarak, nekünk meg csak úgy potyognak! :shock: :shock: :shock: Jó helyük van, szeretnek nálunk. Na jó hosszú lettem bocs! Mutatok még képet ha érdekel és nem baj:

Ő az apuka

Kép

fűrdés után

Kép Kép

a szülők szerelmes tekintete:

Kép

első kicsik

Kép Kép
Kép Kép Kép Kép

együtt a család

Kép
Kép Kép

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Ábibaba,
jó szórakozást!!!!!!!!!!!!! Most én is nosztalgiáztam egy picit, eszembe juttattad az iskolás éveket!! Nem tudom hogyan történhetett, de (halkan megsúgom) 2000-ben bál szépe lettem. Nem láttak a szemüktől! 8) :lol:

Viol,
Zoé hétfőn volt "mérlegelni", 4310 gr és 53 cm volt. 3200-vel jöttünk ki a kórházból. Kis husigombóc a pofija, de éppen tegnap nevettünk Gyulával, már kezdem látni a nyakát. Nyúlik ki a tokája! :lol: :lol: :lol:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Jaj és a lényeg lemaradt:

Ha valaki szeretne fiókát, akár mind a 3-at, szívesen adjuk őket ajándékba!!! Sok gondozást nem igényelnek, 300 ft egy doboz mag ami nálunk a 4 madárnak 2 hétig kitart. Egy zsák ánizsos homok hónapokig elég, szintén 400 ft körüli az ára. Naponta egy gerezd almát kapnak és egy levél fejes salátát. Ami költséges egyedül a kalitka, pár ezer forint, de csak egyszer kell megvenni. Ja és mivel újszülöttek: kézhez lehet szoktatni. Nekünk sikerült, simán ránkszállnak a kicsik. Kereskedésben csak 1 éves kortól kapni madarat, akkor már késő a kézhez szoktatáshoz. Ha valaki kedvet kapott szóljon!!!!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

nitta,
áááá, de szépek!!! :) bevallom nekem többször megfordult a fejemben, hogy szeretnék madarakat - kiskoromban is voltak - de aztán valahogy elfelejtődött. pedig beszéltünk már róla gáborral. aztán vmiért azt mondtuk, nem bizti, hogy lesz. de megkérdezem, mit szólna hozzá. de nekem úgy rémlik, hogy nagyon harsány a hangja, nem? :P vagy? :P volt pintyükn is, az övé jobban tetszett a fülemnek. :oops: :P
te és akkor ők ennyire szabadon vannak nálatok? a lakásban? ennyire "szófogadók"? :D
bál szépe! :) na azért sztem biztosan láttak a szemüktől!! sztem nagyon csinos vagy, úgy rémlik a bálokban ilyenkor égni szoktak a lámpák, szal nem hiába választottak téged! :wink:
ez a tokás dolog meg nagyon ismerős!! :lol: mi is vadul lestük, mikor látni már neki normálisan a nyakát! :wink: aztán meglett! :lol: ott volt a feje alatt! :wink:

KépKép
viol81

Sziasztok!

Nitta-imádok sütni, minden alkalmat megragadok rá. Most éppen az volt, hogy a túró holnap lejárt volna... A gond az, hogy imádom az édességet is, a saját sütijeimet pedig nagyon-nagyon. Mikor terhes voltam, undorodtam az édességtől és a kenyértől. Nem is híztam meg, csak ami a baba volt. De elmúlt ez a szép időszak, és a süti újra visszatért! Mivel Kincső már sokkal inkább elvan magában, nekem is több időm van sütiket csinálni. Hétfőn megint lakásnézők jönnek...muszáj lesz sütni... :wink: :D

Rik-nem válaszoltam a múltkor neked, nem ment el a kedvünk az Ágfalvi ltp-től, de nem hajt bennünket semmi, úgyhogy sokfelé nézelődünk.

Tényleg olyan rossz, hogy mindig van betegünk. Sajnos Kincső kisbarátnője is beteg, köhög. Olyan rossz nézni, egy ilyen pici csöpp baba szenved. :(

Megyek, megettem a Kismamát, ezen a nyugis estén elolvasom. Jó éjt!

Anikó

Kép[/url]
quito

megettem=megvettem :shock:

Kép[/url]
quito

"ott volt a feje alatt a nyaka" :P :P :D :lol: :lol: :lol:

Szerintem szép hangjuk van, egyébként a kanári is a pintyek családjába tartozik, legalábbis én úgy tudom, de szóljatok ha tévedek! :oops: :oops:
Igazából 1 éves korukra tanulnak meg énekelni, és akkor is csak a hímek énekelnek igazán. Ezért van az, hogy fiatalabb kanárit nem kapsz kereskedésben, mert nem lehet megálapítani, hogy hím vagy nőstény. A hímek is csak akkor énekelnek hangosan ha párzási időszak van, így udvarolnak. Reggelente hallani kis csipogást ha süt a nap, de nyitott hálószobaajtónál alszunk és nem zavaró. Nincsenek messze tőlünk. A kicsik csipognak ilyenkor születésük után, így kérik a szülőt, hogy etesse meg őket, de ez is csak csipogás, nem ének. Hát egy szobába aludni velük nem érdemes a reggeli csacsogás miatt, de ha van nappali vagy előszoba akkor szerintem nem zavaró.
Találtam egy madáréneket ami nem teljesen fedi a valóságot, de ilyesmi amikor párzási időszakban énekel a hím, csak nem ilyen éles. Viszont lehet eltolni a reggeli ébredést náluk is, este le kell takarni egy rongyal, és akkor te szabályozod nekik a reggelt, hogy mikortól énekelhetnek. :lol: :lol: Na mi ezt mondjuk soha nem csináltuk.

http://www.kanariefugl.dk/portal/media/mix-kanarie.mp3

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Anikó,
jó neked én felszedtem 17,5 kg-ot terhesség alatt. 22 év alatt nem zabáltam annyi édességet mint abban a pár hónapban. Viszont szerencsére a 17,5-ből már lement 14kg. De hogyan azt nem tudom! :lol: :shock:
Én mostanában mániákus kenyérsütő lettem. Kis kenyeret sütök, hogy elfogyjon és minden nap meleg kenyeret ehessek.

Már a Kismamát is megeszed? :lol: :lol: 8)

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

sziasztok,

[size=24]Petra, nagyon boldog szülinapot!!![/size]

KépKép
KépKép
esztermami

Lányok,
nagyon köszönöm a szurkolást, befejeztem a félévem!!
Már csak azon kell drukkolni, hogy megadják a halsztást és utána már csak fél év...

Mennyit irtatok megint!!
de nagyon klasszak a képek!!

Mirama, Viol, Reni, Nitta,
nagyon-nagyon helyesek a gyerekek!!!

Nitta,
az a kanáris kép Zoéval elképesztően jó!!!
A bál szépe pedig lehetne anyák szépe is!
:wink:

Vince végre jól van.

Jobbulást a betegeskedő babóknak és férjeknek!
Talán ez a hideg tényleg végre elpusztítja bacikat.

KépKép
KépKép
esztermami

Szép álmokat Mindenkinek!

KépKép
KépKép
esztermami

Nitta
annyira jo olvasnia madárkáidrol.Komolyan kedvet kaptam én is.Réka már régota nyuz egy állatért(igaz egy höri,cica,vagy kutya)de ha nagyobb lesz a lakás csak akkor adom be a derekam.Lesznek még fiokák,ugy nézem.Szeretik egymást a szülők rendesen.(azt halljátok is??? :oops: )

Esztermami
Nagy gratula neked!!!Ügyes voltál!Mikor kéred a halasztást???És meddig?

Hajni
meggyogyult a nagyfiad?Kicsi nem kapta el?

Anikó
termékeny ez az ingatlanközvetitős.Lehet be kéne adnunk nekünk is,mert igy nem igen jönnek.Vagy a hirsztárba .....
Alkudoznak az emberek ???Megvan nektek is ami alá nem mentek,ugye??
Én is szivesen sütök,bár profi nem vagyok :wink: Tegnap sütöttem Húsdarálos sütit.Ismered?Kis csokival megcsikozva...Hmmmm :wink:
Vendég

szia Rik,

most szeretnék halasztani, eredetileg fél évet akartam, de csak 1 egészet lehet. EZt írásban kellett kérvényezni és állítólag márciusban meg is válaszolják.
EZ azt jeélenti, hogyha megkapom, akkor csak 2008. februárjában kell az utolsó félévemre beiratkozni. Addigra talán már a ksitesó is jól fogja birni, ha nem leszek mindig jelen.

KépKép
KépKép
esztermami

Sziasztok!
Köszönjük a sok köszöntést!!!!!!!!!!!!!
Mi is minden ünneplőnek kívánunk sok-sok jót!!!!!!!!!!!
Majd jövök, kicsit reménytelenm visszaolvasni :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

Katus!Nekem is van Skype-om!!!

Nitta!Nagyon szépek a madárkák és Zoé is!!!

Eszter!Nagyon ügyi vagy most már akkor csak a a babóra koncentrálhatsz!

Viol!Dorka képeiből sosem elég!!!
Vendég

Minden hós babának boldog hófordulót!!
Vendég

Szép napot mindenkinek!

Nálunk 1 fok van,ez is valami....

Katus,mostanában később alszik el,10 után.De nem nyűgösködik,ugrál az ágyban.Ha ettől jobban alszik,akkor engem nem zavar.Máté?9-kor?

Eszter,gratulálok!!!!!Úristen,43 nap??????

Rik,imádom a húsdarálóst!Isti még nem nagyon gyógyul,nem is csoda,nem ül el a fenekén.Köhög nagyon.Bence tegnap kicsit rámijesztett,estére hőemelkedése lett(életében először).Adtam egy kúpot.Éjszaka kicsit meleg volt,de nem akartam emiatt felébreszteni.Most semmi baja,Istivel játszik a másik szobában :D Se nátha,se köhögés.Meglátjuk mi lesz du. vagy este.
Réka megkapta a félévit?Hogy sikerült?

Kép

Kép
hajnus

Egy gyors rosszhír jelentés!

A sóginőm hívott délelőtt,hogy a szomszédék mégis megvennék a házat.Már csak reménykedem,hogy sokalni fogják az összeget amit a fiúk mondanak nekik!Azóta tiszta ideg vagyok most már 1000%,hogy ver minket az isten!! :x :x :x :x
Na nem is panaszkodom tovább szép napot!!!
Vendég

Gabó
nagyon drukkolok Nektek,hogy most a Ti oldalatokra álljon odafönt valaki!!!Már megérdemlitek a sok rossz után!!!!
Milyen idő van nálatok?

Hajnus
jobbulást a fiuknak :!:
A Réka bizijét elfelejtettem volna irni????
Nagyon jó lett!!!Nagyon megdicsértük!!!!!!!Német nemzetiségi nyelvből,és matekbol lett négyes,mindene 5 lett.Rajz dicséret,és képzeld még a magatartása is 5 lett.Soha nem volt ilyen még!!Nagyszáju mint én.. :oops:
Mondtam neki,hogy bemegyünk majd a városba és választhat magának valamit.Persze lány lévén csillogos felsőt akar... :wink:

JA és én is Petra is náthásak vagyunk.... :cry:
Vendég

Sziasztok!

Itt nalunk megint esik a HO!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Olyan nagyon sok nincs am, de legalabb megint tudtunk rendesen bobozni. Ma szegenyem leesett rola, de csak a puha hoba hanyatt, teljesen kiterült, de nem sirt. :) Ujra raültettük es nevetett megint! :)

Gabo!

Szoritok Nektek, remelem Ti kapjatok meg a hazat! Mi volt a bankba?

Rik!

Gratula Rekanak a bizihez! Nagyon ügyes kislany!!

Kép
Kép
reni76

Cajok
szeretném kérdezni tőletek,hogy valaki igényelte már az üdülési csekket?
Az irjon nekem privit légyccciii!!!

Reni
Köszi!!!
Vendég

Sziasztok!

Gabó,
de akkor végül is még nem biztos semmi sem?! Ne keseredj el!!! Én drukkolok nektek!!

Esztermami,
GRATULÁLOK!! Nagyon okos nő vagy, hogy pocakosan gyerek mellett így tudsz tanulni és bizonyítani!!!

Rik,
Rékának én is gratulálok!!!!!!! Nagyszájú mint az anyja?? :lol: :lol: :lol:

Reni,
ez a legjobb amikor a gyerekek az ilyedségből származó sírás helyett nevetnek tovább!! Klassz lehet játszani a hóba!!! Ha már ilyen hideg van, egy kevéske hót én se bánnék! De csak keveset!!! :D

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

cajok
lementem a Petrussal kicsit(jol benáthásodtunk)mire kitalálta mit is akar játszani jol neeredta ho,meg erősen fuj a szél.HAza kellett futnom vele. :x
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?