Sziasztok lányok!
Itt vagyok a hugoméknál, ahol most éppen jó a net, úgyhogy gyorsan visszaolvastam, jó sokat írtatok! látom, az afp-vel még mindig paráztatnak mindenkit!
Melcsi, Emma, Napszemcsi,
szinte szóról szóra uazt írtátok le, mint én kb. 2 héttel ezelőtt! Én vagyok az, akinek nagyon jó lett az istenhegyis eredménye (amit meg se néztek ), és 0,7 az afp-je. Nekem is rögtön amniot akartak csinálni, miután kiderült az icsi. De én kiröhögtem őket (ez a Shöphiben volt )! Én mostanra már teljesen megnyugodtam. Nem félek attól, hogy beteg a babám, és még ha az is lenne, akkor is az enyém, szeretni fogom és felnevelem őt!
Emma,
a magas afp nyitott gerincre utal (a tiéd simán belül van egyébként a felső határértéken ), ami viszont rendkívül tisztán és élesen látszik a 18. heti genetikai uh-on (de szerintem előbb is, de akkor biztosan! )! Úgyhogy szerintem neked aztán tök felesleges az amnió!
Melcsi,
az a nő a schöphiben egy f*szszopó, csak ahhoz ért, hogy riogassa a népet! Azt meg nem is hiszem el, hogy a korod miatt nem csináltatja meg a b-hcg-t (nekem ez 1,4 lett, de 2,5 alatt jó! )!
A kombinált teszt 95%-ban megbízható, amit ti írtatok 98%-ot, az az amnió megbízhatósága!!!!!! Tehát az se 100%! Egyébként valóban benne van ezekben a számokban az, hogy attól még lehet beteg a baba! Minden akkor derül ki pontosan, miután megszületett ugye.
Pompi, szépen kerekedsz, egész sokat nőtt a hasad! Az enyémről nem tudom, mikor tudok képet felrakni, de az nagyon brutál!
Olyan szép, olyan büszke vagyok rá!
Orsi, Zsu,
nektek gratula a jó eredményekhez, legalább ezen nem kell paráznotok!
Zsuzsi,
örülök, hogy minden rendbe jött, és már nyoma sincs vérzésnek! Azért elég sokan vagyunk itt elöl fekvő méhlepényesek!
Mi jól vagyunk, a fiam sokszor mocorog, nagyon szeretem érezni! Lányok, mindenkit üdvözlök, akinek nem írtam is persze, igyekszem még a hétvégén benézni!