Új privát üzeneted érkezett!

Ágci!

Amit nekem dokinõ írt, arra az van írva, hogy vízes kencsõs! Igaz azt talán a szél ellen kell használni. Mondjuk én most mikor hazajöttünk, akkor kentem beVili pofiját!

Norci
norci

Sziasztok!

Ágci: én új Pamperst használok, de sajnos a bugyipelenka csomagolásán nincs ilyen embléma Kép

Rettenetesen köhögök Kép Szerencsére egyéb gondom nincs. Ugye ehetem azt a köptetõt, amit Balu kapott még szeptemberben?

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory!

Igen, Vitya is Vili köptetõét ette, és már jól van Kép

Norci
norci

Sziasztok!

Köszi a gesztenyés ötletet, mindjárt megkeresem.

Szép napot mindenkinek, most csak ennyire futja Kép

bogancsi és Tomi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Cory! Van egy Bronchicum nevû köptetõ, garantáltan lehet szoptatni mellette (sõt, még terhesnek lenni is Kép), nekem nagyon bevált, recept nélkül kapható!

Megyek, mert nyafizik, pedig sokat akartam írni Kép

Márti++
márti

Sziasztok!

Voltunk UH-on, szerencsére nincsen semmi gond... csak a dokinõnek is feltûnt, hogy most bizony soványka. Meg hogy a veséi mérete épp az átlag alsó határa... nade a lányom is csak akkorka, baj is lenne, ha belül meg minden átlagos lenne Kép.... az még látszik, hogy hasmenése volt, gondolom a belei kicsit meggyötörtek... Lassan állhatunk vissza a kajákra, de csak fokozatosan ... Ezt csak úgy tudjuk megoldani, ha mi is azt esszük, mert mást nem hajlandó megenni...
Ja... vizsgálat alatt üvöltött, mintha fájna... Kép a dokinõ: "nincs cumi, ami megnyugtatná?" ... na igen.... Csenge nem fogadja el... úgyhogy kénytelen voltam a cicimet a szájába tornázni... ééérdekesen néztünk ki ... Kép

Az elõbb elaludt a kezemben, és nem tudtam vele felmenni a galériára, a kiságy vhogy mágikus hatással bír, és ahogy közelítek felé az alvó gyerekkel, az rögtön felébred... úgyhogy leraktam a kanapéra, körbebiztosítottam székekkel... aludt is vagy fél órát.... Kép

BMárti
Egyszerûen... Kép a masszából kicsi galacsinokat gyúrtam, és azokat nyammogta... Ebben nem volt semmi adalékanyag, a hagyományos gesztenyemasszát nem merném neki adni. És tényleg nagyon fog, úgyhogy vigyázni kell vele... Csengének azóta sem volt kakija ... Bár most nem mondták, hogy tele lenne a bele megakadt kakival....

na.. nyekeregnyafog.. mennem kell..

Rebi

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

Rebi! Mostmár aztán a gyógyulás útjára lépni! Futólépés! KépKép
Cory! Te is gyógyulj!KépKép
BMárti! Ablakosok! Brrrr! De mostmár csak befejezik!

Leánykám új tudománya: kapaszkodva megáll.
Valamint rájött, hogy idõnként kimegyek a szobából, és olyankor szívtépõ nyöszörgéssel lehet visszahívni.

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

REbi!

Gyógyuljatok! A sütõtök az nem hajt?

Borcsa!
Vili ezt eltanulta Lucától - gondolom Luca sem magától áll fel - csak nyújtja a kezét, hogy állítsd fel, Vili is, sõt ha pelenkázóról kiságyba akarom tenni, akkor azonnal megfogja a pelenkázó szélét és álldigál Kép és nevet, most épp visít hogy játszak vele, azt is tud ám Kép és már neki is van akarata, tegnap a fotelban ültem vele, abbahagyta a szopit, és babrálta az álólámpát, én meg eszméltem, hogy no az késõbb is nem szabad dolgok közé dolgozik, szóval akármilyen édi nem hagyom, no ezen piszkosul megsértõdött, a cici nem is volt jó neki!

Rebi!
Vili cicivel a szájában, no mi hétvégén így autóztunk hazafele, míg el nem aludt! Kép

Ablakosok:
Azt hiszem nálunk is jól kezdõdik Kép , ma telefonáltak, hogy ma felhozzák az ablakot, majd szólnak hogy mikor, még nem jöttek (egyébként azt se tudom, hova fogom tenni holnapig)
És a beépítésekért felelõs manus, azt se tudta, hogy az ablakon kívül redõnyt, meg erkély szigetelést rendeltünk, nem tudom mi lesz ebbõl. Ezek utánelvárjam-e, hogy jó ablakothozzanak? Kell az a drukkolás!

Vili is csatlakozott a nappal nem alszom éjjel hatszázhúszor ébredek táborba! Fáradt vagyok.

Norci
norci

Sziasztok!

Norci,
szorítunk ezerrel.KépKépKépKépKép

Borcsa,
gratula a kiscsaj új tudományához. Az lesz ám csak a vicces (neki mindenképp), amikor a videókazettákat/könyveket pakolja le szép sorjában...Kép

Norci,
szorítunk ezerrel.KépKépKépKépKép

Minden beteg gyógyulgasson. Hanga is betaknyosodott reggelre.

Szila
szila

álólámpa=állólámpa, no meg a többi helyesírási hibáért is bocs.

Voltunk anyunál és kifizettem a könyveket. Márti neked meg elhoztam ami kell még,házas sajna nem volt, a többi igen.
Körülnéztem és vannak tök jó gyerek könyvek. Pl. az ablakosnak egy nagyobb változata a városban címmel, vagy a korongos könyvek, abból is van tanyás, erdõn mezõn, házban típus )pl. azokat ismeritek? Szerintem nagyon nagyon jók és van egy elõnye az ablakossal szemben, hogy nem lehet letépni az ablakokat, viszont a korong forgatással u-úy lehet babrálni. Ja és nem is drágák.
Ez itt nem a reklám helye, hanem alig várom már, hogy olvasgassuk õket Vilivel Kép

Norci
norci

Ablak sztori: tkp. még el se kezdõdött, de már folytatódik: kaputelenonálnak: "meghoztuk az ablakokat" én: "ablakokat? Csere csak egy ablak lesz!" Mindegy azért beeresztettem õket: negyed óra múlva csengetnek: manus ablak nélkül áll az ajtóban. Kérdem hol az ablak? Össze-vissza magyarázott: két kocsival jöttünk, nálunka másik lépcsõházból, aki rendelt annak az ablakai voltak, mienk a másik kocsiban az már elment. Állítólag azért holnap reggelre itt lesz a mienk is. Már leesett, hogy a szigetelés is nálunk lesz, hét kiváncsi vagyok.

Norci
norci

Norci!
Nálunk is kb. ez a mûsor. Most épp az ölemben ül a hölgy és csuklik, de nincs kedve addig szopizni, hogy el is múljon. Éjjel õ is soxor ébred, de legalább nappal is alszik(kopp-kopp)

Ablakosok! Kész rémálom!

Ha a szeme láttára akarok enni-inni, készíteni kell neki is csészét, almagerezdet, egyebet, különben az enyémet próbálja elszerezni mindenáron. (Reszelt almát, alma vagy alma-körte bébidesszertet továbbra sem eszik, csak mikromennyiségeket.) Most a teásbögrém van a kezében.

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

A profilomban megtekinthetõ, ahogy garázdálkodik! KépKép
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Menta: én nem érzem még sajnos, hogy mozogna a Pocaklakóm. Pedig már várom!

BMárti: Romola sem mindig örül annak, hogy bekenem az arcát. Emiatt, tehát hogy minél gyorsabb legyen a dolog, egyszerre 4 ujjal "dolgozom": bekrémezem mindkét mutató- és középsõ ujjamat, ezzel már majdnem befedtem a fél arcát, és gyors mozdulatokkal összemaszatolom a krémmel. Kép (Közben szinkronizálok is minden mozdulatot, tehát mondom, hogy: sitty-sutty-sitty-sutty, amin õ legalább olyan jól szórakozik, mint - gondolom - most ti is Kép )

BMárti, Rebi: én már készítettem Rominak gesztenyepürét. Vettem gesztenyét, és a recept úgy írta, hogy be kell vagdosni, egy picit betenni a sütõbe, de csak annyi idõre, hogy elkezdjen kinyílni. Így lehetett aránylag (hangsúlyozom: aránylag) könnyen megpucolni, és annyi cukros vízben megfõzni, ami kb. két ujjnyira lepi el. Finom lett, de eléggé macerás volt pucolni a gesztenyét.

Norci: drukkolok ablak-ügyben. Kép

Sziasztok: Laura+Romola+Pocaklakó
p_laura

Sziasztok

Mától a lányom szépen jár. Egész nagy szobányi távolságokat tud már menni, néha meg áll tántorog kicsit aztán tovább indul. Rendszerint visz magával egy két játékot is!

Pussz. Dzsili
dzsili

SZiasztok!

Ma nagyon izé lettem KépKépKép Egész este csak sírtam, igazából nem tudom, min, mindenen! PLd. hogy nmem mehetek moziba, meg a reklámokon, meg ilyenek, tiszta dili Kép Úgy szeretnék már rendesen írni nektek, de sosincs elég idõm!

Ármin annyit eszik, mint egy ló, vagy legalábbis nekem úgy tûnik, ehhez képest folyton kiabál, hogy "enni, enni!" "inni, inni!". TEganapi adagja: összesen 4 banán, két teli felnõtt tányér gulyásleves, lekváros kenyerek (3 kisebb), 2 dl tejpép, egy fürt szõlõ, egy kis rizses lecsó az apjáéból, kb. 2 dl. Kubu sárgarépalé, rengerteg szopi - és emellett folyton kiabál, hogy "enni" SZeintetek ez kevés???? Mindennap ledöbbent azzal, hogy mennyit akar enni! Ehhez képest szerintem nem hízik különösebben, a mérések szerint (de nem túl pontos) semmit! Nálatok mennyi az egy napi mennyiség?

Egyre többet megy kapaszkodás nélkül Kép, annyi mindent ért, hogy hosszú lenne felsorolni, de mindennap tanul vmi újat! (úgyhogy, Ágci, Gorsi: nekünk is egy kivételesen tehetséges, ilyentöbbbnincs gyerekünk van - hittétek volna??? KépKépKép)

A tanulmány szerzõdését módosítottuk Kép, mert ugye nem készült el, sõt... Kép, de azt sem tudom, hogy a módosított határidõre hogyan fog Kép

Na, megyek, bocs, hogy senkire sem reagáltam! Ja, Mentára igen: én néha olyanminthaéreznémhogymozog KépKépKép, 2 hete volt elõzör, azóta néhányszor, de csak nagyon finoman és nagyon figyelve, szóval, nem is tudom...

Holnap igyekszem mindenkinek írni! Kép

Márti++
márti

Márti
Kép Szerintem ez tényleg lóadag.Kép

Gratula a sok ügyes babának!Kép

Menta
Megnyugtató, hogy nálatok is ez megy.

Norci
Ezt az autós szopit mi már elég sokszor eljátszottuk, amikor Petivel már sehogy sem lehetett bírni a kocsiban.Kép
Ablakügyben természetesen szorítunk!

cory
Gyógyulj meg hamar!

Rebi
Jó, hogy már javultok.Kép

Mindjárt kidõlök. Csináltam 2 féle dobozban tárolható sütit-kekszet, holnap kell kisütni. Kíváncsi vagyok milyen lesz karácsonyra. Mást nem is sütök az ünnepekre, mert a család úgyis ellát minden finomsággal.

Jó éjt!
Gorsi
gorsi

Sziasztok!

Itt egy táblázat.

Márti,
azért még 1 kb almát is hozzácsaphatna ÁrminKép.

<pre>
Anyuka neve Gyerkõc neve Születési idõ Születési hely Lakóhely (város-kerület) Többi gyerkõc
Zsuzska(Mazsi) Bence 2001.június 16 Budapest, Schöpf-Merei Kórház Budapest, XIV. ker.
Sophi Robert 2001.június 18 Budapest, Szent Margit Kórház tesó(3 múlt)
Zsorka Zsófi 2001.június 20 Budapest, Szent István Kórház Budapest, Soroksár
Katus Peti 2001.június 30 Budapest, SOTE II. Üllõ
ÉvaIII Máté 2001.július 18 Budapest, SOTE II. Budapest, Óbuda
Goanna Andris 2001.július 25 Budapest, MÁV Kórház Budapest, XVIII. ker. Peti(1998)
Moni Viktória Kitti 2001.július 31 Szombathely
Andi3 Luca 2001.augusztus 16 Budapest, Kútvölgyi Kórház Kerepes Zsófi(sz.: 1998. december 25.)
MancsiManó Dorka 2001.augusztus 17 Budapest, Szet István Kórház Budapest, Rákoshegy
JéJé Panna 2001.augusztus 30 Frigyes (7), Kamilla (4)
Cory Balu 2001.szeptember 12 Budapest, Szent Imre Kórház Budapest, XXII. ker.
Heni (Henke) Barnabás 2001.szeptember 21 Budapest, MÁV Kórház Budapest, X. ker.
Peni Benedek 2001.szeptember 23
Remama Réka 2001.szeptember 25 Debrecen, Kenézy Kórház Debrecen
Ági Bálint 2001.október 1 Budapest, BM Kórház
Momo Timi 2001.október 8 Budapest, Szent István Kórház Albertirsa
Ladányikata Peti 2001.október 17 Budapest, SOTE II. Budapest, XIX.ker.
Lara Hanga 2001.október 24 Szeged, Nõi Klinika Szeged
Ildianyu Lili 2001.október 28 Szeged Szeged
Orsi Sziszó 2001.október 29 Pécs Budapest
Norcsi Bánk 2001.november 1 Budapest, Schöpf-Merei Kórház Budapest, Kispest Annus(6), Julcsi(3)
Bencemama Bence 2001.november 1 Budapest, Kútvölgyi Kórház Diósd
Rebi Ildikó CSENGE 2001.november 7 Budapest, MÁV Kórház Budapest, II. ker.
Christi Bálint 2001.november 9 Nagykanizsa Nagykanizsa
Márti Ármin 2001.november 15 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IX. ker.
BGabi Noémi 2001.november 18 Nyíregyháza Nyíregháza Flórián(2000.január 24.)
Tikk Hanna 2001.november 21 Budapest, Schöpf-Merei Kórház Budapest, XIX. ker.
Nyuszimanó Donát 2001.november 25 Helsinki
Bea Ajsa Soreya 2001.november 29 Budapest, MÁV Kórház Bicske
Zsuzsi Dorottya 2001.november 30 Budapest, MÁV Kórház
Laura Romola 2001.november 30 Budapest, Péterfy Kórház Budapest, XVI. ker.
Ágci Gábor 2001.december 4 Szeged Szeged
Beja Bálint 2001.december 12 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IX. ker.
Kata Sári 2001.december 17 Budapest, Kútvölgyi Kórház Budapest, Gazdagrét Dani (2)
Bogancsi Tomi 2001.december 18 Budapest, MÁV Kórház Telki Zsófi (1986), Juli (1987) és Dani (1990)
Zafi Réka 2001.december 18 Budapest, MÁV Kórház Budapest, Kõbánya
Danimama Dani 2001.december 20 Vancouver, Kanada Kanada
BMárti PiciLaci 2001.december 23 Budapest, Szent Margit Kórház Budapest, III. ker.
Szila Hanga 2001.december 25 Budapest, Péterfy Kórház Budakalász
Ádimami Ádám 2002.január 3 Budapest, Szent István Kórház Budapest, XIII.ker. Dani (majdnem 5)
Sylvike Bence 2002.január 9 Budapest, SOTE I. Budapest, Kelenföld (XI.)
Pocaklakó(Andi) Liliána 2002.január 21 Cegléd Nagykõrös Dávid(3múlt)
Jucusmamus Soma 2002.január 22 Budapest, Budai Honvéd Kórház Budapest, Kelenföld
Dzsili Napsugár 2002.január 28 Budapest, Szent Imre Kórház Márk László (1992), Máté Richárd (1996)
Gorsi Peti 2002.február 1 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IV. ker.
Menta Helena 2002.február 3 Budapest, MÁV Kórház Budapest, III. ker.
Jandora József (Kisjósti) 2002.február 15 Budapest, MÁV Kórház Budapest, Kelenföld
Szabó Borbála (Borcsa) Bátor 2002.február 25 Budapest, Kútvölgyi Kórház Budapest, XV. ker.
Eszter Ádám 2002.március 7
Kuga Balázs 2002.március 14 Budapest,
Virág Ráhel 2002.március 14 Budapest, MÁV Kórház Budapest, XV. ker. Ruben (5), Rebeka (4), Abigél (2)
Annamari Balázs 2002.március 20 Budapest, SOTE II. Budapest, VI. ker.
Andysj Madison Shannon 2002.március 22 Carrolton, TX USA San Jose, CA Fatime(8)
Jáhneszter(sztike) Anna Júlia 2002.március 25 Budapest, Schöpf-Merei Kórház Zugló Judit Réka (7)
Zkati Máté 2002.március 27 Budapest, MÁV Kórház Budapest, XV. ker. Gábor(14), Barbara(8)
Lola Ákos 2002.április 7 Budapest, SOTE II.
Teno Bálint 2002.április 12 Budapest, BM Kórház Budapest, XVI. ker. Nóri (3)
Edit Henrik Sándor 2002.április 29 Budapest Párizs
BSzilvi Peti 2002.május 1 Budapest, II. Nõi Klinika Budapest, XIII.ker.
Zsunya Peti 2002.május 8 Budapest, Szent János Kórház Budapest
Dojika Máté 2002.május 10 Budapest, Schöpf-Merei Kórház Budaörs
Borcsa Barbara Luca 2002.május 24 Budapest, HIETE Budapest, Kelenföld Réka Sarolta (1993)
Kanga-Zsebibaba Blanka Flóra 2002.május 27 Budapest, Szent István Kórház Budapest, VII. ker. Gergõ Tibor(3)
Kata007 Dóra 2002.május 29 Miskolc, Megyei Kórház Miskolc Anita(15), Daniella(7)
Norci Vili 2002.május 31 Budapest, Szent István Kórház Budapest, XI. ker.
Ildikó(Áfonya) Réka 2002.június 6 Gyõr Gyõr
Csics Peti 2002.augusztus 8 Budapest, SOTE I. Budapest, XIX. ker.
Évi Csongi 2001. Március
</pre>

Szila
szila

BÁÁÁLINT!!!!
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!
Kép
Menta és Helena
menta

Sziasztok!

Norci! Drukkolok nektek ezerrel! Kép Én is mára várom õket azzal az egy utolsó párkánnyal, ráadásul délutánra programot szerveztem, remélem nem kell estig itthon ücsörögnöm miattuk. Tartsa benned a lelket a tudat, hogy amikor egyszer végre készen van, akkor nagyon szép, és tök jó, hogy nincs végre huzat. Én nem is tudom, mi lett volna velünk most ebben a cudar hidegben a régi, önszellõzõs ablakainkkal.

Laura! Nem lett túl sûrû a gesztenyemassza így, csak magában? Azért nem merek belevágni, mert Lacika csak a nem túl sûrû pempõket szereti. Bébiételek között is van olyan, amin higítanom kell neki, különben nem eszi meg. Az a jó, ami éppen csak nem folyik le a kanálról. Ráadásul teljesen simának kell lennie, ha kicsit is darabos, akkor repül a partedlire. Ugyanakkor a darabos dolgokat, ha saját kezûleg pakolászhatja a szájába, akkor imádja. Tegnap este a kukoricás rizsemet két marékkal tömte a szájába. De próbálnék csak meg két egész szem rizst a fõzelékébe csempészni... Kép

Márti! Biztosan a babavárás miatt lettél "olyan izé". Emlékszem, én is örökké meghatódtam, vagy kiborultam, amikor Lackót vártuk. Kép Még a nosztalgia is megérintett, ahogy olvastalak... Kép
Tényleg nem semmi, amit Ármin bekajál! Lehet, hogy most pótolja be, amit eleinte nem akart megenni? Kép A cicidet nem bántja? Nálunk mostanában ez a gond, hogy olyan vehemensen szopizik Csibészke, hogy majd leszakad a mellbimbóm, utána meg persze fáj. Kép Pedig nem éheztetem, rendszerint elõbb kínálom, mint ahogy jelzi, hogy kérne, de hiába. Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Tényleg!

BOLDOG SZÜLINAPOT BÁLINT!

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Bálint: BOLDOG SZÜLINAPOT! KépKépKép

Én is babát akarok a pocakomba! Kép

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Mivel megalakult a kov. evfolyam, es ott tobbet elofordulok, ezert kijelentkeznek innen, legalabbis a tablazatbol, ne foglaljam a helyet. Persze titokbanKép tovabbra is olvasgatlak benneteket es ha kerdesem lesz, jonnek is majd, mert a masikban elvileg mi az "oregek" koze tartozunk, igy kell majd a segitseg.

Koszi:
-Afonya
afonya

Sziasztok!

Boldog szülinapot Bálint!!!

Márti: sírj nyugodtan, a hormonok megríkatják az állapotos mamátKép Gondolj a Karácsonyra, milyen szép lesz! A munkával most ne törödj, ha nem jön össze, akkor sincs nagy gáz, egy baba sokkal többet ér, most ez a legfontosabb az életedben. Ennyi mindent nem vállalhatsz el egyszerre! De meglátod az is sikerülni fog, csak ne idegeskedj miatta!

Norci: láttam a mézeskalácsodat! Nagyon jók lettek! Én is fogok sütni, de találtam egy nem mézes(méz helyett cukor) mézeskalács receptet, mivel ugye a babák nem ehetnek mézet, ugye? Nagyon jó az a karácsonyi topik, sok ötletet adott, meg a mindmegette.hu is jó, ajánlom mindenkinek.

Nálunk a Karácsony elég érdekes lesz, mert összehozzuk az egész családot, mármint az én anyukám és a barátja jön és a férjem szülei és a testvére a terhes feleségével. Kicsit félek, mit fognak a nagymamák Dorkával mûvelmi, mert az anyósom még az apósomnak is nagyon ritkán hagyja, hogy játszon az unokájával, akkor mit fog csinálni az anyámmal, aki ugyancsak nagyon szereti Dorkát... Eddig minden családi összejövetelen(esküvõ) skandal volt, remélem most nem. Az apósomék kicsit sznobok a családommal szemben és ezt nem szeretem. Ugyis Dorka lesz és a sógornõm a központban, remélem nem lesz semmi konfliktus.

sziasztok, jó készülõdést!

Zsuzsi és Dorka
zsu26

Sziasztok!

Bálint! Nagyon boldog szülinapot kívánunk!! KépKépKép

Márti! Biztos a baba miatt vagy ilyen sírós. Én nem vagyok terhes, mégis elég rossz a hangulatom, igaz, annak más oka van. Azért küldök neked jókedvet. KépKép
Nem semmi Ármin étvágya! Azt inkább nem is írom le, Luca mit evett az elmúlt hetekben.

Cory! Gyógyulj meg! Én még tartom a frontot, a lányok elég taknyosak. Remélem, nem lesz belõle semmi komoly.
Babát a pocakodba???? Mi lesz, nem vártok tavaszig? Kép

Tegnap akartam mézeskalácsozni, de Luca egész nap összesesn fél órát aludt. Akkor is felébresztette egy "kedves" telefon. Azért hívtak, mert nagy szerencse ért, nyertem valamit, de el kell érte ennem személyesen, stb stb, a szokásos szöveg. Szerencsére ismerem már az ilyeneket, tudom, mivel lehet õket lerázni. Sajnos a két gyereket nem tudom hová tenni, (gyereket pedig nem vihetek, és férjestül kell mennem...) Biztos, kérdezi õ. Teljesen biztos, mondom én. És nem is akarom. Ez hatott, a nõ letette a kagylót. Luca viszont fölébredt, és nem is aludt el estig. Kép
Ma újra megpróbálom.

Megyek is, úgy nézem, elaludt.
Puszi
Andi

Andi
andi3

Boldog szülinapot, Bálint!
Kép
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

BÁLINT! Nagyon boldog szülinapot!!!!! KépKépKépKépKép

Andi! Sajnálom, hogy szomorú vagy! Kép REmélem, nincs baj és mihamarabb elmúlik a rossz kedved! KépKépKépKép Luca egész heti adagját Ármin szívesen felfalja egy ebédre! Kép

Cory! Drukolok, hogy sírhass te is ok nélkül, amikor csak akarsz (mondjuk napi 100x) KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Zsuzsi! Én nem mernék ilyesmibe belevágni, de remélem, nálatok ez lesz életetek egyik legszebb karácsonya! SZerezz be sok karácsonyi CD-t, azokat elég áhítatosan hallgatni, nem kell beszélni közben! Dorka pedig biztosan elbûvölõ lesz mindenkivel és leköti egyszerre mindkét nagyit! Kép

Márti+Ármin+Kép
márti

Sziasztok!

Bálintnak NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!! Kép

Laura.... szerintem a gesztenyét érdemesebb úgy megfõzni, hogy a kemény héját leszedni, aztán kuktában puhára fõzni, és akkor az a hártyás héj is könnyen lejön .. és semmi cukor nem kell hozzá.... Csenge most abszolut csak a masszát kapta, nem higítottam, ízesítettem semmivel... Most vadászunk újra ilyen natúr massza után, talán most lehet kapni, mert a karácsonyi töltött pulykához szokták árulni... Ha nem lesz, akkor marad a pucolós/kuktás változat... És tényleg bevált a hasmenésére... Kép
Amúgy én max. anyatejjel puhítanám/higítanám ... az édes is... Kép

Andi
Nálam a lerázós duma a "nagyon kicsi gyerek" van ... :-) ez tavaly még igaz is volt, akkor igazat mondtam, és bevált, azóta folyamatosan 1 hónapos manóm van, ha ilyen telefon jön ... :-)

Én is szeretnék már újra minimanót... De nem tudom, mikor lesz, mert nekem még azótasemnem jött meg egyetlen egyszer sem... (mondjuk nem hiányzik...Kép)

Márti
Azért Ármin étvágya nem semmi ... :-) Ha csak a negyedét megenné Csenge, már nagyon boldog lennék... Fõleg most, mert borzalmasan lefogyott....

Nem tudjátok, hol lehet teljesen kukorica lisztbõl készült kenyeret kapni? A környék bioboltjaiban már próbáltuk ... Csengének még azt kellene enni, amíg teljesen rendbejön a pocija... Mert ugye a reggelimet azt ette volna, de az most még nem ajánlott neki... viszont megevett egy egész almát... és már reszelgetni sem kell...Kép

... képzeljétek, ma érkezik a barátnõm NY-ból... már 3 és fél éve nem láttam... :-)))

... és Csenge végre nyugodtan aludt... 2x szopizott éjjel, és aludt is tovább .... lehet, hogy megint nem lesz sokáig újra ilyen nyugodt éjszakánk, de ez most nagyon jó volt ... Kép

ja... a tegnap esti fürdést azért még leírom, mert nem volt semmi .. Kép Fent fürdetjük a galérián, szegény apja cipeli fel a vizet... Csenge beleállt a kádba... és pisilt... gyerek ki a kádból, apja viszi le a vizet.. CSenge: Nanananana... aztán meg zokog.... Újabb kád víz fel, Csenge beleáll, pisil... kád víz le, gyerek zokog... 3. kád víz fel... Csenge már bele sem akar menni.... ("úgyiscsakszórakoztokvelem") ... aztán végre sikerült belerakni a kádba, vígan fürdött, játszott, és kivételesen nem hisztizett, amikor kivettem ... Kép

... felébredt ...

Rebi

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok Lányok,

natur gesztenyét fagyasztottan azt hiszem a fekete dobozos Arvit termékek között lehet kapni, én a Grobyban láttam.
Bocsi a közbeszólásért, sziasztok
gabimami
gabimammi

Sziasztok!

Zsuzsi! Konfliktusmentes szép karácsonyt kívánok nektek, és magunknak is. Kép Ugyanis én is bevállaltam a nagy családi buli megszervezését. Naná, hogy egyik nagyszülõ se szeretné kihagyni Lacika elsõ szülinapját, így semmiképpen se mehetünk mi az egyik vagy a másik helyre. Úgy tervezem, hogy Anyósomék jönnek szombet reggel, és itt maradnak hétfõig. Az én szüleim meg hétfõn jönnek, akkor lesz a nagy szülinapi közös buli, és szeretném, ha utána pár napra õk is itt maradnának. Persze Apám erre még nem bólintott rá, de remélem meg tudjuk fûzni.

Andi, Rebi! Én az ilyen telefonálóktól azonnal agresszív hangnemben megkérdezem, hogy honnan tudják a telefonszámot, és hogy hol kérhetem, hogy töröljenek az adatbázisból. Ilyenkor véletlenül meg szokott szakadni a vonal... Kép

Rebi! Nekem se jött meg azóta se, pedig már csak háromszor szopizik Lacika egy nap. Lehet, hogy máris? Kép

BMárti

BMárti
bmárti

SZiasztaok!

Újra a fedélzeten vagyok. Nem volt netünk napokig.
Hanna most már javul szépen, nagyon remélem hogy hétfQn ha még lesz tali végre el tudunk menni, mert nekem már nagyon hiányoztok.

Bálint! Itt is kívánok boldog szülinapot neked!

Rebi!Ez a fürdés sztori aranyos, végig azt vártam mikor jön, hogy a kaki is rájött.KépKép

Cory! Gyógyulj meg! Elöre hoztátok a pocakot vagy csak álmodozol?Kép

Márti! Árminnak jó huzata van kaja ügyileg.Kép

Borcsa! Hogy megy az idö!! Még szinte most volt, hogy 5 hetesen kihoztad a szigetre.Kép

Andi! Lucának elöre is boldog névnapot kívánok!

Pussz mindenkinek!

Tikk
tikk

Sziasztok!

Végre nyugiban megpróbálok írni nektek, Barni elaludt vásárlásból hazafelé a kocsiban... Igaz, a dolgozatomat kellene írnom, aminek tegnap volt az utolsó határideje Kép, de fütyülök rá!

Andi, ne legyen rossz kedved, meglátod, minden jóra fordul majd!!! Van két csodálatos gyereked (az egyikbõl miniszter lesz, a másikból akrobata - találd ki, melyik melyik Kép), és egy klassz férjed, na meg egy csomó barátod!!! KépKépKép

Nálunk is piszok hideg van, pedig ezerrel fûtünk, ez egy ócska, régi ház, amiben lakunk, málladozó vakolattal, szigetelés nuku, jéghidegek a falak és vacakok az ablakok... Nem baj, két hónapot még kibirunk, methogy nem tudunk elköltözni februárnál hamarabb.
Így megint anyuéknál karácsonyozunk, mi nagyon szeretjük, mert anyukám istenien fõz, ha megszakadnék se tudnám túlszárnyalni, de utolérni se, (és a szokásos halászlé-töltött káposzta-rántott hal trión kívül a mi kedvenceinket is megcsinálja), és nagy-nagy békesség és nyugalom van náluk, nem kell viselkedni, Andrist is imádják szerencsére, Barnabásról nem is beszélve, hármasban meg úgyis sokat vagyunk... Idén elvisszük Barnikát Betlehemest nézni(amióta az eszemet tudom, mindig elmentünk Szenteste, sõt, ne nevessetek, de sokáig angyalka voltam benne, igaz, nagyon hamis angyalka Kép), utána megvacsorázunk, ajándékozunk, zenét hallgatunk (nem feltétlenül karácsonyit, apukám nagy lemezgyûjtõ), Activity-zni is szoktunk... Az az igazság, hogy engem a karácsony mindig szomorúvá tesz, ilyenkor a legfájóbb a már nem velünk ünnepelõ szeretteim hiánya... (na meg a január 13-i angol irodalom szigorlat tudata Kép)

Norci, nekem is szimpatikus volt a mézesed! Hétvégén mi is megpróbálkozunk vele! Maradt még belõle? Kép Készült egy nagyon jó kép rólatok a Mikulás bulin, és persze a többiekrõl is... Néhány sajnos alul-/túlexponált lett, még gyakorolnom kell...

Márti, ilyen "izé" napokon nekem szokott segíteni, ha tudományosan megfogalmazom magamban, hogy ezt a hormonok mûvelik az ember lányával, meg tiszta biológia - és eszem egy kis csokit...
Egyébként én is nagyon korán megéreztem Barnikát, szinte a 12. hét körül, sõt azt mondják, a második babát hamarabb lehet, bár ez is egyedi. (Errõl még nem tudok nyilatkozni Kép)

Kedden én is pocsék passzba kerültem, minden összejött. Megbeszéltük Andival, hogy elmegyek vele ír szteppre, elaludt Barnika, kapkodva indultunk, körbe kellett mennem, Brúnó kutya újabban megint ki tud lógni valahol, félúton a busznál vettem észre, hogy nem adtam cipõt a gyerekre (ez elég gáz, nem?!, még jó, hogy Õt nem felejtettem itthon Kép), majdnem visszafordultam, de szerencsére jó vastag frottírzokni volt rajta, meg hosszú overál. A buszon jöttem rá, hogy magamnak se hoztam váltócipõt, mindeközben Andris még a WE-ben volt, mondtam neki, ha most nem indul el, hogy az Astorián átvegye a Barnit, másnapig se fog odaérni, persze mi már rég ott voltunk, neki meg jöttek vevõk, telefonálnia kellett, millió dolog, ott fagyoskodtunk a sötét utcán, lekésve a táncot, erre kedves uram közli a telefonban, hogy sétáljunk el az Arany János utcáig, addigra odaér, na erre kicsit bepöccentem, mondom sétálj te ebben a cidriben... Végül csak találkoztunk, persze a táncnak lõttek, így hát bementünk az Árkád isteni fagyizójába vígasztalódni... Persze még a körtés kehely sem pótolta a táncot, na meg a pocsék hangulatomat, ami nem kizárólag emiatt az egy elszalasztott alkalomért alakult ki, szegény As se tehetett róla, hanem a beismerésért, hogy még pár évig nem fogok tudni táncolni vagy bárhova eljárni rendszeresen... Persze egy másodpercig sem tudok emiatt Barnira haragudni, mert IGENIS Õ A VILÁG LEGDRÁGÁBB BABÁJA!!!, de biztos ismeritek az érzést...

"Röviden" ennyi, ne haragudjatok, de nagyon közlésvágyam volt!

És nem írok dolit, inkább megyek, fõzök valami finomat...

Mindenkit puszilok, ja és a legfontosabb,

Bálintnak nagyon boldog és emlékezetes elsõ születésnapot kívánunk!!!

Henke+Barnika
gesztenye

Sziasztok!

Márti: Romolának ez egy heti adagja!
Lehet, hogy nekem (ill. a családomnak Kép ) jobb lenne, ha én is ilyen érzelgõs lennék. De én ehelyett egy hisztis hárpia lettem (mert amúgy ez nem jellemzõ ám rám Kép ), állítólag ki kéne vizsgáltatnom már az agyamat... Lehet, nem tudom... Majd megmondom nekik, hogy kitartás, már csak fél év... Kép

BMárti: gesztenyemassza: nem túl sûrû, illetve attól függ, mennyi vízben fõzöd. Kép

Andi: én ezeket az ügynököket úgy szoktam lerázni, hogy azt füllentem, nekem pont olyan biztosításom, ISDN-vonalam, autóm, stb. stb. van.

Gabimami: köszönöm a gesztenyés ötletet!

Beja: Bálintnak nagyon boldog elsõ születésnapot kívánunk!

Cory: csak szorgalmasan! Kép Kép Kép

Sziasztok: Laura+Romola+Pocaklakó
p_laura

Beja! Balintnak boldog szulinapot kivanunk! Kép
Daninama es Dani
danimama

Sziasztok!

Ablakos sztori, újabb felvonás. Szóljatok, ha már nagyon unjátok, persze már én is nagyon unom... Kép Szóval mára ígérték, hogy 11 óra körül jönnek, és azt az egy párkányt még megcsinálják. Délután még szerettem volna elmenni vásárolni, a Sógornõm is ráért volna, így nem kellett volna egyedül szerencsétlenkednem a babakocsival. "Ha az a volna nem lett volna..."
Nos, az ablakosok ezidáig nem értek ide. Kép Sõt, fel sem hívtak, hogy ne várjam õket. Kép
2 órakor lemondtam a délutáni programot, háromkor már kezdtem morcos lenni, 4 órakor Laci felhívta õket, erre kiderült, hogy mégse jönnek ma, mert nem hozták a párkányt, Pécsig meg már csak nem szaladnak haza érte. Ezt kb. délben fedezték fel, de annyi tisztesség se volt bennük, hogy idetelefonáljanak, ne várjam õket hiába. Arra persze magasról tojnak, hogy mikor fogok én így karácsonyi ajándékokat venni?! Kenyérért se mertem lemenni, nehogy éppen akkor jöjjenek, nem voltunk sétálni se, csak vártuk õket itthon egész nap, nemhogy bementünk volna a városba, Életem Párjának meglepit venni. Kép
Szóval elcseszték az egész napom, párkány meg nincs, és majd hétfõn fognak mondani valamit arról, hogy mégis mikor remélhetem legközelebb, hogy idetolják a képüket. Közben szombaton, vagyis alig több, mint egy hét múlva már itt lesznek Anyósomék szülinapozni, karácsonyozni, indul az ünnepi vendégjárás, nálunk meg se párkány, se kitakarítás, se ajándék. KépKépKép
Azt hiszem, én most kicsit átfogalmazon Henke tudományos módszerét (nagyon tetszett! Kép), nem hormonális, hanem ideg és elmei alapon eszem egy kis csokit... Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Beja,
Bálintnak nagyon boldog egyéves szülinapot kívánunk.
Kép

És egy kis nosztalgia:

<FONT COLOR="0000ff"> Tiduj 2001 December 12 szerda - 11h 59: Edit

sziasztok!

Beja a szuloszoban van!Biztos mar ma kibujik kis Balint!

Tiduj(36+6)

</FONT>

<FONT COLOR="0000ff"> kubuka 2001 December 13 csütörtök - 09h 07: Edit

Sziasztok!

Csak azért jöttem, hogy tudassam veletek az örömhírt, hogy tegnap 15.20-kor megszületett Romhányi Bálint, Beja kisfia.
58 cm és 3950 gramm.
Jól vannak, Beja kicsit fáradt, de a humora a régi.
Gratulálok neki itt is!!!
Kubuka

</FONT>

BMárti,
ez már tényleg nagyon dühítõ, nem lehetne õket valamivel megfenyegetni?

Üdv
Szila és Hanga
szila

Szila!

Ez tök jó.Kép Este beszéltem Bejával, aztán pont ezekkel a hírekkel nosztalgiáztunk.Kép

jóéjt

Tikk
tikk

Sziasztok!

BMártiKépFF:
Velem is történtek ilyen kellemes események a mesteremberekkel, mikor betelt a pohár megfogadtam, aki nem tudja megmondani pontosan mikor jön vagy nem hajlandó értesíteni, hogy késik vagy nem hajlandó egy mobil számot adni, hogy én tudjam értesíteni, azzal nem állok szóba. Múltkor egy zárast hívtam ki hozzánk, a férjem is szeretett volna vele beszélni, ezért megbeszéltük vele, hogy legkésõbb 12-re megérkezik. Mi mondtuk, hogy 12 után nem érünk rá. Persze nem jöttek, csak 1-kor szólalt meg a mobilom, hogy a lakás elõtt állnak és mi nem nyítunk ajtót. Erre a férjem elmagyarázta nekik, hogy ha most fel tudtak minket hívni, akkor azért miért nem, hogy késnek és ha õk ennyire nem veszik figyelembe az ügyfelet, akkor nem bízunk bennük és mást hívunk, aki pontos és figyelmes. Így is lett, felhívtam egy másik zárast, mobilon egyeztettünk, reggel direkt felhívott, hogy kb. mikorra fog megérkezni, de ha közbe jön valami, akkor szól idõben, hogy ne várjak hiába... Gyors, pontos, értelmes, nem jó pofizó mesterember jött, nem került többe mint a másik. Ami még jó volt, ezt az embert szívesen engedtem be a lakásomba. Vannak olyan mesteremberek vagy szerelõk, akiket félek beengedni a lakásba vagy egyáltalán kettesben lenni velük.

Még egy off: egyszerûen felrobbanok ettõl a 80 -as évek nosztalgiázástól, ami a tévében megy. Mintha annyira jó lett volna(nyugatabbra persze más). Én csak arra emlékszem, hogy nem volt senkinek pénze, nem volt választék, nem volt semmi... Kinek szórakoztató ez? Na mindegy, nem kell reagálnotok erre.

Üdv: zsuzsi
zsu26

Sziasztok!

Gyorsan idesunnyogtam a géphez, Bácu még a szobájában van, bár már fent van, de ma még nem találkoztunk, gyorsan írok egy pár sort.

Hát olyan arik vagytokKépKépKép Nagyon-nagyon szépen köszönjük a jókivánságokat Bálint szülinapja alkalmából, a képeket elmentettem, majd megmutatom Neki ma!
Tegnap egész nap nosztalgiáztam, néztem folyton az órámat, hogy egy éve ilyenkor mi is történt.
Szila, köszi az "újságkivágást"! Kép Borzasztó, hogy elment ez az egy év...

Tegnap megvolt az ünnepélyes szülinapi dömper-átadás. A dömper közel akkora, mint a gyerek, de Õ élvezi. Egybõl elkezdte tologatni, aztán ki-be pakoltunk a platójáról, végül Õ került fel rá, na ez volt a hiba. Ugyanis utána meg azért süvített, hogy Õ még, még, még. Nagyon bízom benne, hogy mára elfelejtette, hogy tegnap ott ült!KépKép

Folyt. köv. majd vasárnap, amikor is 20 fõnyi rokon-embertömeg látogat el szerény 55 nm-es hajlékunkba, szerintem nem vagyok nagyon normális, hogy egyszerre szerveztem be õket, de legalább egy füst alatt letudom a szülinapozást. Állófogadásként hirdettem meg, a fittebbek majd ülhetnek a földre, a hajlott korúak kapják a székeket, ülõgarnitúrát. Asszem lesz mit mesélnem majd...

Lányok, akinek "mesteremberekkel" van dolga: KITARTÁS! Majd ha egyszer kész lesz, elfelejthetitek ezeket a remek embereket...

Cory, hát akkor hajrá! Kép

Márti, Ármin nem pite! Kép Bácu sem eszik keveset, de... Kép

Mennem kell, jajongás zajai szûrõdnek a kisszoba felõl...

Cuppantás mindenkinek,
Beja + Bálint
beja

Beja!

Bálintnak nagyon boldog szülinapot kívánok! Kép

Márti! Andi!
Én is küldk nektek egy kis jó kedvet Kép Kép

Ablakosok ügyben köszi a szorítást, viszonylag megúsztuk, már csak a redõnyösök jönnek jövõ héten. Késtek, a párkány rövidebb, két oldal kifúgázva, hát az nekem nem tetszik, többi okés. Viszont apósom kocsija nem ndult így még én sem tudtam elmenni Vityánakajándékot venni Kép

Heni!Zsuzsi!
Mézeskalács dícséretet köszi. Hát van még belõle, de nem sok (itthon volt tegnap apa és a tálca szabadon Kép ), pedig még ajándékba is akartam adni. Ha Vilike is úgy gondolja, lehet sütök még egy adagot, talán az nem jön fel ennyire és akkor a fára is jut belõle.

Sziasztok:

Norci
norci

Sziasztok!

Szila! De, igen! Elhozom Apán sörétes puskáját, fabrikálok néhány sóspatront, és segbelövöm õket! Kép

Zsuzsi! Én se rendeltem volna tõlük egy fogpiszkálót se, ha már az elsõ alkalommal pontatlanok lettek volna. De amikor az elsõ üzleti jellegû felmérésre-megbeszélésre jöttek, akkor percre pontosak voltak. Szétnéztek, megbeszéltük, hogy mit szeretnénk, adtak árajánlatot, oké, megrendeltük, õk meg felnyalták az elsõ elõleget. Aztán jöttek (szintén percre pontosan) mûszaki jellegû terepfelmérésre, mindent lecentiztek, újra megbeszéltünk mindent, és felvettek még egy részlet elõleget (azzal már 50% ki volt fizetve). A csúszások és a leszaromamegrendelõt csak ezután következett. Kép

Norci! Örülök, hogy nektek több szerencsétek volt!

BMárti

BMárti
bmárti

Beja
Bálintnak nagyon boldog elsõ születésnapot kívánunk!KépKépKép

Zsuzsi
Én ugyan nem láttam nosztalgiázást, alig tévézünk, de spec. én is szoktam, pl. úttörõ vagy kisdobos dolgokról. Azonkívül a családom bizonyos szempontból jobban élt, nem hajtott annyit és meg tudott takarítani egy kevés pénzt. Választék tényleg nem volt, de gyerekként engem ez nem igazán érdekelt, kivéve talán a Bravo újságot.Kép Azért én sem sírom vissza.

Szomorkodóknak és depiseknek sok-sok KépKépKépKépKépKépKépKép-t küldünk.

Képzeljétek, a tegnapi mérésen Peti fiam 9,5 kg volt (a múlt héten 9). A védõnõ szerint rosszul mérte a múlt héten, de itthon is annyi volt. Fogalmam sincs, hogy történhetett ez a nagy hízásKép

üdv: Gorsi
gorsi

Sziasztok!

Õrület, mennyit kell olvasnom Kép Most gyorsan olvasok, aztán majd írok is.
üdv
bogancsi

bogancsi
bogancsi

Sziasztok!

Ma végre jön rég nem látott, azaz "régnemtrécseltórákonkeresztül" barátosném. Kép Remélem, Barnabás kegyes lesz hozzánk, mert az elmúlt két napban az alsó rágófogak kibújását azért megszenvedtük...

Beja, mulatozáshoz kitartás!!! Édes lehet Bálint a dömperrel! Ja, és NE reméld, hogy elfelejti... Kép

Ablakosok és egyéb "mestermeberek": mi is élvezzük õket egy ideje, ugye, építkezés folytán, mesélhetnék...

(Barnika épp gemkapcsokat szór szét egy dobozból a szélrózsa minden irányába, és édes hangon hozzáteszi, hogy POTTY)

Márti, Ármin kiesz a vagyonotokból!!! Kép Hihetetlen! Barninak is szokott jó étvágya lenni, na de ENNYIRE... Most különösen nagyon finnyás lett sajna...

(MOst szedetem össze Baival a kapcsokat - na ennek nincs akkora sikere Kép)

Megyek kitalálni valami ehetõt...

Puszi mindenkinek,
Henke

Ui: Zsuzsi, tényleg, egyetértek - nincs ennek egy "kis" propaganda-íze?!
gesztenye

Írtam egy jó hosszút kb 3 óra alatt, Luca ráfeküdt az esc-re4 pont amikor el akartam küldeni.
Nincs erõm és idõm újrakezdeni.KépKépKép
Andi

Andi
andi3

Andi! Akkor Lucának ez az ESC-gomb volt ma a névnapi ajándéka? Kép Boldog névnapot neki!

Borcsa! A ti Lucátoknak is! Kép

Henke! Lehet, hogy tényleg kiesz Ármin a vagyonból! Most reggelizett, bejöttünk, és már azt mondogatja, hogy "enne, enni". Na jó, most még nem olyan panaszos hangon, de azt jobb nem megvárni! Az én barátnéim már nagyon rég jártak erre Kép Talán ez is közrejátszott a depiben! Viszont a csoki nekem nem jó, további depit okoz, ha nem férek bele egyetlen ruhámba sem - pedig sajnos közeledik ez az idõ KépKépKép

Gorsi! Peti nem eszik? És 9,5 KG?????? KÉt hét alatt fél kg+? HÁt, akkor Peti éjszakánként titokban kijár a konyhába! Kép

Képzeljétek, kaptam (ill. a mhelyem, de ideküldték) az OEP-tõl egy levelet. Beszámolnak benne a 2001. októbere óta igénybevett TGYÁS-om kifizetett összegérõl meg az az alapján levont szjadóelõlegrõl - de a TGYÁS-nak ápr. kp-én vége lett és lett helyette GYED. Én úgy tudom, a TGYÁS szja-mentes volt, a GYED-rõl és az abból levont pénzekrõl vizsont egyáltalán nem szól a papír! Jól van ez így? Én annyira hülye vagyok ezekhez a dolgokhoz! Ti is kaptatok ilyet? Ráadásul most én a babó miatt már többet igényelheteek vissza havonként. Felhívjam az OEP-et?

Na, megyek én is készülõdni, mert du-ra programunk van és még sehol sem állok!

Márti+Ármin+Kép
márti

Szóval akkor a 2. menet.

Beja: Bálintnak nagyon boldog szülinapot!!!
BMárti: csak van valami fõnökség, akinek bepanaszolhatnád õket, nem?
Laura: ugye szent a béke ?!!!
cory: hú, e irigyelnélek, ha beindulna a tesóprogram...!

Tomival tegnap voltunk Budakeszin, hogy megbeszéljük a keresztelõjét. Azt hittem, hogy majd valamikor január végére kapunk idõpontot, ehhez képest dec. 22-én lesz a nagy nap! Hirtelen kiment a fejembõl, hogy aznap ebédre vagyunk hivatalosak a bátyámékhoz, karácsonyozásra, anyuval együtt. Szerencsére kora délelõtt lesz, és így rögtön utána mehetünk Nyergesújfalura a bátyusékhoz. Ja, különben õk lettek volna Tomi keresztszülei, mint a többieknek is, de egy véletlen folytán a telki barátaink lesznek. Ugyanis, amikor meg akartam kérdezni a barátnõmet, hogy nem tudja-e, mikor van félfogadás a plébánián, fölcsillant és könnybelábadt a szeme és meghatottan mondta, hogy milyen jó, hogy rájuk gondoltunk. Hát, így történt. Kép

Tomi legújabb: egyik kezével a kanapéra, másikkal a kiasztalra támaszkodva lépeget! Megismer névrõl egy csomó játékot és naggggyon örül apjának!

Bocs, amiért ilyen sokat írtam!
bogancsi és Tomi

bogancsi
bogancsi

Sziasztok!

Lucáknak boldog névnapot Kép

Bébiproject: ha az eszemre hallgatok, akkor csak tavasszal indul, ha a szivemre, akkor már most. Majd meglátjuk Kép

BMárti, Norci: mennyibe kerül ma egy ablak csere? Nekünk jövõ õsszel lesz aktuális, és 3 darab 3 szárnyas ablakot kéne cserélni, redõnyöstül.

A köhögésbõl elegem van! Úgy döntöttem, abbahagyom! (Bárcsak így mûködne!) Kedd óta ülve alszom, mert úgy tudok, fekve meg akarok fulladni, bár már sokat javult kedd óta. A vicc az, hogy ezen kívül semmi bajom.

Balu mostanában mindenre felmászik, feláll, rámol.
Tegnap egy barátnõmmel voltunk az Ikeában. Balu nagyon élvezte, hogy szabadonengedtem, és pakolhatott ezerrel Kép Az eladók nem tudom, mit szóltak hozzá :o
De mostanában nagy küzdés van az elalvással. Akármilyen fáradt, nem akar aludni. Lerakom, énekelgetek neki, és tuti, legalább 10 perc üvöltés, de van, hogy több. Közben látom, hogy nagyon álmos. Lehet, hogy a fogától van ez?

Még egy dolog van, amivel mostanában nagyon küzdök. Alvás elõtt nem hajlandó enni, viszont, ha nem eszik, akkor idõ elõtt felébred, és nagyon kómás.

Most megyek altatni.

cory

cory
Budapest

Cory!

Nem alvás, tuti a frontok miatt van, mindenki erre panaszkodik most.

Lucák!
boldog névnapot!

No majd máskor, valaki hív a másik szobában egyre erõteljesebben.

Norci
norci

Sziasztok!

Végigrohantam ma a belvárost elkészültek a karácsonyi ajándékok, meg vásároltam hétvéégre, aztán gyorsan megföztem az ebédet és amíg Hanna alszik, gondoltam elolvaslak benneteket.MOndhatom remekül szórakoztam, nagyon jó formában vagytok, pontosabban a gyerköcök.
Andi! átérzem a levéleltünést, Hanna kedvence a reset gombKép

na felébredt Hanna maj folytatom

Tikk
tikk

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?