Új privát üzeneted érkezett!

andi, remélem jól viseled, ha ezt lehet egyáltalán. Sok erőt a mai naphoz!

odry, de jóóóó! Eperke így fogjátok hívni? Vigyázz magatokra!

kicsiboris küldtem privit a hormonokról, nemtudom mire mész vele, remélem használható!

Jucmuc, honnan tudod, hogy szép tiza pocakja? Van fönt kép csak én nem látom, vagy te csókos vagy és küldött neked tiza? Hogy ne irigykedjen az ember lánya! :evil:

Szép napot lányok!
bbilona

ilona, nagyon köszönöm! ahogy megnéztem teljesen másak az eredményeink, az is lehet, hogy ennyire számít, hogy melyik nap van a vérvétel...

csajok, az jelent valamit, hogy sokat pipilek?
babások, segítség mik az első jelei a terhességnek? mikortól jelentkeznek? nagyon várom mindenki válaszát:o)))

szép napot!!!
kicsiboris

Ilona! :D

Most jöttem csak ra, hogy a megint megjött-be lattam Tizat. Bocsi.
Csak annyi fele olvasgatok en is, hogy összekevertem.

Szep napot mindenkinek! :D

Kép
Kép
jucmuc

köszi jucmuc, átnézek. Nem is értem ők láthatják, mi meg ha véletlenül arra járunk. Fel vagyok háborodva::))
Nem ám tiza, mindegy hol van a kép megkeresem, csak vigyázz magadra ez a lényeg a többi nem fontos.
bbilona

kicsiboris:
hát a jelek minden nőnél mások lehetnek, én csak azt tudom neked leírni, hogy nekem mi volt. Gyakori pisilés, leszakadó, fájó mellek, fáradtság, alváskényszer, kis levertség.
Kívánom, hogy ezeket produkáld te is! :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

SziasztoK!
CSODA TÖRTÉNT!!!! :D
Van emrió!!!! Ver a szive, és pontosan 7mm!!!!!!! :D
Egy hét elcsúszásban vagyok, ezért nem láttak idáig életjelet, csak túl korán produkáltam tüneteket. A barátnőm pedíg folyton azt mondogatt, hogy már azért nem vagyok rosszul, mert elkönyveltem magamban, hogy vége nincs baba és az agy fura dolgokra képes.
Ilona!
A sok pisilés nagyon jó jel lehet, a prog működését jelentheti. Hajrá!
Először jót bőgtem, most meg magarat lehetne velem fogatni.

Andi
Kép
Kép
beke andrea

jaj de jó andi, hát ez aztán a jó hír, a hideg futkos a lábamon!
Látod kár volt idegeskedni Petykával, lesz kistesó akinek lehet bedobálni a kiságyba a játékokat.
Hát akkor nem marad más hátra vigyázz magadra, magatokra! Nagyon örülök!
(Nem én pisilek, sokat hanem kicsiboriska, de mindegy ha neki jó az nekem is jó)
Puszz
bbilona

Sziasztok!
Kicsiboris! Először is itt is köszönöm, hogy felraktad a képet. A sok pisilés akár jel is lehet. Mondjuk nekem semmi tünetem nem volt a terhesség elején. A pisilés is csak az utolsó hónapban jelent meg.
Andi! Ez nagyon szuper hír! Gratulálok! Vigyázz magatokra!
Gyöngyi
bgyöngyi

Sziasztok!

Andi!
Gratulálok!!! Itt minden babás csodának tartja, azt hogy babát vár, vagy már van neki! Látod lesz kistesó! Pihenj sokat!

Kisboris!
Én a mensesz elötti 1 hétben nem aludtam, pedig nagyon szeretek bubukálni. Olyan 5-6 kor keltem minden reggel, független attól, hogy mikor aludtam el. Én most pisilek sokat, de amúgy is mert rengeteget iszom. Szóval én csak sokat forgolodtam és zaklatottan aludtam. De izgi :wink:

Bbilona!
Nem Eperkének fogjuk nevezni, csak most, hogy akkorka, mint egy eper... érti :lol:

Mágnes, Gyöngyi!
Hogy vannak a lányok? Annyira kiváncsi vagyok, hogy nekünk milyen babánk lesz. Én álmodtam 2 alkalommal is a babánkról. Kislány és hajasbaba az én szemeimmel és kis pufi mosolya van...
Augusztusban kiderül... :shock:

Lányok :!:

Babaeső van :!: Kép Feltünt nektek?

Odry
odry

Ilona!
Bocsi, de nem voltam teljesen magamnál!

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Andi!
ez szuper!látod látod ott a baba!remélem nekem is ott lesz!
kicsboris:
végre írhatok tünetekről:
nem nagyon vannak.múlt hétem megmagyarázhatatlanul rossz kedv.fájó,feszülő cicik.két napig melltartó nélkül jártam melózni!aztán vettem pamutot.
lola29

andi, hát erre azért te sem számítottál és mi meg pláne nem :P
szuper, nagyon klassz, és szerintem azért babásodunk mert ti babások meghozzátok nekünk is a szerencsét újjjjé!! sok puszi, légy mindenben óvatos, semmi stressz, semmi nagytakarítás, cipelés, domestos, sok zöldség/gyümölcs, meg minden ami jólesik!!! hajrá hajrá!

mágnes, és mikortól érezted ezeket a tüneteket? már menzi csúszás előtt? köszi, hogy írtál, meg a drukkot is :lol: puszi nektek!

odry, hát én is nagy alvós vagyok de én meg reggel alig tudok kimászni az ágyból, de ez nálam mindig is így volt :roll: köszi neked is!

lola, biztos ott lesz, csak jókedvűen:o)) köszi amit írtál a tünetekről,
akkor ezek szerint később jönnek majd :oops:

lányok olyan jó lenne ha mindenki babás lenne ebben az évben!!!ű
mindent bele :!: :!: :!:

katata? hol vagy? tamaranna babszikám és mindenki aki rég járt itt? mindenki pozitív a mi kis topikunkban, gyertek ti is :lol:
kicsiboris

Hali csajok!

Bocsika, hogy sokáig nem jelentkeztem, de ,mint írtam, itt vannak barátnőmék, és tök jó programokat eszeltünk ki, meg jókat főztünk együtt és sütit is sütöttünk. A gép meg két napja be sem volt kapcsolva.

Nagyon örülök Andika a babókádnak! Gratula!

Tizu! Láttam egy másik topicban a sportpocakodat! Nagyon jól nézel ki!

Kicsibé! Megvan még a telefonszámom? Holnap megyünk mindannyian Pécsre! Ha maradunk az ebédszünetedig, jó lenne találkozni! Elküldöm priviben a számom, esetleg csörgess meg, és egyeztetünk! Verusék (barátnőmék) Pestiek, még nem jártak Pécsen, kicsit körül akarunk ott is nézni, és akkor tényleg jó lenne együtt ebédelni!

Szorítsatok értem kérlek, hogy holnap szép nagy tüszőim legyenek! Pont akkorák, amire szükség van!

Holnap este jelentkezem! Puszilok mindenkit!
Jó éjt !
zel

zel, én is megadom priviben a számomat, nekem jó az ebédidő valszeg, de olyan fél tizenkettő körül kereshetnénk egymást (dógzom, és kb 12 kor szoktam elmenni kajázni, mehetünk az árkádba:o)
szurkolok az óriási tüszőcskéidnk!!!!!
kicsiboris

óóó basszus otthonhagytam a másik kabimban a telefonomat :evil: :evil: :evil: :evil: na majd akkor vonalason kereslek még dél előtt, csak add meg priviben a tel számodat légyszike:o)))
kicsiboris

Zel, Kboris :)
Én is mehetek? Nekem is jó lenne az ebédidő, csak előtte (fél tizenkettő az jó) szóljatok. Remélem még olvastok.

Andi :)
Én azért reménykedtem. Ez nagyon jó hír.

Jucmuc :)
Köszi a dícséretet.

Ilona :)
Hát tényleg feltethettem volna a pocis képet ide is (megint megjött 1562.o.), csak a kép az otthoni gépen van, és legtöbbször a mhelyemről netezek, mert valami nem stimmel a gépünkkel, és elég sok időbe telt míg azt az egy fotót összehoztam. Már nem volt türelmem mégegyszer.

Kép
Kép
tiza

tizu, akkor ma te talizhatsz zellel, mert nekem most még sem jó...:o(
zel ne haragudj, de a párom beszervezett ebédidőre programot :lol: bocsánat!!! de ti talizzatok!!!!
puszó
kicsiboris

Tizu, elküldöm zel számát privibe neked:o)))
jó talit!!
kicsiboris

Tizu, Zellel beszéltem mégsem tud ma talizni vlünk, elnézést kér.
kicsiboris

K.boris :)
OK.

Kép
Kép
tiza

Sziasztok Lányok!

Bocsi, hogy ennyire eltűttem, de elég gázos volt a hetem az egyetemen ésalig éltem, még most is, de sebaj, holnap hétvége :wink:

Sziasztok újak is, gyertek gyakran és már Andi neked gratulálok is azonnal. Nagyon örülök, hogy mégis ott van a kis lurkó. :lol:
Ha szeretnétek bekerülni a táblába szóljatok nekem.
Mindjárt rakok fel egyet, bár azt nem garantálom, hogy mindenben teljesen megfelel a valóságnak. :oops: Szóval javítok,ha mondjátok mit. :roll:

Mi ma voltunk a dokinál. Ahogy gondoltuk is, a harmadik sikertelen inszem után a lombikot javasolja, amit kezdhetünk is. Majd, ha megjön a mensim (ami hátha nem lesz csak nagyon sokára, mondjuk max. 9 hónap múlva :wink: ) akkor kell telefonálnom és kezdjük a szurikat, hegyekben. :roll: Elmondta az eljárást, kaptunk prospetusokat, tudjátok, mint egy nyaralásnál... :shock: Altatni fognak, mikor leszívják a petesejteket, kettőt fognak feltenni és a többit, már megtermékenyítve, lefagyasztják.
Lombikozni készülők, titeket is altatni fognak?

Odry, vigyázz kis Eprecskédre!! :wink:

Tudtok valamit Tücsökbogárról? Kicsit ijesztő, hogy azzal köszönt el, hogy megy leszívják a petécskéit és azóta semmi... :roll: :shock: Mi lehet vele? Aggasztó!! :?

Puszika!
katata

Kép
katata

szupi a tábla!
lola29

kata, de jó, hogy jelentkeztél! hú ha, ez aztán gyorsan jön:o)))))
szerintem tök jó, hogy nem gatyáztok, már néha én is azon gondolkodom, hogy kapom a holmim aztán felmegyek tapolcára lombikozni és kész!!!hihihi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
épp tegnap mondta el a barátnőm a lombikot (neki a 2. sem sikerült sajnos..), reggel bemész, leszívásnál altatnak, de miután már 'magadhoz térsz haza is mehetsz (nála így volt).
ő azt mondta, hogy a beülti kb. olyan mint az inszemnél a fölrakás.
aztán lehet, hogy máshol apró részletekben más..ezt nem tudom
KÖszi a táblát, nekem tetszik! bár jobban tetszene, ha valami csík lenne a nevem környékén.... :oops: :P

tizu, mikor mész dokihoz?
kicsiboris

ahogy így elnézem a táblát egy csomóan nem jelentkeztek régóta :cry: móni, orsi, málna, reni, sapé, tücsi???? hol vagytok? gyertek, meséljetek!!!
kicsiboris

Sziasztok!!
Hogy sárgul a tábla!! Remélem előbb utóbb mindenkinél lesz sárga csíkozás benne! :)
kicsiboris: Én mensi előtt éreztem, tekintve, hogy a tesztet is előtte csináltam meg egy nappal. Túráznunk kellett volna menni, és én nem akartam úgy, hogy nem tudom, terhes vagyok-e. De érdekes ez, mert akkor nem tulajdonítottam a tüneteknek semmit, annyira belefáradtam már..:)
Mikor csinálhatsz tesztet? Ne hamarkodd el, várd ki a megfelelő időt, akkorlesz tuti!
Andi: Nagy gratula nektek! Nagyon vigyázz magatokra, pihenj, aludj sokat, ha tudsz:)

Odry: A mi Sünink jól van, kis zabagép, csak nem elég a tejem, így pótolni kell. Sokat nézelődik már, nagyokat bandzsít,emelgeti a fejét, és már nem sír fürdésnél! :D

Kép
Kép
Kép
mágnes

mágnes, hát ma reggel a hőm egy tizeddel leesett, pedig 3 napja ugyan annyi volt (36,89), ma meg 36,78 hát nem tudom..teszteljek, vagy ne? egy tesztem van otthon, ma veszek még egyet, elvileg vasárnap van a 28. nap, de nekem endó előtt 30-33 napos volt a ciklusom, úgyhogy szerintem is jövő héten kellene tesztelnem, de kibírom én azt??????
és ahogy írod végülis nem vettél észre semmit, ilyen korai stádiumban még valszeg nem is lenne normális ha 'nagy tünetek lennének,nem??

jajj ez a süni, de cuki lehet, valahogy olyan természetesen beszélsz a kis csöppségről, hogy nézelődik, stb...én meg még el sem tudom a terhességet sem képzelni...pedig szeretném már nagyon!! szép hétvégét a sünitekkel:o))
kicsiboris

mikor teszteljek????????
be vagyok sózva
kicsiboris

zel, nagyon örülök ám a tüszőcskéidnek!!
jó kis reménytkeltő inszem lesz ez most neked :wink:

mindenki takarít, vagy főz, netán dolgozik?
kicsiboris

tiza, sebaj én megtaláltalak a másik topikban, igazán dögös kismama vagy, apa biztosan élvezi. Remélem nem haragszol :)

kicsiboris lazíts, ne légy türelmetlen. Jó hétvégét!

zel, nagyon kíváncsi vagyok mi lesz nálad tüsző téren.
Én most jöttem meg a dokitól, bal petefészek 2db 14mm-es tüsző, talán szerdán a 3. inszem.

Tudtok valamit az inszemek támogatottságáról, ez is változott?

katata, ne izgulj tücsökbogár biztosan másik topikban levelezik, legalábbis nagyon remélem nincsen semmi baj, és készülődik a beültetésre, vagy túl is van rajta. nemtudom milyen gyorsan zajlik ez az egész, de te majd mesélsz nekünk.

Jó hétvégét lányok!
bbilona

Boris, szerintem ne kapkodd el! Persze belőlem a sok egy csík beszél, de az olyan szar... Meg tudod, ha hamar tesztelsz, negatív lesz, akkor marad ugyan ez a bizonytalan állapot, mert meg fogod győzni magad, hogy túlkorai volt a teszt,stb... :roll: És akkor ugyan ott vagy. Sajnos tapasztalat.

Kívánom, hogy már ott legyen a pocódban a kis pontocskád!!! :lol:

Puszi!
katata

Ilona,
a leszívás után 2 nappal visszateszik a babókat, szóval azon Tücsi már rég túl van. Tudod már is profi vagyok a témában! :wink:
Meg persze azért be is vagyok ám sza... rendesen, de még messze van, nem izgulok, ráérek.
Az zavar a legjobban, hogy feltesznek 2 babót és akkor én már terhes is leszek. Hiszen azok már fejlődnek, osztódnak,s zóval a doki is zigótának nevezte. És, ha nem tudnak megtapadni akkor tulajdonképpen elvetél az ember és mindjárt 2 babót is elveszít.:( Brrr. Nem egyszerű....
katata

ilona, tuti szép nagyok lesznek a tüszőcskéid,
ami engem illet, nem tudok lazítani, tutira holnap reggel tesztelek egyet...
az inszemnél én nem hallottam a támogatás megvonásáról, de már semmin nem lepődnék meg...basszus gyorsan el kell adni a házunkat, mert ha itt bevezettetik az ingatlanadót akkor nagy szívás lesz...
kicsiboris

Ilona,
szerdán inszem. Izgi!!! Szorítok nagyon, hogy ez sikeres legyen!!!

Puszi!
katata

Sziasztok!

Katata!
Az előző oldalon írtam neked.... Olvastad??? Én vagyok Szegedi és kérdeztem valamit :wink:
Várom a Válaszod! Ja, a táblázatba beírnád, hogy a 10. hétben vagyunk :!: Köszi!

Odry
odry

Odry drága, ezer bocsika. :oops: Visszakerestem, mi is volt a kérdésed. Szóval nem tavaly előtt mentem férjhez. Már régebben, 2002-ben és augusztusi melegben. Így nem én vagyok a buszke anyuka kicsi lánya! Bár ez nem jelenti azt, hogy anyukám nem büszke! :)

Jól vagytok? Babó??

Puszi!
katata

Katata!

Jól vagyunk! Én kicsit nagyollom babát, mert akármit olvasok nem ekkora méreteket írnak. Bár amilyen gyors volt a doki, lehet hogy nem csak a babát mérte... :shock: Azért gondoltam, mert ritka, hogy pont Szegedi vagy és ott kint mentél férjhez.... érti :lol:
Végleg jöttök haza?
Van itthon orvosod? Ha valamiben tudok, segítek.

Üdv: Odry
odry

kicsiboris:
hát hő tekintetében nem vagyok otthon, én sosem hőmérőztem..:) szerintem várj még a teszttel egy kicsit. ne aggódj majd te is természetesen fogsz beszélni a babátokról:)

kata: ti mikor házasodtatok? MI is 2002 augusztusában, mi 10-én.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Odry,
biztos nem nagy,akkora amekkorának kell lennie. :)
Szegeden volt az eskövőnk,nem itt. Igen, végleg szeretnénk hazamenni, párom is szegedi.
:wink:
Voltam Szegeden is már dokinál, a női klinikán, Nyirati Ildikónál, ő csinálta a HSG-met. Kis fiatal dokinő. Meg voltam egyszer a Kaáliba is, Krizsán Máriánál, azt hiszem. Ő nem volt szimpi, ásítozott végig a 10 ezer forintos konzultáción. :twisted: Szóval,ha megint oda kell mennem, tuti nem őhozzá fogok. Te hova jársz?

Mágnes, mi egy héttel később, 17-én házasodtunk. :lol: Majdnem.... :wink:
katata

Kicsiboris!
Ne haragudj, de olyan jókat derülök a szövegeden, mintha magamat hallanám!!! :wink: Én is három tesztet elpusztítottam, mire eljutottam a pozitív éredményig. Abszolút megértelek, úgyhogy nem is próbállak lecsillapítani, engem se lehetett. Az ember mindíg saját kárán tanul.
Ilona!
Nagyon drukkolok az inszemhez!
Katata!
Üdv! Írim az adatokat: Andi, 29, SOTEII., 2001.,1,-,-,-,Petyka 2004.dec.3., spontán 7.hét
Bocs, hogy ilyen slendrián, de most csak erre futotta, azért remélem eligazodsz rajta. :oops: A táblázat szerinti sorrendet tartottam.

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Coca türelmetlen! Kicsiboris gyere!!!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Katata!
Én a prof fiához járok Én nagyon megvagyok vele elégedve.
Mikor volt a Hsgd? És minden rendben van? Azért kérdem, mert szerintem nekem az is segített, hogy megcsinálta a doki....
Az Ildikót ismerem, olyan kis törékeny.
Ha gondolod megkérdem a barátnőmet, hogy Ő kihez járt a Kaáliba, mert ő 4 szer volt... :( Biztost tudja ki a rendes.

Kisboris!
Érthető, de szerintem várj 1-2 napot :wink: Én is izgulok!!!

Odry
odry

Odry,
1 éve volt már a HSG-m, de nem segített, viszont mindent rendben találtak, átjárható vagyok.
Ildikóhoz a normál nőgyogyim küldött HSG-re, nekem szimpi volt és nagyon közvetlen, rugalmas. Érdekelne kihez járt a barátnőd a Kaáliba, bár remélem nem lesz szükség rá, mert még mielőtt hazaköltöznék már babás leszek.

Boris,
teszteltél???? Eredmény???? :?: :?: :?:
katata

Katata!

Úgy legyen :!: Majd írom akkor a nevét, de nem mostanság, mert még nem tudják a babánkat és csak 2 hét múlva lesz elárulva mindenkinek... :P Már alig várom, hogy elmondhassam :wink:

Odry
odry

Andi: te is a sote II-re jársz? Na akkor gyarapdtunk:)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy betolakszom, de lenne egy kérdésem. Két hete volt az inszemem, és ma + teszteletem. De folyamatosan olyan érzésem van, mintha meg akarna jönni és fel vagyok puffadva. Ezt kell érezni, vagy ez nem jó jel? Másfél éve volt egy vetélésem, nem szeretném, ha újra bekövetkezne. Ha valaki tud, segítsen! Előre is köszi!

Mazsola
Kép
mazsola78

Andi! :D

Gratulalok a bebihez! El tudom kepzelni az örömödet amikor közöltek a jo hirt!

Tiza! :D :D

Zel! :D

Orülök, hogy jol eltk a napok a baratnödekkel!

Kata! :D

Orülök, hogy vegül igy döntöttetek! Igen, szerintem mindenkit altatnak. De ez nem mely altatas, hanem csak venas amolyan kabitas fele.

Mazsola! :D

Szerintem jo jel mert sok kismamanak voltak mensis tünetei mikor terhesek lettek. Esetleg ismeteld meg 1-2 nap mulva a tesztet. Azutan ugyis mesz majd orvoshoz.

Gratulalok! :D

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc, (most nem írtam el :lol: )
mikor utazol? Otthonról is fogsz tudni netezni?

Mazsola,
a mensis tünet teljesen normális, a mensi elmaradása környékén. De minél előbb menj dokihoz! Ahhoz aki csinálta az inszemet, ő tudja,hogy kell-e valami gyógyszer rásegítésnek, hogy jól megmaradjon a baba! Gartula és vigyázz magatokra! Hanyadik inszem volt?
katata

helló csajszik!!!

Odry gratulálok!!!!!!

Én csütörtökön elkezdtem az 5. inszemet. (szurik) Remélem, hogy ez már sikeres lesz. Két hónapom volt spontán, de nem jártam sikerrel. így eldöntöttem, hogy hiába várok folytattom. Probáltam egyezkedni a dokival, hogy lombik, de meg kell csinálnom a 6. inszemet. csütörtökön megyek uh.

Mazsola!!! Ne izgulj örülj............. Amikor az első inszemem volt mielőtt megjött pár nappal nagyon fel voltam puffadva. Megijedtem és felhívtam a dokit telefonon és ő biztatott, hogy ez lehet a terhesség tűnete!!!!!! Ő nagyon azt hitte. De végül is megjött...

Kitartás lányok, én is remélem, hogy minden csik mellett egy baba lesz!!!
málna79

Kata! :D

Febr.8.-an utazunk, 9.-en reggel lesz egy ellenörzö uh.
Aztan ra par napra amikor megjön, a masodik nap indul a stimu.

Sajnos nem hiszem, hogy otthonrol is tudok majd netezni. Illetve lattam a multkor egy net kavezot oda majd biztos elmegyek neha de attol is függ minden, hogy hogy erzem majd magam stb.

De mindenkepp jelentkezem majd mert hianyozni fogtok!
Van meg egy-ket topic ahova irogatni szoktam es mindenhol vannak kedves lanyok akik hianyozni fognak majd.

Malna! :D

Drukkolok az inszemhez!

Kép
Kép
jucmuc

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?