Sziasztok!
Jöttem gonoszkodni,....
Nem olvastam a GZ-ről írt cikket. De abban is van vmi mait Cool írt meg az is lehet, hogy még nem dőlt el a "Ki fizet többet az első képért?" kérdés. Ez utóbbi sem lepne meg egyáltalán.
Megjegyzem a magam részéről Lulu gyereke a kis rinocéroszkölyök sokkal nagyobb melegséget árasztott szívemben.
Mamac, nyálcseppes Áronbaba képe nagyon tetszik! És a stílusod is amivel rajzolsz. Nekem vmi miatt mindig a népmeséket jutattja az eszembe
Eszti, gratesz a fogyáshoz! Én is figyelek,..már 2 napja
Egyébként csajok, nálatok mi a "kő kemény fogyókúra"? Én pl ha nem eszek meg 2 csirkecombot csak egyet akkor még elmegy, de ha ennél drasztikusabbat csinálok, akkor fáj a fejem és azért az nem kóser. Csokibevitelem nem számít, mert nálam az általában közelít a nullához
Kádas képek naggggyon jók! Azért Benedek viszi a pálmát. Hiába, szeretem a házias pasikat
Ja Kormi, szerintem egy kis gerinctorna nem ártana és az olyan, hogy nem kell megszakadni, de hatásos és nem hosszú. De, ezügyben Cool lehet többet tud neked mondani
Tücsi, én ha jól tudom az fülspricnit eleve nem javasolják 3 év alatt. És én a gyertyát se mondanám, mert a kisgyerek egyrészt lehet nem marad nyugton másrészt meg nem tudja mondani, hogy mit érez, az meg nem árt. Egy természetgyógyász nem árthat! Lehet egy kis immunerősítés nem ártana Görgőcinek!
Ilba, aranyos Beni gyerek, nem ér kiröhögni. Bár,....szoktuk mi is Szonját. Te is Tomas pártyán, solálá?!
Bili,.....Uffff! Nekem semmi bajom azzal ha valaki az elejétől biliztet bár én nem tenném az tuti. Az meg tény, hogy a pelenka elfogadottabb meg egyszerűbb. És az meg szinte biztos, hogy vannak szakik mind a két oldalon. Mint ahogy hallottam már rosszat a hiper szuper zenélős bilikről is,....
Én (szakik nélkül) "együtt pisilek" Szonjával. Aztán, hogy mikor lesz ebből bilizés az pl a gyereken is múlik.
Amikor megyek pisilni akkor mondom neki, hogy anya megy pisilni. Ha nincs jobb dolga akkor utánam mászik és figyel az ajtóban. Jókat vigyorgunk egymásra (van hogy kukuccsolunk
) Aztán együtt húzzuk le a vizet (az elején megijedt a nagy hangtől, de mára nevet rajta). Aztán meg megyünk kezet mosni,.... Így pisilünk mi (én),... Szonja még pellusba, de ha pl kakil akkor az nagyon látványos és olyankor mindig mondom neki, hogy most kakil, hogy egyszer csak felfogja, hogy mikor mit csinál. És utána megyünk büdi pelenkát cserélni
Vuka, elfekvős Petra nagyon aranyos. Szonja nagyon nem akar elfeküdni
Mancs, sikerült megreparálni a kazánt 13e-ért. Így nyárig tuti kibírja. Egyébként mivel ez 9 éves az újat majd engedélyeztetni is kell, ami 170e Ft lesz a készülék nélkül!
Gabus,...rácsvédőre még visszatérek
Subidubidúúúú! Februárban megyünk Várgesztesre!
Így szonja szülinapja családi körben tolódik egy héttel, de szerintem egyikünk se fogja megbánni
N.