Új privát üzeneted érkezett!

Még nem, de ha gondolod elmehetsz helyettem!!!!!
Azt az infót kaptam, hogy ott 11 e egy találka a dokival és ennyire nem alapos pl a vérvétel.
sonjus

Az nekem nem lenne baj hogy nem annyira alaposak!!Eleg sok tenyezot kell figyelembe vennunk a menetellel kapcsolatban! :( Pl.Marci csak delig van oviba igy valoszinuleg vinnunk kell magunkkal!Ez elvileg a SOTE-ra vonatkozna mert ugy olvastam hogy van hogy ket orat is varni kell!Apa nem nagyon tud kimaradni a mh-rol,igy az lenne a legjobb ha a leheto legkevesebbet kene mennunk!!
Este megkerdezem tole!Nagyon aranyos vagy hogy atadnad!!!!!!!!!!!!!!!! :D Hany orara kaptal?

Kép
Kép
ancsa81

Jajj!Mar ennyi az ido! :shock: Rohanok Marciert!

Kép
Kép
ancsa81

16.30-ra

Én azért vártam a Baross u-ban, mert váratlan minisztériumi vendégek érkeztek és ők fontosabbak voltak mint én! Ez nem törvényszerű, hogy te is órákat várnál!!!
sonjus

Sziasztok!

Nem vagyok én dr., sajnos megint nem sikerült, és megint ugyanaz a része, mint a múltkor. :cry:
Mehetek még egyszer valamikor a jövő héten, de az az utolsó lehetőség, ha nem sikerül, egy évet elvesztek. De sikerülni fog!!! Csak rosszul húztam. :evil:

Nem tudok visszaolvasni, sok a meló, szabi alatt összegyűlt. Majd még bekukkolok. Pá!

Kép
szilcsi

Sziasztok lányok!

Na megjöttem a védőnőtől!

Kaptam dicséretet rendesen, hogy csak három kg-t híztam idáig, rá is állított a mérlegre kétszer is! :) A vérnyomásom is tök rendben volt, 126/65....azért is megdicsért! :)

DE az örömködés akkor jött, mikor meghallgattuk a baba szívhangját, vagy 5 percen keresztül, hát nőiesen bevallom, kicsordult a könny a szememből, főleg, mikor mondta, hogy beszéljek hozzá...és akkor a picinek sokkal hevesebben kezdett el verni a szíve! Hát kész vagyok most.... :)

Kép
elizabeth25

szilcsi,
Óóóóóóó! Nagyon sajnálom.Megint pont belehúztál a szívózós részébe??!! A francba!
Nem baj a következő sukerülni fog!!!! Ezt küldöm máris a jövő hetihez!!!!!
Kép
mfpan

eliza,
Ez csodálatos!!! De jó lehetett érezni és hallani!!!!
Nagyon gratulálok a szép eredményekhez!!!!!!!
mfpan

Köszi mfpan.... :) Én tényleg tiszta szívből azt kívánom minden ittlévőnek, hogy mielőbb ezt megtapasztalja....csak annyit tudok mondani, hogy tiszta idegbeteg voltam a 15 hónap várakozás alatt meg elkeseredett, de megérte! :)

Kép
elizabeth25

Stella,
üdv! 2 hónap köztünk, és te is rutinból fújod majd a különböző hormonok hatását és a hőgörbe-elemzést! :wink: Voltál már valamilyen vizsgálaton? Nem akarok tapintatlan lenni, de 8 hónap után én elmennék a helyedben mert (jaj hogy írjam szépen) az idő telik, és hát ugye nem fiatalodunk, meg biológiai óra, ami ketyeg...
Szilcsi,
nagyon sajnálom! :(
Vendég

Ancsa!
Azért szólj légyszi, hogy elmész-e, mert ha nem akkor lemondanám! Mondjuk holnapig rágd át :)

Liza!
Hűűűű de jóóóó lehetettttt! :) Gratula a dicséretekhez! Jól csinálod :)

Na mi meg, a többiek még stresszelünk egy ideig, aztán egyszer csak mi is szívhangot/kat hallgatni megyünk, igaz csajok? :)
sonjus

Szia Stella!
Üdv köztünk, habár még én is újnak számítok! Én is előbb olvasgatással tanultam a lányoktól, majd nem bírtam tovább és regisztráltam..... Nagyon segítőkészek és együttérzőek mindenben!
Kívánom, hogy Neked se kellejen sokáig a pocaklakó áldásra várnod!!!
mfpan

Szia Stella!

Csajok vezeti még valaki a névsort? Kiváncsi vagyok, hogy állok most a sorban utoljára 12. voltam. :?: :lol:
klarissza32

Sonjus, idáig igen... :)

Kép
elizabeth25

Sziasztok,
kérdezni szeretnék Töletek. Most lesz esedékes a 3. napi hormonvizsgálatom, de az sajna a 3. nap hétvégére esik. Schöfibe kell vérvételre mennem. Ilyenkor mi a teendő?

csibe
csibe32

Csibe,
ha szombat a 3. nap menj pénteken, ha meg vasárnap akkor menj hétfőn.
Vendég

Lányok, köszi a meleg fogadtatást!

Áfonya!

Voltam dokinál, októberben volt egy pozitív tesztem, de 5 hetesen meggondolta magát a babóca és sajnos elment :( Utána megnézett ultrahanggal a dokim, kb a pém előtt egy két nappal 18mm és 20mm tüszők voltak 10 mm ményálkahátya, ha jól emlékszem. Azt mondta, ez teljesen rendben van, türelem.
Azóta már volt 3 ciklusom. El kellene menni kivizsgálásra szerinted??
stella40

Stella,
a tüszőid is, méhnyálkahártyád is jó! És ha nem 40 éves lennél én is azt mondanám hogy türelem, de a te helyzeted speciális. Én őszintén szólva a helyedben meg sem állnék egy meddőségi intézetig, és nem azért mert baj van! Lehet hogy nincs! De neked nincs időd ezt megtudni, és hát 40 körül az egészséges szervezet sem úgy működik már ahogy azt mi szeretnénk. De fel a fejjel, anyósom épp 40 volt mikor a férjemet szülte! :wink:
Vendég

Csibe!
Tudom, már únják a többiek DE az van írva a papíromra :lol:
(én onnan vagyok ilyen marha okos), ha hétvégére esik a 3. nap, akkor az 5-ig lehet menni, tehát ha szombat, akkor is belefér a hétfő, viszont nekem a 19. 21. és 23. napon is kell menni és a 19. nekem pont szombat, ott meg azt mondták, hogy menjek pénteken, mert a hétfő az már a 21. nap :shock:
Értitek mit zagyválok? :)
sonjus

Áfi!
Igazad van, asszem beszélek a dokimmal, kérek időpontot. Egyébként Ő a Kaáli intézetben dolgozott egy ideig most visszajött a klinikára de elismert szakember a meddőség kezelése témában.
stella40

Üdv Stella! :)
kis fáziskéséssel :oops:
sonjus

Hahó!!! Megjöttem ééééééééééééééééés:
MINDENKINEK KÖSZÖNÖM A DRUKKOKAT: 5-ÖST KAPTAM!!!!!!!!!!!! :lol:

Szirmi: tutttttttti!!!!!!!!!!!!! :D

Gaby, Isten éltessen!!!!

Szilcsi: :evil: !

Eliza: :D

Stella: első babára készültök?

Megyek, ledőlök egy picit, később jövök! :)

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Helló Snufi!
Gratula vizsgádhoz! Zseni vagy ! Most már pihend ki magad!
Igen első baba, a páromnak már van egy nagy fia. 1 éve vagyunk együtt.

Eliza! Annyira jó lehetett, kicsordultak a könnyeim, ahogy olvastam amit írtál!
stella40

Stella,
látom szegedi vagy. Van szegeden klinika? És a dokid Kaális volt? Ez nagyon jól hangzik! Akkor viszont nem is értem hogy nem kezdett el kivizsgálni! Nem nagy dolgokra gondolok, de vérvétel hormonszint miatt az alap! Ha megfogantál valószínűleg átjárható vagy szerencsére. De én mindenképp kiharcolnék egy 3. és 21. napi vérvételt!

Snufi,
GRATULAAAA!!! :D
Vendég

Sziasztok lányok!

1 cn!
Mint általában mindig most is 28 napra megjött!

Kép
kata05

Kata: :evil: !

snufi

Hahó!

Kata! Sajnálom :(

Szia Stella, gyere sokat!

Szilcsi! Kuttyabettyár :evil: Jövő héten jót húzzál :wink:

Snufi! Ügyes vagy!

Biztatásokat mégeccer köszike mindenkinek! Lányok, ti mikor tesztelnétek (persze ha nem jön meg ugye), hogy ha esetleg siker van, akkor ne halvány csíkot lássak?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Voltunk ma Rolikával zenés foglalkozáson. Nekem nagyon tetszett. Ő meg kifeküdt mert előtte kilabdázta magát :)

Snufi, Gratula a vizsgádhoz!

Gabi, BOLDOG születésnapot!
Kép

Judit, ne izgulj. Remélhetőleg minden rendben lesz.
Nekem Roli előtt volt egy vetélésem. Pont amikor átmentem a dokimhoz ő megnézett és mondta, hogy ez a baba nem él már. (9 hetes volt) Szóval jó kis első találkozás ...
Aztán Rolinál voltam 7 hetesen akkor ott volt majd sokat szurkáltam és elmentem 8 hetesen is.
Akkor rámhozta a frászt a doki, mert nem találták őt. Már 15 perce ultrahangozott és nem volt sehol. villanyt lekapcsolták és ott tök sötétben kereste az aszisztens meg a doki. De végül meglett :) Kint a váróban férjem már rosszul volt- én meg bent.

Kata! :( Sajnálom.

Drukkolok mindenkinek! De amint látom lesz hamarosan egy pozitiv tesztünk :) Ugye Szirom?

Stella, üdv köztünk :)

Itt a görbusz, ami most azért nem tetszik mert nincs beágyazódási esésem.::(
Kép

KépKép
Kép
csikken

snufi,
GRATULÁLOK!!!!!!!!!
Fel akartam rakni egy jó kis gratu képet, erre valamit vacakol a gépem, vagy a net!!!!
Be van lassulva.... Holnap megkapod, okés????!!!!

kata,
Nagyon sajnálom...... De most valami kezdődik...!!!!
mfpan

Szirom én holnap tesztelnék:) Egyébként is 14-dpo, meg a beágyazódást követően két nappal már ki kell mutatnia.

KépKép
Kép
csikken

Szirom: holnap v. holnapután! :wink: Köszi.

Panni, jó lesz, várom!!!!!!!! :lol:

Csikken: köszi. :lol:

Hiányolok pár Csajszit:

ROBCSI :?:

LILI :?:

VAKOND :?:

snufi

sziasztok!

szilcsi: sajnálom. mjad jövőhéten biztosan sikerülni fog.

snufi: nagyon nagy gratula.

gaby: boldog szülinapot!

panni: küldök iwiwes meghívót, de írd meg priviben, hogy milyen címre.

kata: sajnálom.

stella üdv. én is kicsit még új vagyok, de a lányok mellett kezdek megokosodni :D

szirom: tesztelsz vagy még te is vársz vele, mint én?

katica
katica30

Csikken! Igen, tudom, de pont azért írtam, hogy NE halvány legyen, mert attól be vagyok tojva. Nem tudom, hogy voltál-e már, de októberben és decemberben is teszteltem egy halványat, aztán pár nappal később negatívat, majd meg is jött. Szóval nem merem korán már.

Nekem azért tetszik a görbuszod ám! :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Pan, kezdődik a nyugalom, mert nem fogok hőmérőzni!

Judis, nyugi habár én holnap biztos csinálnék egy tesztet, ahogy Monyóka írta!

Szirmi!++++++++++++

Kép
kata05

Ejj, de türelmetlenek vagytok, lányok :wink: Holnap még azért biztosan nem tesztelek szerintem. Várok valamennyit, csak azt nem tudom, mennyit kéne.

Katica! Tegyél görbét lécci, mert így nem tudom elképzelni, hol tartasz :wink: Te meddig vársz? Hányadik dpo-n vagy?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

1 óra múlva: doki. Olyan ideges vagyok, hogy el sem hinnétek.
Szorítsatok, hogy a ciszták már ne legyenek ott, helyette érett tüsző legyen és jó lenne, ha kapnék repesztő szurit is. Nagy kívánságok? Nekem csak 1 kívánságom lenne igazából: 1 egészséges saját kisbaba..........

Gaby!
Boldog szülinapot!

SNufika!
Nagggyon ügyi voltál, grat.

Többieknek bocs, de sietek
pápá..majd jövök.

babaimádó
Kép
babaimado

Sonjus!
Majd ha apa hazajon megbeszelem vele!ES KOSZONOM MEGEGYSZER!!!!!!!

Szirmi!
EN holnaptol minden nap tesztelnek egyet! :wink: :wink: De persze ahogy TE erzed!!!!SZORIIIIIIIIIIITOK NAGYON!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

szirom minap raktam görbét, de rakok újra :D
Kép
katica30

BABAIMÁDÓ: MENNEK A SZURKOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

snufi

Babaimado!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
ancsa81

babaimado:drukkolok +++++++

katica
katica30

Babaimádó! Drukkolok! :wink:

Ancsa! Minden nap? :shock: :lol:

Köszi Katica! Minap... :wink: Az esésedre emlékeztem, hogy gyanús, de arra nem, hogy hol tartasz! Szóval 15. dpo, ha jól számolgattam. Klassz :lol:

Lányok! Katicát tessék teszteltetni, két nappal előttem van!!! :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Én Szirmi nem buzdítok senkit, mert mindenki maga érzi ezt a dolgot! De azért tanácsot lehet adni ( igaz néha tele vele a padlás) szval Katica tesztelj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
kata05

:oops:
Kicsit turelmetlen tipus vagyok...! :wink: :lol:

Kép
Kép
ancsa81

Szinte biztosra veszem hogy tegnap volt PE-m!
Kép

Bar ezt a hom nem bizonyitja! :( Pedig mar tok boldog voltam!A 16.napon PE!Nekem?! :roll:

Kép
Kép
ancsa81

lányok egyelőre még nem tesztelek, még csak néhány napot késik. kivárom, hogy megdönti-e a múlt havi késést. na jó, addig biztos nem fogom kibírni, de legyetek türelmesek! de azért lehet, hogy holnap veszek egy tesztet... nem árt, ha van itthon.

:D

katica
katica30

Lányok az hogy lehet hogy van akinél a luteális(remélem jól írtam) hosszabb mint 14 nap? Azt hittem, ha van pé akkor az állandó!

Kép
kata05

Kata! Úgy tudom, hogy a 14-15 a normális.

De nekem is volt 19 napos luteális fázisom, mondjuk annak megvolt az oka.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Liza
fantasztikus élményben volt részed :D És tényleg gratula, a 3 kg nem sok, és remélem már túl vagy az influenzán is :wink:

Kata
fránya piri, de még mindig nem értem miért nem rakott pé-t a ferty :shock: :twisted:

na indulok haza, aztán megyek latin zenére tánci tornára :wink:

Kép
gaby25

Jaj, Gabi, ne haragudj, hogy csak most:

Nagyon boldog szülinapot! :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X