Új privát üzeneted érkezett!

Junko
De kár! :( Persze ha tudná az ember,hogy egy ciklus ha elúszik is,de a következő sikeres.......de sajnos nem tudjuk előre.Bár lehet jobb is! :wink:

Angyal
Holnap le tudnám vetetni,de nem tudom az jó-e?!
Mindenesetre sok veszteni valóm nincs,csak egy kémcsőnyi vér.

KépKép

KépKép
okr

Kriszta,
ha az előbb jött meg, akkor holnap 2. nap! :wink:
A kaális dokim azt kérte a hormonhoz, hogy 2. és 5. nap közti legyen. Ez alapján azt merném mondani, hogy jó, vetesd le!

Ja, és akkor olyan hülyén jött ki nálam is, hogy 5. napi volt, és teljesen jókor volt! :wink:
angel37

Kriszta!
Én is ezt akartam mondani, hogy vetesd le holnap. Ráadásul te ismerőssel le tudod vetetni, nem? Max leveszik még egyszer.

Angyal!
Ezen már csak viccelődni lehet, úgyhogy ne fog vissza magad.
Ja azért megzsaroltam, hogy focizni is csak akkor mehet ha elötte bizonyít otthon. :shock:
Úgyhogy lehet vasárnap családon belüli erőszak lesz minálunk.
Na azért bízzunk Jónás bácsiban. Kicsit kezdünk visszafejlődni, nem? :)
Vendég

Junko,
hááát, van olyan fajtája, ahol az asszony erőszakoskodik! :mrgreen:

A jónást csak másnap néztem ám meg! Mert ugye lósz@rt hiszek benne, de azért letöltöttem a 2007-es évre :oops: :mrgreen:
Ja, az edugult peteveztőkhöz úgyis tökmindegy! :roll:
angel37

Hát akkor meggyőztetek,levetetem! :D

Junko
Hát igen ismerőssel vetetem,meg kiírom magamnak :oops: ,de mentségemre szóljon akarom vinni a dokihoz holnap du az eredményt :lol:
Hát ha focizni tud akkor mást is :!: El ne engedd akció nélkül.Bár azt mondják ront a sportteljesítményen ha előtte sex van,de gondolom nem fociból keresi a kenyerét. :oops:

Angyal
Én sem Jónást,sem Kínai izét nem nézek.Nem hiszek bennük.Annyiszor bizonyíthatott volna már Jónás-bátyánk oszt nem tette,így kukába vele! :evil:
Azért tényleg jót viccelődünk sanyarú sorsunkon :D Néha úgy érzem én vagyok az apocalipto(vagy hogy kell írni? :oops: ) hőse.Láttátok?Ha nem meg sem nézzétek,szörnyű !Bár aki szereti a horrort,annak kifejezetten ajánlanám! :wink:

KépKép

KépKép
okr

Angyal!

Ja főleg pé környékén. :)
Én is azért nézem meg, mert 1-2 spermával mi sem megyünk túl sokra, dehát valamivel ki köll tölteni az időt. Dolgozni azért mégsem fogok. :D
Én sem hiszek benne...TTK-s lévén...

Kriszta!
Háát ez a sportteljesítmény most annyira nem annyira középpont számomra. Csak otthon rúgjon gólt...vagy kapufát. :)
Horrort én? mikor a Legyetek jók ha tudtok c. filmen hatszor sírtam? Nincs az az isten.
Jól teszed, hogy leveteted. Majd a doki megmondja tud-e vele menni valamire.
Az elúszott ciklusról pedig...ilyenkor arra gondolok,ha lassan három éve nem sikerült, (mert utána számoltam baszki, nem is két év hanem három) most egy ciklus kihagyás mit számít. (csak sajnos tuti befordulnék)
Vendég

Kriszta,
juhéj, akkor holnap korán irány a labor! :D

Junko,
tudományosan fogalmazhatnánk úgy, hogy "ovulációhoz kötött családon belüli erőszak" :lol: (Hát ez a poén is száni :roll: )

Szánikák,
írtam én is, hogy mennyire hiszek benne :wink: , de vmivel el kell szórakoztatnom magam a köv. hónapokban :roll:
Az eszemmel tudom, hogy reménytelen, de egy icike önkábítás KELL:? Szar elképzelni júniusig az üresjáratot :cry:
angel37

Angyal!

Neeem, jó poén volt. Vagy csak én épültem le nagyon? :)
Pontosan ugyanazért csináltam meg én is ezt a Jónás dolgot mint te. Ez nem önkábítás, pici esély nekünk is jár. Tudod, 1 %...
Vendég

Na, ha bejön, az adóm 1%-át jónásnak adom! :D
angel37

Angyalka
Ebben igazad van,mármint hogy bízni kell!Én néha még ha megjött is reméltem,hátha mégis babás vagyok,hiszen volt már olyan vha vkinek.(ezt most el sem mondtam)
Kép

Szánikák :D Ez aranyos,és találó név most nekünk !

Junko
Atya világ 3 év! :shock: Még kimondani is sok! :( :(

KépKép

KépKép
okr

Bocsi, hogy beledumálok lányok, de annak idején (1968-ban) Bob Beamon bevallotta, hogy amikor azt a fantasztikus 890 cm-t ugrotta távolban, előző este lepedőt gyűrt a barátnőjével az olimpiai faluban :lol: Ő hitt benne, hogy ez nem ront a teljesítményén, sőt :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Kriszta :)
szted én még nem gondoltam ilyet? :wink: :roll: :oops: Mondjuk mostanában nem... :)
Tuti a smiley! :lol:

Szirom,
na igen :wink: Naná, hogy nem rontott! :lol:

De azért a teherbeesés kicsit más :?
angel37

Sziasztok. Szeretném felhívni a figyelmeteket a www.lombikbaba.hu-ra ahol aláírást gyűjtenek a kevesebb beültetés ellen. Az oldal jobb felső sarkában lehet aláírni elektronikusan is. Soha nem lehet tudni kinek lessz rá szüksége.
szedit25

Aláírtam "élőben"! :D
angel37

Szedit!
Köszi már aláírtam!

Szirom!
Ok, velem lehet beszélni. Minden foci elött lesz szex, csak az ő érdekében persze. Legalább a heti 3 garantált lesz így. Vagy csak olimpiai faluban ér? :shock:

Kriszta!
Ugyehogy ugye? Ahhoz képes hogy 3 év egész jól bírom. Fogamzásgátlás nagymestere lettem, ki miben jó :? .

Angyal
Jah, nem erre az 1 %ra gondoltam :) , de ha bejön én is utalok.
Vendég

Junko,
akkor nem nehéz kitalálni, hogy pé környékén mi a napi programotok! :D :D Egy kis erőszak, szex, foci!

Persze, tudom az 1%-ot! :wink:
angel37

Tudom, hogy tudod. Értettem én a poént! :lol:
Vendég

:wink:

Azt hiszem ma bepótoltuk lemaradásunkat a topicon! :)
angel37

Micsoda pörgés és jókedv van a topicon! :lol:

Junko!
Nektek akkor drukk a gólokért!! (Persze főleg otthon! ) :wink:

Angel!
Neked 30-ra megy a drukk. Meg úgy általában! :wink:

Kriszti!
Szerintem is menj el a vérvételre. Max. újra kell menni. De nem hiszem.

Köszönöm az infot a képkicsinyítésre! Rövidesen próbálkozom vele!

Kép
Kép
zsazsóka73

Junko,Angyal
Nem lehet ilyen könnyen pótolni hetek kihagyását :D Holnap is újra..... :lol: :lol: :lol:

Zsóka
Várjuk a képet!
Elmegyek reggel jó korán vérvételre,aztán körzetihez táppénz miatt,aztán nőgyógyász közben egy kis munkahely ,hogy mikortól megyek dolgozni.....szal lesz dolgom :oops: :wink:

KépKép

KépKép
okr

okr:
Szerintem is jo otlet a vervetel. :)
Azt hittem mar tul vagy a vizsgakon :oops:
Kepzeld jo lett a terheleses cukrom. ehgyomor 5,0 es 120 perc 5,8 :) Most nagyon repdesek oromomben!!!
Kicsit verszegeny vagyok, de ki banja? :lol:

Junko:
En is az otthoni golnak drukkolok! ne legyen kapufa, jobb az a telitalalat! :wink:

angel:
Hat a Jonas modszerben en sem hiszek, mondjuk nekem sosem esett idore. :roll: De ha van egy pöttöm esely ra, hogy mukodik, akkor azt kivanom, hogy pont nalad, pont most mukodjon!

Athiz:
Mizujs? Regen lattalak.

baratodildi

Sziasztok!

Ildi,
Az esély sztem még csak pöttömnek se nevezhető, de köszi :)
Gratula a cukorhoz!

Kriszta,
megvolt a vérvétel? :D
angel37

Angyalka
Megvolt a vérvétel!Laboros néni szt. egy kémcsővel kevesebb is elég lett volna,de hát az a pár ml. vér !
Jónás nekem épp egybeesett a p.é-vel,oszt semmi. :evil: Tegnap este megnéztem :oops: A kíváncsiságom határtalan. :oops:

Bildi
Grat a cukrodhoz!Nézik még máskor is?
Vizsgám még egy van,remélem sikerül is,és letudhatom végre a félévet! :lol:
Beikszeltem a folsavat :D előzetes megbeszélés alapján végzik,így én fogtam magam,és megbeszéltem.Előzmények tekintetében sima ügy volt. :wink: Hát legalább ennyi.

KépKép

KépKép
okr

Zsazsó, Bildi!
Háát én azért egy kicsit a kapufának örülnék ,mert az a férjem szótárában lányt jelent. :)

Kriszta!
Jónás mindenkit elcsábít kicsit. És most hová esik? Sztem azt is megnézted. :)
Mondtad, hogy nem 3. napon mentél?

Hát csajok, nem lesz ebben a hónapban családi ovulációs erőszak. :(
Vendég

Helló!

Bocs, hogy nem jöttem, de nem volt netünk!

BIldi, köszönöm a hiányolást! Látom, jó lett a vércucueredményed, örülök veletek! De jó, már 18. hét, atyaég!

Okr, látom, neked is vérszívás volt, drukk!

A Jónáshoz csak annyit, hogy nekem mindig a mensis időben volt szerinte a peteérés, de hiába tettünk meg mindent azidőben is, nem hozott eredményt, pedig elvileg (mivel egészségesek vagyunk) be kellett volna jönnie! Szóval a normál peteérés volt a nyerő. Természetesen ettől még másnak bejöhet.

Tegnap beszéltünk a szülésznővel, akit felkértem, de sajnos nem ígért biztosat, mivel nem tudja még a szabadságolásokat. Egyébként aranyos.

Dédipapánál is voltunk tegnap a kórházban, szegény kómában van, de mi úgy láttuk, hogy reagál arra, ahogy beszéltünk hozzá, és simogattuk, meg mondtuk, hogy itt van a dédunoka, és Szili még puszit is adott neki. Csak borzalmas ilyen légzőbigyóval látni a szájában, meg azt, hogy mennyire nincs jól! Bárcsak történne valami vele kapcsolatban, mert ez neki sem jó!

Bocs mindenkitől, akinek nem írtam külön, természetesen puszi mindenkinek és drukkhalom! :wink:
Vendég

Kriszta,
na ennyit a nagy egybeesésekeről + esélyekről! :? :wink:

Véreredmény mikor lesz?

Junko,
apa nagyon nincs jól? :(

kapufa = lány :D
angel37

Athiz
Nagypapához beszéljetek sokat,újság felolvasása,vagy akár egy rádió is sokat segít a " visszatérésben".

Junko
Miért nem lesz erőszak???Mi pedig már vártuk az élménybeszámolót! :lol:
Itt a Jónásom:
Kép

KépKép

KépKép
okr

Kriszta!

Azzal nem ártunk, ha ezt a naptár dolgot is egyeztetjük. Szániknak ér a Jónás is, oszt punktum. Nekem nagyjából egybeesik a pé.mel, ha nem lesznek nagy késések, meg összevisszaságok.

Angyal!
Estére nagyon megdagad. Sajnos a sebe. :oops:
Meg fáj is neki. :(
Szóval élménybeszámoló nemigen lesz egyenlőre.

Athiz!
Dédid hány éves? Szegény, nehéz lehet egy ilyen helyzetben midenkinek.
Vendég

Junko,
szegény :( meg szegény te is :(
Mikorra várható javulás?

Szániknak minden ér :D Legalábbis hadd áltassák magukat, annyi köll! :roll:
angel37

Junkó, köszi, hát dédipapa a párom nagyapja igazából, nem az enyém, nekem sajna már egy nagyszülőm sem él, és abból is kettőt alig, egyet pedig nem is ismertem. :cry:
Dédi most 88 éves, szóval szép kort ért meg, csak ez a semmilyen állapot a szörnyű. És mivel olyan nagy agyi károsodása lett, a dokik CT alapján azt mondják, semmi esély arra, hogy valaha is felépüljön. És ez nagyon elszomorító. Én nem értek hozzá, viszont hiszek a csodákban. Csak nem tudom, ebben az idős korban jobb lenne-e neki, ha felébredne, hiszen lehet, hogy nem is tudna mozogni, beszélni, és már amúgy sem volt teljesen egészséges. Szóval ez a szitu.
Párodnak jobbulást!
Vendég

Laborom szuper jó lett! Kép Ciklus közepétől UH-s tüszőnézegetés!Pedig nem is erősködtem,a doki magától ajánlotta a laborok láttán.

Egész nap nem volt netünk! :evil:

KépKép

KépKép
okr

Okr, akkor nagyon gratula, és remélem, eredményes tüszőkuksi lesz, legalább annyira, hogy 9 hónap múlva: Kép :wink:
Vendég

Tuti a kép! :D :D :D
Remélem én is,hogy sikeres lesz!

Nagypapának jobbulást!

KépKép

KépKép
okr

Keddik nem leszek!Legyetek jók,és írjatok sokat.Szombaton pedig kéretig drukkolni az anatómia vizsgámhoz!!
Puszika!

KépKép

KépKép
okr

SZiasztok!

Kriszta,
hurrá! :D :D

+++++++++++ a vizsgához!

Athiz,
hol találsz te ilyen képeket! :shock: :lol:

Dédpapának jobbulást és a legjobbakat! A 88 tényleg szép!
angel37

Sziasztok!

Visszatertem, megcsinaltak a gepet, remelem most mar nem megy el.

Nem sok jorol tudok beszamolni de latom sajna itt se tortentek azota szep dolgok.

A fiam megint beteg, ugy nez ki fulgyulladas. Szegenykem nagyon szenved.
A magyar baratnom hetfon ejjel megszult, nagyon kicsi lett a baba, 2200 g. inkubatorban van. Szerintem meg egy jo par napig ott is lesz, anyuka rendesen kivan borulva.
Raadasul most kaptam egy levelet egy regi baratnomtol hogy 7 hetes terhes, apuka nem vallalja a feleloseget es mar be van jelentkezve abortuszra. Nagyon szomoru vagyok es sajnos nem tudok Neki semmiben sem segiteni. Nincs munkaja, egyedul van es a hazon is iszonyatosan nagy tartozas van, meg az is lehet hogy elveszik a hazat. Ilyen korulmenyek koze nem lehet gyereket szulni.

En most vagyok a 20. cn-nen, valoszinu a 15-en volt pe. de nem merem a homet.

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Okr, nagy drukk szombatra!

Köszönöm a kedves szavakat amit dédipapánkat illeti, de sajnos ma reggel eltávozott az élők sorából! :cry: :cry: :cry:
Szegénykém, és szegény dédimama, sajnos várható, hogy utánahal. Ez már csak így szokott lenni ennyi év házasság után.
Temetés még nem tudom mikor lesz, hamar kell, mert nagyon drága a fagyasztás! Remélem, nem kedden lesz, mert akkor megyek UH-ra!
Közben még a férjemnem lesz a szülinapja szombaton. Megbeszéltem a mamáékkal, úgy gondolják, az élet megy tovább, és mivel már le van szervezve, tartsuk meg.

Puszilok mindenkit, és bocs, hogy ha lehangoltam picit a topicot!
Vendég

Tonti, látom, nem csak nálunk van gyászhangulat! Sajnálom a dolgokat, mindegyiket!
Fiadnak jobbulást, a nagyon pici baba meg biztosan hamar felerősödik és felhízik majd!
Vendég

Tontica,
ezek nem jó hírek :(
Kitartás a barátnődnek! Az 2200gr olyan nagyon nem kevés súly, ma már nagyon pici babákat is életben tudnak tartani, és később sem lesz gond! Csak hát a rengeteg aggodalom, addigis... :?

1650 grammal születtem, mégis itt vagyok! :)

Rate-nak jobbulást a füligyulladásból!

Athiz,
részvétem dédipapa miatt! :cry:
angel37

Kriszti!
Drukk a vizsgádhoz!!

Tontica!
Kisfiadnak jobbulást!

Angel!
30-a után várom a híreket azért!!

Megpróbálom feltenni a decemberi képet:

Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Tonti:
Javulast a kisfiadnak!
:( Nem is tudom mit mondjak a baratnodre, aki terhes... A csaladineten van egy lany, akit hasonloan nem akart a ferfi tamogatni a gyerek projektben. Aztan a 12. hetre megjtt a pasi esze es most mar egyuttvarjak a gyerkocot. :roll: Nehezek ezek a dontesek nagyon. :(
A 2200g nem annyira pici, biztosan minden rendben lesz. Mikorra szuletett a baba?

Athiz:
Reszvetem! Nekem a nagymamam van most korhazban, de neki megvaltas lenne a halal mar, viszont nem tud meghalni akarhogyan is szeretne :( Ez is nagyon szomoru! :cry:

zsazsoka:
Tetszik a kepecske, jol latszik mar a babuci rajta! Ez hany hetes kep is? :oops: Nalam holnap delelott lesz uh, hat kivancsi leszek nagyon!

baratodildi

sziasztok.

athiz.fogadd oszinte reszvetem :cry:

Kép
monyoka

Angel, BIldi, Monyoka köszönöm a kedvességeteket!

BIldi, sajnálom a nagyidat, dédipapával is így volt, hogy jobb volt már így neki! Egyrészt a kora, másrészt a betegségei miatt is!
Szegény párom tegnap a vállamon sírta ki magát! És amikor egy pasi sír, az szerintem ritka dolog, s épp ezért talán szívszorítóbb is!

Az UH után kérlek jelentkezz, és tegyél képet nekünk! Olyan jó neked emiatt, én csak kedden megyek! Igaz, holnap húzós napom lesz a férjecském szülinapja miatt, na de majd este megnézem a hozzászólásodat! :D

Zsazsó, nagyon édi a bébid, olyan kis UFÓ-cskás (persze ezt jó értelemben írom!)! Örülök, hogy minden okés!

Puszika mindenkinek
Vendég

Uh nagyon jo hireket hozott, de kisebb elmenyt, mint amire szamitottam. A doki szofukari volt nagyon :(
A babuci viszont teljesen egeszsegesnek tunik es megmutatta azt is, hogy kislany :P
A gerinc ep, a mehlepeny hatso fali, a combcsontja is szepen megnott. Minden merete alapjan 18+3 a kora, vagyis pont, amennyinek lennie kell! :P

baratodildi

Sziasztok!

Ildi gratula a kislányhoz :)

Athiz neked őszinte részvétem :( és azért a hétvégén ne nagyon pörögj.

Zsazsó, édes a kis lakód :)

Tontica remélem kicsi fiad már jobban van ...

Nálam: fáj a hasam már második napja, ma van a 8. dpo-m szerintetek mitől? Én sem hőmérőzök, de nagyon kíváncsi vagyok már hogy a Puregon meghozta-e amire vártunk. Tudom már kismilliószor volt róla szó de mikor is érdemes először tesztelni?
kokusz

Sziasztok!

BIldi, úgy tűnik, reggel már teljesen gyagya voltam! Nem is csoda, állandóan fáj a fejem, most homeopátiás bogyeszt szedek, de nem nagyon segít!
Olyan jó, hogy minden rendben babucitokkal, és gondolom örülsz a kisasszonynak! Én is már úgy várom, hogy megtudjam, hogy jól van-e, és hogy kislány-e, ahogyan én gondolom. Sajna a dokik nem a szószátyárságukról híresek, bár vannak kivételek.

Kókuszka, köszönöm neked is a részvétnyilvánítást! Megpróbálok nem túlpörögni holnap, de nem tartom valószínűnek, hogy nem leszek idegbeteg, főleg a nap végére!
Remélem, hogy a te pocifájásod jó jel, és a baba bevackolását jelenti a méhedbe! :wink:

Sajnos tegnap megint jócskán görcsölt a méhem, aztán szúrkált is hol jobb oldalon, hol bal oldalon, úgyhogy el nem tudom képzelni, mi a fene ez. Az is lehet, hogy felfáztam tegnap, iszonyú vacak idő volt! A babámat továbbra sem nagyon érzem, hogy mozogna, úgyhogy nagyon aggódom. Reggel betelcsiztem a laborba, de az AFP-m nem érkezett még be, csak a másik, az szerencsére negatív. Úgyhogy majd jövő héten még telcsizhetek ezügyben.

Pusz
Vendég

Sziasztok!

Athiz: en is szeretnem oszinte reszvetemet kinyilvanitani, nagyon sajnalom!!!
Ne aggodj, valoszinu csak no a mehed es nyulnak a szallagok, azert nagyon vigyazz Magadra es pihenj sokat!!!
Boldog szulinapot az Uradnak!!! :lol:

Zsazsoka: gratulalok, nagyon szepen latszik a foton! Tudom hogy milyen nagy elmeny ultrahagra menni, jaj de varom mar en is!!!

BIldi: Neked is gratulalok a kislanyhoz, irigy, irigy! :lol: Nagyon orulok hogy minden rendben van a kis nunissal! :D

Kokusz: szeritem ez kar beagyazodas is lehet de mar en is ugy vagyok hogy hiszi a piszi aki elhiszi alapon (bocsi) majd egy par nap mulva meglatjuk! :lol: Biztos vagy benne hogy 8 dpo? Mert azt irtad nem merted a hodet. Ha biztos vagy benne akkor szerintem a 13.dpo-n mar erdemes lehet tesztelni, elotte nem mert akkor ha esetleg negativ meg mindig azon filoznal hogy vajon tul korai volt-e. :roll: Nagyon drukkolok!!!
En a 6-7 dpo-n vagyok meg csak. :?

Angyal: koszi, nem is azon aggodunk igazan hogy valami baja lesz a babanak mert eros es egeszseges, semmi baja csak olyan nehez ilyenkor az anyanak hogy nem olelheti meg, nem viheti haza stb. Szoval rossz lehet! En is kis sullyal szulettem. :wink:

Nincs jo kedven ma, nem tudom mi van velem, csak tengek-lengek. :roll: Faradt vagyok es nyomi. :lol:

Anyapoccal mi van???

KépKép
KépKép
tontica

Bildi!
Mi volt délelőtti Uh-on?
Ez a kép még decemberben készült. Kb 14 hetes volt a baba.

Kokusz!
Drukkolok neked nagyon!
Én akkor teszteltem, mikor már egy hetet késett. (nem mertem hamarabb )

Kép
Kép
zsazsóka73

zsazsoka:
Hat a doki megnezte apro reszleteiben a babucit. Persze igy nem lattam egyben, meg 4d-vel sem nezte meg. Kozben meg semmit nem magyarazott, ugy kellett a vegen azt is kihuzni belole, hogy kislany. Nagyon haragudtam ra, mert ez egy fizetos genetikai uh. Kepet sem csinalt... Szoval nem volt valami jo tapasztalatom vele. :(
Delutan amugy voltam a szulesz dokimnal is, o megnyugtatott, hogy kesobb annyit nezem a babucit, amennyit csak akarom :) Szerencsere mehszaj is zart, minden ok ezen a teren is.

baratodildi

Tonti, köszönjük! :wink: Drukkolok neked nagyon a babócához, hogy legyen a pociban!

Anyapoc nekem is hiányzik, hol a csudiban van? Remélem, nincs baj!

BIldi, ez a fizetős hely hol van? Szerintem nem ott, ahová én járok, mert még arról panaszt nem hallottam, sőt! Ha gondolod, legközelebb menj oda, ott kérés nélkül kapsz képet, akár 4D-set is, mint látod nálam is! :D

Cupp
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?