Sziasztok!
Hát ma sajnos le kellett mennünk a doktornőhöz,mert Viki tegnap du. is és séjjel is jó kis lázakat produkál
39-39,4 C
A diagnózis kezdődő tüszös mandulagyulladás
Viki tegnap már vacsizni sem igazán akart darabosat,sőt még bébiételt sem,csak tejet ivott meg cicizett.
Reggeli közben fájlalta a torkát aztán meg a combját
Kaptunk kanalas gyógyszert és majd vissza kell mennünk kontrollra.
Előbb amikor lefektettem megint kezdett melegedni a homloka meg a kezei
Zsuzsi
borzasztó lehet amin most átmentek,szegény Angelika!!!!!!!!
Nagyon drukkolunk nektek,teljes szívből kívánunk mielőbbi teljes gyógyulást!!!!!!!!!!!!
Szabolcs hogy van?
Kitartást és sok puszit nektek!!!!!!!!!!!!!!
Lívia
nem akarlak elkeseríteni,de amikor jön a foguk,de még nem is látszik,nekik akkor is nagyon fájhat,mert ahogy a helyére illeszkedik az sajnos némelyik gyereknél nem fájdalom mentes
Alvással kapcsolatban sajnos nme tudok tanácsot adni,mert nálunk sem sokkal jobb a helyzet,mint azt te is tudod
Most a két alvásos könyvben leírtakat kezdtem vegyesen használni,vagyis a suttogósat és az aludj jól gyermekemeset.
Röviden:este cici után adok Vikinek két jó éjt puszit,majd elbúcsúzok tőle,mondom neki,hogy anya megy a másik szobába apa mellé aludni,nekem ott az ágyam,neki meg itt kell aludni a kiságyban.
Együtt leellenőrizzük a maciját és a cicáját akikkel alszik.Elindulok az ajtó felé és közben mondom neki,hogy ott marad a kiságyban,nem fog sírni,és hogy reggel találkozunk.
Útközben puszit dobok még neki,integetek és elmondom,hogy mennyire szeretem.
Ez a rituálé mindig ugyanaz,és csak én teszem le aludni,hogy nehogy összezavarodjon,ha esetleg apja mást mondana neki.
Szóval nálunk így zajlik hétfő este óta,lekopogom elég eredményesen.
A lényeg,hogy érezze,hogy határozott vagy és nem ő irányítja a dolgokat.
Ha meg kijön a szobájából akkor visszakísérem és ugyanúgy teszem le aludni mint este.
Nálunk Viki inkább anyás,mondjuk ez a cicizés miatt is van,de nem bánom,csak néha fárasztó,amikor nem akar az apjával játszani vagy sétálni menni.
Nemhogy örülnél,hogy van egy kis szabadidőd amikor a férjed otthon van!
Én úgy hallottam,hogy a gyerekek ahhoz a szülőhöz ragaszkodnak inkább aki ritkábban van velük,mivel te otthon vagy vele egész nap,jó hogy apját hiányolja jobban
A lányok amúgy meg inkább apásak
Nagyon ügyes Timi hogy elkezdett a szobatisztaság felé érdeklődni!
Hol vettétek a wc fellépőt és mennyiért?
Mi wc szűkítőt vettünk párnásat,de Viki fél egy kicsit a wc-n még.
Edi
voltatok a klubban,milyen volt?
EDit
Oli hogy van?
Jó pihenést nektek!!!!!!!!!!!!
Angika
köszi a gyógypuszikat!!!!!!!!!!!
Nektek is viszont kívánjuk!!!!!!!!!
Betegeknek jobbulást!
Jó hétvégét mindenkinek,sziasztok:ERika