Ildi,
én is pont írni akartam, hogy Rékáról szeretnénk új fotókat!!!
Ne aggódj, nekünk annyi is elég, hogy bejelentkezel, hogy jól vagytok, nem kell mindig mindenre reagálni!!!
Nálunk se volt komfortszopi, 10, max.15 perc alatt lerendezte ő is a kajcsit. Sztem emiatt is hagyta abba, mert csak kajálásra "használta". Na, mindegy, erről még mindig kicsit fájdalmas beszélnem, mármint, hogy abbahagyta.
Ja, én tuti megőrülnék, ha állandóan jönnének hozzánk!
Szabus,
nálatok mi a helyzte a szopival?
Képzeld, Mincsi mióta beteg volt,, egyáltalán nem fogadja el a tápszert, eddig meg esténként tök jól megitta, Próbáltam reggel, mikor tuti éhes, de úgy ellöki, nem lehet félreérteni.
Szeee,
majd tegyél fel légyszi képet a kocsiról. Sztem mi azt vesszük meg, amit felraktam.Nekem, úgyis aza fontos, hogy a kocsiba minél kisebb helyet foglaljon és persze könnyű legyen.
Ja, és mennyibe került?
Mi tegnap a Kenguruban voltunk, rucikat vettünk Mincsikének, mert most megint nőtt, és márr 86-os ruhákat hord.
Olyan sovi viszont....Na, mindegy remélem, most már összeszedi magát.
Viszont alvás ügyileg nagy gáz van.
Nagyon rosszul alszik, és ha felébred, csak velem nyugszik meg, az ölemben.
Ma éjjel is apa ment át hozzá, de úgy ordított mint a sakál. Ahogy beléptem a szobába, átvettem abbahagyta. Aztán együtt aludtunk tovább, de végig szorította a pizsimet. Még WC-re se tudtam kilógni.
Ez most már megy 1 hete, először annak tudtam be, hogy beteg, de most már szerencsére tök jól van, tegnap napközben is jól viselkedett.
Viszont így, hogy együtt aludtunk (azaz ő aludt, én keveset), azt vettem észre, hogy nagyon sokat forgolódik, nyöszörög, függetlenül attól, hogy miylen idő van. Szóval, biztos bánthatja megint vmi.
Péntek éjjel, mikor elkezdett esni a hó, felébredt, és egyfolytában az ablak felé mutogatott. Én meg csak próbáltam visszaaltatni.
hát addig-addig mutogatta, míg odamentünk az ablakhoz, megnézte a havat, majd aludt tovább.
Mennem kell, majd rakok fel képeket, mert csináltunk párat hétvégén.!!!
PUSZI
Írjatok.
Anna,
hol vagytok????