Új privát üzeneted érkezett!

Drága Artúrka!

Igaz tegnap volt,de:
Névnapod alkalmából sok szeretettel köszöntünk,minden szépet és jót kívánunk!

Kép

Ildikó&Dávid&Réka
ilgya1

Sziasztok!

Tényleg tegnap volt Artúr nap? :oops:

Én is boldog névnapot kívánok Mincsikének!

Hát nálunk az a helyzet, h mára apa is kidőlt. Bár neki sokkal enyhébben jött ki, ő nem hányt egyáltalán, csak hasmenése van. Én meg még nem vagyok jól egyáltalán... Remek. Ma fáj a gyomrom és iszonyúan fortyog. Igazából az lenne a legjobb, ha semmit nem ennék, csak innék, de a szoptatás miatt muszáj ennem legalább banánt és kekszet... Így is eléggé megcsappant a tej... :(
Melinda egyelőre tartja magát, remélem nem kapja el...

Gombócka,
Ti hogy vagytok?

Kép
szeee

Sziasztok!

Nem értem miért szarakodik velem a babanet alig tudok belépni!

Gombocka: Nagyon sajnálom hogy rosszul vagytok - voltatok! Küldünk gyógypuszikat!

Szeee: Remélem én is hogy Melinda nem kapja el, és örülök, hogy jobban vagy!

Kedves vejecskémnek szeretnénk mi is Utólag :oops: Boldog Artúr napot kívánni!!! Kép

Anna
KépKép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Jujj szeee most olvasom, hogy nem is vagy jobban. nektek is küldünk gyógyítópusszokat és Melindának megelőző pusszokat!

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Mincsike, mi is nagyon boldog névnapot kívánunk szeretettel!!!! Bocsi, hogy elkéstünk... :oops:

Anna, annyira jó a kanalas kép a honlapotokon, akkorát nevettem rajta!!!!! Szuper!!!!! :lol:

Szeee, további jobbulást Nektek!!!

Nálunk ma reggel nagy meglepetés történt: Mincsihez hasonlóan Zazi fogta magát, és úgy otthagyott cicistől, ahogy voltam. Ma hívom a védőnőt, hogy irassak fel vmi tápszert, vagy mit csináljak. Még pár napig próbálkozom, hátha csak egy "véletlen" volt ez a mai, de nem hiszem. Már csak reggel szopizik jó ideje, és sztem már ezt is el fogjuk lassan hagyni. Az estivel is ez volt, hogy egyszer csak nem kellett neki, aztán még 2-3-szor elfogadta, aztán soha többet.... Hát ez a mi sorsunk.... Már csak azt nem tudom, hogy miből adok neki babatejet, mert cumisüveget nem használunk. Szerintetek a csőröspohár megteszi?

Kép
szabus

Szabus sztem a csőrőspohár még nem jó nekik. Lizus nem tud belőle inni,mert túl gyorsan és sok folyik belőle. Mi most akarunk varázsitatót venni állítólag az nagyon jó!

A honlapot meg lassan beüzemelem, csak az ördögfiókám mellett elég nehezen megy! :?

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok,

köszöntjük a köszöntést.
Én még mindig halálomon vagyok, már anyós is kidőlt tegnap este. Most anyu van itt segíteni...Apa még bírja...
Ha jobban vagyunk jövök.
Mincsi már kicsit jobban van, bár még elég folyós a kakija.

Mindenkinek jobbulást!

Kép
gombocka

Anna: mi már használjuk a csőrös poharat (Avent) egy ideje, vízhez és teához, gyümiléhez. Csak nem tudom, hogy tápszer is jól jön-e belőle majd. Úgy néz ki, hogy tápszer lesz belőle, ma beszéltem a védőnővel, aki volt olyan rendes, és sz.art visszahívni, közben meg elment a doki, így nem tudtam feliratni. Holnap reggel ott kezdek... Kíváncsi leszek, hogy megissza-e majd. A varázsitató milyen?

Kép
szabus

Sziasztok!

Csak egy gyógypuszira ugrottam be!

Kép

Jól vagyunk!Köszi Szeee!Jövök majd még,csak má megint éjjel van.......

Pusz:Ildikó
ilgya1

Sziasztok!

Ma reggel Zazi is hasmenésezett, remélem, hogy csak a véletlen műve, és nem a vírus kezdete.... Nem lázas, és nem is hányt, úgyhogy még reménykedek!

Mindenkinek további gyógyulást!!!

Kép
szabus

hahó!

Köszi Ildikó a gyógypuszikat, mi már egész tűrhetően vagyunk, bár apa még itthon van ma, mert még azért járkál a wc-re, hehe...

Szabus,
Remélem Zazi nem kapja el!!!
Tegnap én is megijedtem, mert Melindának azaz Rotyinak :wink: volt egy olyan rotyija, hogy a bodyja, mackója is tiszta nedves lett. Marhára beparáztam, hogy elkapta, mert ilyen kaki hónapok óta nem volt, de azóta semmi, illetve egy normál kaki volt ma reggel...

Ti is kaptatok értesítést, hogy megemelték a gyedet? A max. 87500-ról 91700-ra... Zsír... :?

Gombócka, hogysmint?
Anna? Ti?

Kép
szeee

Sziasztok,

én kb.. ma mondhatom el, hogy már kezdek jól lenni, már étvágyam is van, és megmaradt bennem a piritós.
Mincsike már egész jól van, ma már nem nyűgösködött annyit, elég jól eljátszott egyedül is.
Ma apa hamarabb hazajött a melóból, mert még elég gyengusz vagyok.
pl. reggel mikor etettem a Mincsit úgy remegett a kezem, mint reggel az alkoholistáknak az első feles előtt. :shock:
Tegnap anyu volt itt segíteni, erre ma telefonál a tesóm, hogy mennie kellett anyuért a melóhelyre (kb.5 percre lakik onnan a tesóm) és haza kellett vinni, mert ős is rosszul lett. :roll: :cry:
És már apósom is...
Szóval nálunk tarol rendesen.
Egyébként ahhoz képest ahogy én voltam a Mincsi elég jól megúszta.
Nekünk is volt olyan kaki, ami eláztatta az egész harisnyáját. ...
Most meg tiszta zöld a kakija, remélem csak attól, hogy széntablettát kellett neki adnom, de majd felhívom a dokit.
Szabus,
remélem, Ti megússzátok!!!!
Nem tudom honnan jött ez a vírus, de benyaltuk rendesen!
Ez a cicis dolog Zazussal tényleg nagyon hasonló. Nekem is rákapott utána még 2x3x, de most már egyáltalán nem szopizik.
Szerintem nyugodtan add pohárból a tápszert, elég folyékony, nem olyan sűrű. Sőt nekünk azt mondta a dokinő, hogy pohárból adjamm neki, de mivel ő meg pohárból nem hajlandó inni, így nálunk a cumisüveg maradt.
puszi

És köszönjük mindenkinek a gyógypuszikat!!!!

Kép
gombocka

Délben nálunk is volt egy akkora folyékony adag, hogy a zuhany alatt kellett vetkőztetni a gyereket, és az etetőszéke is tiszta cucc lett... Hogy ez most mi, azt nem tudom....

Viszont volt ma a férjem a tápszer receptért, és rákérdezett a hasmenésre is, azt mondták, hogy nem biztos, hogy a vírus, figyeljem őt. Köszi... Kaptunk egy ampullás valamit, amit az innivalóba kell rakni, de nem tudom most a nevét. Ez állítólag a bélflórát rendbe teszi, hányás és hasmenésre nagyon jó.

Szerintetek lehet, hogy a tegnap reggeli tápszer okozza a hasmenést? (volt itthon egy termékminta és azt megcsináltam neki...) Gombóc, nálatok volt ilyen az első tápszer után? Vagy az már aznap hasmenést csinált volna? Hát nem tudom...

Kép
szabus

Szabus,
nálunk a tápszer nem okozott gondot, mondjuk mi Milumil HA Hypoallergén tápszert kaptunk, abból is a START-ot, ami újszülötteknek is való.
Azért, hogy ehhez hozzászokjon és utána kapja a 2-es számmal ellátottat.
A Normaflort kaptátok sztem, mi is azt kaptuk, sőt én is azt ittam és sztem tényleg jó, úgyhogy itatsd vele!
Meg mi katunk valami Hipp gyógyitalt, hát annak olyan fos íze van, megkóstoltam, de öklendeztem tőle, a gyerek se itta meg, meg széntablettát kellett neki adnom 3x felet, ill. kapott kúpot hányásra, ha esetleg hányna.
Mondjuk nálunk is a hányás kevésbé volt, inkább a hasa ment.
Meg nagyon bágyadt volt.
Drukkolok, hogy nem az legyen. A felnőtteket egyébként jobban megviseli, tudom szerény vigasz.

Kép
gombocka

Köszi-köszi Gombóc, tényleg a Normaflort kaptuk, közben megnéztem. Azért jó, hogy őket kevésbé viseli meg, inkább én legyek a halálomon, mint a gyerek, bár náluk a megfázással is ez volt, hogy én majd megdöglöttem egy hétig, ő meg egy napig nyűglődött, aztán nem zavarta az orrfolyás...

Sajna nem jegyeztem meg, hogy mi volt a termékminta, amit adtam neki, Nestle babatej, vagy mi, 6-36 hónapos korig. Most, amit felírtak, már hipoallergén, ha megint nem szopik majd, kipróbálom. Ma reggel megint elfogadta, de nem szeretnék olyan helyzetbe kerülni, hogy leáll vele, és nincs mit adnom reggel...

Kép
szabus

Szabus,
nálunk pont ugyanígy volt, egyszer elfogadta, aztán nem, aztán elfogadta, aztán nem, és végül úgy döntöttem az utolsó elutasításnál,hogy nem kínálgatom tovább. :oops:

Annak én is örülök, hogy a gyereket kevésbé viseli meg, én úgy vagyok vele, hogy inkább én szenvedjek, mint ők.

Nekem az volt furi, hogy Mincsi éjjel hányt, öklendezett, aztán aludt tovább. :shock: :shock: Én meg ott virrasztottam mellette, hogy mikor jön rá újra.
Na, mindegy remélem nem lesz ilyen többé.

A dokinővel beszéltem, hogy zöldes a kakija, azt mondta még nem állt helyre az emésztése, adjam tovább a Normaflort.
Csak azért írom ha valakinél előfordulna.
puszi-puszi mindenkinek

Kép
gombocka

Hello Lányok, hogy vagytok?

Lekopogom, Mi már egész jól vagyunk, bár Mincsi nagyon rosszul aludt éjszaka, sztem most meg a foga bántja. :roll:
Apa még tartja magát, már bennem is megmarad a kaja, sőt éhes is vagyok! :lol: :lol:
Tökre aggaszt, a Mincsi eddig se volt kövér, de most, sztem ő is fogyott, úgyhogy ha rendbejön hízókúrára fogom! :lol:
Rólam is lement 3 kg....

Szabus,
minden OK?

Ildi?
Írj nekünk is! :wink:
Dáviddal mi újság, "megjavult" már a kis "rosszaság"?
Réka?Még mindig olyan jó baba? Eszik, alszik? :wink:
Disznótor?(Én egyébként imádtam régen a nagyszüleimnél volt disznó, sajna nagyon szeretem az ilyen kajcsikat, hurka, kolbász, ....hmmm, na ebből is látszik, jobban vagyok :lol: )

puszi

Kép
gombocka

Gombócka, örülök, hogy jól vagytok!!! Szerintem Apátok már megússza, ha eddig nem kapta el! Nálunk úgy néz ki, hogy rendbejöttek a dolgok, szerintem a tápszer volt a ludas, mert ma reggel már rendeset kakilt Zazi, és jól is van, tök jókedvű, sőt, gyanúsan az. Egy hang nélkül elaludt délelőtt és most is, a járókában is el volt, teljesen meg vagyok lepve. Gondolom, ebből nem csinál rendszert, nem álmodozom :lol: Viszont tényleg lehetett nála vmi, mert ma 2! adag kaját evett meg ebédre, pont a dupláját a szokottnak!!!! Remélem, nem lesz rosszul, ilyen még nem volt... oké, hogy egyre többet igényelnek, na de egyik napról a másikra kétszer annyit, hát nem tudom, lehet, hogy a hasmenés utózöngéje, annyira kiürült a gyomra, hogy ilyen éhes volt...

Egyetek finomságokat, helyettem is, én fogyózom, de Rátok viszont bőven fér, úgyhogy hajrá!!!!!

Kép
szabus

ezt most kaptam :D

A fájó igazság, avagy honnan tudod, hogy felnőttél?
- A növényeid egészségesek, de nem tudod elszívni őket.
- Több kaja van a hűtőben, mint sör.
- Reggel nem lefekszel, hanem felkelsz.
- Meghallod a kedvenc zenédet a Sláger Rádióban.
- A hírcsatornát nézed.
- A barátaid megházasodnak és elválnak, nem pedig összeállnak és szakítanak.
- A nyári vakáció három hónapról három hétre zsugorodik.
- A farmer és póló már nem számit rendes öltözéknek.
- Te dörömbölsz a falon, mert a szomszédban bömböltetik a gyerekek a zenét.
- Idősebb rokonaid a füled hallatára disznó vicceket mondanak.
- Nem tudod, mikor zár a McDonalds.
- A kocsid biztosítása csökken, de a havi részletek nőnek.
- A kutyádat kutyakonzervvel eteted, nem hamburger maradékkal.
- Megfájdul a hátad, ha a fotelben alszol.
- Nem szunyókálsz délutánonként
- A vacsora és a mozi maga a randi, nem pedig a bevezetése.
- A reggelit reggel eszed.
- Továbbra is a számítógép előtt ülsz egész nap, de nem játszol.
- Ha egy ismerősödnek gyereke lesz, nem szörnyülködsz, hanem gratulálsz.
- Kétségbeesve keresel ezen a listán legalább egy jelet, ami nem igaz rád.
..... és amikor nem találsz, vigyorogva elküldöd a haveroknak, mert tudod, hogy ők se találnak.

ildikó
ilgya1

Sziasztok!

Ildikó,
Köszi, ez jó :D

Gombócka,

hú, ez a fogyás sok... Én is fogytam, még ma sem ettem rendesen igazán. De összeszűkült a gyomrom, nem is vagyok nagyon éhes... Bár tegnap már bablevesről álmodoztam :lol:
De a disznótorost sem vetem meg :)

Melindának ma is volt egy hátközépig érő híg kakija, nem tudom mi van vele. Lehet, hogy elkapta, csak nagyon light-osan? :roll:

Szabus,

örülök, hogy Zazi nem...
Miből evett meg 2 adag kaját? :shock: Nálunk tegnap verte ki M. a balhét, miután a 235 g céklás főzi elfogyott... De nem kapott többet, mert nem volt... Egyébként sztem ilyen dupla adagokat ne adj neki túl gyakran, akkor sem ha szereti nagyon, mert nem jó, ha kitágul a gyomra ilyen fiatalon.
Egyenes út az elhízáshoz. Legalábbis ezt hallottam. Meg azt, hogy olyan 300 ml körül van a gyomruk térfogata.
na, befejezem az okoskodást... :evil:

Ma voltunk a Brendonban (apa nem dolgozik egész héten, bár már jobban van ő is, hurrá...) és kinéztem az extra könnyű Peg Perego Aria sportbabakocsit. Úgy néz ki megvesszük. Egész jól meg tudom emelni gyerekkel együtt, remélem ezzel azért valamennyire fogok tudni közlekedni...

Kép
szeee

Ildikó, ez jó volt tényleg :lol: sajnos....

Szeee, általában 190 gr-nyit eszik meg egy kajára, tegnap ennek a dupláját, répafőzeléket pulykával... Szerintem annyira kikakilta magát előző nap, hogy totál kiürült a szervezete, és emiatt volt ennyire éhes... Lehet, hogy Meli is emiatt evett többet tegnap, nem? Majd ma kiderül, de sztem egyik napról a másikra nem nőhet meg ilyen mértékben a kajaigénye, ez csak véletlen lehetett.

Kép
szabus

Ja, elfelejtettem írni, én is a Brendonban néztem ki a köv. babakocsit, amikor az etetőszéket vettük. Ez az ABC Design Giro Red, viszont hoztam el katalógust, és abban még nincs benne, annyira új volt. DE, a katalógusban láttam egy jobbat Handy Plus, lehet, hogy azt vesszük meg inkább, mert annak van elől olyan kis karimája, a másiknak meg nincs. Azt mondta az eladó, hogy a karima a biztonságot tök nem befolyásolja, de a szememnek mégiscsak jobb, ha ott van. Ugyanazt tudja a két kocsi, ahogy néztem, és 10 ezer forint a különbség, a drágább kb. 1 kilóval könnyebb, de nekem az már mindegy...

Kép
szabus

Szabus,
nagyon rugóra jár az agyunk, tegnap 1000 kocsit végignéztem, külföldön is, találtam tök jókat, de rájöttem, hogy egy csomónak nincs karimája elől, márpedig nekem olyan kell... Úgyhogy valszeg marad az Aria. De megnézem ezeket is, amiket írtál. A handy plus ismerős... Sztem azt is néztem vhol... Nálam egyik legfontosabb tényező a súlya. Sajna...

És valószínű igazad van a kajával kapcsolatban is, ki volt éhezve a kis szervezete...

Kép
szeee

:lol: szóval 1 rugóra :lol:

Kép
szeee

Sziasztok,

én is pont esernyőkocsikat nézegetek.
Nálam is az lenne cél, hogy könnyű legyen, én találtam egy ilyet: (több színben van, csak ezt töltöttem le)
- 8640 Ft,
- 5 kg,
- 5 pontos biztonsági öv
- 2 pozícióba dönthető háttámla
- levehető kartámasz

Kép

ez a szín talán jobb:
Kép

Kép
gombocka

Sziasztok!

Arra készültem,hogy este elalvás után még benézek,és behozom az összes lemaradásomat,de a Réka fütyiszt mutatott,de nagyot...olyan nehezen aludt el...aztán már a végén bealudtam vele én is...
éjjel három körül arra ébredek,hogy megy a gép, vagyis nem én ébredek /de szeretnék már végre magamtól ébredni/hanem Réka ébresztett,és fél 6-ig nem is akart visszaaludni,persze közben a Dávid is felkelt :evil:
na de nem panaszkodni akarok,mert ez várható volt :D

Dávid alakul,kezd visszaváltozni az én kis aranyos nagyfiammá,már nem annyira hisztis ,mindent meg tudunk beszélni,csakhát extra türelmet igényel. :D Majd kiváncsi vagyok ti hogy fogjátok átélni a dackorszakot,olyan távolinak tűnik,aztán már nemsoká itt van :D

Jajj mennem kell
ilgya1

Szeee, amit kinéztél, az szerintem tök ua. mint az, amit én néztem, csak a Peg P. lapra csukható, nem esernyőre, és az én kocsimba nem fér be a kocsiba csak az esernyőre csukható. Amit Gombóc nézett, az se rossz, mindjárt meg is nézem, hogy mik a különbségek, mert árban lényegesebb kevesebb lenne ez a fajta. Viszont az ABC-t nagyon ajánlotta a Brendonos eladó fiú, állítólag kevés gond van velük. Persze ezt is ki kell fogni...

Kép
szabus

folyt. köv.

Csak közben megjöttek a sógórnőmék,igaz azóta eltelt két nap,de itt vok :D
olyan komás vagyok.hogy az csak na...egész éjjel fent volt a Réka...azt hittem ő anyabarátabb lesz ebből a szempontból,de őt még cicivel se lehet lekenyerezni,mint anno a Dávid legalább cicin simán visszaaludt. :cry:
Réka csak annyit tölt cicin,amennyit muszály,megeszi az adagját,de semmi komfort szopi vagy ilyenek,a cumit bezzeg elfogadja :(

na megint jöttek,bocs...

nem tudom mikor sikerül végre írnom normálisan...

ezt azért elküldöm

ildikó
ilgya1

Sziasztok!

Ildikó,
jó, hogy jelentkeztél. Vannak friss képek Rékáról? Olyan kíváncsi vagyok, a honlapot is nézegettem de nem találtam újakat. Vagy csak béna vagyok...
Nem irigyellek az éjszakázásért, remélem "elmúlik"... Amúgy az én lányom ugyanilyen volt, semmi komfortszopi, csak betápolta az adagot, aztán viszlát. Halkan teszem hozzá, hogy szerencsére... :wink:

Hétvégén anyuéknál voltunk, megpendítettem, de csak viccből, hogy febr. 4-én lesz Csenge nap (Melinda második neve), úgyhogy készüljenek :) Erre kaptunk pénzt a babakocsira, a 2/3-át kifizették, tök rendik, úgyhogy tegnap hazafelé be is mentünk a BabyOutletbe és megvettük a PP Aria-t. Egy 5-össel olcsóbb volt mint a Brendonban. Viszont rózsaszín-fekete színű, mert apa ehhez ragaszkodott. Nekem annyira nem jön be, én szürke-pirosat akartam, de végülis mindegy, csak guruljon :) Tökre örülök neki, mert könnyű mint a pille. (na, ez kis túlzás azért, de simán megemelem gyerekestől)

Kép
szeee

Szeee, gratula a babakocsihoz. Sajnos szerinem ma nem tudod kipróbálni, olyan hatalmas a szél, de talán holnap! :D Nekem annyira hiányzik az a sok séta, mostanság a hideg miatt jó, ha 3/4-1 órát kint tudok lenni, közértezéssel együtt, mert majd megfagyok... Pedig ma még a nap is süt.

Kép
szabus

Ildi,

én is pont írni akartam, hogy Rékáról szeretnénk új fotókat!!! :wink:
Ne aggódj, nekünk annyi is elég, hogy bejelentkezel, hogy jól vagytok, nem kell mindig mindenre reagálni!!! :wink:
Nálunk se volt komfortszopi, 10, max.15 perc alatt lerendezte ő is a kajcsit. Sztem emiatt is hagyta abba, mert csak kajálásra "használta". Na, mindegy, erről még mindig kicsit fájdalmas beszélnem, mármint, hogy abbahagyta.
Ja, én tuti megőrülnék, ha állandóan jönnének hozzánk!

Szabus,
nálatok mi a helyzte a szopival?
Képzeld, Mincsi mióta beteg volt,, egyáltalán nem fogadja el a tápszert, eddig meg esténként tök jól megitta, Próbáltam reggel, mikor tuti éhes, de úgy ellöki, nem lehet félreérteni. :wink: :wink:

Szeee,
majd tegyél fel légyszi képet a kocsiról. Sztem mi azt vesszük meg, amit felraktam.Nekem, úgyis aza fontos, hogy a kocsiba minél kisebb helyet foglaljon és persze könnyű legyen.
Ja, és mennyibe került?

Mi tegnap a Kenguruban voltunk, rucikat vettünk Mincsikének, mert most megint nőtt, és márr 86-os ruhákat hord. :shock: :shock:
Olyan sovi viszont....Na, mindegy remélem, most már összeszedi magát.

Viszont alvás ügyileg nagy gáz van.
Nagyon rosszul alszik, és ha felébred, csak velem nyugszik meg, az ölemben. :shock: :shock:
Ma éjjel is apa ment át hozzá, de úgy ordított mint a sakál. Ahogy beléptem a szobába, átvettem abbahagyta. Aztán együtt aludtunk tovább, de végig szorította a pizsimet. Még WC-re se tudtam kilógni. :shock: :shock:
Ez most már megy 1 hete, először annak tudtam be, hogy beteg, de most már szerencsére tök jól van, tegnap napközben is jól viselkedett.
Viszont így, hogy együtt aludtunk (azaz ő aludt, én keveset), azt vettem észre, hogy nagyon sokat forgolódik, nyöszörög, függetlenül attól, hogy miylen idő van. Szóval, biztos bánthatja megint vmi.

Péntek éjjel, mikor elkezdett esni a hó, felébredt, és egyfolytában az ablak felé mutogatott. Én meg csak próbáltam visszaaltatni.
hát addig-addig mutogatta, míg odamentünk az ablakhoz, megnézte a havat, majd aludt tovább. :shock: :shock: :shock:

Mennem kell, majd rakok fel képeket, mert csináltunk párat hétvégén.!!!

PUSZI
Írjatok.

Anna,
hol vagytok????

Kép
gombocka

Gombóc, a szopival sztem a tuti leállás folyamatában vagyunk, egyik nap kér, a másik nap nem, akkor tápszer, de abból a legkisebb (1 dl) adagot sem issza meg... Ha szopik, akkor is csak nagyon keveset, pedig nekem még egyáltalán nem jött meg.... (nem tudom, hogy ez normális-e egyébként) Utána fogok járni, hogy szójatejet ihatnak-e, mert az elvileg laktózmentes, tehát az allegria szempontjából nem gáz, úgy látom, nem lesz Zazi egy tápszerrajongó... Sztem ránk fog rohadni ez a nagy adag, amit felírt a doki... Ha végképp nem megy, átadom vkinek majd, de még tartogatom, hátha belelendül...

Kép
szabus

Sziasztok!

A kocsink :)
Kép

Olyan hülye szél van, hogy ma tuti nem tudunk lemenni :(

Gombócka
alvás :( Nálunk is volt ilyen időszak, már jobb. Nincs ötletem... :(
Amúgy hétvégén anyuéknál és is Melindával aludtam. Én szintén nem tudok így aludni és ő is tök nyugtalanul alszik, ha velem van... :shock:

Anna,
képzeld, felfedeztünk egy buszjáratot errefelé, a 17-est, ami új típusú busz, igaz nem alacsonypadlós, de sokkal alacsonyabbak a lépcsői mint a régi buszoknak. Pénteken utaztunk is vele apa kíséretében, sokkal könnyebb rá feltenni a kocsit, mint a régi buszokra. De ami a lényeg, hogy találkozik a fekete 85-össel. Úgyhogy lehet, hogy így hogy megvan az új kocsi, egyszer majd meglátogatunk Titeket, elvisszük a tápszert. Persze, csak ha nem gond.

Kép
szeee

Ja, Szabus, nekem sem jött meg még.
De lehet, hogy a Cerazette-től nem jön meg??? :roll:
Te szeded?

Kép
szeee

Nem szedem, mert úgy hullott tőle a hajam... Szerintem nem a gyógyszer okozza, hogy nem jön meg, mert amikor a F. megvizsgált a 6 hét után, mondta nekem, hogy nem valószínű, hogy hamar meg fog jönni, mivel vastag vagy vékony a nem tudom micsodám... (valami belső fal, vagy mi) - :oops: tök hülye vagyok ehhez na, ebből csak azt akartam kihozni, hogy a Cerazettet is akkor írta fel, mondta volna, ha befolyásolja a mensit, mert szó esett erről.

Nagyon klassz a kocsitok!!!!!!

Kép
szabus

Szabus, köszi.
Csak azért gondoltam, mert rá van írva a Cerazette papírjára, hogy lehet, hogy egyáltalán nem jelenkezik semmilyen vérzés a szedés alatt... Szóval nem tom.
Amúgy vékony a méh nyálkahártyája :D Nekem is az volt. De ennek már 6 hónapja... :shock:

Kép
szeee

Sziasztok!

Nem olvastam alaposan vissza mert káosz az életem a csajszitól! Kezd elfogyni a türelmem, lehet hogy korai volt még nekem a gyerők? Teljesen kész vagyok attól, hogy fél a fürdéstől, állandóan rajtam lóg, csimpaszkodik a gatyómba, hogy alig alszik, éjjel többször felkel, visszatért a napi 8-10 szopihoz és hogy nem hajlandó a gyümin kívül mást enni! Kicsit besokaltam, de azért Lizus felé nem mutatom, csak magamban örlődök, hogy esetleg valamit rosszul csinálok. Voltunk ma tanácsadáson nov. eleje óta hízott 570g-t, ami a dokinéni szerint nem túl sok. Kaptunk sinlac és vaniliás HA tejpép receptet. Remélem ez ízleni fog neki! Ja olyan erős a szél hogy majdnem felborította a kocsit (nem az új 4kg-t, hanem a 10kg+hordozós Pierre Cardint) :shock: !!! Ráadásul az oldalszél irányt váltott és sikerült arrébb fújnia, ha apa nem lett volna velünk el sem értünk volna a dokihoz, mert nem bírtam irányba tartani!

Szeee: Ne vedd komolyan, de olyan mérges vagyok rád megvetted álmaim kocsiját! :twisted: :twisted: :D Az ötlet jó bármikor jöhettek, de akár mehetünk megint mi is!

Gombocka: Az a kocsi is egész jól néz ki és pénzben sem rossz!

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Szeee,
azért remélem, minket is meglátogattok majd. :wink:

Ja, ez a szél katasztrófális. Olyan nehezen aludt el a Mincsi, mutogatta megint az ablakot, hogy fúj a szél. Kis okos.

A doki nekem is ezt mondta, aztán 4 hónapos volt a Mincsi amikor megjött.
Örüljetek neki, hogy nincs még semmi, a .nőm is több mint 1 évig nem mensizett szülés után. Mázlisták.

Megyek csalok egy kicsit. (lefekszem a Mincsi mellé, mert én se aludtam vmi sokat)
pusz lányok.

Kép
gombocka

Anna,
Bocs :lol:
Amúgy nekem a Ti kocsitok is nagyon bejött, de a neten mindenhol azt találtam róla, hogy 7,7 kiló :shock: Neked hogy lett 4? :wink:

Egyébként megértem, hogy kivagy, ez nekem már ultra sok lenne...Nálunk ebből annyi a hasonló, hogy folyton rajtam akar lógni, de egész nap... ha nem veszem fel folyamatosan nyüszög, kb 3 percig képes eljátszani magában, így szinte semmit nem tudok csinálni itthon, azért van állandóan olyan kupi...
Épp mától tervezem, hogy megy az átnevelés, de üvölt egész nap és már most nehezen bírom cérnával...

Fürdőkarikátok nincs? Azt bele lehetne tenni a zuhanytálcába...

Amúgy sztem a hízás nem olyan vészesen kevés ebben a korban...

Gombócka,
naná, hogy meglátogatunk.

Kép
szeee

Szeee: most hogy mondod utánanéztem és tényleg 7,7. Nekem a boltban mondták a 4 kg-t!!! :shock: :shock: Mindegy ez van!!!
Amúgy nálatok nincs is kupi. Nálunk van az! :lol:
Fürdetőkarika nincs mert nem tudok annyi vízet engedni a zuhitálcába hogy értelme legyen

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Kicsilány,
tudom, nem vígasztal, de nálunk ugyan ez a helyzet.
állandóan rajtam, azaz belém csimpaszkodik, ráncigálja a gatyámat...stb. ha meg felveszem, akkor meg túrja le magát...

Szabus, vmelyik nap gondoltam rátok. Sztem Mincsi kezd átállni az egyszeri alvásra napközben. Már egész jól állunk, ma fél 12-től negyed 3-ig aludt, így kibirja estig, de a múlt héten volt, hogy már 6-kor fürdetni kellett és utána 7-kor már aludt.
Hogy miért gondoltam rád, hát azért, mert már csak az ölemben volt el, úgy húztam-halasztottam a fürcsit. :wink: :wink:

Szeee,
ez a kocsi nem csukható össze esernyőalakra, ugye? Csak úgy, mint a többit lapjára vagy hogy mondjam.
Várunk benneteket bármikor, nem tudom mi lesgyen szerdán, megmondom őszintén, félek, hogy lappang még bennünk vmi, szóval lehet, hogy egy hetet még várni kellene a "buli"-val. szted?
Ezt az átnevelés dolgot én is elkezdtem, de mikor már fuldoklik a sírástól...hát nem tudom. Elrontottam már az elején, hát ez van.

puszi mindenkinek

Kép
gombocka

Ja, Szabus, akartam kérdezni, hogy elkezdetetk már joghurtozni? Túrót? Ízlik Zazinak?

Kép
gombocka

Gombócka,

egyetértek, várjuk még egy hetet. Megvár a Tipegő Klub.

Amúgy igen, ez a kocsi nem esernyőre, csak lapjára csukható, de nálunk szerencsére ez nem lényeges. Saját kocsink úgysincs, de após combi astrájába, amit használni szoktunk ha autózunk, mindenhogy elfér szerencsére.

Átnevelés: egész nap nyígott a gyerekem, az előbb kemény 5 percet játszott egyedül a járókában, de már megint sír... :(

Gondoltam rá, hogy lehet, hogy ez a szeles idő is zavarja...

Kép
szeee

Szeee: Valszeg igencsak közrejátszik ez a gány idő! MI holnap megyünk pszchiologiai kutatásra Pogival, de ha marad az idő inkább lemondom, mert nem akarom, hogy ott is nyügizzen! Amúgy ahogy írtam bármikor jöhetsz ide is! Apa azt mondta ha látja a kocsit, és tetszik neki :lol: akkor lehet én is megvehetem!

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Gombóc: simán eszi a túrót és a joghurtot, kefírt is, úgy látom, tök mindegy mit adok neki, megeszi. Viszont múlt héten volt egy érdekes dolog: ha mi eszünk, egyből kér ő is, mindegy, hogy mi az, és Apa is evett, és NEM FOGADTA el tőle, amit nyújtott neki! Nem is értettük. Ha én adtam, akkor elfogadta ugyanazt. (persze csak azt adunk neki, amit ő is ehet...) Ez nagyon meglepett!

Anna, kitartás, ne őrlődj, jól csinálod a dolgokat, vannak ilyen zűrös időszakok. Nálunk is, és mindegyikőnknél előfordul már ilyen, hogy jöttünk ide panaszkodni, mert az idegroham szélén álltunk! Szóval ez normális :lol: Ez is el fog múlni, persze azért próbálj Alízzal következetes lenni, de ha igényli, akkor nincs más választásunk, mint ölben ülni vele egy-két órát. Ugye Gombóc? :lol:

Nálunk is állt a bál tegnap előtt az esti lefekvésnél, tegnap a délutáninál és az estinél is, de az se jött be, ha felvettem. Ilyen még sose volt, hogy a kezemben ordítson. Nem tudom, hogy ma mi vár rám, de takarítanom kéne nekem is. Mi össze is zördültünk Apával, merthogy tegnap közöltem, hogy minden este elliptikusozni fogok, és és abban a 40 percben ő figyel a gyerekre, mert én nem hallok az mp3 miatt a fülemben. Erre, naná, hogy tegnap csinálta a legnagyobb cirkuszt este. Én meg úgy voltam vele, hogy Apa mondja mindig, hogy miért nem megyek el edzőterembe, miért nem hagyom rá itthon a gyereket, gondoltam, akkor oldja meg. Persze nem tudta megnyugtatni, lezavartam a 40 percet, közben kétszer bejött Apa, hogy megkérdezze, mit csináljon, utána megfürödtem, hogy ne feküdjek izzadtan az ágyba, és lefeküdtem a gyerekkel. Aki, cseszett aludni, de kb. 10 perc után fogtam magam, betettem az ágyba, kijöttem a szobájából. Sírt kb. 2 mp-et, felhúzta a zenélő kacsát, és elaludt egyedül... No comment.

Szóval így merjek elmenni vhova, mit csinál? Utánam telefonál a fitnessbe? És még nem is volt akkora a gáz. Néha én is úgy elmennék beülni a barátnőkkel is egy-egy este, persze nem olyan sűrűn, mint Apa a haverokkal, de azért kéthavonta egyszer... Lassan egy éves a gyerek, és én nélküle az Auchanon kívül nem voltam még sehol. Én persze megértő vagyok, mert a pasiknak a sok munka mellett kell a kikapcsolódás, de basszus, nekem is kéne...

Na, bocs, hogy ilyen litániát írtam, le is állítom magam mostmár! :lol:

Kép
szabus

Szabus,

látom kifakadtál. Megértelek.

Csak azért ugrottam be, hogy gratuláljak a 10 hós Zazinak!!!

Kép
szeee

Köszi nagyon, aranyos vagy.

Igen, kicsit kiakadtam, de már megnyugodtam :lol: Anyunak is kipanaszkodtam magam :lol: Hátha Anna is megnyugszik, hogy nem csak náluk vannak "események" :D

Kép
szabus

Képzeljétek, a szüleim most hívtak, h elkapták a vírust... :shock: Mindketten. Pedig szombat-vasárnap voltunk náluk és én előző vasárnaptól keddig voltam igazán beteg... :shock: úgyhogy ne menjünk tényleg sehová Gombóc ezen a héten még...

Kép
szeee

Sziasztok,

Először is Isten éltesse a 10 hónapos Zazust! :lol: :lol: :lol:
Szabus,
én totál megértelek, de tényleg. Mondjuk nálunk nagyon jól elvan apa a Mincsivel, szóval van, hogy jobban viselkedik vele, mint velem. :oops: :lol: Pl, ha elmennek sétálni, nála soha nem reklamál, hogy vegye ki a kocsiból, csak nálam!
:roll:
Egyébként mi apával nem vagyunk túl jól mostanában.
Na, ha már belekezdtem kiöntöm én is a szívemet, bár nem nagyon akartam erről beszélni, mert kicsit szégyenlem is, hogy ez van, meg nem akartam ezzel traktálni benneteket.
Szóval, emlékeztek, a múltkor írtam, hogy egyik este "eltűnt" és azt se tudtam hol van, mi van vele, mert a telcsije se volt kapcsolható.
Na szóval fél 10-kor jött haza, és éreztem tök cigi és alkohol szaga van. (nem dohányzik)
Kérdeztem, hogy hol voltál?Már tökre aggódtam.
Válasz: nem mindegy?
én: kocsmában voltál?
ő: igen.
Én: Miért?
ő: csak
Na, nem hagytam ennyiben a dolgot, tiszta ideg lettem.
Erre a fejemhez vágta, hogy mióta megszületett a Mincsi tök szar a házasságunk és ez már nem is házasság, mert én leszarom őt, nem foglalkozom vele, csak a gyerekkel...
Kaptam ám hideget,meleget, de inkább hideget nagyon hideget.
Jó, mondtam van benne vmi igazság, de sztem ez legtöbb helyen hasonlóan van, nem tudok vele 100%-osan törődni.
Persze előjött a szex téma is, hogy keveset vagyunk együtt.
No comment...
Szóavl, néha elég parázs hangulat van nálunk és legtöbbször a gyereken keresztül kommunikálunk, ami k..va szar.
Bocs lányok, hogy így kifakadtam.

Szeee,
jobbulást a szüleidnek. Jó alattomos ez a rohadt vírus.
És milyen sokáig lappang!

Ja,
nálunk is hasonló a helyzet Szabus kaja ügyben. Mindig azt enné, amit mi. ez normális "ebben" a korban!!!Mi is szoktunk belőle adni, de csak kostolgatás szinten.

puszi

Kép
gombocka

Ja és közben készüljek nyugiban a Mincsi szülinapjára,.... :shock:

Kép
gombocka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?