Drága Zsebi
Gratulálok a kicsikhez! Jó egészséget és sok-sok tejcit kívánok Nektek!
De jó Nektek!
Kriszta
Szegénykém... Nem gondoltam volna, hogy Mátét ilyen nehéz lesz betörni
Borzalmas lehet...
És ha napközben nem hagynád aludni? Vagy csak délelőtt
(nem szeretnék okoskodni, csak próbálok én is rájönni, hogyan működnek a gyerekek
)
Melcsi
Még nem hagytam egyedül a bébiszitterrel Laurát, múlt héten 2x jött, ismerkedtek egymással. Még a kaját nem is fogadja el tőle, az egy köv lépés
De holnap már egyedül lesznek, mert megyek tornázni, meg vennem kell 1-2 dolgot Laurának, juj, de jó lesz!
Macska kiment Anyuéktól, nem engedik a lakásba, csak a pince egy részében lehet, van saját ki-be járó lukja hozzá. Szóval végre nem jár fel a földszintre és az emeletre, így már nyugodtabban vihetem oda Laurát. Volt is szombaton délután 2 órára Anyuékkal, elmentünk Józsival, otthagytuk a nagyszülőkkel. Jól viselkedett, nem volt egy hangja sem. Élvezte az állandó hancúrt
Rendszert is csinálunk belőle
Sőt, most azt tervezem, hogy mivel elment a kis segítségem, aki a munkámban segített (archiválás, stb), nem keresek mást a helyére, hanem inkább jön 2x egy héten a bébiszitter 3-4 órára. Két kül. napon. Egy napon pedig beadom Anyuékhoz, így el tudok menni tornázni 2x hetente és bevásárolni is a heti bevásárlást. Nagyon örülök neki, tényleg nehezen bírom a bezártságot.
Hogy vagytok a Pöttömbabával? Mikor lesz megint UH kép?
Erika
Köszönöm, aranyos vagy! Melcsinek írtam, mit jelent a macsak kitétele
Ti hogy vagytok a nagylegénnyel?
Mindjárt 1 éves! Mit kap szülinapra?
Puszi