Új privát üzeneted érkezett!

Sharon!

Köszi, hogy megosztottad velem a történetedet, azt hiszem, ilyenkor valamire rá kell zúdítani a dühömet, de lehet, hogy tényleg semmivel se lenne jobb, ha tudnám, mi a baj. Igazad van.
Úgyhogy próbálok megnyugodni lassacskán. Még egyszer köszi!!
Máris inkább előre kellene nézni és reménykedni egy újabb lehetőségben.
Hátha Gica és Naposoldal nyomdokaiba léphetünk legközelebb.
gil

Baby!

Gondolok rád holnap!!!! Sok sikert!!! Majd számolj be arról, hogy milyen volt!
Ne izgulj, biztos minden rendben lesz!

Kriszti!
Köszi, hogy betettél a táblába, olyan kedves tőled, hogy mindenkire figyelsz!

Gabi!
Hova tűntél sorstársam??????????????
Majd írj holnap, hogy mi volt Wiegandtnál!
Küldök egy kis cisztaűzőt: :evil: :evil: :evil:
Úgyhogy az holnap már biztos nem lesz, ha egyáltalán lett volna!

Gica!
Nekem a legdühítöbb egy 60 éves kolléganőm, aki havonta nézeget, célozgat, hogy mikor gömbölyödök... Hát néha már legszívesebben ráordítanék, hogy szálljon le rólam. Múlt héten képes volt megkérdezni, hogy milyen nevet fogok adni a gyerekünknek! Pedig már mondtam ezerszer, hogy álljon le, ő lesz az első, akinek majd elmondom, de ne kérdezze többet.
Őrület, milyen hülyék tudnak lenni az emberek!

De neked már nem lesz ilyen gondod többé! :) :) :)
Eszel már sok uborkát? :lol:
gil

Gil!

Az uborka egyenlőre kimaradt... :lol: Lehet, hogy majd később! :wink:
El tudom képzelni, milyen dühös lehetsz a "kedves" kolleganődre. Egyszerűen határtalan az emberi rosszindulatúság. És képzelem, milyen szakértő szemekkel nézeget. Nálam is eljátszották: éppen a decapeptyl kezdetén voltam és behívott pár kolleganőm magukhoz az irodába és megkérdezték, hogy nem várok-e babát, mert úgy látják, hogy nagyobb lett a hasam. Gondolhatod, én is mit éreztem. Éppen szurkálom magam, mert másképp nem megy a babaprojekt, ezek meg látni vélik a nemlétezőt.. :evil: :evil:

Bízom benne, hogy néhány nap alatt átlendülsz a csalódottságodon és újult erővel fogsz belevágni egy új, sikeres menetbe!

Gica
gica1

Kriszti!
Részemről nem akadály. Bármikor összefuthatnánk, én mindig vevő vagyok egy kis dumcsizásra. A távolság se akadály:) Vagy hármasban Estrellával. Ő szokta ápolgatni a lelkemet.

Baby! Igen, én vagyok. Tegnap beszélgettünk. Holnap nagyon szorítok Neked. Még nem kapom meg a babókáimat, mert valahogy lelassult a szervezetem és még minden pici és kevés, mármint a tüsző és a mnyh. Csak egy ultrahang miatt megyek.

Gil
Te hogy szoktál reagálni ezekre a dolgokra? Van valami jó szöveget, amivel le tudod szerelni a kérdezőket? Én sokszor már nem tudok kedves lenni és ezt utólag mindig bánom, mert tudom, h nem mindenki rossz indulattal kérdezősködik, de akkor is nagyon fájó pontra tapint.
Vendég

Hali!!!

Baby kitartás.... ha van erőd akkor írj egy sms-t, hogy mi volt. Nagyon izgulok érted.

Lexi hasonlóan gondolkodunk.... Ma este is felhívtam egy barátnőmet, aki annyit tud, hogy nem jön a baba. És vagy 10 percig csak az ismerőseink kisbabáíról beszélt, hogy ez így ez úgy, ez milyen aranyos. És hogy ők csak a pénz miatt nem vállalnak még egyet stb. Ilyenkor arra gondolokhogy még jó hogy azért hívtam fel, hogy kikapcsolódjak. És ugyanúgy mindig itthon vagyok. Pedig előtte állandóan csaviztam. Jó itthon egyedül.

Ma reggel felébredtem, és úgy döntöttem, hogy holnap megyek Konc dokihoz és megcsináljuk az 5. inszemet. Ha ő is így gondolja.

Mindenkinek kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!
málna79

Kriszti, Lexi, Nikó, Ria, Brigi...többiek a városból!
Szerintem összefuthatnánk valamikor én is benne vagyok.

És végül egy ajándék MINENKINEK:

Kép

Jó éjt!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Végre haza értem.Olyan görcseim voltak ma azt hittem,hogy szülök és nem mensizek.1 lóadag fájdalom csillapítótól végre elmúlt.Pont ma mentem kényeztetni magam,de nem igazán esett jól.

Lexi,GIL
Én megszoktam kérdezni:Miért érdekel?
Erre igazán nem tudnak mit válaszolni,ha még is akkor azt szoktam válaszolni majd ha akar akkor jön.és ezzel le is zárom a témát.

Baby
Hányra kell jönnöd holnap?Én 7-re ott leszek barna,térdigérő kapucnis kabátban vastag könyvvel a kezemben.Barna rövid hajam van szőke melírral.Remélem legalább te meglátsz,mert én úgysem tudlak megkeresni ha végeztem,mert kómás leszel!Ha nem taliznánk holnap sok sikert és szorítok neked!

Lányok!
egyszer szervezhetnénk egy közös találkozót is,tök jó lenne végre megismerkedni mindenkivel.Sokkal jobb úgy olvasni,hogy elöttem van az arcotok!Na mit szóltok az ötlethez?
gabicsibe

Málna

Tényleg jössz holnap????Akkor el nem menj míg nem találkoztunk!!!Megint együtt!Hát ha most szerencsét hozunk egymásnak!!!
gabicsibe

Lexi!

Hát már én is unom a "Hát lassacskán majd talán lesz" vagy "Még nem tudom pontosan, de hamarosan szeretnénk" választ a babakérdésre, férjem a misztikusabb "Majd ha az égiek úgy gondolják" választ szokta adni, bár ebből ugye sejteni lehet, hogy mi a gond, és őszintén szólva sokak előtt én szégyenlem is kissé a dolgot. Belehalnék, ha a munkatársaimnak el kellene mondani. Bár az egyik kolléganőm szintén ebben a cipőben jár, úgyhogy tudunk egymásról, de másoknak nem mondjuk.
Szóval frappáns válaszlehetőségre én is vevő lennék.

Gabi!
Végre írtál! Én is benne lennék egy találkozóban, jó ötlet. Mikor, hol? Bár szerintem lassacskán a BMC-ben csak összefutunk.

Lányok!
Ki jön péntek reggel egy jó kis BMC-s sorbanállásra? Én ott leszek!
gil

Ha jól összesítek, akkor holnap BMC-találkozó! Ott lesz Baby, Gabicsibe, Málna, én...........és még?????

Gabicsibe, köszi a tippet. Jónak tűnik az ötlet, kérdésre kérdéssel felelek, aztán jöjjön ki az illető belőle ahogy akar.
Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Gil is ott lesz. Bocsi, de csak egy perccel előztél meg, így már nem láttam az üzidet, mert javában pötyögtem.
Vendég

Lexi!
Én végül pénteken megyek, nem holnap, mert sajna már nem eredményhirdetésre megyek.
Majd legközelebb!
gil

Mindenkinek sok sikert holnapra és jó eredményeket! :)
Várjuk majd a beszámolókat!
Jó éjt!
gil

Sziasztok!

Ma van az utsó munkanapom, ami nagyon jó, mert folyton álmos vagyok és mióta a Puregont kapom a hasam is fájdogál.
Szóval holnap UH, aztán táppénz.

Az állandó kérdések a terhességgel kapcsolatban engem is elég kényelmetlenül érintenek.
Az esküvő előtt folyton azzal nyaggattak az ismerősök, hogy mikor lesz már lagzi, aztán, meg, hogy mikor jön már a gyerek :cry:
A legrosszabb a nagypapám volt (nálunk az összes unokatesómnak van már gyerkőce, csak én és a hugi maradtunk, de ő még csak 25 lesz, szóval ráér), aki konrétan közölte, hogy ha még sokat várok, akkor megöregszem és kész. Azt hittem kiteszem az öreget a házunkból :oops:

Viszont a anyuék, a főnököm, az a pár munkatársam aki tudja, és pár beavatott barát nagyon lelkesen szurkol és nagyon aranyosak, de mégis Ti vagytok a legnagyobb támaszaim, mert ezt csak az tudja igazán átérezni, aki benne van/volt.

Szóval köszi a támogatást!

Süni holnap?

Puszi!

Judit
jucicuki

Jó reggelt!
Juci, igen, holnap! Még nem tudom mi lesz rajtam. Ami tuti: zöld kapucnis kabát, fekete Björn Borg oldaltáska, hajam barna szőke csíkokkal és Edina a keresztnevem. :)
Kb. 1/2 9 körül leszek ott.

Eleinte mi is elég rosszul reagáltunk a babás kérdésekre. Volt hogy rátették a kezüket a hasamra és állandóan kérdezgettek. Érdekes, hogy ezek leginkább a rokonok voltak. A barátaim, kollégáim sokáig nem tettek semmilyen megjegyzést. De mivel én elég kis cégnél dolgoztam, a vizsgálatok alatt elmondtam nekik mindent és maximálisan támogattak, izgultak/izgulnak és semmilyen negatív dolgot nem tapasztaltam. Aztán a rokonok is megtudták, és azóta ők is biztatnak, szorítanak értünk.
Csodálkozom a férjemen is. Ő sem nagyon titkolta a munkahelyén és a barátai előtt. Sokan sejtették, hogy gond van, de nem kérdezgettek (ez utólag derült ki). Nem tudom melyik a jobb, tagadni vagy őszintének lenni. Nyilván a másik odaltól függ.
Én nem szégyellem, hogy ilyen problémákkal küszködünk (természetesen nem mondom el fűnek-fának, csak aki közel áll hozzám/hozzánk és őszintén érdeklődik.) Úgy fogom fel, hogy sajnos mi azok közé a párok közé tartozunk, akiknek jobban meg kell küzdeni a gyerkőcért. De azt hiszem, annál jobban fogjuk értékelni. :)
süni76

Szia Süni/Edina!

Este kitalálom, mit veszek fel és leírom.

Puszi!

Judit
jucicuki

Mindenkinek szép Kép -ot!

Igaz az enyém nem nevezhető annak!!Sajnos mind a két oldalon cisztám van 1 hónap szünet.Ilyenkor vagyok dühös és elkeseredett,nem hiszem el,hogy ez normális!!!!
gabicsibe

Nahát, lányok!

Tegnap délután óta nem voltam, és annyit, de annyit írtatok, hogy csak na...
Ez nem baj, sőt!
Szeretem olvasgatni, csak nehogy elfelejtsek írni valakinek.
Ha igen, bocsi, nem szándékos, és nagyon szurkolok mindenkinek.

Az az igazság, hogy nálunk sem volt nagyon titok, hogy hova járunk a baba miatt. Persze nem idegenekről volt szó, és nem is nagyon találkoztam rosszindulattal.
És valahogy úgy is gondolom, nem baj az, ha olyanok is, akik nem érintettek találkoznak ezzel a problémával, mert nagyon sokan vagyunk így, és talán valamikor már elfogadottabb lesz ez is, és az utánunk jövőknek már nem kell titkolózni a munkahelyén, lesznek jogaik.
De Gabi válasza nagyon tetszik!
Miért érdekel?-Ez jó!

Gabi, nagyon nagyon szorítok, hogy elkerüljön az a ciszta, és jöhessen az újabb- ezúttal sikeres- próba.
Jelentkezz, ha hazaértél.

Baby, mostanra talán már túlvagy a nehezén, és biztos minden rendben!
Várunk ide téged is, este. Mert gondolom, lesz vagy 5 óra, mire hazaérsz.

Szóval holnap megint topictali a Bmc-ben, és engem megint kihagytok belőle :evil:
Na, de félre a tréfát, tényleg jobb úgy írogatni, hogy ismerjük egymást, én is benne lennék egy találkozóban!

Estrella! Nagyon édi a cica!

Ha jól rakom össze magamban, most is sokan állnak nagy esemény előtt, mindenkinek kitartás!
Lesz kiknek küldeni a babaragacsokat!

Puszi
naposoldal

Gabi, sajnálom, hogy nem kerültek el azok a fránya ciszták :( Legalább ez ne keserítene. Így is eléggé szomorkodhatsz :( Azért kitartás és őszintén remélem, hogy mire kitavaszodik, a következő próbálkozásotok sikeres lesz!

Juci, akkor este még egyeztetünk :) És Gil-el is!

Jön még valaki?
süni76

Baby! Várunk este!!! Már biztos kialudtad magad :)
süni76

Jajj, Gabi :cry:
Jogos az elkeseredés, ilyenkor sokkal könnyebben továbblendül az ember, ha máris kezdhet...
Én ilyenkor az első könnyek, és düh után úgy döntöttem, hogy akkor kicsit kényeztetem magam, és megleptem magam valamivel.
Tudom, sovány vigasz...de mégis
naposoldal

Helló lányok!!!

Mi mindig azt mondjuk, a gyerek felől kérdezőknek, hogy sajnos nincs meg rá a kellő anyagi háttér, hogy normális családban nevelkedjenek..És mihelyst meglesz, jönnek ők is...(persze mindig olyanok kérdezik, akiknek 3-4 gyereke van, és iszonyat nagy szegénységben élnek). Ilyenkor elhalgatnak...
"Fiatalabb koromban"(és most lehet nevetni! :lol: ), mindig azt mondtam, tanulni szeretnék előbb, mert nem mindegy, mennyi gyed-et kapok...Ez általában bejött(26 éves koromíg, azóta nem tanulok) :lol: :lol:

Lexi!
Sztem EStrella az aki mindenkit ismer..Én csak őt! :wink: :lol: De nincs akadálya...Majd egyeztetünk, ha ő sem dolgozik, és mi sem...

Málna!
Nos, mi újság???? Lassan végzel Te is!!!

Estrella!
Riával mi van??Olyan régen nem írt!!!Kezdik az inszemet?? Édes akiscicád ismét...Olyan jó kedvem lett tőle...

Gabi!
Már volt egy topiktali...De én is benne vagyok egy másodikban is...Csak szervezés kérdése...
Sajnálom azokat a fránya cisztákat!!!!!Elűzőt küldök neked :twisted: :twisted: :twisted:

Baby!
Nagyon szorítok Nektek, hogy sok sok petikét legyen!!!!!!!

Vicuska!
Merre vagy????? Mennyi petikéd lett?????Írj, nagyon izgulunk!!!!!

Lukrécia!
Te is eltüntél!!!!!!!!Oka van???? :roll: :roll: :lol:

Numato!
Te is nagyon el vagy tünve...Nem írogatsz!!!!Csak nincs valami jó híred számunkra????

És lányok, ez mindenkire vonatkozik, aki "hűtlen "lett az utóbbi időben!!!Tessék életjelet adni magatokról!!!!
Délutáni UH-ról megérkezett beszámolók után dobok egy táblát...
Vendég

Gabi!
Sajnálom, hogy azok a fránya ciszták előjöttek. Ilyenkor nem kell semmi gyógyszer, maguktól visszahúzódnak? Ha igen, legalább nem kell még emiatt is gyógyszert szedned. Ezek szerint márciusban jöhet a következő próbálkozás?
A topiktaliban benne vagyok én is!

Baby!
Remélem minden rendben ment! Ha hazaértél írj és számolj be mindenről... Szorítok, hogy mindannyian termékenyüljenek meg. Mikor várható majd a beültetés? Mondtak már valamit?

Süni!
Neked hétfőn lesz a leszívás? Babytől friss tapasztalatokat tudsz majd szerezni... :)

Judit!
Jövő héten lehet, hogy Neked is eljön a nagy nap! Szorítok!

Gica
gica1

Sziasztok lányok:)

Mi is ma voltunk Konc dokinál, de csak egy receptet írt fel a férjemnek, mert baktériumot találtak nála:((
Most 10 napig gyógyszerezik, 15 nap múlva megyünk újra BMC-be.
Az Én laboreredményemmel meg volt elégedve a doki bácsi:)

Ma biztosan sokan mérgesek voltak ránk, mert odaértünk 11 után valamivel, és csak pár pillanatra ültünk le, azonnal behívott minket Konc dokihoz Katalin:( :)
Nekem jól jött ki, de gondolom magukban sokan mérgelődtek, hogy órák óta várakoznak, mi meg jövünk, és már bent is vagyunk:(
Nem fordult még elő ilyen eddig, és magam sem tudom miért alakult így, szóval ne legyetek mérgesek ránk, ha pont elöttetek hívtak be!:)
Ábrázatunk a mai napon: Petim farmer, szürke pulcsi, vajszínű mellény. majdnem 2 méter magas, és már nem borotválkozott pár napja:)
Rajtam egy szürke alapon fehérrel batikolt vállszabadonhagyós pulcsi volt, magas derék passzéval, elején nagy 3-as számmal.

Drukkolok mindenkinek!!!!
Remélem mások sokkal jobb eredményekkel jönnek:)
timy28

Gica
Most nem kell semmit szednem,de múltkor kellett fogamzásgátlót.Nem is értem,hogy most miért nem kell.Végül is jobb is, pihen egy kicsit a szervezetem.

Naposoldal
Én is gondolkodtam rajta,hogy meglepem magam valamivel,de egy kicsit kedvetlen lettem és nem mentem el sehova.Haza jöttem és mérgemben lefestettem azokat a falakat amit a felújítás után eddig nem sikerült.

Sokkal jobban megviselt ez a fránya ciszta,mint az hogy nem sikerült.Tényleg könnyebben elviseli az ember a kudarcot,ha rögtön kezdheti előről.valamit ki kell találnom erre az egy hónapra,hogy minél elöbb elteljen!
Ötletetek van?
De azért nem hanyagollak el benneteket és minden nap jövök hozzátok :) Ja és páromnak új tenyésztést kell csinálni,mert szeptemberi van és az már réginek számít.Nektek is kellett többször csináltatni?
gabicsibe

Szia Gabi!

Jó kis terápia!
Mérgedben falakat festeni. :roll:
Látod, nézzük a jó oldalát: valaki tányérokat dobál mérgében, te pedig létrehozol, alkotsz valamit. :D
Van ötletem az idő múlásához:
Mi ilyenkor télvíz idején szeretünk a barátainkkal fürdős hétvégéket szervezni.
Kinézünk egy kellemes várost, aminek jó kis fürdője van, szállást keresünk, és már a tervezgetés-szervezkedés is kellemes.
Aztán fölkerekedünk valamelyik hétvégén, irány a fürdő, ez engem nagyon ki tud kapcsolni. Azután a vacsora mellé lecsúszik egy-két pohár bor is, és jókat röhögünk.
Szóval az én javaslatom: irány a társasági élet!
De a többieknek is biztos lesz egy-két ötlete.
( Ja, és akkor azt nem is mondtam, hogy kishazánk fürdőinek többsége nagyon hasznos a nőgyógyászati problémák kezeléséhez) És ez legalább kellemes.

Ami a bacikat illeti, igen, gyakran mentünk mi is spermavizsgálatra.
Azt javaslom, hogy azt minél előbb intézzétek el, hogy ha esetleg találnak bacit ( sosem lehet tudni ), akkor még legyen idő a kikezelésére ( Kb. 2 hét ) még a kezdésed előtt.
Nemtom, érthetően írtam-e. Szólj, ha nem.

És fel a fejjel!
naposoldal

Sziasztok!

Itthon vagyunk végre!!!! Köszi a drukkokat, hát elég jól sikerült a leszívás, talán túl jól is, 18 db petike lett leszívva. Tényleg nem volt gáz az altatás, nem éreztem semmit, utánna infúzió hegyek, amire azok lementek volt vagy 13:30, utánna föl a dokibához. Ő azt mondta, hogy nem mindig jó, hogy ennyi pete van,mert hát aza bizonyos túlstimuláció...:( Ha addig örültünk, utánna elmúlt, mivel egyből azzal kezdte hogy hétfőn megakar nézni, hogy mi van velem, így mondta, hogy kapok-e levegőt????? Csak lestem:( Szóval, hogy nem leszek-e túlstimulált tünetektől rosszul, ha minden ok, akkor kedden ültetik vissza őket, ha lesz mit...Ugye azt holnap tudjuk meg, 9-kor telcsizek...Komolyan nem is emiatt izgulok, hanem hogy ne legyek beteg:( Úgyhogy összességében egyik szemem sír, amásik örül...
Bejött a leszívás után Kanyó dokinő és mondta, hogy úgy gondolják, hogy 6 petesejtet lefagyasztanak és ha belemegyünk és sikerül többet megtermékenyíteni, akkor embriót is:)
Nem semmi sztori,mi??? Kicsit kivagyok, fájdogál a hasam:(
Innom kell nagyon sokat,meg nyomnom kell már most a túrót pl. Persze a progi szurit, meg a hüvelybogyókat is, meg még kétfajta gyogyit is kaptam.
Mindenkinek kössz a drukkot és én is mindenkinek szorítok, hogy ok legyen.
Lexi,
nagyon édi vagy, hogy meglátogattál, ott a szobában, igazán kedves tőled:) Minden jót szerdára, szorítok nagyon:)
Gica,naposoldal kismamik jól vagytok remélem, nem sokára uh, de jó:) Mit szóltok hozzám???
baby.81

Naposoldal
ez egy jó ötlet,úgy is mindíg akkor jut eszembe,hogy de jó lenne szaunázni amikor nem lehet és most itt az alkalom.Szombaton fogom azt a pár pohár bort meginni,mert szilveszteri morzsapartit tartunk a barátainknak.De ez csak egy hétvége még kell három,mert ugye a hétköznapok gyorsan elfognak menni.
Lányok! kérem még az ötleteket :)
érthető voltál :)

Te hogy vagy?Hogy érzed magad?Vannak már jelek?
gabicsibe

Baby!
Hát nem semmi!!De ez nagyon jó hír,hogy ennyi petike van. Nagyon ügyesen érlelted őket!van valami titkos trükköd? :lol: Reméljük a fagyibabákra majd csak akkor lesz szükség ha kistestvért szeretnétek :)
Mennek a drukkok!!!
gabicsibe

Sziasztok lányok!

Látom sok jó dolog történt amíg nem voltam itthon,bár nem nagyon tudtam még visszaolvasni,Naposoldal,Gica,Nagyon örülök nektek,gratulálok!!! :D

Krisztike!

Köszi az érdeklődést,nem voltam netközelben néhány napig,aztán már annyi minden történt itt,hogy nem vagyok képben.A jövő héten megint nem leszek itthon,ugyhogy most nagyon le fogok maradni.... :(
Nagyon szorítok mindenkinek akinek kell most,puszi mindenkinek!

Baby!

Ne izgulj,nekem 14-et szívtak le aztán nem volt semmi bajom,pedig jól fel voltam puffadva.Van aki 24-et mesélt,mégsem volt túlstimus.No para! :wink:
lukrécia

Kriszti
hát itt vagyok,ma csinálták meg a netet az uj házikónkba :D jövö csütörtökön megyek Zeke dokimhoz,remélem jó hirt mond és visszarakja a babókat :oops: már leszek folyamatosan :D
Tv macit hivtam,azt mondta még nem megy és nem tudja mikor megy :(
Málna
örülök hogy ujra nekiugrassz ,remélem talizunk :D mikor mész?

Naposoldal,Gica
érdemes volt jönnöm ilyen jo hirekre,gratulálok :D :D :D

Lukrécia
nekem nem is irsz,még sms-t sem,pedig megigérted :cry: :cry: :cry:

lányok
jön valaki jövö hét csütörtökön?????????

bibar

Hát, Baby, nem vagy semmi!
Addig aggódtál, hogy csak jajj legyen mit beültetni, amíg szépen megnövesztgetted őket!

Mostmár aztán nagyon vigyázz magadra, pihenjél sokat, tarts be mindent, amit az orvos mondott, idd a vizet, edd a túrót.
Mérned kell a bevitt kiadott folyadékot is? vagy azt nem?

Nagyon-nagyon szorítok érted!!!!!!!!!!!!!!
Ilyen pici lányból ennyi petikét!

Én jól vagyok, csak ma kissé jobban fájt a hasam, mint eddig, picit meg is ilyedtem, de többen nyugtattak, hogy ez előfordul ilyenkor, a szervezet "emlékezik" a mensire.
Ígyaztán jószerivel végigfeküdtem a napot, ami nem is volt rossz, és a hasamnak is jobb volt, mikor nem mozogtam. :)
Gica, neked is fájdogál?
naposoldal

Bibar, Lukrécia!

De jó "látni" titeket !
Már azt hittem, hogy mi "újak" elijeszettük a "régieket" :wink:

Bibar, öröm az új lakás? Főleg, hogy már van net is, ugye?
És már a Bmc-ben is beindul az újabb akció!
Hiába, új év, új lakás.... :lol:
naposoldal

Sziasztok!

Baby, de jó, hogy már túl vagy rajta! Nagyon szorítok, hogy holnap örömhíreket kapj! Biztos minden rendben lesz!

Lukrécia, de rég hallottunk rólad. Jó újra látni! Ne dolgozz túl sokat!

Gabi, a fürdős hétvégéknél én sem tudok jobbat! Egerszalókon voltatok már? Mi még ugyan nem, de ott van állítólag egy szabadtéri fürdő. Ha esik a hó körülöttetek és esetleg este mentek (ha jól tudom, éjszaka is nyitva van), az csodás lehet :)

Kezdek én is parázni. Nem is a leszívás miatt, hanem hogy az én Drágám fagyasztott fickói - na meg a drága biológus keze/pipettája - mire lesz képes. Úgyhogy nem tudom, hogy ebben a topikban volt-e már erre példa, de én most nem tüszőnövesztő energiát kérnék, hanem a fagyasztott kiskatonáknak erőt. :) Kaphatok?????
süni76

Naposoldal
nehéz minket elijeszteni :D :D itt vagyunk :D a próféta szoljon belöled.
isteni az uj házikóban,nagyon élvezem a kertet a panel után,szoval imádom :D :D jöhet a baba :D annyi eröt adtatok hogy sikerült nektek,remélem sokan követünk :D

Süni
ne parázz,az én barátnémnak is igy vannak ikrei,szépen produkáltak a fagyi fickok :D neked fagyifickok eröt küldünk sokat :D :D

bibar

Süni, erősek azok a kisfickók, ne félj!
De csak, hogy megnyugodj, tessék:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Mikor várható a leszívás?

Én voltam már Egerszalókon, este tényleg hangulatos, de kényeztetős hétvégéhez inkább valami mást ajánlanék.
Gyula, Zalakaros, Harkány, Sárvár.
Ezeket mind próbáltuk, nekem a legjobban Zalakaros jött be, de a többi is nagyon klassz volt.
naposoldal

Süni
Azt is kaphatsz Kép !

Lukrécia,Bibar
Örülök,hogy végre ti is előkerültetek :)
Sok sikert a jövőhétre!!!
gabicsibe

Köszi :D Azért annyira nem erősek, elég gyengék, mondhatni állók, de ezek a "erősítések" biztos jót tesznek :)

Bibar, de jó, új év, új ház. Most már tuti nem késlekednek a gyerkőcök. Ilyen környezetbe mindenki szívesen költözne :D
süni76

A leszívás szerény számításaim szerint kb. hétfőn lesz. De holnap szerintem mindent megtudok.
süni76

Képzeljétek el, hogy csak szerdán kell mennem a fagyibabákért. (19. napon) Meglepődtem, mert kaptam tüszőrepesztő injekciót, amire nem számítottam. Arról volt szó, hogy most nem kell semmi macera, csak mehetek a babákért, de ezek szerint nem úszom meg szuri nélkül. Fura! Ti is kaptatok fagyibabák előtt?
Estrella! Hazataláltam. Egyedül és vonattal. Mondjuk nem volt egy kéjutazás, de kipipálva.
Vendég

Gabi!

Nagyon sajnálom, hogy a cisztaűzőim nem voltak elég hatásosak! :(
Érdekes, nekem az inszem előtti hónapban volt, de szóba se jött a fogamzásgátló. Holnap kiderül, hogy most van-e.
Vigyázz magadra, én múltkor úgy próbáltam vigasztalni magam, hogy egy hónap szuripihenő.
Síelni nem szoktatok? Az is jó kikapcsolódás, pláne hogy lassan hó is van! :)
gil

Baby!
Ne aggódj, minden rendben lesz. Alig várják a kisbabók, hogy visszaköltözhessenek a pocakodba. Legalábbis ha én kisbaba lennék biztos ilyen szülőket választanék magamnak. Örülök, hogy nem vetted tolakodásnak, hogy meglátogattalak.

Bibar!
Van egy ismerősöm, aki végigcsinálta az 5 lombikot, de nem jött neki össze. Feladta. Elköltöztek kertes házba és rá egy hónapra terhes volt. Valami hasonlót kívánok Neked is.

Naposoldal
Én is jó kikapcsolódásnak találom a fürdőzést. Múlt hétvégén el akartunk menni Sárvárra (még nem voltunk) de a párom sajnos beteg lett. Mivel még a héten nem kaptam vissza a babáimat, így akár ezen a hétvégén el is mehetnénk. Jó hely? Hol szálltatok meg? Télen is élvezhető?
Vendég

Süni, Juci!

Akkor ti ugye jöttök holnap? Igaz, én nem Szűcsnél vagyok, de attól csak találkozunk abban a kígyózó sorban.
Én megpróbálok jó korán odaérni.
Rajtam szürke kabát lesz, szőkésbarna, hullámos hajam van.
És titeket miről lehet majd megismerni?? :)
gil

Bibar!
Asszem nem fogalmaztam elég egyértelműen, szóval természetesen nem a lombik részét kívánom, hanem a környezetváltozás hatására termelődő boldogsághormonok gyógyító hatását és minél előbb a kis jövevényt. Bocs, hogy félreérthető voltam.
Vendég

Süni!

Farmer lesz rajtam és hosszú fekete szövetkabát. Fél kilenc körül ott leszek.

Judit
jucicuki

Sziasztok Lányok!
Micsoda nagy élet folyik itt kérem. Alig bírok visszaolvasni, pedig dél körül jártam erre. :) Sőt, még régi ismerősök is előkerültek...

Bibar, Lukrécia!
De jó, hogy benéztetek! :) Már éppen azon gondolkodtam, hogy nem riasztottunk-e el benneteket... :wink: Köszönöm szépen a gratulációt, hát reméljük a továbbiakban is minden rendben lesz és Ti is hamarosan követtek... :)

Baby!
Örülök, hogy ilyen sok petikét termeltél. Nem lesz semmi gond, ne aggódj. Csak igyad a jó sok folyadékok és egyed a fehérjét. A gyógyszer miatt se aggódj, ezek gyulladáscsökkentők, mindenki kapja. Szorítok, hogy holnap jó híreket kapjál! A hasad lehet, hogy fog fájni még holnap, ne ijedj majd meg tőle, nekem is fájt, hiszen mégis csak megpiszkálnak ilyenkor egy kicsit...

Süni!
Ne aggódj a kiskatonák miatt, mégha egy kicsit kényelmesek is. Nem kell szaladniuk sehova, mivel én úgy tudom, hogy a lombiknál egész egyszerűen beerőszakolnak egyet közülük a petesejtbe. Szóval nem kerülhetik el a sorsukat.... :wink: :lol:
Holnap akkor még egy utolsó uh. és hétfőn leszívás? Szuper!

Gabi!
Támogatom a fürdős, wellness-es hétvégéket! Javasolnám még a túrázást, ha jobb idő lenne, de most talán kicsit hideg van hozzá. És a tánccal, hogy álltok? Esetleg egy szórakozóhelyre is elnézhettek, hogy kitáncold magadból a felgyűlt szomorúságot. Hátha jót tesz... A lényeg, hogy ne legyél egyedül sokat, mert akkor csak rágódsz a dolgokon. Szorítok, hogy gyorsan helyrejöjjél testileg és lelkileg is!

Naposolda!
A hasfájás úgy tűnik nem tágít mellőlem... :?
Egyébként jó ötletet adtál Gabinak. Most tavasszal mi is voltunk Zalakaroson és nagyon jó volt...

Timi!
Sajnálom a bacikat, de remélhetőleg hamar eltávolodnak és kezdődhet a nagy menet! Szedjen a kispapajelölt C és E vitamint is, hogy minél erősebb kiskatonái legyenek!

Puszi
Gica
gica1

Juci, Gil! Én is fél 9 körül leszek ott.
Kapucnis, zöld dzseki, fekete oldaltáska, farmer, barna haj szőke csíkokkal.
süni76

Gica, Naposoldal!

MIndjárt itt az UH nektek! Hogy repül az idő!
Úgy fáj a hasatok, mint a mensi idején?
Más tünet nincs? Hányinger?
Mikor éreztétek először, hogy tényleg babó vannak bennetek? Mindig ezen filózok, hogy ha egyszer sikerül, milyen jelek lesznek. Olyan jó lenne, ha azonnal lehetne tudni!
gil

Gil!
Én a néha rámtörő hasfájáson, szurkáláson kivül nem érzek semmit. :? Ezek a fájdalmak olyasmik, mint amikor megjött a mensim illetve az előtte lévő napokhoz hasonló fájdalmak. Nem tudom ez természetes-e, remélem nincs semmi gáz odabenn és jól van(nak) a babó(k). Amúgy semmi klasszikus tünet: se hányinger, se émelygés... Nem tudom, de jövő pénteken okosabbak leszünk...

Hamarosan Benned is ott lesz(nek) a pici(k) és kiváncsian várom majd, hogy elmond, hogy mit érzel. Lehet, hogy nálad lesz valami egyértelmű jel is... :wink:
Gica
gica1

Lányok!

Én nagyon nem vagyok most képben, hogy életbe lépett már a "megszorító" intézkedés, és már nincs annyi inszem és lombik lehetőségünk? Vagy mi van????
Ti mit tudtok?

Süni, Judit!
Akkor figyeljük egymást holnap!
gil

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?