Sziasztok Lányok
hát megvolt aza a híres nevezetes tanácsadás
én nem ajánlom senkinek,mert az 1x szent,hogy mindenkit aki odamegy lombikkal,ICSI-vel,rossz Afp-vel,azt mind hasba akarják szúrni
11 órára volt időpontunk,és ehhez képest úgy a genetikai Uh-ra bejutottunk 13 órára és az orvossal úgy 15:30 felé tudtunk beszélni
Szóval,ugyebár felvették az adatokat,aztán a szonográfus hölgy megnézett.
Nem talált semmi rendellenességet a babákná,csak Ő is megállapította,hogy többa magzatvíz.
Aztán következett a várakozás
Nem hiszitek,de a mellettem lévő lányoknak is az AFP-vel volt baj.
Én nem hiszem,hogy ahány fiatal nő ült ott,annak mind valamilyen genetikai rendellenessége lenne
Bementünka tanácsadóba,és ott egy napbarnított tanársegéd fiatalember fogadott minket.
Felvázolta a kockázati tényezőket,néghozzá elsősorban,a koromat(32),aztán lombikbabák és ICSI,illetve,hogy az unokahtestvérem babája Down-szindrómás,és hogy több a magzatvíz,alacsony AFP,igaz hogy ehhez hozzátette,hogy ikrekre nincs kidolgozva AFP.
Megmutattam az Istenhegyis papíromat,hogy ott mindent rendben találtak,de azt mondta,hogy megnézi,de nem nagyon izgatja,mert nem tudja,hogy amit ő felsorolt kockézati tényezőket,azokat mind belevették-e a vizsgálatba!
Aztán rögtön nyomtatta az amniós papírt,amire az volt írva,hogy a kromoszóma-rendellenessé kockézata:4,0-4,5% és 31-re már előjegyzett!
Aztán a férjem rákérdezett az esetleges veszélyekre,amit már Orsi itt sokszor leírt.
Letargia,amikor kijöttünk a vizsgálóból!!!!!
Okosabbak nem lettünk,csak jobban megijedtem!
Az autóban mérlegrlés,azeddig hallottak,olvasottak összevetése.
Hazaértünk és a férjem hívta Krizsa doktort.
Elmondta az eredményeinket újból és a hallotakat!
Krizsa doktor azt mondta,hogy 1,7MOM jó,nem kell az szúrás!
Istenheygi adatok jók,orrcsont,tarkóredő,12 hetes klinikai Uh jó.
Az ICSI,nem okoz DOWN-szindrómát.
Nem megyek el amnióra,ha valami baj lenne a babákkal azt látták volna az Uh-n én úgyérzem,az elmúlt hetekben.
Bízom az Édikéimben,hogy minen rendben van velük