Sziasztok!
Barbi,
boldog hófordulót Ádámnak,és a tesónak is boldog szülinapot!:lol:
Julcsi,
nagyon sajnálom amiken keresztül kell mennetek!A bankok nincsenek semmire tekintettel.Ráadásul nem is a ti hibátok miatt csúszik a dolog!Nem tudom miért nem tudják egymás között elintézni a papír munkát!!Tényleg gáz,hogy költöznötök kell,hisz
jó lenne az az egy hét amíg kiszárad a lakás,meg kiszellőzik.Két kis babával hurcolkodni kétszer,hát nem egyszerű az biztos.A vevőtök talán endeg,hisz azt írtad albérletben lakik,amit gondolom erre a hónapra már kifizetett.Vagy ő is festeni akar ebben a lakásban,azért kell neki ez a pár nap ebből a hónapból?Talán sikerül vele megállapodnotok!
Tudom mekkora stressz lehet ilyenkor,de próbáljatok higgadt maradni,már amennyire lehet ilyenkor.A gyerekek tényleg megérzik a feszültséget köztetek!Kitartás,nem sokára élvezhetitek az új lakást,és minden visszaáll a régi rendre!!!!
Edith,
nagyon édes Kriszta a képeken!Hanna még mindig nem akar megállni egyedül,igaz már lépeget,ha megfogom a kezét.Eddig ezt sem akarta.
A haj göndörségrő csak annyit,hogy a páromnak gyöndör a haja és nagyon dús.Rebinek kicsiként teljesen csigás(göndör)haja volt.aztán teljesen kiegyenesedett,olyan,mint az enyém.A Zsolti haja sem lett göndör de nagyon dús!Kiváncsi leszek Hannáéra,mert neki is göndörödik.
Edit,
akkor nektek mennek a gyógymanók!!!!
Nálunk van egy kis nátha meg köhögés.Pedig múlt hét szerda óta nem voltam sehol Hannával,nehogy beteg legyen,erre tessék!!
Tegnap óta prüszköl,folyik az orra,köhög!Elvittem a dokinénihez azt mondta vírus!Ezekszerint az se jó ha itthon maradok vele!Mondjuk a nagyok is hazahozhatták az oviból,de ők nem betegek.Most Cebiont,Béres cseppet,Cataflamot kap.Gondolom emiatt lett nyügi napok óta a drága.Na meg jönnek sorba a rágófogai,az alsó kettő már kinn van,a felsők meg nagyon duzzadtak.A dokinéni szerint ez is okozhatta a náthát.Meg eléggé étvágytalan,szerintem fogyott is.Ma mértük és 10.5kg,szept.végén 9.5kg volt,nem hiszem,hogy 4 hónap alatt 1kg hízott.Mondjuk nem csoda,mert akkor kezdődtek a füles betegségek,és amiket hízott a nem beteg időszakban azt szépen lefogyta a betegségek alatt.Most is alíg eszik.Remélem most,hogy nincs orrmandulája nem fog a fülére menni a dolog!
Pusz
Timi