Új privát üzeneted érkezett!

Zöldi! Nem látom a hajadról a képet, pedig én eredetileg szakember lennék a témában:-)

Snufika! Jó a hajad:)-ha atöbbiek nem mondták volna.

Móni! Üdv! Hát én sajna a saját görbémmel is görbén állok, Sorry... :(

Szilva!Szerintem ez a normális hozzáállás!

Áfi! Még nyugi!

babaimádó
Kép
babaimado

Jól elbeszélgetek magammal... :(
Hahóóóóó..hol vagytok??

Dobok egy görbét.. Kép

babaimádó
Kép
babaimado

szia babaimado!
én néha vagyok...
hogy lehet megtalálni téged az iwiwen?
katica
katica30

Baba! Holnap már dolgozom. Végülis ma is, csak itthon.
Nesze, hajjjj:
Kép Kép a'la coca
...és ha jól látom Neked ma dolgod lesz! :wink:

Kép
zölddisznó

Zöldi! Ez nem is te vagy! :lol: :lol: :lol: :lol:
Neked sötétbarna vagy fekete hajad van az iwiw szerint! :wink: Ja és egyenes! :lol:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Most értem haza, csak egy görbét dobok ne haragudjatok!

Görbém:

Kép

Kép
kata05

Hát, az igaz, hogy sörétebb barna az eredeti, de ez most gesztenye. Fekete még nem volt, de nagyon sötét barna már igen. Az iwiwen a blúzom fekete. :lol:
Je, és egyenes sosem volt. Csak a frufrum, ha kihúzom.

Kép
zölddisznó

Hello Lányok!

Már írtam tegnap este is, de elszállt, én meg berágtam, és lefeküdtem aludni...Bocs :lol:

Különben kb. 5 napja folyamatosan fáradt vagyok.. :(

Nagyjából visszaolvastam, de kevés maradt meg, úgyhogy nem tudok senkinek személy szerint írni :lol:
Szóval:
Szép görbe!
Boldog szülinapot!
Drukkolok!
Szerintem baba van a dologban!
Gyógyulj meg!
Szép a hajad!
Szerintem is akkor volt pé, amikor a ferty írta!
Ne keseredj el, új ciklus, új remények!
Megy az még feljebb is!
Apára fel!
Már csak pár nap! Kitartás!
Jól elkaptátok a pé-t!
Ez beágyazódási esés a javából!
Jó tornázást!
Jó fogyózást!
Szorítok, hogy megjöjjön!

Lécci mindenki válasszon magának egyet-kettőt a fenitekből :lol:

Rólam: semmi extra, csak hogy mindig álmos vagyok :evil: Holnap teszek görbét.

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Coca, király a séród! Irigyellek, hogy neked alapból göndör!

Kata, szépen melegszel!

Na, húzok vissza!!!!!

:twisted:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

szezso..
ebből kihámozni, hogy kinek mit írtál...l :( :D

babaimádó
Kép
babaimado

Szezso! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

snufi

Szezsó jófej!

Pakoltam még fel iwiwre, hogy higgyen Betty!

Kép
zölddisznó

szezso :lol: :lol: Választottam a hozzászólásaidból: "Szerintem is akkor volt pé, amikor a ferty írta.", "Megy az még feljebb is!", "Szép a hajad!" válaszaidat választom :lol:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

megnéztem az iwiw-edet szezso, hogy neked mennyi én-ed van :lol: :lol:

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Szezso,
"Már csak pár nap! Kitartás!" és "Szorítok hogy megjöjjön! " a választásom! Köszi! :lol:
Vendég

bocsi cocának írtam, nem neked szezso :D :?

Szilvi

szilvaqueen

Tisztelt Babanet!

Ezúton szeretnék tájékoztatni minden érdeklődőt, hogy coca haját vizsgálat alá vetettem.
A vizsgálat helyszíne.iwiw.
Szakértőnk:babaimádó!

A vizsgálat eredménye: cocánk hajszíne: gesztenyebarna.

Indoklás: Az elénk tárt bizonyítékok (fotók) által sötéten kiviláglik és világosan kisötétlik, hogy ez a hajszín gesztenyebarna. A gesztenyebarna szín az egy olyan középbarna szín, ami vörös tónusú.
Amit a laikusok sötétbarnának hívnak, az általában középbarna. Maga a sötétbarna a feketéhez közelítő szín.

Tisztelettel:
babaimádó

babaimádó
Kép
babaimado

...és még én nem vagyok noooormáááális!

Kép
zölddisznó

:D :D :D ez nálam alap, ha jó a társaság

babaimádó
Kép
babaimado

" Drukkolok! ; Szép a hajad! és Jó fogyózást! " - köszi Szezsó!!!!!! :lol:

Babaimádó: :lol: :lol: :lol:

Csajok, ma nagyon elemetekben vagytok!!!!!!!!!!!! :D

snufi

Snufi! Elem?Ez valami újfajta viselet? hm..nem ismerem....én hülye meg köntöst vettem fel!! :D

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Ma voltam először dokinál. Még csak petezsákot látott, kisebb mint az utolsó mensi szerint kellene. Valószínüleg csak 20. napon volt pé, a ferti 17.re tette, de szerintem tévedett. Most ki kell bírnom 5 hetet, akkor lesz következő uh a kórházban, most csak a magánban csinált. Nincs túl jó kedvem, remlem ott van azért és nem üres az a petezsák.
Bettikének: doki, uh febr 28. meg a szülés ideje is biztos ki fog tolódni. Nagyon remélem hogy eljutunk odáig, utána már nyugodtabb leszek. A szeptemberi fórumból ahova csatlakoztam az nlc-n, már 3 baba elment :( Nagyon bizonytalan még.
Bocs hogy így kipanaszkodtam magam és nem írtam senkinek, de most nem olvasok vissza, rossz kedvem van és szomorú vagyok :((
Ja, meg adott egy tesztet hogy jövő héten csináljam meg. Remélem a teszt csík hamarabb megjelenik mint a controll, biztos ott van.

judis

Szia Judis! Na, ne legyél szomorú! Minden rendben van , csak tényleg később volt pé-d, megnéztem a görbéd, abszolút nem egyértelmű a 17.nap, ugyanannyi erővel a 20. vagy akár egy későbbi nap is lehetett...
Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

visszakerested a görbémet? de aranyos vagy, olyan jó érzés. :)
Kicsit megnyugodtam amúgy, egy szüléskalkulátoron átszámoltam 34 napos ciklussal és egy héttel kisebbnek írja, pont ahogy láttuk az uh-n. 5 hetesnek mondta. szóval szerintem 20. nap volt. annál sokkal később nem lehetett, mert akkor az első tesztnek még nem kellett volna kimutatni.

judis

Sziasztok Lányok,

hűségesen visszaolvasok, de írni ma sincs időm, 8-ra értem haza, úgyhogy most pihentetek.

Szezsó, babaimádó, csúcsfejek vagytok!!!!!!

Szezsó, maradok az "Apára fel és jó tornázást"-ban, így egyben ha lehet :D :D :D :D .

Jó éjszakát Mindenkinek.

puszi
Melcsi

Ui: mensi szugera indul Áfi, remélem holnapra odaér.

Kép
melcsi6

Judis minden rendben lesz, ne izgulj! :)

Megy a drukk ezerrel! :)

Kép
elizabeth25

Ja bettike, legyszi szedd ki a 01.25.e vizsgalatot a tablicskubol, mert nem lesz.

Eniko boldog szulinapot! :)

Kép
elizabeth25

Jó estét!

Kicsit el voltam ma havazva, mert festettük a lépcsőházat, közben rohangáltam ezerrel, meg megfőztem életem első csülkös bablevesét (Zöldi :lol: :lol: :lol:, azért még meg tudnám enni a héten mégeccer :wink: ). Vendégek is voltak, meg mi is voltunk vendégségben. Kivagyok, úgyhogy viszonylag rövid leszek.

Judis! Ne izgulj, minden rendben lesz! Átérzem a dolgot, nálunk épp így volt Miksával, hogy az első számítás szerint hétvégén már látni kellett volna a szívműködést, ezért behívott a doktor a kórházba, ahol ügyelt, de nem volt szívhang. Egy hetet kellett várnunk, de a következő héten már gyönyörűen látszott! Nem az volt életem legkönnyűbb hete, nem mondom. Ha szeretnél megnyugodni, akkor szívesen megadom a dokim újpesti magánrendelőjének a címét. Kedden és csütörtökön rendel, nem kell bejelentkezni, és nagyon jó uh-ja van. Asszem 3 ezer egy uh, ha jól emlékszem. 5 hét irtó sok, bevallom, hogy nem nagyon értem a dokidat, hogy mér nem hívott vissza előbb. Inkább akkor nyugtasd meg magad egy másik uh-val szerintem!

Enikő! Nagyon boldog szülinapot kívánok!

Snufi! Hol lehet látni a frizurádat? :wink:

Szezso! Ez aranyos volt, mindenki ossza be magának :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Judis, próbálj megnyugodni, az idegesség nem tesz jót Babónak!

Szirmi: előző oldalon. Mi volt a kaja? Mi ebédnél csaltunk: rakott karalábé volt (kevés karalábé, kevés darált hús :oops: , sok tészta, kicsi tejföl :oops: ) Vacsira sütöttem mini kakaós csigákat. :lol:

Jó éjt Csajszik, holnap tessenek szívesek drukkolni délelőtt! Holnap vizsgázom ugyanis pszichopatológiából !!! :twisted: Köszöntem előre is!!!!! :D :idea:

snufi

Szurok megy bűnös Snufinak!

Coca visszavonul óljába. Pusz!

Kép
zölddisznó

Snufi! Írtam, csülkös bableves :oops: :lol: Nem kicsit csaltam, de napok óta zabálhatnékom van, már írtam régebben is, egyszóval irtóra nagyot bűnöztem :oops: A vendégeink nem, ők nem fogyóznak :wink: Ti csak aprócskát bűnöztetek :wink:
Hajad tecc :wink:

Zöldi! Jó éjt!

Még azt akartam írni a korábbiakhoz, hogy 35 fölött javasolt a genetikai vizsgálat. Én 34 évesen szültem Miksát, és nem volt és rá sem akartak beszélni. Most majd kell. De én nem is a szúrástól félek, hanem hogy nehogy baja legyen a babónak. Meg az a nagy dilemmám, hogy mire a magzatvízvételnek eredménye van, addigra már a 20. hét környékén jár az ember, és hát olyankor elveszíteni (megszülni) egy babát, az kegyetlen dolog, óriási trauma. Én inkább a korionboholyteszt felé hajlanék, amit korábban csinálnak, de annál meg nagyobb a vetélési arány. Szóval foggalmam sincs. Majd még mérlegelni lesz muszáj.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

snufi: holnapra mennek a drukkok. nagy kalappal a vizsgára!

judis: ne aggódj, minden oké lesz.

szezso: szombathelyen esik a hó? nálunk még semmi. a hozzászólásaidból én is választottam, de nem merem leírni, nehogy ne teljesüljön. :D

coca: holnap meló? visszaállsz a hajnalban felkelők táborába?

rólam: tegnap a hosszú vizsga alatt, miközben vártam, hogy bejussak a szóbelire kinn álltam egy kicsit a dóm téren szellőztetni a fejem kabát nélkül. na mára úgy tűnik, hogy megfáztam. :( de már csak két nap a meló, aztán majd hétvégén remélem rendbe jövök.

babaimado: nem vagy kispályás... jót nevettem a mai poénjaidon.

látom, már senki sincs, így jó éjt!
érdekes, úgy tűnik mindig én fekszem legkésőbb és én kelek legkorábban. :(

katica
katica30

Hát nem! Ma én keltem legkorábban! :lol:

Kép
zölddisznó

Gyönyörű anovulációs görbém:

Kép

Katica, és minden náthásodó sorstársam! Tessék ma a macskaviseletet követni! Irgum-burgum!

Kép

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!
édes a cicus.
hőjelentés:visszamászott egy tizeddel a hőm, most 36,8.
hójelentés: egy deka sincs.

:D

kicsit morcos vagyok, korán hajnalban valami oknál fogva nem tudok belépni arra a szerverre, ahol a levelezésémet folytatom. ilyen még nem volt. :(

katica
katica30

Ááááááááá! Nem akarok dolgozni menniiiiiii!

Havat akaróóóóóóók! Sokat!

Áfinak mensit! Most!

Mindenkinek náthamentes szép napot!

Kép
zölddisznó

coca szívemből beszéltél...

katica
katica30

Jó reggelt
a hőm 36,85, ferty még nem rakta be a pé-t, mert tegnap nem mértem

Kata
nem értem miért nem jelöl ferty pé-t, pedig látszik hogy feljebb van a hőd már mióta :shock:

Judis
ne aggódj, biztos minden a legnagyobb rendben :)

Coca
jó a hajad, bármilyen színű is legyen :) Majd most lesz pé :wink:

Katica
náthaűzőt küldöm :)

Babaimádó
pé közeleg :) mindent bele :)

Szirom
csülkös bableves, nyami-nyami :)

Kép
gaby25

Pinvincsicsergős jó reggelt!

Elolvastam ám én mindent, de hogy konkrétan ki és mit írt?

Pasik fizikai vizsgálatához:
Nekünk rajta van a papíron (I.sz.Női Baross u.) hogy nem csak labor vizsgálat lesz, hanem nyúlkálós is (ezt nem a Baross u-ban csinálják), és 1x kell ilyen, amikor viszi a cuccost, majd a Klinikán is lesz egy, az már csak labor, de ott a helyszínen kell produkálni. Megkérdeztem miért kell 2x, az volt a válasz, hogy összehasonlítják :shock: sőt, azt is kérdeztem, hogy bakteriális dolgokat is néznek-e, esetleges gyulladást stb (mert Coca jól kiokosított menet közben MSN-en), mondták hogy nem, ha valami gyulladás van, az a fizikai vizsgálatkor kiderül :shock:
sonjus

Coci! Édes a cica. TÉvedsz, mert mindig én kelek legkorábban, csak akkor még nem írok, hanem rohanok dolgozni. Általában 4:50-kor kelek, de ma 4:35-kor sikerült. Nagyon izgulok az esti doki miatt....

Snufi! Drukk a vizsgádra.

Judis! Ne aggódj. Meglátod, minden rendben lesz!!!A legfontosabb, hogy pozitívan állj hozzá!! Hess depresszió!!!!!!

Szirmi, katica. szezso és többiek! Mindenkinek szép napot!

babaimádó
Kép
babaimado

Szép reggelt!
Coca,
nagyon nagyon köszi, de mensi sehol, a hőm egyre magasabb ahelyett hogy zuhanna (szájban 36,8; hüvelyben 37,0) mensis tünetem az viszont nincs egy darab se. Kezdem hinni hogy valaki marhára haragszik rám odafenn... Mivel ilyen magas hőm ennyire ciklus végén még sosem volt, ezért apa tanácsa ellenére teszteltem egy rettenetesen negatívat. (Délelöttös, nincs itthon, így nem tudja meg :twisted: ) Tehát ticker ide vagy oda, nem tudom mikor lesz lombik-kezdés :cry:
Vendég

Gaby! Jó reggelt. OLvastam másik oldalon, hogy kicsitt jobban vagy lelkileg Apa miatt. Beszéltetek?
Nem tudom, mi lesz a pé-emmel így totál gyógyszermentesen. Ma lesz cisztacontroll. Kíváncsi leszek van-e szép tüszőm....Már nem is tudok semmi másra gondolni.... :(

babaimádó
Kép
babaimado

Áfi drága! Ne idegesítsd magad, annál rosszabb. Ezt tapasztalatból mondom. Nyugalom. meg fog jönni és utána indul a szekér:-)

babaimádó
Kép
babaimado

babaimado
ja, most lenyugodtam. Tegnap megmondtam neki, hogy nem foglalkozok mostanában a dologgal, ha akar menni a vizsgálatra intézze magának, nem foglalok több időpontot, mert akkor csak azt kapom hogy én eröltetem, és nem fogom reggel a kezébe nyomni a vitamint, ha egészségesebb akar lenni, akkor szedje magától. Azt mondta, hogy be fog jelentkezni a vizsgálatra, no kiváncsian várom.

Kép
gaby25

Sziasztok, mindnekinek jó reggelt!

Megyek fél 11-re védőnőhöz, aztán majd jelentkezem!

Puszi addig is mindenkinek!

Kép
elizabeth25

Jó reggelt!

Áfi! Nekem is a teszt ugrott ám be azonnal! És van hőgörbéd is, tudod hányadik napon vagy, vagy csak ma mértél egyet? Drukk, hogy úgy legyen minden, ahogy szeretnéd! :wink:

Babaimádó! Neked is szorítok az esti dokihoz!

Katica! Hol láthatnám a görbédet?
Azért nem úgy van az, hogy te fekszel legkésőbb, én speciel általában lenni szoktam éjfélig, Zöldi a megmondhatója, aki szintén itt szokott sertepertélni :wink: De tegnap elálmosodtam, a fejem is fájt és az uram is korán kelt ma.

És az én görbuszom, ami visszamászott mára :wink: Most már tényleg nem mondhatom, hogy olyan, mint a többi:

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

sziasztok:)
felrakok egy görbét, plusz tegnap voltam UH-n, 10 mm a méhnyálkahártya.... hát szorítok most:)
Kép

Veramama
veramami4

szirmi! Ez tényleg nem olyan...köszi a támogatást

Veramami! Drukk.

babaimádó
Kép
babaimado

BOLDOG SZÜLINAPOT GABY!!!

Szirom,
van görbém, mérem én minden áldott reggel 2 helyen is, épp azért hogy tudjam mikor kell megjönnie... végülis ha a programok igazat mondanak még van kis ideje a mensinek, de eddig akárhova húzták a vonalat mindig megjött legkésőbb 27 napra, az pedig ma van, és az összes görbém ilyenkor már 36,3ra zuhant... nem is értem mi van.
Kép
Vendég

Szerintem tök jó görbe :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?