Új privát üzeneted érkezett!

Jaj Nandorka,most olvasom..egyszerre irtunk.....
Imadkozom a babaert,hyog felszivodjon!!!De holnap este akkor okosabbak leszunk,igaz???
Kepzelem most min mentek at...az a rengeteg gondolat..neheze ilyenkor nem a legrosszabbra gondolni....legalabbsi en sajna ilyen vagyok.... :(
De muszaj Neked optimistanak lenned,es woodooznod a cisztakat,mert akkor fel fognak szivodni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mi Veletek vagyunk lelekben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Vivi,
igen,lekopogom, a rosszulletek elmultak mar!Ugy a 13. het utan mintha elvagtak volna!!!!
De az aluszekonysag az megvan ezerrel :wink:
Bizony rohan az ido!!!De nalatok is!!!!
Mar a holnapi genetikai Uh miatt izgulok......

Kép

Kép
arwen07

Nán-dorka: fel a fejjel. Még nincs veszve semmi. Nagyon-nagyon drukkolok Nektek! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Remélem holnap azzal jössz, hogy képzeljétek, hogy megrémítettek....

meriann

Nán-dorkaí: jaaaaj, :( én nagyon bízom benne, hogy felszívódik. Annyira izgulok érted és teljes szívemből kívánom, hogy szívódjon fel a ciszta. Próbálj meg pozitív lenni, bár tudom, hogy ez most borzasztó neked. A pozitív energiák hátha segítenek. Mindenképpen írj, ahogy van valami eredmény :(

Kép
Kép
adrienna

NÁndorka!
Nem lesz semmi baj, ez is csak valami téves riogatás, mint az AFP. Nálunk a városban volt egy csajszi, akinél a kisfián szülés előtti hetekben láttak cisztát, fel is kellett mennie Bpestre, ott szült, és a ciszták végül nyom nélkül felszívódtak. Teljesen egészséges fia született, semmi nem maradt vissza a cisztákból. Pedig neki nem ilyen korán látták, csak jóval később.
Ne keseredj el, várd ki a vizsgálatot. Mi annyi sok energiát küldünk, hogy semmi baj nem lehet. Na, fel a fejjel.
vivi79

Arwen!
Holnap én is Uh-zok, remélem mindketten jó híreket hallunk.
Nekem a délelöttjeim elég pocsékak, viszont délután állandóan éhes vagyok, de enni ettő függetlenül nem nagyon tudok. Bízom benne, hogy Tücsök így is elveszi amire szüksége van.
vivi79

Köszönöm a támogatást, igazán. Nagyon-nagyon jólesett.
Az még nem tiszta előttünk, h mi van, ha nem Edwards. Mert attól a nagy ciszták még ott vannak, ez most nem esélyek vagy nem-esélyek kérdése. :( És ha kezelés lehetséges, nyilván el szeretnénk kezdeni.

Pozitív vagyok, bár szomorú. Ez ugye lehetséges? :roll: Aranyos volt a picilány, és amennyit velünk akar lenni, velünk lesz!

Kép

Kép
nán-dorka

Vivi, persze, h elveszi a Tücsök, ami neki kell! A fiamnál ezt már tapasztaltam.

Régebben kérdeztétek. Én pl. a 29. héten voltam 4d-n a kisfiammal, és nagy élmény volt. Tényleg olyan kis pufipofi volt már akkor is, mint mikor megszületett. Hasonlított magára :) , határozottan!

Kép

Kép
nán-dorka

Nándorka!
NE szomorkodj! Gyönyörű egészséges kislányod lesz. Próbálj pozitív maradni, és nem lesz semmi baj. :D
vivi79

Nandorka,Veled vagyunk!!!!!!!Minden rendben lesz!!!!A cisztak pedig fel fognak szivodni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vivi,holnap Te is Uhzol? :lol:
Esztora is,ugye? :lol:
En picit izgulok...

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Meri drukkok tovább, sztem korai volt a teszt, majd holnap! :wink:

Nán-Dorka! Tessék szépen elmesélni, ha gond van. Látod máris van pozitív példa, és nekem is egyből az jutott eszembe, (még mielőtt írtad volna) hogy olvastam valahol, hogy elég gyakori a ciszta, és legtöbbszőr felszívódik! Nagyon várom veled együtt a holnapi fejleményeket, legalább biztosat tudsz, és nem gyötör a bizonytalanság tovább. Reméljük a legjobbakat, és sokat gondolok rád, mint ahogy a többiek is! Kép

Arwen igan a 2. link tetszett, bevallom azért is, mert kapcsolatban van azzal az egészségpénztárral, ami nekünk van. Kár, hogy kevés infó van a lapon, de ha időm engedi, jobban utána nézek.

Mindenkinek drukk, aki holnap UH-zik!

KépKép
KépKép
fioona

Nem tudom mennyire látni, de talán:
Kép

meriann

Meri en latok vmit :lol:

Fiona,nyugodtan hivd fel a mobilt ,ami meg van adva!Azon lehet bejelentkezni,de infot is adnak!!!!!!!!! :wink:

Kép

Kép
arwen07

Meri: én látom a csíkot :lol:

Kép
Kép
adrienna

Na itthon. :)

Szval , köszönöm mindenkinek a bókokat. :)

Merike:
na ugye, h ugye. :)
Én látom a 2. csíkod. :lol:
Holnapra: corax (dm-es), One step ( rossmannos) vagy medlibab (gyógyszertárit) vegyél. :wink:

És drukkkkk, majd reggel még jövök mindenképp, h megtudjam, mennyire erősödött be a 2. csíkokcska. 8)

Nándorka:
nagyon sajnálom, de próbálj meg nem aggódni.
Ciszta meg hessssssssssssssss.
Drukkolok nagyon. :wink:
Vendég

Élőben még inkább látni. :lol: De tényleg.

Nézzétek mit találtam:

http://terhesseg.gyakorikerdesek.hu/

meriann

Hajni: ha nem írsz nekem reggel, úgy kidobom a tesztet, hogy rá sem nézek. Azóta már darabjaira szedtem és össze is raktam. :lol:

Holnap nem fogok tudni tesztelni, mert nagyon korán kell indulnom.
A fotókon látható teszt is Corax.

Várok pár napot a következő tesztig.

meriann

Merike, ha írok pü-ben telszámot, akkor küldesz majd nekem smsm-t?? :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Persze.

meriann

Most mondták be a helyi rádióba, hogy Csehországban már sűrűn havazik!!!! Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
fioona

Nálunk essen már inkább péntektől a hó, mert holnap sokat kell autóznom. Jó????

Fioona honnan szeded ezeket a jobbnál jobb emotikonokat?????

meriann

Meri rendben. hozzátok pénteken ér oda a hó! :wink:

A levelező kliensből mentem ide őket. A neve IncrediMail.

KépKép
KépKép
fioona

Fiona,en is hallottam!
igazsag szerint nekem hianyzika ho,csak valahoyg most jobban orultem volna,ha mar tavasz jonne :(
Mert most meg aztan majd meg aprilisban is minuszok lesznek..azt meg utalom,ha elhuzodik a tel :(

Kép

Kép
arwen07

Elkezdtem jatszani a vonalzommal,mert egy nappal elorebb jar,ki tudja miert...erre eltunt..szupi...

Kép

Kép
arwen07

sikerult :lol:

Kép

Kép
arwen07

Arwen ma megyek uh-ra este.
Meri én is látom a csikot!!!!!!!!!!!az enyém sem volt erősebb aztán 3 napra rá már csak ugy viritott!
Nándorka nagyon jó hozzá állás hidd el rengeteget számit!
Vivi az tuti hogy ő mindent "elvesz "ami kell neki!

Bridzsi

Kép
esztora

Arwen én is beleéltem már magam a tavaszba, de egy kis szánkóztatás jól esne. Bár ahogy nézem, 1 napot esik a hó, 1 hét múlva meg már megint 9° lesz. :?

KépKép
KépKép
fioona

Úgy hallom, Viviéknél már esik is a hó! :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Esztora,hanyra mesz ma????Huu de jo lesz!!!!!!!!!!!!!!

Mariettaert aggodom,mi lehet vele???

Kép

Kép
arwen07

Vivi, te csak ne aggódj, a bébi mindent magához vesz, ami csak kell neki. Pl a vérképünk is azért lesz egyre ramatyabb, mert a mi szervezetünkben keletkezik a hiány.

Arwen, jó lenne ha elfelejtenéd az áprilisi minuszokat, mert pont most jövök a védőnőtől és pont arról beszéltünk, hogy ha így haladunk és elhúzódik a tél, még overállt is kell venni Gabi babának. Szugerálj egy kis meleget, kérlek :)

ESztóra, mindenképp írj, amikor hazaértél!

Képzeljétek a védőnőtől kaptam babakelengye listát és elég jó, ahogy nézegettem. Azt hiszem, a hétvégén el fogunk verni egy zsák pénzt :oops: :lol:

Kép
Kép
adrienna

Adrienna,
ok,igyekszem pozitiv lenni!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
En sem szeretnek hosszu hideg telet-tavaszt.... :?

Hajni remelem jon este!!!Varom a hireket!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Meri, csak most olvasom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Még csak csendben örülök!!!!!!!!!! :) Várom a holnapi fejleményeket!

Hajni, hihetetlen, micsoda ötleteid vannak, ha tesztelésről van szó :) :)

Nándorka, nagyon sajnálom! És őszintén hiszek benne, hogy csak vaklárma, és gyönyörű egészséges kislányod fog születni.

Marietta, mi volt tegnap este???????

V.

Kép
vickybabe

1/2 8ra megyek de este 10 előtt ne várjatok mindig sokat kell várnom.

Bridzsi

Kép
esztora

Kukkk doki előtt. :)

Esztora én 7-re megyek, de dettó. ha 9 körül bekerülök,az már jó. :)
Vendég

No, akkor Esztora, Hajni, várunk Benneteket "haza"!!!

Azt nem is meséltem, h a picilány az uh-felvétel elején kinyitotta a kis száját, aztán rájött, h vmi még hiányzik, és belerakta az ujjacskáját. :)
(Kár, h arról nem készült fotó. Ami van, azon a karocskák vannak az arca előtt. De azért lehet, h mégis lefotózom Nektek. Khm. Az elgondolás jó volt, de az elemek a távirányítós autóban, a vaku meg úgyis bekapcsol. Talán holnapután.)

Adrienn, nagyon édi a baba!

Kép

Kép
nán-dorka

Ja, Meri, és én is látom a csíkot!

És h jót is mondjak még az "ügyemről": aranyos volt az asszisztens és behívott holnapra gen. uh-ra. Pedig időpont csak 2 hét múlva lenne. Nem hitegetett: órákat kell majd várnom. De lehet, h ha magammal viszem, ott jobban haladok majd a munkámmal, mint így, h folyton ide ugrálok... :wink:

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Nándorka, szorítok értetek!!!!

Hajni, jó utat nektek. Aztán tessék fényképezni, hogy mi is lássuk merre jártatok!

Esztora ti mikor utaztok? Mi újság otthon? Ha lehet, a találkát a csajjal mindenképpen halaszd el utazás utánra, és utána még mindig tudsz nemet mondani rá.

Meri, drukkolok, hogy látszódjon erősen a csík!

Marietta, mi újság?

Más nem jut eszembe, legyetek jók, ha tudtok!

És egyébként is fel a fejjel, még ha üres is!!!!! /ez most erősítés képpen/

Üdv Nikó

Kép
nikóska

Nán-dorka próbáld betenni a fotót. Meglátod, hogy egészséges kislányt fogsz időben szülni. Nagyon drukkolok! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hajni és Esztora jó utat és érezzétek nagyon jól magatokat, nem utolsó sorban vigyázzatok magatokra és várunk ám vissza!
Hajni küldök sms-t ha fejlemény van, vagy mms-t. :wink:

A párom is látta a második vonalat. Ennyien már csak nem képzeljük oda. Ti is láttátok.

Iszonyú fáradt vagyok megyek is lassan aludni.

Holnap leghamarabb is este leszek, de akkor jövök és remélem csupa jó hírrel fogadtok.

Jó éjt! Puszi

meriann

Hűha... van ám izgulnivaló és fejlemény.

Nán-dorka: nem is tudom mit mondjak :( nagyon szorítok értetek és szugerálom azt a fránya cisztát, hogy szívódjon fel, jó? Most minden pozitív energiámat neked/nektek adom és küldöm légipostán ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Meri: én is látom a második csíkot :lol: (nem is tudtam, hogy halvány tesztet is postáztam)

Hajni: érezzétek nagyon jól magatokat, majd gondolunk ám rátok! Biztos szuper lesz! Pihenjetek sokat és élvezzétek a jó időt :wink:

Adri: miket írt a védőnő, hogy miket kell beszerezni? Leírod? csak úgy kiváncsiságképpen...
szerika

Írtam, hogy voltam egy termékbemutatón, ahol csupa természetes alapanyagból készült termékeik vannak, tisztító szerek, étrend kiegészítők, vitaminok. Akit érdekel, a www.gnld.hu-n meg tudja nézni.

A masszázsra, amire járok, / www.ceragem.hu / a következő helyeken van, ha esetleg valakit érdekel.
Bp, XI., Nádorliget u 7/a. fsz. 8-9.
XIII., Váci u. 168.
X., Fehér u. 10. 4.épület
VI., Csengery u. 31.
III., Bécsi u. 38-44.

Szeged, Pulcz u. 33.
Sz.fehérvár, Széchenyi u. 1.
Sz.szmiklós, Gyári u. 49.
Győr, Mészáros L. u. 12.
Kecskemét, Dobó krt. 8.
Pécs, Esztergár L. u. 10.
Tata, Ady u. 3-5.
Debrecen, Postakert 2.

Bár várandósoknak nem javasolják, de akinek még nincs pocaklakója, hátha érdekli, vagy esetleg valakinek a rokonát. Ez a masszázs ezeken a helyeken ingyenes. Ez azért lehet, mert nem reklámozzák, hanem szájról szájra terjed, és meg lehet vásárolni ezt az ágyat. Ha valakit érdekel, annyi tudnivaló van még, hogy a masszázsra fehér pólót, nadrágot kell vinni, és két fehér lepedőt. Ha valakit érdekel, kérdezzetek, hátha valami nem jutott eszembe.

Jó éjt Nikó

Kép
nikóska

Halihóóó.

Hazaértem, csak ici-pici petezsákot láttunk, de az jó helyen van. :)

Puszi Nektek.
Vendég

Hajni, de jóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!
:) :)

Meri, légyszi gyere, amint csak tudsz, a fejleményekkel! Igen, igen, ott van az a 2. csík!!!!!!!!!!!

Nándorka, nagyon-nagyon drukkolok holnapra, várom a híreket!

Jó éjt!
V.

Kép
vickybabe

Sziasztok lányok!

Bocsi hogy eddig nem jelentkeztem. De tegnap este 11-re értünk haza. Ma pedig most értem haza hajnaltól! Hulla vagyok!
Nekem semmi jó hírem nincs! A jobb oldalon volt a cisztám. Hát az szerencsésen felszívodott. Erre lett a bal oldalon! Hát nem röhej??
De nem vagyok egyáltalán elkeseredve. Azt hiszem szüneteltetem egy pár hónapig ezt a baba dolgot. Mostantól csak magammal foglalkozok. Elkezdtem mától tornászni holnaptól pedig szoli!
Ja a ciszta miatt peteérés a kanyarba! Hát rólam ennyit.

Meri!

Neked pedig nagyon drukkolok. Remélem besötétül az a csík!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nándorka!

Neked is ezerrel megy a drukk!!!!!!!!!!!!!
Biztos nem lesz semmi gond. Egészséges babád fog születni.

Bocsi lányok de megyek alukálni!
Puszilok mindenkit.
Köszi hogy aggódtatok értem.
csipcsab

megjöttem én is már kajáltunk is.
akkora a lurkónk hogy nem fér bele az uh képbe. :wink:
a feje a bal oldalon van és érzem is mert "szól" ha nem jól ülök állok fekszek.méhlepény hátsófali tehát továbbra is no emelés feküdni nem kell.
holnaptól táppénzen vagyok.persze ezt el kell intéznem.afp jővő héten esedékes.
megkérdeztem nyugodtan utazhatok és még sielhetnék is!viszont mondtam hogy nem tudok ugy sielni hogy neki induljak biztonságban.majd jővőre.

Bridzsi

Kép
esztora

Kép Kép
a mai képek az elsőn óriás talp látható a másodikon meglett a feje is.
igaz nem sok látható belőle.

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora, gyönyörű a gyerek, bár sokat nem látok belőle. :oops: :D

Az én szemem még nincs ráállva.

Marietta, sajnálom a ciszta dolgot.

Most már tényleg jó éjt!

Nikó

Kép
nikóska

Meri!

Én is látom a 2 db csíkot!!!! :D
Nagyon drukkolok az erősebb csíkért, de biztosan az lesz,mert Hajninál is így volt,meg kb.3 és fél éve nálam is. :D

Nándorka!
Nagyon szorítok neked és a babucinak!

Esztora!
Nagyon jó hogy feltetted az uh képet! Én azt hiszem látom a lábikóját! :D

MFióna!
Pocifotó nagyon ari!

Hajni!
Örülök hogy minden rendben a bébivel!

Nagyon fáj a fejem, úgyhogy megyek is alukálni....

Merinek csak megerősítés képpen,hiszen neki ott van már a 2 csík ugye:)) Bodzi, Viki,Marietta, Nikóska, Fanny,Toti!
Őt küldöm nektek! (ja meg magamnak is :D)

:wink: Kép

KépKépKépKép
*orsi*

félreütöttem néha a billentyűzetet bocsi...

KépKépKépKép
*orsi*

Hajni jó utat!

Esztora én nem tudom kinézni. :( Nem lehet, hogy a 2 kép ugyanaz? :oops:

Orsi jobbulást, a vonalzót megpróbálom később korrigálni.

Marietta, sajnálom a híreket. Legalább a műtét egyenlőre ugrott.

Megyek én is aludni. Többieknek is puszi, sziasztok, és jó éjt!

KépKép
KépKép
fioona

Hajni, nagyondenagyon örülök!!!

Esztora, én látni vélem az óriástalpat! :)

Meri, akkor ma kimarad a tesztelés és akkor holnap (26-án) legyen nagy izgulás érted, igaz? Én már most kezdem... :)

Marietta, ezek a fránya ciszták! Uána fogok nézni, miként szoktak próbálkozni azzal, h felszívódjanak (hátha van vmi hihető lelki ráhatási mód). És akkor együtt szuggeráljuk majd magunkban a cisztátlanítást, oké?

Kösz a drukkokat, mindenkinek. Komolyan erőt ad!
De most dolgozom, hátha az örömtől (vagy nem attól) nem tudok majd holnap és azután.

Kép

Kép
nán-dorka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?