Sziasztok,
Zsike, próbáld meg "sima" patikában is, pl. nálunk az SZTK-ban levõ gygyszertárban is van, pedig az "sim,a" patika. Ha jól rémlik tavaly az Arany oldalalkban is láttam néhány gyógyszertárt így felsorolva, estleg ott nézz utána, vagy a telefonkönyvben. Sajna gyógyszertárt ajánlani nem tudok, nekem a bogyókat úgy adták. (Elfogyott, úgyhogy majd nekem is be kell szereznem, ha találsz patikát, értesíts a címérõl légyszi).
Csilla,
Ez a Chamomilla szintén kicsi bogyó, és míg el nem felejtem: aki nekem ajánlotta, azt mondta, 4-5 szemet adjak be neki, a nyelve alá. Tényleg jó is volt.
Csilla, a helyzet nálunk az, hogy kicsi a lakás, viszont nagy a belmagassága, így a hálószobában galéria van. A "földszint" a gyerekszoba, az "emelet" a mi hálószobánk. Helyesebben az enyxém, mert a párom öösszevissza dolgozik (még csak nem is 3 mûszakban, hanem teljesen összevissza, néha 20 órákat ergyfolyxtában), így neki kell a külön szoba, van egy pici hálófülkéje, amit nemsokára rendesen megcsinálunk, talán még szép is lesz...
Szóval Ábel lent alszik, Emese meg az ágyam mellett ill. velem egy ágyban (az elsõ felébredés után már velem). Ábellel is így volt, már nem is nagyon tudom, mikortól aludt külön, az biztos, hogy egy éves korától aludt lent, mert askkor készült el a szoba átlalakítása (ablakot vágtunk). Valahogy 6-8 (?) hónapos koráig aludt velem.
Rossz is így meg jó is, mert ha valami van, akkor pillanatok alatt ott vagyok a delikvens ágyánál. De rossz is, mert pl. most Emesét lehet hogy simán rá lehetne szoktatni két nap alatt az éjszaka végigalvására, viszont Ábelt nem akarom felébreszteni az esetleges nyügivel. (Bár ahogy írtam is, A kicsi lány nem sír, csak mocorog, forgolódik).
üdv mindenkinek
Zsóka
ui: Ha már alvászavar: Ábelt elég gyakran egyszerûen képtelen vagyok lefektetni napközben. Ez tavaly nyár óta van így, a nagy meleg ideján kezdõdött. Legalább hetente 3x nem tudom lefektetni, így van, hogy 12 órát fent van egyfolytában...
Éjjel nem hozza be, akkor is csak 10 órát alszik, meg akkor is, ha nappal aludt. Adjatok tanácsot, mitévõ legyek...