Sziasztok!
Gabi! Iszonyú kemény időszakon mentek át, nagyon sajnálom és nagyon drukkolok! Az nagyon jó hír, hogy ismét javul Zsolti, de az nem, hogy nem tudják a dokik, hogy tulképp mi is a baj. Igazából az is arra utal, hogy a fertőző osztályon fekszik... Kicsit úgy hangzik, mint valami trópusi betegség, amit keresgélnek, hogy mi is lehet ez. Egy kollégámnak volt hasonló, de ő járt Szenegálban előtte, a te férjed pedig ugye nem túrázgatott. Mindenesetre szorítok, hogy mielőbb derüljön ki a pontos diagnózis és egyre jobban és jobban érezze magát az urad! Neked pedig ismét energia+++++++++++.
Anyukádék rendesek, hogy mellettetek vannak, gondolom, hogy ez nagy segítség.
Tali: ez az újpesti játszóház neked is jó lehet, hisz közel van!
Motiot! De jó
Gratula
És az is tök jó, hogy előbb indultok, így kicselezitek a havat
Ha lesz egyáltalán persze. Remélem, hogy valaki tudja a telszámodat, mert én nem
Egyszer beírtad ide régen a topikba, az jó még?
Rita! Gratulálok a vizsgádhoz, és fel a fejjel! Anyám mondta tegnap, hogy dupla fronthatás nehezíti az életünket, biztos téged is ez nyomasztott. Remélem, csak ez
Mira! Az a baj, hogy ebben a helyzetben tök jó lett volna Miksának, ha nem foglalkozom vele, hiszen épp azért hisztizett, mert foglalkoztam vele, kajálni hívtam, a játékot meg be kellett fejeznie. Én azt szerettem volna, ha eszik, amíg meleg a kaja. És egyébként is. Ha én azt mondom, hogy vacsi, akkor vacsi. Ő vevő volt arra, hogy leült puzzle-t kirakni, én meg ott álltam füstölgő fejjel...
Egyébként a kölyök mostanában nem ilyen, mióta kigyógyult a sorozatos fülesbetegségekből, azóta egy kezelhető kispasi, csak most hosszú volt szerintem a hétvége. Egész vasárnap nem mentünk sehová, mert örültem, hogy nem kell, meg takarítottunk az urammal mindketten végre. Ő lent és fent. Miksa meg unta a banánt kicsit.
Bea! Fejbeverés a padlóba ismerős, Miksa is csinálta
De csak olyan egyévesen, aztán utána sokáig egész tűrhető volt a kölyök. Most meg a dackorszak ugye....
Megkérdezhetem, mit dolgozol, hogy Marcell már bölcsis?
Ildi! Mit szólsz a mesevárhoz?
Márti, gyere már