Új privát üzeneted érkezett!

Eszter!Ne fél nekem is egy kín volt és látom nem vagyok egyedül aki kieresztette kicsi hangját a fájdalom alatt!! :) :) :)
Lehet csodálatosabb élmény lesz mint Vincével és a férjed is bírja a hangodat!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Gabó,
köszi a bíztatást!

Nagyon szurkolok, hogy összejöjjön a ház!!! Nagyon klassz lenne Nektek!!!

Hajnus,
nagy gratula Istinek szintén!

Nercsi,
tényleg irtó édes a csajszi!! jaj, milyen nagy csajszi már, pedig mikor utoljára láttam ott négykézlábazott!!

Na jó éjt!!

KépKép
KépKép
esztermami

Jó estét!

Viol,hát tényleg elég bonyolult volt! :D Nem is nagyon értem,hogy lehet,de tök jó neked! :lol: :lol: :lol:

Rik,nem lett kítűnő,sok a jó(4es),de nagyon sokat fejlődött önmagához képest. Kis gyakorlással még jobb is lehet.Szóval tényleg meg voltunk elégedve.Ma voltam egy maratoni szülőin,ott is csak jót hallottam róla.
Tényleg hülyeség így a bérletezés,de én venni szoktam és elég drága,úgyhogy majd rákérdezek az önkormányzatnál.

Nitta,nekem is jöhet minden,ami almás-fahéjas! :P imádom!!!Engem a gyerekorvos kimondottan rábeszélt a cumira.Jó a bölcsőhalál megelőzésében is!

Kép

Kép
hajnus

Eszter,hiányozni fogsz,jó utat és vigyázz magatokra! :D

Kép

Kép
hajnus

Köszi a gratulációt mindenkinek,majd reggel átadom :D ,nagy nehezen elaludt,be van dugulva az orra. :( Bence is nemrég aludt el,ez egy új szokás,este 10kor még ugrál. :?

Régebben írtam,hogy húsvétkor hajnalban lesz a keresztelője Istinek.Hát ma kiderült,hogy a hajnal az 3 óra :shock:

Kép

Kép
hajnus

Hajnus,
de ugye, nem hajnali 3 :shock:

KépKép
KépKép
esztermami

jó reggelt!!!

hajnus,
hajnali 3????? ne már!!! :shock:
és bence még cumizik?

eszter,
jajajajjj, sok sikert a vizsgákhoz!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

rik,
jaja, 3 óra, utána meg császár. ez van, így alakult, de jobb is. utálom, ha fáj. bármi. és ez is sz@r volt.

gabó,
naaaaaaaaaaaaa!!! :P :P :P de jóóóóóóóó!!!!!!!! :P :P
elhiszem, hogy már most örülsz neki! :) a hitelllehetőségek elég kakák, de lehet isteneset találni. sok sikert!

mi virrasztottunk éjjel 2 és fél órát, aztán fél óra csend, megint fél óra ordítás. abból a két és félből is fele ordítás, fele sírás. és mindezt ölben, felváltva. egy apró kis puki volt, de az is még a közepén. kentük a fogát is, hátha azzal van a gond. pedig már kint van az 5. és a 6. is! :) most melyik jön? elvileg? mert ugye a sorrend az változó. de kb hol keressem majd??

KépKép
viol81

hopp, kriszti,
megérdeztem gábort, 33. hétre jött az a baba. szal elég korán. :shock:
viszont én nem látom a műtermi képeket... :oops: külön albumban van? vagy külön-külön a gyerekek saját albumában? vagy a karácsonyiban?

KépKép
viol81

Sziasztok!!

Viol, barna, csizmára gondolsz? Alíz ősszel hordta, neki ráment a lábára, csak nagyon könnyen lerúgta, azért nem volt olyan jó. Egyszer úgy hozták utánunk sétáláskor.

aYX

sZEGÉNY dORKA, SZEGÉNY TI!! Valami nagyon zavarhatta! Mi most a változatosság kedvéért újra a náthával kjűzdünk :twisted:

Gabó, biztosan találtok valami megoldást!! Szuper hogy ilyen lehetőségetek van!!!

Hajnus! Hajnalban 3 óra?????? Szegény gyerekek!!!

Eszter, egy jó nagy kalappal a vizsgákhoz!!!!!

Kriszti, én sem láttam a műtermi képeket!

Erika

Kép
Kép
nercsi

sziasztok cajok!

jól láttam a híradó elején,hogy ott esik a hó???én utálom a havat,de már hiányzik kicsit,most irigykedek megint

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Csilla, tényleg esik, de nem sok marad meg, úgyhogy annyira nem irigylésre méltó. :(

Erika

Kép
Kép
nercsi

Csilla
már megmarad,és latyak az egész út!!!
Voltam lent a Petrussal hóesést nézni.Ugy tetszett nekki,nem is akart feljönni.Megjöna Réka mindjárt a sulibol,már halloma lelki füleimmel,ahogy mondja:megtanulok,aztán mehetünk szánkozni. :D
Vendég

Sziasztok!

Tök jo azert egy kis ho, en sem szeretem, de azert mär vartam:)

Voltunk otthon, jo volt, azt leszämitva, hogy Mäte läzas lett 2 napig szinte egyfolytäban, tök megilyedtünk, meg nem volt läzas talän egyszer.
Näthäs, meg a torka, most mär jobban van, eszik is egy keveset, hetvegen semmit nem evett, mär feltem a vegen korhäzba kell vinni.
Remelem nem lesz belöle megint hörghurut!

Ezert is örülök, hogy egy kicsit talän megjönn a hideg es ez a sok baci, virus kicsit kipusztul, annyi a beteg kisgyerek........ :cry:

Boldog Nevnapot Agnesek, es Vince!

Viol!

Sajnälom, ät tudom erezni milyen volt az ejszaka...
Mätenak azt hiszem a szemfogai jöttek 7-8 nak, pedig ällitolag annak kell legutoljära :shock: ki erti ezt???
Sajnos nincs idöm visszaolvasni...

katus78

Sziasztok!Utólag is boldog névnapot Ágnesek!Vincének is boldog névnapot!
Virág is beteg köhög és náthás :cry:

KépKép
kola2

Hajnus!Éjjel 3!!!!!!!Te ayta úr isten!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock:

Viol!Jaj kis manócska!!!Kínozta az éjjel valami!!Levinek alul felül 4-4 foga jött először aztán a szemfogacskái melleti(Nemtom mi a neve)Aztán a szemfogai és örlők stb..!!

Katus!Jobbulást a picikének!!!

rik!Vidd el ezt a lányt korizni had élvezkedjen!! :lol: :lol: :lol:

Itt hál isten nem esik a hó!! :lol: :lol:

Nagyon jó lenne a ház ha össze jönne és találnánk egy jó hitelt is hozzá holnap megyünk körülnézni!
Vendég

Minden náthás,köhögős babának jobbulást!!

Viol!Te honnan ismered a Simonyai Edinát?Ő nem volt Mikosszéplakon?
Vendég

Jobbulást minden beteg babának!!!

Erika

Kép
Kép
nercsi

Erika

Kép
Kép
nercsi

Erika

Kép
Kép
nercsi

na jó,nem irigykedek a hó miatt(megnéztem webkamerán is,hát tényleg csak latyaknak jó-de még eshet sokat),itt csak nagy szürkeség van.és már előre utálom a ma délutánt,az oviban szülői lesz(meg akarják szüntetni,de nem rögtön zárják be,hanem aki itt kezdte el az itt befejezheti,de van mellette egy másik ovi,ott lesz a vezető,ha valami rendezvény lesz a kölkök átcsámpáznak oda,itt a miánkben csak a gyerekek,ovónénik,dadusok lesznek,de nekem még zavaros az egész,annyi fekete folt van ebben a tervben,majd ma megokosítanak),de péter dolgozik,úgy volt,hogy sógornőm átjön vigyázni a gyerekekre(ot is van egy kislány),de beteg lett az ő enikője,így viszem magammal a három utánfutót.lehet,nem is maradok :?

erika
alíznak is végül géppel letoltátok a haját?nagyon cuki!!!jól áll neki is a kopaszság :wink:
viol
először ez első nyolc fog,aztán négy rágó(természetesen párban-alul-felül),aztán a szemfogak,aztán a négy hátsó rágó.zórának már (mátéhoz képest még csak)12 foga van,most a szemfogai jönnek.de lehet,hogy dorka csak a frontot érezte,ill a havat(én pl nem tudok aludni rendesen,fáj a csuklóm,ha hóesés közeledik-vagy csak egyszerűen öregszem :roll: )
gabó
ha találtok jó bankot,légyszi számolj be,lassan remélem nekünk is aktuális lesz majd,csak én nagyon lusti vagyok utánajárni,érdeklődni

gyógyulást minden kis betegnek!puszi

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Csilla, szép kilátások!!! Minden téren sok a fekete folt ebben az országban, az a baj.
Igen, letolattuk Alíz haját, nem nullással, 9 mm-essel. Szegényemnek alig van haja, az is össze-vissza nő.
Nálatok a csajok haja hamar megerősödött miután levágtátok neki? Vagy milyen gyakran vágtátok?
Sok gyerek több hajjal születik, mint amennyi most Alíznak van. Remélem egyzer nekünk is lesz copffunk.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok!

Most csak gyorsan jövök, majd késöbb részletesebben.

Az album képek a www.gaszi.hu-n belül a Karácsony könyvtárban van. Ott meg, hogy album.

Amúgy ne kérdezzétek miért oda rakta Roland. :lol:

KépKép
KépKép
mirama

a helyes link www.gaszi.hu

KépKép
KépKép
mirama

[quote="gabócacica"]
írta:
gabócacica

rik!Vidd el ezt a lányt korizni had élvezkedjen!! :lol: :lol: :lol:

Nagyon jó lenne a ház ha össze jönne és találnánk egy jó hitelt is hozzá holnap megyünk körülnézni!

Gabó
Rékával jót nevettünk!!Lagalább a kedvünk jó!! :lol:
Biztos találtok jó hitelt,annyi bank van már....
NAgyon örülök hogy végül is sikerül.Már biztos Nagykanizsai csajszi maradsz!!! :roll:

Szemizo
végülis tényleg latyak lett,pedig az elején igéretesnek bizonyult!
JA és Réka hazajött mi volt az első???Megyünk szánkózni,anya???
Mit mondtam nektek??? :lol: :lol:

Katus
jobbulást a picurnak!!
Vendég

Csilla
az "utánfutó" szöveg is nagy derüt eredményezett itthon... :lol: :lol:
Vendég

Csilla!Ezen az utánfutón én is jót kuncogtam!
Rendben beszámolok róla!

rik!Örülök,hogy jól szórakoztok! :lol: :lol: :lol:
Még azért nem élem bele magam,mert meg van hírdetve.Eddig azon rimánkodtam,hogy vigye el valaki most meg,hogy nehogy elvigye valaki!!Még Balázzsal meg kell beszélnem ha találunk olyan bakot ami megfelel vegyük le a hirdetést!
Vendég

Mirama!Fantasztikusak a képek a gyerekekről!!
És én eddig átugrommat a szülőszaobai képeket,de most bepótoltam!
Nagyon meghatók a képek!!! :cry: :cry: :cry:
Vendég

Igen és még egy dolog nagyon jól állt a rövid haj! :) :) :)
Vendég

erika
mírának talán háromszor volt lenyírva(de a legrövidebbel),zórának eddig kétszer.mírának rengeteg haja van(andi szerint enagyanyai örökség-mármint én anyukám),zórának meg már most látszik,hogy apja haja van(már írtam is talán,hogy sokkal fentebbről nő a haja,tehát a másik kettőnek egész a homlokából rögtön-nem tudom érthető-e),neki bizti nem lesz olyan,mint a míráé.de mindegy,talán azért kicsit erősödik(meg szerintem olyan édes ezzel a kopasz fejjel)

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Sziasztok!

A betegeskedő babáknak küldöm a Gyógymanókat!!!

Olyan rossz ez a havas-esős-latyakos idő, nem lehet kimozdulni, féltem Kincsőt. Ha csak szimplán hideg lenne, vagy csak hó esne, de ez az eső!!! Brrr!

Nitta-ezer éve olvastam ezt a praktikát, kíváncsi leszek, hatásos-e. A süti mindenesetre finom volt!

Eszter-szurkolok a vizsga miatt!

Képzeljétek, ma Nyuszi mindenféle újat csinált:
1. végigaludta a délelőttöt.
2. Hasrafordulás után önállóan kihúzta a kezét a hasa alól.
3. Hasrafordulás után ezerrel emeli a kis fenekét és mászómozdulatokkal evickél nyögések közepette (persze sehova sehalad, de lelkes).
4. Hasrafordulás után elmélyülten nyomogatja a távirányítót.
5. Alig van háton...iszonyú sokat bukik, evés után azonnal hasrafordul és hiába fordítom vissza rögtön visszacsinálja.
6. Pelenkázás közben röhögve lehúzza a zokniját a lábáról.

Megyek, belegabalyodott a textilpelusba (vagy gabajodott???így elég bután néz ki).

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok!

MINDEN BETEG BABANAK JOBBULAST!

Gabo!

A szombati buli tulakdonkeppen Hexenball volt. Tudod, itt tag a Dieter is, es ök rendeznek minden evben egy bulit. Majd ha meglesznek a kepek a weboldalukon megirom. Ott több kep is lesz rolunk. :)
Szoritok a kölcsön miatt! Fel kell meg ujitanotok a hazat vagy egyböl be tudnatok költözni?

Aniko!

Ugye milyen jo ha valami ujat csinalnak ezek a csöppök! Anyosom mindig mondja, hogy naprol napra tudnak valami ujat produkalni es igaza van. Lara elkezdett minket utannozni. Tegnap letöröltem az asztaljat es utanna kerte a rongyot es ö is törölte. Vagy kiveszi a hajambol a hajpantot es beteszi az ö hajaba. :) Meg sorolhatnam, hogy mennyi mindent csinal.

Esztermami!

Sok sikert a vizsgakhoz!!!! SZORITOK!!

Nercsi!

Aliz nagyon tünderi ebben a kis ruhacskaban es edi az uj frizura!
Hany foga van mar?
Adsz mar Aliznak tehentejet? Nekem a doki azt mondta, hogy mar kaphat, de valahogy Laranak nem igazan izlik. Teganp tejpepet csinaltam neki es ugy azert megevett 200 g tejcit, de siman nem akarja meginni.

Viol!

Remelem a ma ejszakatok jobb lesz, mint a tegnapi! Mi volt napközben? Szerintem nem a foga lehet, azert nem hiszem, hogy ilyen nagyon sirna. Legalabb is nalunk ilyen nagy gond nem volt meg fogzas miatt! Inkabb a pocakja lehet! Evett valami ujat esetleg?

Kép
Kép
reni76

én is jobbulást kívánok a betegskedő kisgyerekeinknek!!!! :P
gyógypuszgyógypuszgyógypusz! :P

gabó,
edina a IV. lászló 59-ben lakik/lakott (nemtom), mi pedig az 57-ben. hogy volt-e mikosszéplakon, passz... nem emlékszem.
szal a házból ismerem.

kriszti,
köszönöm, így már megtaláltam a képeket! :wink: és nagggyon jóók!!! :) szépek vagytok! :) ezt így lehetett kérni? úgy értem hogy lehet kérni? itt is úgy van, hogy 24-es vagy 36-os vagy akárhányas sorozat? és mennyi volt, ha megkérdezhetem? :P csak ha nem gond.

anikó,
nagyon ügyes kincső baba!! :P innen már olyan gyors lesz ám minden, hogy ihajj!! :)
a gabajodott sztem j-vel van, de nem bizti! :wink:

erika,
igen, arra a kiscipőre gondolok. én fel sem tom húzni dorkára... :?
lesz nektek is copfotok!!!!! :lol:

drága kismamáink!!
megy még vki terhesgondozóba? beus te már nem hiszem, eszter? vagy zsanett?
el szeretném adni a babakocsinkat, és kiakasztanék/kiakasztatnék egy hirdetést a terhesgondozó folyosólyára, ott annyi kismama tobzódik mindig, hátha. no és arra gondoltam, hogy elpostáznám vkinek a hirdetést és ha legközelebb megy, kiakasztaná nekem. persze ha nem vagyok túl pofátlan... :oops: megadná a címet - persze priviben - elküldeném levélben a hirdetést.
tud vmelyikőtök segíteni?

KépKép
viol81

és köszönjük, dorka jól volt ma. végülis. ugyan háromszor kakilt és egyre hígabbat... :? de a hangulata jó. süti a kalácsokat, megy a kerekecske-gombocska, megmutatja a ruháját, ha kérdezem, hogy hol a dorka szép ruhája, ha előtte van vmelyik telefonja és azt mondom hallo, felemeli a kagylót és a füléhez teszi, ha odahajolok közel hozzá és megkérdezem, szeret-e, odaérinti a kis fejét az arcomhoz. ugyanezt teszi az épp kezében lévő "állatokkal" is. ha baba van nála és kérdezem, hogy szereti-e a babát, vagy mutassa meg hogy szereti a babát, felemeli és odaérinti az arcát a babához, vagy ülőhelyzetben lehajol hozzá mélyen és magához szorítja. tegnap éjjel szegénykém amikor már kicsit csillapodott a sírása, kértem süssön megint kalácsot. még tiszta könny volt a szeme, de azonnal emelte a kis kezeit és tapsolt, sütötte és közben elmosolyodott. majdnem elbőgtem magam :cry: , úgy sajnáltam az én kicsikémet, hogy ő még akkor is süti nekem a kalácsot, amikor fáj valamije... :P

KépKép
viol81

ááááááááááááááá, folyosólyára??????? folyosójára!!!!! ez cikííííííííííííí!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

KépKép
viol81

ja és az is hülyeség, hogy edina az 59-ben lakik/lakott, mert az 53-ban lakik/lakott. jól van, viol, ügyes vagy ma! :D megyek is inkább, mielőtt még több hülyeséget írnék! :D

KépKép
viol81

Anikó
nagyon ügyi Nyuszifülünk van!!!!Gratula a kiscsajnak.Volt már lakásnéző???
Ti nézegettek lakást??Ki is mentek megnézni a helyszinre,vagy csak ha már eladtátok??

Viol
jó éjszakát nektek!!!!

GAbó
Én is voltam Mikosszéplakon a kastélyban ált.isk.koromban táborozni.Nagyon jo volt.Ti is voltatok??

Cajok!
Kérdezenék valamit,de csak ha nem néztek tul hülyének!!!
Volt egy imádott nagyim,sajna meghalt.De NAgyon sokat álmodom vele.MA is vele álmodtam,és épp pisilni kisértem,mert a végén már ugye ez volt...Na szoval.Kisértem de nem nagyon akart velem jönni,visszament a szobába.Morogtam vele.
Erre a valoságban felébredt a Petrus és ahogy bemegyek hozzá látom ám,hogy csutka pisis a csaj.

Nem tom mire véljem ezt az álmot.Olyan különös volt...
Vendég

Jaj az előbb azt nem irtam hogy a szgot is éreztem....mármint az álmomban...

GAbó
nem lehet hogy mi onnan ismerjük egymást???? :wink:
Vendég

Reni, nekem is a védőnő azt mondta, 1 éves kor után adható a tehéntej. De azt is mondta, ha tehetem(meg tudom venni a tápszert) akkor várjak tavaszig. Még van itthon 2 doboz, ha elfogy megpróbálom én is. Nálatok is úgy van, hogy 2/3-ad rész tej, 1/3-ad rész víz?? Én a tápba már rakok egy kis kakaót, úgy finomabb. Próbáld ki, hátha Larának is jobban ízlik. Milka kakaóport rakok bele, ami már édes.
Alíznak 6 foga van, 2lenn, 4 fenn.

De Lara még szopizik, ugye?

Viol, vettetek kissebb babakocsit??
Egyik barátnőm is panaszkodott arra csizmára. :(

Anikó, édes lehet kincső. Olyan édik mikor így próbálkoznak, erőlködnek. :lol: :lol:

Csilla értem!! :lol: Hát nem tudom Alíznak milyen haja lesz, de remélem neki is erősödik. És tényleg jobb így, mint a punk frizkóval.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Rik, ez tényleg különös! :shock: Nem lehet hogy érezted igazából a szagot, és alvás közben a mama jutott róla eszedbe?

Anikó, ti merre laktok?? Bocs ha már írtad! :oops:
Rik, nálatok vannak érdeklődők??

Erika

Kép
Kép
nercsi

Erika
a Petra a másik szobában aludt!!!
Én már 10 hosan adtam a Petrusnak tejet.A Réka meg egy különleges csaj ,mert képzeld nem itta meg a tápszert,pedig anno még voltak proba csomagot,és szegény védőnőm lelkesen hozta őket.Szoval végül a feles tej lett a nyerő,4 hos korátol azt kapta.Nincs semmi baja. Nem volt pöttye se tőle. :wink: :!:
A lakásra még jelentkező sincs. :cry:
Nehéz eladni,szerintem nincs az embereknek pénze.Pláne most a megszoritások alatt,nem is mernek ugrálni. :roll:
Vendég

Rik, akkor tényleg különös!

Én is tejet adok neki ha elfogy a táp, egyrészt ő se volt eddig semmire allergiás, másrészt a táp igen drága. Remélem ízleni fog neki, bár eddig mindent megevett amit adtam neki.

A lakás meg előbb-utóbb el fog menni! Ti hirdetitek, vagy benn van ingatlanosnál?

Erika

Kép
Kép
nercsi

mi hirdtejük,de csak itt a Neten meg a Lakáskulcsba.Eddig minden honapba jöttek rá...csak nem vették meg... :cry:

Zsani
most olvasom,hogy a Virág is beteg!!!Puszi neki,gyigyuljon meg hamar,aztán megy a Réka!!!!!

:wink:
Vendég

rik!Violla mi onna voltunk ismerősek egymásnak,de akkor lehet,hogy veled is!Én 5.-kes voltam mikor két hétre mentünk.
De érdekes amit meséltél.Nem olvastad el álmos könyvbe mit jelent?

Reni!Kiváncsi vagyok a többi képre is biztos jó volt!
1-millát kéne hipp-hopp rákölteni(vagy még annyit se),de most is betudnánk költözni ha ki lenne festve csak szét kell verni a fürdőt,wc és kupiba nem iagzán lenne jó amíg ezek nincsenek kész!

Viol!Mi az 56-ban laktunk!

Aniko!Nagyon ügyes nyuszifül és egyre több meglepit fog nektek okozni! :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Köszi a gratulációkat, este még játszottunk egy kicsit, és imádja a Galagonya verset! Tegnap előkotortam a régi gyerekkori Weöres verses kötetet, és nagyon figyel, mikor mondom neki a verseket, de meg kell őket tanulnom, mert ha olvasom, akkor a könyv kell neki, ha pedig ránézve skandálok, akkor figyel rám. Olyan édes!

Most olvastam vissza Viol a rossz éjszakát, a drága bogár még akkor is könnyesen neked süti a kalácsot. Mikor Nyuszi hasfájós volt, a fájások közötti szünetekben mosolygott rám hősies könnyes szemekkel. Az ember szeme könnybelábad, olyan kis szeretnivalók!

Nercsi-a IV. László 37-ben lakunk,most áruljuk.

Rik-már nézzük is a lakásokat, erre több jelentkező még nem volt, de még optimista vagyok. Megszorítások: melyik lakás, ház fenntartása olcsó már manapság? A gond az, hogy én szeretek itt lakni, a mi igényeink szerint praktikus baromira a konyha, a fürdő, vidám teknősös a WC fedő...A szomszéd csajnak 1 héttel fiatalabb a babája, mint Kincső, szóval jó itt. És minden van: bolt, posta, buszmegálló.
Álom-hátborzongató, én apukámmal álmodok néha.
Bérlet-elhiszem, hogy túlszabályozzák, sajnos ha van egy kis rés, a becstelen ember azonnal visszaél vele, a becsületes meg csak szív!

Jó éjt!

Anikó

Kép[/url]
quito

Most nincs sok időm, csak gyorsan beköszönök.

Gabó,
örülök, hogy fel vagy vidulva egy kicsit, mostanában olyan sok rossz történt veletek és írtam akkoriban, hogy most jónak kell jönnie csak higgyél benne. Hát most kívánom, hogy összejöjjön a lakás és a hitel!!!

Rik,
Ez tényleg nagyon különös álom!!! Azt szokták mondani vannak a jelentést hordozó álmok, vannak a fantázia és vannak az ingerálmok. Neked kell érezni melyik volt ez!!

Anikó,
Nagyon ügyes Nyuszifül!!!!!!!!

Viol,
nem lehet, hogy Dorka is frontérzékeny mint Zoé???? Ő is tiszta dinka volt!!!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Szép álmokat mindenkinek, holnap jövök, most megyek apához!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Sziasztok!

Kriszti, Csilla,
bocs, hogy nem válaszoltam :oops:
Bármelyik Gyógynövényben lehet kapni, ismétlem szerintem egy szuper szer. Most olvastam a csodálatos grapefruitmag című könyvet, abban is annyi jót írnak róla. Azt például nem is tudtam, hogy, ha egy virág pl. levéltetves, arra is lehet gr. cseppet spriccelni, persze feloldva.
De bármilyen fertőtlenítésre is jó. Ha Ábi beteg, a fogkeféjét szoktam kifertőtleníteni a cseppel.
De próbáljátok ki magatokon, ha elkezd fájni a torkod azonnal elkezded napi 3-szor inni, másnapra biztosan nem fog fájni.
Felnőttekenk napi 3-szor 10-15 csepp. Ábinak csak 3-4 cseppet teszek narilébe, mert nagyon keserű. De abban meg sem lehet érezni.

Most pár napig nem voltam, mert iszonyú erővel tört rám megint a rosszullét, már nagyon unom ezt az érzést :twisted:

Így aztán bocsánat, de utólag is:
BOLDOG NÉVNAPOT ÁGI, ÁGNES, VINCE!!!

Kép

Kép
ábibaba

Viol,
jövő pénteken megyek a terhesgondozóba, szívesen elviszem a hirdetésedet.

Kép

Kép
ábibaba

Jó reggelt!

Szépen indul a napom! Kincső baba 7 óráig aludt (közben 2x evett, de fejenként csak 10 perc volt), és most is alszik. Kipihentem magam, és ma csak jó dolgok történhetnek velem! Délután babaúszás!

Puszi mindenkinek, csak a jó kedvemet szerettem volna veletek megosztani. Most megyek frissen sült croissant enni és koffimentes kávét kortyolgatni.

Szép napot!

Anikó

Kép[/url]
quito

Szia Aniko!

Nekem is szuperrul indult a nap, Mäte 11 orät aludt egyhuzamban, es most mär elmerem mondani, talän nem vältozik, december eleje ota igy alszik, söt nem kell ringatni se nappal, se este, ezt is megertük, igy 17 honaposan.: - )

Jo reggelizest, kävezäst, estere jo uszkäläst! : - ) Sajnos mi lemaradtunk rola, nem mertük vinni! : - (
Megkerdezned, hogy most is elkezdhetnenk-e, tudom a reflexek mär elmultak, de talän a pancsoläs kedvejert, meg azert, hogy jol elfäradjon, ugy elkezdenenk. :- )

Mäte pär napja mindent dodäl, mäsnäl is volt ilyen, most tanulja a dobäläst, vagy rosszalkodik???

Reni!

Sajna nälunk minden fognäl ilyen ejszakänk volt, örülök, hogy nektek nem volt ilyen, es ez remenyt add arra, hogy talän majd a kistesonäl nem lesz nälunk sem.

Gabo!

Szoritok a häz väsärläshoz, nagyon szupi lenne, ha sikerülne, most kenek a tulajdonäban van, üresen äll?bocsi de mindent nem olvastam vissza :oops:
Bölcsivel mi a helyzet?

Zsani!

Jobbuläst Virägnak!

Äbizsani!

Äbelnel is rosszul voltäl? Bocsi nem emlekszem irtäl-e erröl :oops:

katus78

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?