Sziasztok!
Lillaka
édes Dávid a kabiban
Sajnálom,hogy ilyen főnök jutott neked viszont szép irodában dolgozhatsz,elképzeltem ahogy leírtad
Lívia
köszi a könyvesboltot amit írtál,majd megnézem.
Az alexandrába ma iírtam e-mailt,hogy megkérdezzem,mikor lesz feltöltve az online boltjuk,azt írták vissza,hogy amik náluk hiánycikk,az országosan is,sajnos
Úgyhogy marad a várakozás.......
Amúgy azért ragaszkodok az alexanrdrához,mert így 25%-kal olcsóbbak a könyvek mint a könyvesboltban.
Edi
olyan jó,hogy olyan lelkesen írsz mindig,hogy mit csinál már Kata,hogy telnek napjaitok,olyan jó olvasni
Ügyes kislány,már várom,hogy pénteken gyertek a klubba
Igen,jól láttad Viki Prince Oliver bodykat hord,nagyon szeretjük,bár drágább mint a piacos,de nagyon jó minőségű,nem bolyhosodik,mérettartó.
Én itt a neten vettem ősszel 15 db bodyt/86,92-es méretből/és 3 felsőt/98-104-es méretben/.
Jobbulást a hasadnak!!!!!!!!!!
Nekem akkor jött meg először amikor a Viki 13 hónapos volt,monduk nem is bántam,hogy addig nem volt semmi,csak szülés után 7 hétig...
Cirmike
nagyon jó utat,érezzétek jól magatokat!!!!!!!!Képek ugye lesznek?
Gyógyenergiát küldök a gyerekeknek++++++++++++++++++
Majd várjuk az eredményeket!
Jó a kép Rékáról és Timiről
,aranyosak a csajok
Ági
de kis cserfes,eszes kiscsaj a Dorka,mégis tud már egyedül menni
lehet,hogy névnapi ajándéknak szánta neked?
Szuper,hogy minden oké veletek!!!!!!!!
EDi
még elfelejtettem,íme a topikunk anyuka résztvevői:
Te,én
,lrita,lola,reni,lillaka,hugi,edit,anita,gangi,cirmike,aranka,lívia,ági,angika,máguska,zsanka,mázsa,moncsi,csanita
azt hiszem ennyien vagyunk,bár vannak akik nagyon régen jelentkeztek:remka,melinda,nóri
Puszi mindenkinek,holnap klub a CS-S-ben
:ERika