Sziasztok!
Olyan jó volt látni, hogy minden kisbabás be tudott jelentkezni.
Öröm benneteket olvasni, bár ami a tartalmat illeti az nem a legjobb hír mindig (gondolok itt pl a náthára)
Remélem - és ez már minden betsegeskedőnek szó -, hogy mihamarabb meggyógyul mindenki.
Anyapoc
Villő, hogy van?
Igaz már gratuláltam telcsin a vizsgádhoz, de itt is megteszem. Nagyon ügyes vagy, és jó szervező is.
A meghívást természetesen komolyan gondoltuk. Várunk benneteket, ha vége a vizsgaidőszaknak. Igaz nekem, akkor kell belehúznom a tanulásba. Feb. 12 és márc. 3. előreláthatólag a vizsganapjaim
Játszóház: Sztem felmérte a terepet, mit, hogyan kellene csinálni a saját játszójában, esetleg mit lehetne jobban.
Meg lehetne pórbáni a második csoportot is, de az biztos, hogy nem ebédelünk mi ott. Te ebéddel együtt gondoltad?
Kriszta
Mindenkinek hiányoztál ám!!!!!
Hintaló: még nincs annyira oda érte Márk, nem tudja hajtani magát. Sztem még kicsi hozzá. A szánkót viszont a lakásban húzta-vonta, kár hogy nem volt hó.
Döntés: megértem, hogy visszakívánkoztok No-ba. Főleg a gyerekek miatt. Elég nehéz lehet Ákosnak elfogadni a tényt, hogy reggeltől késő délutánig óvodában kell lennie. Nektek is jobb lesz, ha újra annyit tudtok a gyerekekkel lenni amennyit már kint megszoktatok. Még ha ott is újra dolgozni fogsz (mert gondolom előbb-utóbb te is keresel majd munkát), akkor is több időd lesz a gyerkőcökre mint itthon. Gondolom apátoknak sem mindegy….. Hajrá-hajrá és irány No.
Enci egyébként, hogy bírja a bölcsit?
Andi
Kérdezd meg Bencétől, hogy mikor menjünk??? Ja, ha lehet apátok ne legyen otthon………
Áll még az ugráló vár?
Ha jobban lesztek talizhatunk egyébként.
Milyen újra apa nélkül?
Petra
Apátok tud valamit…2007
Ha ilyen ütemben megy az építkezés, nem lesz túl mozgalmas ez az év….
De komolyra fordítva a szót, az építő azt mondta,hgoy ebben az évben elkészülnek mindenképpen. Majd meglátjuk mikor, első körben júliust mondtak, de arra már biztos nem lesz kész. Ja, egyébként mi is földszintiek leszünk.
Nagyon édesek együtt a gyerekek. Persze, hogy nehéz most Nórának, és persze neked is a hisztik miatt. De látom, optimista vagy. Én, így is hogy nincs még kistesó, sokszor elkeseredem, ha Márknak rossz napja van, és az egész nap nem áll másból, mint hiszti, nyüglődés, sírás, tehát ilyen semmi nem jó állapot van. Mostanában volt benne részem, nemtom mi lehet vele.
Bogumil
Költözéssel kapcsolatban, most van egy ismerősöm, akik szintén új lakást vásároltak. Ahogy mesélgetett nekem a dolgokról, már most kinyílik a bicska a zsebemben. Az, hogy nem bírnak a munkások odafigyelni, és ezért pl. egy egész konyhabútort hazavágnak (na jó, persze így is lehet élni majd benne, de nem olyan lett amit elterveztek),elkeserítő. Mi erre a megoldás? Adtak a fogantyúkból 10% kedvezményt. Kb 1 ezres. És ez csak egy dolog a sok „apró” bosszúságból. Remélem, hogy mi szerencsésebbek leszünk mint ők.De azért túl lennék már a költözésen.
Ezek szerint még a „beavatáson” nem vagy túl, még jó, hogy van a közelben segítség. Remélem a hasad hamar rendbejön, vigyázz magadra jobban.
Gergő a kis örökmozgó. Biztos nem egyszerű vele. Nincs kismama a közeletekben akinek van Gergővel közel egyidős palántája
Lehet, hogy ha néha összeengednétek őket, jobban elfáradna.
Márk is mostanában elkezdte próbálgatni a hangját. Olyanokat sikonyál, mint egy kiscsaj.
Ági
Új házzal ill. lakással kapcsolatban sztem nézz körül a neten lévő ingatlanosok között. Mi is így találtunk rá.
Sziasztok
Szilvi