Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Naposoldal, mégegyszer nagyon-nagyon gratulálok!!! Hogy bírtad ki tesztelés nélkül. Erről is beszélgettünk Baby-val, hogy vajon mi tesztelnénk-e előtte.

Baby, túl vagyok az emelt dózisokon. Végre beszállt a férjem is. Na, mikor elővettem a tűt, akkor menekült, de a kotyvasztásból kivette a részét. Ne meg a Gynazol-nál is segédkezett :D Legalább az is megvolt!

Holnap is uh-ra mész? Akkor tényleg kiírathatod magad táppénzre. Én is örülök, hogy taliztunk! Szerdán ismét, majd figyellek a villamoson :)
Puszi mindenkinek!

Gabicsibe, ugye minden oké???? Szorítok nagyon!!
süni76

Kedves újdonsült Kismama, Naposoldal!

Csak most tudtam, benézni,és
NAGYON ÖRÜLÖK, HOGY SIKERÜLT!!!:D
GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jó ilyen sikertörténetekről hallani!
Vigyázz magatokra!!

Gil
gil

Na végre, sikerült végre bejutnom a fórumba. Valami baja volt, mert eddig nem jött be még a főoldal sem...

Naposoldal!
Hát, hosszú napod lehetett, de végülis szépen végződött. Annyira örülök, hogy el sem tudom mondani. Most már nem árválkodok itt egyedül és van egy kismami-társam. :) De remélem, hogy már csütörtökön csatlakoznak hozzánk.... :)

És hogy érzed magad? Nekem bizony néha még fájdogál a hasam, de már nem idegeskedem miatta annyira. A doki azt mondta, hogy már csak 1 ampulla progy-szurit adagoljak naponta, az utroból viszont maradt a 3x3.
Azt még el sem árultam, hogy W. doki azt mondta az eredményhirdetéskor, hogy miénk az év első lombikbabája. :) Mondtam is neki, hogy remélem, hogy a többi is így sikerül...

Rita az a fiatal biológus, ugye, aki feltűzve hordja a haját? Nekünk is ő hozta össze a dolgokat. Nagyon ügyes.. :)

Baby!
Húha lehet, hogy már csütörtökön leszívás? Nagyon beindultál! Meglátod hamarosan csatlakozol hozzánk... :)

Gabi, Gil!
Hogy vagytok? Remélem bizakodó hangulatban! Naposoldal eredménye biztosan újabb erőt ad mindkettőtöknek!

Gica
gica1

Baby!

A próféta szóljon belőled, hogy Gabival majd mi folytatjuk a sort.
Hogy megy a szurkálás?

Gabi!

Gica és Naposoldal sikerei olyan biztatóak!!!
Hát ha eljutok a csütörtökig (sajnos néhány jel arra utal, hogy ez nem biztos), akkor feltétlenül asszisztálok majd az örömhír átélésében!!!! Az én férjem se lenne ott, úgyhogy együtt örvendezhetnénk. De jó lenne!!!
Csak hát... Na, mindegy még kicsit reménykedek... Ilyen jó hírek hallatára, hátha észhez tér bennem is egy babóca, hogy már itt lenne az ideje megtelepedni.
Te hogy vagy? Tünetek?

Gica!

Köszi a biztatást, rámfér. Hogy vagy babásan? Otthon maradtál vagy dolgozol?
Én se tudtam bejutni csomó ideig, nem lehetett megnyitni az oldalt. Vajon mi történt?
gil

Naposoldal
Valahogy én is így érzek ahogy te voltál!Nekem is fájdogál néha a pocakom,de ha egy picit lepihenek elmúlik.Igaz most este egy kicsit elkeserettem,mert elkezdett fájni a hasam.Aztán le is lombozódtam,hogy na megjön én fogom megtörni a babesőt.De már nincs gáz(szó szerint :oops: ),mert rakott krumplit ettem és hát a tojás hatását mindenki ismeri.De most már nem fáj a pocim,igy hát megint bizakodom. :)
Nagyon örülök nektek!!

Gica
Szeretnék már én is megnyugodni úgy mint te!De olyan lassan mennek a napok.Szerdára egésznapos programot szerveztem így biztos gyorsan elfog telni.Remélem!Nem is mész már dolgozni többet?
gabicsibe

Gil
Véletlenül nem hosszú,szőke hullámos hajad van?
gabicsibe

Gabi!

De igen!
Hol láttál?
gil

Gil!

Ne add fel még kérlek! Addig amíg nincs eredmény próbálj hinni. Mensi nincs ugye? De ha még lenne, az sem mindig kizáró ok. Úgyhogy fel a fejjel!
Én 2 hétig táppénzen voltam, most pedig kiveszek még 2 hét szabit. Vizsgáznom kellene ugyanis, de lehet, hogy halasztás lesz a vége. Nem igazán tudok a tanulásra koncentrálni... Ha letelik majd még ez a szabizós két hét, annak a végén lesz az uh. Remélem ott is rendben lesz minden. Azután visszamegyek dolgozni, de csak addig maradnék, amíg jól érzem magam és nem stresszelem magam halálra. A munkahelyi dolgok most elég zavarosak, mert amíg nem voltam új munkakörbe kerültem, és fogalmam sincs mennyire fog tetszeni, mennyire stresszes stb. Szóval egyenlőre még itthon lógatom a lábam, aztán majd meglátjuk. Te dolgozgatsz, vagy otthon vagy? Talán mondtad, amikor találkoztunk, de megmondom őszintén, nem emlékszem. :oops:

Gica
gica1

Gil
Te voltál a baloldali műtőben én meg a jobb oldaliba.Igaz én késöbb mentem be,de te még pihengettél az asztalon :) Aztán a váróban pedig jobboldalon ültél mi meg Gicával és Naposoldallal balra.
gabicsibe

Gica!

Hát egy kis barnázgatás lombozott le. De azért még reménykedem, amíg nem jön meg rendesen.
Akkor végül is dolgozol és tanulsz is?
Én dolgozom, ma is sokáig bent voltam, és most is ügyködök még itthon. Az inszem után se maradtam otthon, de ha még sor kerülne rá, legközelebb otthon maradnék.
gil

Gil
Ja és addig míg nincs látható jele a mensinek addíg nem szabad feladni!!Látod Gicának is szokott fájdogálni és még is babók vannak benne :)
gabicsibe

Gabi, igen az könnyen elképzelhető!!! Hiszen egy napon voltunk! Hát, akkor már találkoztunk is! :)
Így majd könnyebben megismerjük egymást csütörtökön!!! :wink:
gil

Gil
Te most hanyadik napon vagy,mennyit késik?
gabicsibe

Olyan jó, hogy lelket öntötök belém!!!
Köszönöm!!!
gil

Gabi!
Sajnos ez még csak a 28. nap, úgyhogy még nem késik.
És te?
gil

Jé Gabi, ha Te Gil után jöttél, akkor az én helyemre kerültél, mivel Gil és én egyszerre mentünk be csak ő balra én jobbra és én voltam előtte...

Gil!
A barnázás még nem mensi, ezt tényleg ne feledd!

Gica
gica1

Gil!
Igen egyébként, ha nem a babaprojekt folyik dolgozom, és estin tanulok. Már nagyon unom, de talán már lassan vége lesz (a tanulásnak)
Puszi
Gica
gica1

GIL
Én már a 31. napon vagyok.Én ezért reménykedem most jobban,az első inszemnél 28.napra jött meg.Amúgy egy normális ciklusban is 28-29 napra szokott.
És tényleg ne keseredj addig míg nincs rendes vérzéset,még a barnázás is elmegy ha így marad.Tudod van aki szokott barnázni a terhesség első 3 hónapjában is.Lehet,hogy te is ilyen vagy :)
És azért vagyunk hogy biztassuk egymást mással ezt úgysem lehet megbeszélni.Ezeket az érzéseket csak az tudja aki részt vesz benne!
gabicsibe

Gica
Tudtam vagyis sejtettem,még mondtam is Naposoldalnak míg te nem jöttél fel,hogy utánad mentem be.Igaz akkor még nem ismertelek és a másik ajtón toltak ki,így akkor nem találkozhattunk.Kispapát is láttam többször a folyosón nagyon ideges volt míg bent voltál :)
Megértem,hogy nem nagyon megy a tanulás,de még most használd ki a lehetőséged mert hármasikrek mellett befejezni a tanulmányaidat háááát. :lol:
Kispapa repdes örömében?
gabicsibe

Gabi, Gica!

Még egyszer köszi a vigasztalást, hát tényleg nem lehet ezt mással megbeszélni! Főleg nem a legjobb barátnőmmel, aki előbb hívott--három gyerkőc mamája! Csak kitalálták, hogy mikor jöjjenek, és azon nyomban, szép sorban meg is érkeztek. Hát ilyen is van! Nehéz elhinni!

Gica!
Csak tanulgass szorgalmasan!! :D Okosabbak lesznek a babák! :wink:
És azt fekve is lehet csinálni! Jó, hogy otthon maradsz! Most a pihenés a legfontosabb!

Gabi!
Akkor ez már nagyon jó jel!!!!! Csak így tovább!!
De ilyen "későn" volt nálad az inszem? Mert nekem a 14. napon történt.
gil

Gabi!
Ha utánam voltál, az csak jót jelenthet.. :wink: A kispapa tényleg repdes. Nagyon büszke a teljesítményére. Hát megértem én is nagyon örülök. Kicsit persze elbizonytalanodom, hogy lesz-e elég erőm és türelmem majd mindenhez, de hát ez még odébb van...

Puszi
Gica
gica1

Igen a 17.napon csinálták meg,mert még nem voltak a petikéim akkorák mint kellett volna és a hétvége miatt és hát így jött ki.És remélem be is válik :) Az előzőt a 12. napon csinálták és dolgoztam utána,most pedig ez már a harmadik hetem,hogy itthon vagyok.Úgy döntöttem ezt is kipróbálom.bent meg úgy tudják,hogy súlyos léguti fertőzésem van. :)
gabicsibe

Gica
Én is remélem,hogy szerencsét hozol nekem :)
Nehéz dolgod lesz,de kárpótolnak majd a babók!!
Most már elbúcsuzom,mert itt ültem egésznap(majdnem)és a derekam már nem a régi!

Mindenkinek nagyon szép éjszakát és szép álmokat kívánok!
puszi
gabicsibe

Naposoldal!!!!!!!!

Hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrá
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Köszi a szorítást lányok, nagyon izgulok. Igazából semmilyen tűnetem nincs. Nagyon reménykedek.

Jó éjt mindenkinek!!!!!!!!
málna79

Naposoldal!
GRATULÁLOK NEKED! :D

Gabicsibe!
Nekem volt hogy 33-34. napra jött meg inszem után, persze azért reménykedjünk! Szurkolok neked is!

Baby!
Ügyi vagy Te is. Tök jó, hogy ilyen sokan találkoztatok a BMC-ben! :D

Mindenkinek drukk, én most megyek dolgozni, de ha lesz időm benézek! Ja, és abból a babaesőből én sem szeretnék kimaradni. :D
Kép
Vendég

Sziasztok Lányok!

Csak bekukkantottam, van-e valami mozgás, de látom, hogy még pihenés, dolgozás van. Majd délután...

Naposoldal!
Hogy telt az első nyugodtabb éjszakád?

Baby!
Írj, hogy mi volt ma. Mit csinálnak a tüszők?

Süni!
Szurkálás, kotyvasztás?

Gabi, Gil!
Már csak 2 nap!

Puszi
Gica
gica1

Sziasztok!
Baby, mizujs?

Gabicsibe, többiek? Ugye minden oké?

Gica, megy minden. Bár ma azt hiszem, jobban dolgoznak a hormonjaim. A reggeli szuri elég rosszul sikerült pedig eddig nem volt vele gond. Most bedagadt a helye a hasamon. Főnöknőm szerint izomba szúrtam. Ekkor picit örültem, hogy ezek szerint legalább van hasizmom :D
De előtte nem voltam ennyire virgonc. Sírógörcs, pesszimizmus, már a hasam olyan mint a szita és ezen a héten még tuti megy naponta a 3 szuri :(

Na, de igyekszem a jó oldalát nézni. Holnap okosabbak leszünk. Kiváncsi vagyok, mennyit nőttek a tüszők.
süni76

Sziasztok Lányok!

Süni ne keseredj,akkor is be szokott dagadni,ha nem elég mélyre szúrod.MIndenkivel előfordult már,hogy 1-1 szuri nem sikerült!Majd kárpótolnak a szép érett tüszők!

Én nagyon keveset aludtam az éjszaka,sokszor felriadtam,hogy fáj a hasam és megfog jönni.De persze mikor magamhoz tértem nem is fájt.Nem hagyom magam eltántorítani és igen is hiszek benne,hogy sikerült!
Vánszorognak a napok,de majd csak eltelik valahogy :D

Naposoldal
Ébresztőőőőő!nem álmodtad a tegnapi eredményhírdetést!!merre jársz,hogy még nem kukkantottál be?

Gica kismami
veled miújság?érzel már valamit?
gabicsibe

Málna
Mikor csinálsz újabb tesztet?Izgulok ám érted!
gabicsibe

Szép napot mindenkienk!!
Lassan én is ébredezem... :oops: :lol:
Tegnapcsak olvastalak benneteket, nem volt erőm írni...
Éjszakámban mikor lett volna idő írni, nem volt net.... :(
Tegnap délelőtt meg aludtam, délután meg ajándék után kajtattunk b.nőm kedvesének.Sikerült, de elég körülményese...Este meg már nem volt erőm írni!!!

Naposoldal!!!Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Éreztem!!!Úgy látszik, Gica meghozta a babaesőt!!! :wink:
Csak így tovább lányok!

Lassan Baby is jó hírekkel jön!!! Reméljük hétfőn már ő is kis pocilakókkal lesz! :wink: :lol:
Most frissítek egy táblát, és dobok egyet.
Vendég

Bibar!!

Veletek mi van???Mentek???Elvégre lassan hónap vége! :lol: :lol:
Vagy már nem is kell??? :roll: :lol: :lol:
TVmaciról nem tudsz valami hírt???Gyanúsan eltűnt ő is!!Remélem a babásodás miatt...akkor megbocsájtunk neki! :lol:
Vendég

Sziasztok Lányok!! :D

Gratulálok Naposoldal!! :lol: Pihenjél sokat!! :lol:

Mi ma köszöntünk el a BMC-től, furcsa volt kicsit de idáig eljutni már régóta az álmunk volt!

Nem tudom elégszer kifejezni a hálámat az ott dolgozoknak, szinte emberfeletti amit véghez visznek!! Jó kezekben vagytok lányok, nem szabad soha feladni!! :lol:
Mindenkinek Boldog Babaesőt kívánok!!

Üdv Brigi :wink:

Kép
brigii

Sikerült alaposan visszaolvasni!!!

Edua!
Hát. hogy ne emlékeznénk Rád!!! :wink: Mi is erősen gyúrunk a gysz ár összehozatalára,aztán ha meglesz, irány a BMC!Kívánom, hogy a spontán próbákozásotok sikerrel járjon, és ne kelljen visszamenni!!!!

Málna!
Nos, mi a helyzet???Remélem nem siklottam el, és már írtad...Megjött már??Remélem nem!!!!! :roll: :lol: :lol: Kívánom, hogy így legyen!!!!!

Nikó, Gil!
Ha gondoljátok, és szeretnétek a szerencsehozó táblzatba felkerülni, küldjétek el az adataitokat!!!!

Nikó!
Látom, egy helyről származunk!Lehet ismerjük is egymást??? :roll: :wink: :lol:
Vendég

Nikó!
Azon gondolkodom, Te nem az Anikó és Tibor párosítás vagytok??? Akik régebben írtak a fórumba???Ha nem, bocsánat érte.... :oops: :oops:
Vendég

Sziasztok Tündérkék!!

Végre én is tudok jönni. Egész péntekemet és hétfőmet a BMC-ben vagyik Zeke doki ajtaja elött töltöttem. :lol:

Először is: Gica és Naposoldal, tiszta szívből gratulálok Nektek, jó kis babaeső van!! :D

Rólam röviden: tegnap doki látott:
1 db. 25 mm
2 db. 20 mm
2 db. 16 mm
1 db. 13 mm
1 db. 10 mm-es tüszőt.
Szóval elég különbözőek. Holnap lesz a leszívás. Szerinte ebből 4 darab lesz rendben a többi túl kicsi. Hát én az egy kis petefészkemmel és magas FSH-mal már annak is örülnék.
Szorítsatok majd!!
vicuska1977

Ja, és azt le kell írnom, hogy pénteken Évikének szólított! Egészen oda voltam! Ez nem semmi tőle!! :lol:
vicuska1977

Vicuska!!!!
Gratula szép eredméynhez!!!! Elég lesz neked 4 babó is!!!!Persze nem egyszerre!!!! :roll: :lol: :lol:
Gondolok Rád holnap!!!Ügyi vagy!!!
Vendég

Gombahölgy!
Ti kezdtek???

Íme a táblácska!
Kép
Kép
Vendég

Csajok! Menjetek át a babás topikba, ha erőt akartok meríteni. Gyönyörűek a babák!!! Lucia vegyespárosa láttán komolyan kicsordult a könny a szememből. :D
Már nem is irtózom az esti szuriktól!!!!
süni76

Vica! Szorítok én is ezerrel a holnapi naphoz.
Megyek én is és igyekszem megjegyezni a méreteimet :)
süni76

Sziasztok

Tudna nekem segíteni valaki? Még sosem történt velem ilyen. A mensim 16. napján járok és van egy kis halvány barnás folyásom ami miatt aggódok azaz, hogy a mult héten a 9.-naptól a 12. napig is volt. A derekam is fájdogál picit. terhes elvileg nem lehetek mert védekeznünk kell amit be is tartunk szigorúan, de akkor mi lehet a gond? A hasam nem fáj ami boztos azaz, hogy vasárnap volt peteérésem. Pénteken mennénk a bmc-be a nőgyógyászati vizsgálatra a lombik elkezdése előtt. Szerintetek felhívjam az orvosomat vagy várjak péntekig úgyis megyek. Mi lehet ez. :( :( :( :( :(
nikó

Szia Kriszti 78!

Nem nem mi vagyunk az a páros. Mi Anikó és Péter vagyunk. Hát lehet ismerjük egymást a képről kicsit ismerősnek tünsz. Szeretnék felkerülni a táblára : Anikó, 32 éves vagyok, Konc Jánoshoz járunk. Az első lombikra várunk ami kb: tavasszal lesz. amtől eléggé félek a szuriktól meg hát az egésztől, hogy sikerüljön meg minden jól mennyen.

Nagyon szoritok mindenkiért, gratulálok azoknak akiknek pocaklakójuk van és babásodást a többieknek.

Sziasztok! :D
nikó

Nikó!
Állítólag ez hormonális elégtelenségre utal....Legalábbis nekem is volt ilyen, és akkor ezt mondta a doki!... Ha folyás, égés, viszketés nincs, nem kell aggódni! :lol:
Köszi az adatokat! Következő táblában már benne lesztek!
Vendég

Sziasztok!
Mi is elkezdtük a szurikat hétfőn. Napi egy szúrás, férjem adagolja, nagyon büszke magára:) Így legalább ő is kiveszi a részét belőle, mert igazából nagyon rosszul esik neki, hogy engem bántanak... (ő mondja így) legalább ezzel segíteni akar, hogy ő szúr.

Igazából már nagyon örülök neki hogy végre már csinálunk valamit, mert ez a hónap várakozás már egy kicsit sok volt. A főnököm most kezd belendülni és azt hiszi milyen szorgalmasan fogok dolgozni karácsonyig, dehát ez nem így lesz, mert februárban én is elmegyek két hét betegszabira, amíg várakozunk, mert nem akarok idegeskedni se, meg a munkám is olyan, hogy nem igazán embrióbarát. Én egy tüdőgyulladást tervezek:) azt hiszem gabicsibe valami légúti cuccot sütött el. Sokáig meg voltam fázva és úgy néz ki februárban ki fog újulni megint :oops:

A decapeptyltől szerintetek lehet már két nap után, hogy állandóan éhes vagyok? De lehet csak az idegesség... egy kicsit feszít mikor beadjuk, de még ennek is örülök a jelen pillanatban.

Kedves Naposoldal!

mindenkinek örülök, ha sikerül a bébi, de igazából neked a legjobban, mert már olyan sokat szenvedtél miatta. Gratulálok!!! Tényleg!!!

És mindenkinek szorítok, hogy jól vizsgázzon az eredményhirdetésen!!! :shock: :D :D :D
gombahölgy

Sziasztok!

Én egy kis időre eltűntem. Alig térek magamhoz a döbbenettől, egy kedves, fiatal barátom meghalt a múlt héten. Nehezen tudom feldolgozni, ezért egy pár napja nem jelentkeztem. Bocs, hogy halálról írok, amikor ez az oldal nem erről szól, de nagyon kiborultam. :cry: :cry: :cry:

Azért benéztem és nagyon örülök a jó híreknek!

Naposoldal!

Gratulálok! Olyan jó látni, hogy Neked is sikerült!

Remélem ez a babaeső sokáig megmarad!!! ( én csak áprilisban megyek)
De azt kívánom, hogy olyan sokáig megmaradjon, hogy ez a topic átköltözhessen a másik, babás oldalra.

Gabicsibe!

Neked külön is szorítok! Tudod, uaz név és uaz beavatkozás! Én úgy érzem sikerült!

A Többieknek is szorítok! Csak ügyesen!
sharon

Vicuska
Ez jó hír!Sok sikert a holnapi naphoz!

Süni
Te is ilyen jó hírekkel gyere vissza mint Vicus!

Gombahölgy
le a kalappal a párod elött!csak így tovább!

Sharon
Sajnálom :cry:
Köszi a drukkot!Miért cak áprilisban kezdtek?

Gil
Mi újság?Nyomdokaidba léptem úgy nézki!
gabicsibe

Szép estét mindenkinek!

Gabi, ne is hagyd magad, jól teszed, hogy bízol, reménykedsz, hiszen minden okod megvan rá! :wink:
Holnap szerda, az már hamar elszalad, te mondtad, hogy programot szerveztél, nagyon okosan.

Ma én sem nagyon voltam itthon, ezért nem jöttem korábban.

Baby, mizujs?
Nagyon kiváncsi vagyok, mit mondott a doki!!!!!!!!!!!
Vagy lehet, hogy ma nem mentél haza, és a rokonoknál alszol?
Akkor holnap feltétlen jelentkezz, mert nagyon izgulok érted is.
Örülök, hogy megismerkedtünk :wink:

Gil, kitartás!
Neked is már csak egy nap, azt már fél lábon is...

Lányok, mindenkinek kitartás a stimuhoz, sok türelmet a szurikhoz, és a spontán próbálkozásokhoz!

Málna, izgulok érted!!!!!
naposoldal

Gabicsibe!

November végén volt egy méhműtétem, ezután három hónapot kell várni. Márciusban kezdhetnék először, de már most tudom, hogy abban a hónapban rengeteg munkám lesz. Próbálok mindent úgy intézni, hogy áprilisra kevesebb dolgom legyen, ne kelljen sokat dolgoznom, nyugisabban tudjak ráhangolódni az inszemre. De már úgy szeretnék kezdeni...
Hogy bírod a finist? Idegörlő lehet ez a pár óra még, de biztosan megéri. Nagyon jó jel, hogy nem jött meg a vérzésed, de hát mért is jönne meg egy kismaminak, igaz? :D

Csütörtökön megyek a temetésre, már most félek tőle... :cry:
sharon

Nikó:
Nekem is volt ilyen, én is megijedtem, aztán beszéltem a dokimmal és azt mondta ez elő szokott fordulni, biztosan valamelyik hormonom nem működik megfelelően.
Egyébként írhatnál magadról privátban valamit, én is 32 éves vagyok, nem ismerjük mi egymást? :)
Vendég

Sziasztok!
Sharon, sajnálom ami a barátoddal történt. Én is pont most hallottam egy rossz hírt egy középiskolai osztálytársamról. De ne is beszéljünk róla. Elhiszem, hogy tartassz a temetéstől. Senki sem jár oda szívesen, de gondolj arra, hogy milyen jól fog esni a hozzátartozóknak. Ilyen esetekben nem a mi fájdalmunk és félelmünk a legnagyobb...

Nekem ma elég rossz napom volt... Sírógörcsök, hasszúrkálás, rosszul beadott injekció... De legalább tudom, hogy ezek mind minek a számlájára írhatók :)

Gabi, Gil, még mindig nagyon megy a drukk!!!! És persze mindenki másnak is. :)
süni76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?