Új privát üzeneted érkezett!

Steiff!

Gyönyörűséges a kis Zoé és ahogy Latimi is mondja, nagyon huncutka. :D
kanga_mama

Kanga mama: ancsa@trevol.hu :lol:

Ha sikerül: Reggel ilyen voltam amikor felkeltem: Kép

És ilyen lettem estére: Kép

Kép

:lol:

Moncsi: Sajnos a cukorbetegséget nem ismerem, remélem hogy nem az Csabika.

KépKép
ancsúr

Ancsa!

Csinos lettél... Nézd csak meg a mailedet... :D
kanga_mama

Ancsúr!

Nagyon csini lett a frizurád. Legközelebb a talin rád se fogunk ismerni úgy megváltoztál. Klassz lett.
Január végén remélem azért összejön egy közös tali Hildusékkal, Jinyékkel, veletek. Ma a tanfolyamon akikkel anno voltunk azokkal lett volna egy kis beszélgetés egy vendéglátó helyen. Párom dolgozott, így nem mentem el. Egyedül nem akartam, de most úgy bánt a lelkiismeret, mert jó lett volna. Nagyon sok családnak van már babája. Kiváncsi lettem volna rájuk, de egyedül nem igazán szeretek elmenni így. Hátha lesz még velük is összejövetel.

Kajla!

Nagyon el vagytok veszve. Hogy áll a költözés? Vagy már itt vagytok Szegeden? Ha lesz egy kis időd írj majd pár sort.

Kangamama!

Köszi szépen a képeket. Írtam e-mailt.

Zsu
nagyzsu

Zsu!

Nagyon szívesen, örömmel tettem, hidd el, megyek megnézem a mailt. :D
kanga_mama

Kanga_mama! Én is kérhetek képet? :P
gulyas1107@freemail.hu

Ancsúrka! Csini lettél!!! :D

Moncsika, szorítok Csabikának!

Szabolcskám édes gyerek, nincs vele semmi gondom, lekopogom!
Annyira szeretem! Nála tökéletesebb gyermekünk nem is lehetne. Szeretném ha már a nevünkön lenne. Olyan sok bonyodalom van a papírokkal. A soproni gyermekjólétisek már biztos tudnak rólunk, kiváncsi leszek, hogy mikor jönnek. Tudom hülyeség izgulnom, hiszen szépen fejlődik, rendezett körülmények között van, de akkor is izgulok. :?
Mindenkinek kívánom, hogy hamarosan anyuka legyen! Én annyira boldog vagyok! Sok jót és rosszat is csináltunk az életben, de egy valamit naaagyon jól csináltunk, hogy őt annyira akartuk! Ő legszebb az életünkben!!! :D

Mindenkinek sok puszi! :wink:

Kép
vivi1

Vivi!

Máris küldöm, és akkor én is szeretném látni a kis Szabolcskát ám! :P
kanga_mama

Ancsúr!

Csini a frizurád. Nagyon jól áll.

Vivi!

Nekem is küldenél képet? Köszi.

Timi
latimi

Nagyzsu!
Épp most jutottam oda, hogy beleolvassak a fórumba! :D
Félig-meddig már szegediek vagyunk! A héten is töltöttünk ott pár napot, nem messze lakunk tőletek a Tesco mellett. Lehet, hogy a következő talin már mi is ott tudunk lenni! :D

Amúgy minden okés!

Móncsi!
Minden anya aggódik a gyermekéért, nekem azt mondta a dokinéni, hogy túlaggódom magam :oops: Akkor bántott, de úgy vagyok vele, hogy az enyém ez a kis manó, hát ki féltse, ha nem én! :wink:

Ancsúr!
Nagyon jó lett a hajad! Na, majd élőben megnézzük... :lol:

Puszi mindenkinek! Elmaradt köszöntéseket pótolom:

Kép

Kép

Ezt meg csak úgy grátis(z):
Kép

Kép
kajla

Latimi! Kérek egy email címet!

Kanga_mama! Kép

Kép
vivi1

Vivi!

latimi@chello.hu

Köszi

Timi
latimi

Latimi küldöm! :wink:

Kép
vivi1

Vivi!

Köszi a képeket. Gyönyörű a kisfiatok.

Timi
latimi

Vivi!

Megjött a mail és itt is csak azt tudom mondani, hogy GYÖNYÖRŰ kisfiú. GRATULA hozzá! :D

Jaj ma nagyon aranyos kis kesztyűt vettem a vásárban a kis keresztlányomnak. Olyan édes, irha kesztyű és tiszta bunda... remélem tetszik majd neki. Még nem látta. Minden ruhadarabot imád amit kap, magához öleli, mosolyog és mondja, hogy "köci". :P
kanga_mama

Kösz csajok, nekem még nagyon furi, ha tükörbe nézek. :lol:

Kajla: jaj de jó hogy jelentkeztél! Remélem tényleg találkozunk a kövi talin már. Hát még mennyire remélem hogy apa nem dolgozik akkor. Bizti ő is eljönne.

Nagyzsu: Mi is megbeszéltük anno, valahol meg is vannak az emilcímek és elérhetőségek, majd megkeresem. Nem lenne rossz találkozni velük, hogy ki hova haladt, merre indult, van-e baba stb.

Vivi: :P :lol: Annyira szépen írtad. :roll: De jó is lesz majd nekünk! :lol:

KépKép
ancsúr

Lányok!

Ha akartok jót nevetni, ajánlom, hogy nézzetek át a Gólyahír-re a "Gyerekszáj"-ba és olvassátok el, amit Ircsi írt be a kislányáról. Esküszöm nem fogjátok kibírni hangos kacagás nélkül. Én sem bírtam ki, pedig ketten vagyunk csak itthon a cicámmal, ne tudjátok meg hogy néz rám. Biztos azt gondolja, hogy nem vagyok normális, mert nem tudom abbahagyni a nevetést. :P :P :P
kanga_mama

Vivi!

Én is kérhetek majd képeket Szabolcskáról. nagyzsu2@citromail.hu
Köszi szépen.

Kajla!
Örülök, hogy jelentkeztél. Nem semmi lehet a költözés. Nem irigyellek miatta. A Tesco környéke az jó kis hely, és tényleg nincs messze. A következő talin akkor már ti is ott lesztek.

Ancsúr!
Remélem a következő talira párod is eltud jönni, legalább elbeszélgetnének a fiúk.

Minden jót!

Zsu
nagyzsu

Kajla, a mi dokinénink a barátnőm, ezért elég megértő velem, minden aggódó kérdésemre türelmesen válaszol, de közben folyamatosan mosolyog a szeme. Mikor megkérdeztem, miért, azt mondta, hogy 3 ilen család (örökbefogadó anyuka és gyereke) van a páciensei között, de mi 3-an vagyunk a legalaposabbak, leggondosabbk, túlontúl óvatosak, egyszóval mindenből alapban a tripláját produkáljuk, mint a többi mama. Most már bocsánatot sem kérek, he ezredszer is megkérdezek vmit: igazad van, ki aggódjon értük, ha nem mi.

Ancsúr
helyes voltál úgy is, aranyos a hajad röviden is, az a fő, hogy neked tetsszen.
Vivi olvastam Szabolcska történetét odaát, küldenél nekem is fotót: kkatalin@t-online.hu
Válaszként majd én is küldök a lányokról. Jó éjt

Kép
Kép
koko

Koko és Nagyzsu! Küldöm a képeket! Kép

Kép
vivi1

Szia Vivi

Itt válaszolok a másikban feltett kérdésedre.
A Gyerekjólétisnek 30 napon belül ki KELL jönnie sőt annyi időn belül meg kell küldeni a körny tanulmányt annak a gyámhivatalnak ahol az ügyetek intéződött .
Ennek mondjuk az a feltétele (legalábbis nálunk az volt hogy a gyámhivatalnak felkérése jött a helyi gyerekjólétihez, hogy jöjjön ki és irjon egy véleményt a gyermek beilleszkedéséről :):):)
Szóval nekünk dec 11 a kihelyező és jan 11 ig kellett megirniuk a papirt.

Naninga
naninga

Naninga!

Köszi, de még mindig nem értek valamit! Egy pesti gyámügyön történt az örökbeadás, ő nekik küldik a körny. tanulmányt, vagy a soproni gyámügy veszi át az ügyet. (Sopronban lakunk)

Kép
vivi1

Vivi

A Soproni gyermekjóléti szolgálatnak kell kimenni hozzátok környezettanulmányra , majd a nálatok tapasztaltakról egy szakvéleményt fognak küldeni a pesti (ahol történa az öf ) gyámhivatalnak aki aztán majd még küld egy papir hogy fenntartod e az örökbefogadást (na mi most itt tartunk )majd lezárja az ügyeteket a végleges papirokkal mármint a pesti gyámhivatal. A soproni nem fog csinálni semmit .

Naninga
naninga

Sziasztok!

Tegnaptól szabin vagyunk!! :lol: Már nagyon vártam!Holnap utazunk vidékre a barátnőmékhez "nyaralni"!Kérdezte meddig tudunk maradni és erre azt mondtam neki hogy amíg ki nem rugnak.Nemrég olvastam amit írt egy másik topicba megpróbálom beilleszteni:
"na puszika mindenkinek! Elmegyek bevásárolni, mert holnap jönnek a barátnőmék Bpestről és alig várom már! Azt mondta, addig maradnak amíg ki nem dobjuk őket. Hát jó lesz együtt megöregedni!"
Édes, nem?:lol:
Kb.vasárnapig maradunk de már egy bőröndöt telepakoltam,és még mindíg kell ruha.Elgondolkoztam rajta ha lenne gyerekünk akkor vajon mennyi bőröndöt rámolnék tele?? :wink: :oops:
Steiff!
Ti jutottatok az eszembe,nem irigyellek ha utazáshoz kell pakolnod! :lol:

Dnkata!
Hogy álltok az esküvői előkészületekkel?
Zabszem még befér? :wink:

Kavicska!
Ami a karácsony utáni eltünést illeti,nem tüntem el csak olvasgattam!De szerintem te is ezt csináltad! :lol:

Kanga-mama!
Még nem is üdvözöltelek itt! :oops:
Azt írtad nem tartozol ide mert még nem vagy gólyahíres.Nem vagy egyedül még mi se vagyunk azok,de volt pár kérdésem a csajokhoz és olyan kedvesek voltak hogy itt ragadtam és azóta csüngök a szavaikon és csodálom a gyerekek képeit!

Ancsúr!
Nagyon jó lett a hajad!Én pont most növesztem a hajam,nagyon nehéz kivárni amíg olyan lesz amilyet szeretnék!Soha nem úgy áll ahogy kéne!Sajna mindíg idő elött feladom és levágatom! :oops:

Na most már eldugulok,mert velem lesz tele a topic!
tvera

Csajok!

Időutazok!Még csak 18:14 van!
tvera

Vera: :lol: Csak mindig olyanra kell vágatni, hogy jól álljon,és akkor észre se veszed, hogy növeszted, én legalább is így szoktam csinálni. :lol: Te kis időutazó! Nem akarod megnézni a lottó számokat és megsugni nekem? Nem is olyan nagyon soká, veheted a plusz 5 bőröndöt és az utánfutót.

Koko: Nekem először fura volt, nem mintha kb 3-4 évente nem lenne teljesen rövid hajam. :roll: De az volt a rossz hogy fázott a nyakam. :lol: :P Viszont tetszik így is, na majd a szárítás nem fog tetszeni.

Nagyzsu: Remélem én is. :roll: Bár apa nem egy nagy dumás először, de aztán meg idétlenkedik. :lol: :P

KépKép
ancsúr

Naninga!

Köszi, végre kicsit nyugisabb vagyok! Az a legrosszabb, hogy intézni sem tudok semmit, mert az életet adónknál van még mindig az anyakönyvi kivonat. Nem tudom miért nem küldi végre. Bemegyek az anyakönyvi hivatalba és megkérdezem, hogy kaphatnánk-e egy másolatot, vagy ilyenkor mi van. Legyen már vége ennek a papírügynek!!!!!!! :cry:
Na jó nem nyávogok tovább! :lol: :lol: :lol:

Kép
vivi1

Ancsúr:
NAGYON jó fodrászom van, lassan 10éve járok hozzá!Kb.20km autózok hozzá de eddig még soha nem csalódtam benne!Kicsit túloztam az elöbb arról hogy soha nem úgy áll ahogy kéne :oops: ezt inkább arra értettem hogy most kb szept. óta növesztem és az lenne a legjobb ha holnap reggel derékig érő hajzuhataggal ébrednék! :lol:

Átírták az időt az előző hsz-nál így már nem is igazán érthető mire írtam az időutazást!Amikor elküldtem azt írta hogy 19:14 van! :lol:
tvera

Ancsúr!

Ne aggódj az én párom is eleinte nehezen oldódik, de aztán, ha rákezdi abba se tudja hagyni. Főleg számítógépes témában, de bármi. Sőt babaügyben. Jiny tudná megmondani mennyi mindent kérdezett a legutóbbi talin, de nem baj, abból lehet tanulni.
Képzeld nem is meséltem, hogy hétvégén megálmodta a picink születési dátumát, febr. 24. Pedig párom nem igazán szokott álmodni, illetve nem igazán emlékszik rá, hogy miket. Nem tudom teljesül-e az álom, de jó lenne nagyon. Ebből is látszik, hogy nem csak minket foglalkoztat, a leendő apukák gondolatába is mindig ott van a pici.
Minden jót!

Zsu
nagyzsu

Steiff!
Köszönöm a képeket! Zoé GYÖNYÖRŰ! És milyen csodálatos szeme van! Nagyon kis csibészes, életteli gyerkőc. Sok boldogságot az egész családnak! :lol:

Tvera!
Jó szabit! És jó fiatalodást! :wink:
Az esküvői előkészületekből már csak apróságok vannak hátra, de azok meglehetősen időigényesek... (Szaladgálás apróságokért, utólsó simítások ... a ráncaimon...) Úgyhogy kb. holnaptól el is tűnök - önző módon - aztán majd a nászút után, már asszonyként jelentkezem :P . (Aztán csak győzzem visszaolvasni, amit írtatok közben :lol:)

Ancsúr!
Csinoska lett az új frizurád! Egy kismaminak illik is a praktikusan rövid haj. :P

Kanga mama!
Szia! :wink:

Nagyzsu!
Holnap már 24-e van! Szívből kívánom, hogy álmaitok valóra váljanak!

dnkata
dnkata

Vivi

Biztos hogy az életetadónál van az anyakönyvi???????????
Azt neki a gyámhivatalba el kellett vinnie az alapján adják ki a papirokat legalábbis a mienk náluk volt és nekünk is utána kellett telefonálni , hogy ugyan küldjék már ki mert semmit nem lehet ügyéntézni nélküle.
Egy telefont megér maguktól nem fogják kiküldeni ha esetleg náluk van :(
Sőt el is csodálkozott hogy minek az nekünk?

Naninga
naninga

Nagyzsu!

Szívből kívánom, hogy teljesüljön az álmotok. Mi az álmaink alapján húsvétra várjuk a babát.
Ha szóba jön vmilyen ünnep, mindig húsvétot mondok. Ez úgy spontán jön.
Akkor vminek történnie kell. Lesem is majd a gólyákat rendesen.

Timi
latimi

Tvera!
Köszi... azt hiszem itt ragadok. :-)))

Dnkata!
Neked is szia! Én is azt akartam írni neked, hogy a zabszemmel mi újság? De már megelőztek. :-)))

Zsu!
Megyek olvasni mailt. Válaszolok. Miért pont február 24.? Köthető valamihez?

Latimi!
Aztán küld a gólyát tovább légy szíves, ha már letette a csomagot köszi.

Vivi!
Drágám, ne izgulj már ennyire, minden rendben lesz, nyugi, mert ha ideges vagy, azt Szabolcska is megérzi rajtad és az nem túl jó.
kanga_mama

Kanga_mama!

Küldöm a gólyát minden várakozónak. :D

Kép

Timi
latimi

Vera: Ez meg eszembe se jutott, mármint, hogy rossz lehet a fodrászod. :lol: :P De tényleg. :lol: Csak éppen arra gondoltam, hogy mindig ki kellene nézned magadnak egy fazont ami tetszik és jól áll, és amíg addig is ér a hajad, jól érzed magad, és nem várod csak hogy nőjön már. Ja, hát végül is parókával meg lehet oldani, hogy reggelre derékig érjen. :lol: :P Nekem sose nőne meg akkorára, amekkora volt az volt a végstádium, az én hajam nem nő tovább, el kezd hullani, meg vékonyodni, nem törik, de elvékonyodik. Ilyenkor levágatom rövidre, aztán egyszer csak megnövesztem. :lol:

Latimi: :P Én is kérek egy tojást a gólya alól. :P

Nagyzsu: Február 24? Az még egy hónap! Szorítok hogy így legyen, és te meg szoríts majd a március 21-re. :P :lol: Jól van akkor, nem csak enyim uram csendes apa. :P :lol: Egyébként meg bohóckodik. :lol:

Dnkata: Igazság szerint éppen erre gondoltunk, mert hogy el kezdett hullani, kinőtte magát, és ha lesz picurink nem akarom hogy a szája-keze tele legyen a hajammal. Levágattam, és egy szál nem hullott ki azóta. :P

KépKép
ancsúr

Latimi!
Köszi, te egy angyal vagy... :D Pont így gondoltam.

Ancsúr!
Az egyik tojást neked adom!!! :lol: :lol: :lol:
kanga_mama

Kanga mama: Ezt megbeszéltük! :lol: :P :lol:

Lányok: Most úgy fel vagyok pörögve. :P :lol: Megint megőrültem, annyira várom már a kis törpét. Hát még anyu. Éppen most voltam nála és mondta, hogy nemsokára itt van már a gyerek ágy, és akkor összeszereljük, de nem szedjük szét. Hát még vili hogy nem. :lol: :P A bratyim már intézi a kamerát, mert fel akarja majd venni a törpének, hogy apával miként is szerelték össze, az ő kis fészkét. :P :lol: Tiszta dilis. :P Sóginőm meg már gyűjti a kiscipőket. :lol: :P

KépKép
ancsúr

Dnkata!

Köszi szépen a drukkolást!Mégegyszer sok boldogságot kívánok nektek.Semmi izgi az esküvő miatt. Bizti nagyon szép leszel. Aztán használd ki a nászút minden percét! :-)

Latimi!

Köszi szépen. Akkor húsvétra a gólyákat arra küldjük.Nagyon drukkolok nektek. Ez már megérzés szerintem nálatok is. Én is érzem a szívemben, hogy egyre közelít a mi picink.

Ancsúr!

Nagyon szorítok neked március 21-re. Oda is küldünk sok-sok gólyát. Egynél biztos ott lesz a babátok. Nem csoda, ha fel vagy pörögve. Na meg a család is. Nálunk is mindenki nagyon várja. Mindig első kérdés mi újság, vannak új hírek. Mindenki annyira szorít nekünk és segítőkész.

Kanga-mama!
Nem tudom, hogy lett ez a február 24. Azt mondta párom azt álmodta, hogy szólt Gabika, hogy megvan a pici, ránézett a naptárra és február 24-e volt. Amúgy most az elkövetkezendő időszakban sok névnap szülinap lesz nálunk. Kezdi párom febr.3 szülinap, utána 19 az én névnapom. Márc. 5 anyukám szülinapja és így tovább egész márciusban. Így még megvan az esély rá, hogy névnapi vagy szülinapi ajándék lesz, mint nekem anno keresztlányom. Ja és küldjük a gólyát arra is.
Minden jót!

Zsu
nagyzsu

Ancsúr!

Ne is szedjétek szét! Én mindennap odamegyek a babaágyhoz, és gyönyörködöm benne. Megnézegetem a babarucikat is. Annyira boldog vagyok, hogy hamarosan én is Anya leszek. :D

Timi
latimi

Kanga _mama!

Köszi a dícséretet! :D Egy tojás nekem is jut.

Timi
latimi

Nagyzsu!
Bocs, én elértettem, a 24-ét. Persze, írtad, hogy február, de nekem a január ugrott be, azért írtam, hogy holnap (azaz ma) már 24-e van. De azért, ugye nem baj, hogy előre tekertem az idő kerekét? :lol:

Na lányok, én most eltűnök egy időre. Megyek házasodni, meg nászutazni. Majd szólok a gólyáknak (abba az irányba megyünk, ahol telelnek), hogy készülődjenek már, mert mindannyian nagyon várjuk őket! :wink:
Addig is legyetek jók, vigyázzatok magatokra, meg az álmaitokra!

dnkata
dnkata

Drága Kata!
Valószínűleg ezt már nem fogod olvasni, de akkor is minden jót és nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok NEKTEK! :D
kanga_mama

Móncsi!
Mi lett azzal a bizonyos édeskés lehelettel Csabikánál?

Latimi!
Én is úgy számoltam... :lol:
kanga_mama

Dnkata!

Semmi baj. A január jobb lett volna, de ha febr. 24 az is szupi lenne, nagyon szupi.

Latimi!
Én is szeretek gyönyörködni a kiságyban. Na meg pakolászni a kis babacuccokat. Olyan jó érzéssel tölt el.

Minden jót!

Zsu
nagyzsu

Sziasztok Lányok!

Bár sok itt az új név akit nem ismerek, és valószínüleg Ők sem ismernek engem, de gondoltam itt is elujságolom a jó hírt!

Most jöttem a postárol, és mi van a kezemben... Péter fiúnk új születési anyakönyvi kivonata!! :lol: :lol: :lol:

Boldogságomat szavakkal nem lehet kifejezni.
Férjem ma ügyel, majd holnap megünnepeljük.

Küldöm Nektek a jelenlegi kedvenc képeimet.

Kép
Komoly vagyok

Kép
Nézelődöm

Mindenkit üdvözlök, és a várakozóknak mielőbbi hasonló boldogságot kívánok!

Tviky

Kép
tviky

Farsang 2007 február 24-én szombaton!
Farsang, jelmezvásár, jelmezbemutató jelmezbál!

http://www.szulokhaza.com/szulokhaza_pr ... ujabb.html

Helyszín:

Szülők Háza Családi Központ és Játszóház
Budapest XI. Gazdagrét, Eleven Center
1118 Bp., Rétköz utca 7. I. emelet (P2 szint)

Program:

10:00 - 11:00 Kreatív játékok, kalandfal, alkotó
foglalkozás (kézműves)
11:00 - 12:00 Varázserdő: zenés drámajáték a
gyerekek részvételével
12:00 - 13:00 Jelmezvásár, könyvvásár,
arcfestés, farsangi köröm az anyukáknak
- szünet -
16:00 - 17:00 Kreatív játékok, kézművesség,
kalandfal
17:00 - 18:00 Bábelőadások
Hol lakik az idő?
Manómese
18:00 - Zenés jelmezbemutató: mutasd meg
magad, és ha kedved van, mondj verset, énekelj,
táncolj az otthon készített, vagy a délelőtt itt
vásárolt jelmezedben; ajándékok a résztvevőknek.

Árak:

Gyerek jegy:
1.500,- Ft / gyerek (1-14 év)
Kísérő jegy:
500,- Ft (14 év fölött)
Családi jegy:
3.000,- Ft / család
szulokhaza

Tviky

Gratulálok:):)
Péterke is szépen megnőtt :):) Olyan furi hogy igy rohan az idő :)

(Mi is nagyon várjuk már az uj anyakönyvet bár csak a napokban nyilatkoztunk ujra remélem hamarosan mi is ünnepelhetünk :) )

Naninga
naninga

Tviky: Tündéri! :lol: :P Gratulálunk nektek! :lol:

Naninga: Drukkolok hogy gyorsan megérkezzen! :lol:

Latimi: :lol: Elhiszem! Én is alig várom már hogy megérkezzen! :P :lol: De már nem sok van hátra! :lol:

Húha, holnap után lesz a nagy nap Katáéknál! :lol: :P De jó is lesz neki! Ilyenkor megint férjhez mennék az uramhoz. :P :lol:

Nagyzsu: :lol: :P Látom kezed-lábad csuriban. :lol: Szurkolok nektek nagyon! :P :lol: Ti vettetek légzésfigyelőt?

KépKép
ancsúr

Tviky!

Gratulálok az anyakönyvi kivonathoz. Nagyon szép a kisfiad. Sok boldogságot kívánok nektek!

Ancsúr!
Hát kellően. Légzésfigyelőt nem vettünk. Majd kölcsönözni szeretnénk, ha lehet. Majd utána kell még járjak. Ha nem sikerül, akkor veszünk, mert az azért csak fontos lenne.
Minden jót!

Zsu
nagyzsu

Bocsi, de most nagyon off leszek! Ezt muszáj volt megmutatnom nektek!
Úgysem tudok jönni megint pár hétig :cry:

Az egyenlőségjel után szereplő angol szöveget angol kiejtéssel olvasd, de magyarul értelmezd!!!

Where's the rabbit? = Hole a new see?
I have two cats. = One kate much come.
It's cold outside. = He dag one keen.
I have six pocket knives. = One hut bitch come.
T-shirt in holes. = Luke ash tree cow.
The pony is slipping. = Chew seek a cheek cow.
I have sixty two goats. = One hut one Kate catch came.
Seagull egg = Sheer I toy ash.
There are two men over the bushes. = Kate fare fee one a bock Ron tool.
I like you! = Beer lack!
Mother's calling you! = A new soul!
There's a shredded crow on the iron. = Tape at war you one a wash on.

Kép
kajla

Tviky!
Te csak hiszed, hogy nem ismerlek - én mint új - végig olvastam a topikokat és mindent tudok. :D
Engedd meg, hogy gratuláljak, gyönyörű a kis Péter. Gratulálok az anyakönyvihez is, biztosan nagyon jó érzés lehet. :D
Azt kívánom, hogy gyarapodjatok szépen, nőjetek nagyra és legyetek nagyon-nagyon boldogok!

Naninga!
Neked is csak hasonlókat tudok kívánni, mint Tviky-nek. Bár még a pici babádat nem láttam, de talán egyszer majd megmutatod.

Zsu, Ancsúr, Latimi!
Még mindig csak annyit, hogy türelem... :lol:
kanga_mama

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?