Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tegnap este még el tudtam olvasni, miket írtatok, és próbáltam válaszolni is, de nem akart működni az oldal. :(

fatima: Gratula a kisfiúhoz! :) :) :)

adri: Én is csak azt tudom mondani, hogy Pálmait bármikor hívhatod a mobilján, ha vmi gond van. Sajnálom, hogy így alakult az előző szülésed.

alon: Csini kismama voltál. Apa is jól nézett ki. :lol:

Logi: Te is jól néztél ki és a kisfiad is aranyos. :)

KépKép
szkati
 
 


szilvi:
képfeltétel: hova szeretnél? az avatarba? (kis kép balra a felhasználó név felett) vagy csak úgy a hozzászólásod alá?
ha csak a topikba szeretnél akkor először is tömöríteni kell! ehhez pl a picture manager program tud segítséget nyújtani. jó kicsire le kell tömöríteni, különben nem teszi fel a képet.
ha az avatarhoz szeretnél képet feltenni, akkor nemcsak tömöríteni, de átméretezni is kell a képet. ha oda szeretnél betenni valamit, akkor "profil" a legördülő menüből az oldal tetején (segédletek néven fut) a profilban pedig legalul a tallózás, kép hozzáadása. de annak a képnek nagyon mininek kell ám lennie. árpit ültesd a gép mellé, h mostpedigkisfiamazonnalsegíts!!!!!!!!! és tuti meg tudja oldani!!!!!

puszi
zsófi
kerekpocak
 
 


Drága Adri,

nem csodálkozom rajta, h orvosvadászatra adtad a fejedet! nekem is az előző dokim egy óriási csalódás volt. és pont egy éve, ebben ezekben a percekben már kiszsámolyon állva nyomta a pcomat, és közben azt hangoztatta, h ebből császár lesz, maga úgyis éptelen kinyomni....és már reggel 8tól csak nyomtam és nyomtam........ de mégis SIKERÜLT, 10:07-kor kibújt Ákos :lol:
Nagyon kíváncsi vagyok, h kit választasz!!!

Csajok, elképesztő hogy mekkora pocitok volt, csodaszép kismamák voltatok!!! a kedvencem Marcsi pocakos kispapája :lol: :lol: :lol:
Zsóka!!!! annyira cukor Borka, ahogy puszit ad a pocidra!!!

Na én is küldök egy friss pocakos képet, tegnapelőtti.......

Egy kérdés még : afp-re éhgyomorral kell menni? a laborban veszik le a vért v. a terhesgondozóban?

pusza
niki

NEM MEGY A KÉPBEILLESZTÉS, SEGÍTSETEK LÉCCI!!!![/img][/url]
Vendég
 

 
 

most látom csak, h teli van az üzenetem elütésekkel....bocsánat!!!remélem azért érthető voltam :lol:
Vendég
 


SOK BOLDOG SZÜLINAPOT DRÁGA ÁKOS!!!

fatima
 
 


Niki, milyen hibát jelez a rendszer? Azt,hogy nagy a kép??

KépKép
logi
 
 


Tényleg, Ákos ma 1 éves!!!!!

Kép

Kép

KépKép
logi
 
 


Csajok!

Nagyon komolyak a pocis képek!!! Teljesen berezeltem! Hogy fogok én kinézni ekkora hassal??? Olyan kicsi vagyok (153 cm)....
Tutira nem bírok majd el ekkora hasat!!! :)

Nekem is a legjobban a Marcsika-féle apa tetszett pocakosan!!!! Nagyooooon jó fej pasi lehet! :lol: :lol: :lol:

Zsóka!
Bori tényleg édes, ahogy puszikálja anya hasát. Amúgy nem volt semmi féltékenység amikor megszületett Marcipán???

Stellina/Niki!
AFP-t nem a laborban végzik, hanem a 11-es épületben. Nekem azt mondta a dokim, hogy nem kell éhgyomorra menni, de ha kérdezik, akkor mondjam azt, hogy úgy jöttem! :)
Állítólag nincsen összefüggés a 2 dolog között!

F.

fatima
 
 


Sziasztok!!

Köszönjük a szülinapi jókívánságokat, aranyosak vagytok!!!apuci ma nagyon siet haza és aztán indulhat az ünneplés szűk családi körben. Talán már sejti Ákos, h milyen fincsi torta vár rá, ezért nem volt hajlandó ebédelni :lol:
Zsóka, egyszerűen ráklikkeltem a kép ikonra felül, ahol a szöveget begépeljük, és csak annyit szúrt be, h img.......semmi más nem történt. elég misztikus..... van vmi ötleted?!
Fatima, köszi az infót, az nagyon jó, h nem kell elcaftatni a laborba, remélem gyorsan lezaravarjuk a vérvételt, h minél többet mozizhassunk :lol:
micsoda hír, végre most reggelizhetek!!!! ui nagyon nehezen viselem, ha elmarad a bőséges reggeli.
fatima, küldjél pocis képet!!!!!!! különben alkati kérdés, én is 51 kilóval indultam még ákossal (régi szép idők, most 58-ról startoltam) és alig volt pocim a 7.hónapig. aki nem tudta, h állapotos vagyok, az azt gondolhatta magában, h na de jóllakott ez a kislányka :lol: aztán a finishben már elértem a 68 kilót.

pusszancs,
niki
Vendég
 


Fatima,

nézd csak meg a vonalzónkat......HIHI!!!!
Tarek és a mi babánk is 143 nap múlva fog megszületni, pedig ti pontosan 3 héttel jártok előrébb!!!!! NAAAAA?????
Vendég
 


Kép [/img]
Vendég
 


Niki, nem ott kell képet feltölteni, hanem a Melléklet feltöltése kék szövegre kell klikkelni, alul,ahová írjuk a szöveget. Aztán tallózás :arrow: ezzel választod ki a képet :arrow: majd a feltöltés gombra kattintani, és kész.
írj, ha elakadtál!!!Ezt most nem értem :roll: , hogy lehet, hogy mindkettőtök babája 143 nap múlva szülletik?? :shock:(pedig 3 hét van köztetek)

KépKép
logi
 
 


SIKERÜLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAJJJ, NAGYOOON ÜGYI VAGYOK, kicsit túlkomplikáltam, szóval előzőleg a melléklet feltöltése felett elsiklott a figyelmem.....
Vendég
 


köszi zsóka, rájöttem:)
Vendég
 


Látom sikerült!! :wink:
Naaaaaaagyon szép vagy Niki, és milyen vékony :wink: 8) .

KépKép
logi
 
 


bele is pirultam a bókokba :lol: drága vagy!!! olyan ritkán dícsérik meg nők egymást!!!!!
nagyon érdekes ez a 143 nap múlvani szülés...lehet, h a rendszer többet tud, mint mi???!!! :lol: na majd utánaszámolok!!!
drukkoljatok, h eltűnjön a haematoma, mert már nagyon izgulok, közben meg 2 hete a vizeletemben kimutattak candidat is, ami korábban soha nem volt...elméletileg candida- diétát kellene tartanom, de könyörgöm, állapotosan hogyan lenne már kivitelezhető???!!! kicsit ördögi kör ez, de majd meglátjuk, h mit mond holnap Sóvágó bácsi :lol:
Vendég
 


Ja Marcsi kérdezted, h sima uh lesz v 4d! Most csak a szokásos havi találkára kerül sor + afp, majd 2 hét múlva a dokim azt mondta, h elküld 4 d-re. erre leszek kíváncsi, h most még a 18. heti genetikain felül csináltat egy 4d-t v. egyben lesz a kettő, vmint az is csak holnap derül ki, h a jánosban v. máshol lesz mindez.
Vendég
 


Stellina/Niki- ez hogy lehet, hogy ugyanúgy 143 nap múlva szülünk???? Én kiszámoltam az enyémet és nekem tényleg 143 nap kellene szülnöm, ha valóban 40 hetet számolunk!
Biztosan téved az az olasz vonalzó program! :)

Ja! És én is szeretnélek megdícsérni, mert tényleg állati jól nézel ki! Meg sem mondanám, hogy van már egy "nagyfiad"! :wink:

Amúgy kb nekem is ilyen nagyságú lehet a pocim...

A 4D-ről meg csak annyit, hogy már 2 kiváló orvos (az én dokibám és az a dokinéni, aki a genetikai UH-t csinálta) erősítette meg nekem azt, hogy a 4D semmi más, mint egy kis videózás. Állítólag, ha valami nem látszik a 2D-n, akkor az a 4D-n sem fog látszani. Én is meglepődtem amikor múlt vasárnap az állítólagos 4D-n, amire bejelentkeztem, kiderült, hogy az a dokinéni (Dr Hajdú Krisztina) genetikai viszgálatot fog csinálni nekünk. Én tudtam, hogy ő erre van specializálva, de azt hittem, hogy 4D lesz. Erre ott derült ki, hogy ő egy bagyon alapos vizsgálatot fog csinálni és csak néha vált át 4D-re. Ezért van az, hogy mi nem kértünk végül 4D-s képet. A DVD-n úgyis rajta van minden és az a legfontosabb, hogy genetikailag sem talált semmilyen rendellenességet a dokinéni!
Azt is mondta, hogy az is tévhit, hogy pl a baba neme megállapítható 4D-vel. A kettő ugyanaz, csak a 4D több dimenzióból mutatja a babát. Magyarul, ha a sima UH-n nem látszik a kukija vagy a puncija, akkor a 4D-n sem fog látszódni.

Na csak ennyi!

F.

fatima
 
 


Fatima, köszönöm a dícséreteket, hát pont októberre sikerült nagyjából visszanyernem a régi formámat, aztán már jött is az újabb pocaklakó és megindult az újabb pocakosodás :lol:

Ez nagyon-nagyon érdekes a 4 d-vel kapcsolatban, már sokfelől hallottam, amit írtál. de akkor miért tartja mégis olyan fontosnak a dokibám a 4d-t a 18. héten. na majd holnap jó alaposan kifaggatom! ilyenkor annyi kérdésem van, h kénytelen vagyok egy listát összeállítani, mert anélkül tuti elfelejtődik a lényeg :lol:

én is utánaszámoltam a napoknak, igen a tiéd a 143 !!!! már egy olasz vonalzóra is jelemző lenne a mediterrán lazaság?! :lol: nem semmi!!!!! na mjad ha lesz időm, akkor kreálok egy újabbat- de az már nem olasz lesz....

most megyek, mert lassan elkezdünk ünnepelni :lol:

puszilok mindenkit!

niki
Vendég
 


Jó ünneplést Niki!!!! Van fincsi torta meg minden???? Puszild meg helyettem is azt a nagyfiút! :)

Az orvosod valószínűleg nem a 4D-t tartja fontosnak, hanem a genetikai UH-t. Szerintem az a készülék amivel a 4D-t és genetikai UH-t csinálják fejletebb és többet tud mint a sima UH gép.

Mikor is mész???

Puszi,
Fatima

Másik Niki! Hol vagytok mostanában??? Nagyon eltűntél!
Gyertek majd!!!!

fatima
 
 


Mivel már nem sok időm maradt, így csak röviden:
Niki nagyon klassz a pocis képed, és valóban "letagadhatnád" Ákost!

És BOLDOG 1. SZÜLINAPOT ÁKOSNAK!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép
mazsolák
 
 


ja és még annyit, Fatimának, h nagyon aranyos lett Tarek új vonalzója!!!!!!!!!!! :P :P
mazsolák
 
 


SZiasztok!

Egy kis ízelítő a szülinapi ünneplésből :lol: :lol: :lol:
Kép Az első szülinapi tortánk :) Kép Anya rózsája két álompasitól Kép Táncra is perdültünk ....

Fatima, holnap reggel megyünk uh-ra és afp-re. Holnap már okosabbak leszünk!

Ákos imádta a tortát, ha rajta múlik, akkor az egészet becsókolja :lol:

Szép estét mindenkinek!!!
Niki
Vendég
 


ÁKOSNAK!
"A szülők álmodnak a fiukról- de a fiuknak saját álmai vannak.
Talán mind valóra válnak!" Pam Brown Kívánom, hogy mind teljesüljön születésnapod alkalmából!
Niki- Nagyon szép vagy a rólad készült fotón!
Zsófi- Köszi a segítséget!
Most megkísérlem felrakni a képeket.
Ákos ide fog születni. Remélem jól meggondolta, hogy minket választott, vagy bevállalos fajta.
Kép Kép Kép Kép
Puszi

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi
 
 


Hát, úgy látom túl jól sikerült a tömörítés!Megpróbálkozok még két képpel,hátha sikerül. Holnap meg felvarázsolom a 4D UH képeket.
Ákos tündéri!

Árpi a kamaszodó 13 éves!
Kép

Én, meg aki elviseli!
Kép
Puszi

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi
 
 


Niki, nagyon klasszak a szülinapi képek!!!!!!!!!! :P Nagyon édes Ákos! :P
Ez tetszett: "Ákos imádta a tortát, ha rajta múlik, akkor az egészet becsókolja " :lol: :lol: . Holnapra drukkok, h minden rendben legyen az uh-val, és az afp-vel! :P

Szilvi! Nagyon klasszak a te, ill ti képeitek is! :P Tök aranyos a "tappancsos" polód!!!!!!Tetszik nagyon! Nagyfiúk nagyon helyesek :P , bár nem tudom, ilyenkor mi a helyes fogalmazás, mi "ciki, és mi nem". :oops: :oops: 8) De majd én is megismerem ezt a kort... :wink: Ahhoz képest, hogy két nagyfiad van, nem is látszik rajtad! :oops: 8) Nagyon szép, mosolygós, fiatalos kismami vagy! :) ( Ezt azért írtam, mert szerintem nekem sokkal több ráncom van, mint Neked. :oops: :oops: 8) )

Ezek a képek, a nagyfiaidról eszembe jutattak egy olyan gondolatot, hogy most még csak a hófordulókhoz, 1-5. éves szülinapokhoz gratulálunk egymásnak, aztán ha majd x. év múlva is így irogatunk és ezek a kis csöppségek is kamaszlányok/fiúk lesznek...na ez csak egy kitérő volt...remélem, nem voltam túl bonyesz... :oops: :oops: 8) :wink:

Fatima, holnap írok Neked, ha elvittem zsigut oviba. :P

Addig is pusszok Nektek, és vigyázzatok a Pocitokra! :P
mazsolák
 
 


Sziasztok
Ákos vasárnapi UH-on,16 perc ébresztgetés után.
Kép Kép Kép Kép
Puszi

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi
 
 


Végre sikerült felvarázsolni!
EdusKöszi a dicsérő szavakat!Ebben a korban már minden ciki. Ha anya felveszi a telefont, bekísér a suliba, pláne ha az osztályterembe, tanárral beszéleget stb ........
Tegnap két fura helyzet állt elő, amit megpróbálok érzékeltetni.
1. A sok jótanács után kimostam Ákos kisruháit.Vasalás közben a Tankcsapdás és Linkin Park-os pólók között ott voltak a kis pulcsik, rugik stb. Érdekes volt!
2. Gáborral/kicsi ezermester/ este összeszereltük a pelenkázós-fürdetőt .Néztem mint borjú az új kapura. Nem értettem a praktikus használatát. Gábor macijával gyakoroltam és nagyon ciki volt.A férjem röhögött én meg tök hülyének éreztem magam a sok egészségügyi végzettséggel + gyerekrendelős múlttal a hátam mögött.A szoptatós párnát is forgattam egy ideig.13 évvel ezelőtt senki nem jöhetett a gyerek közelébe annyira határozott voltam az első naptól kezdve. Most meg olyan mintha az elsőt várnám. Hihetetlen!
Puszi Mindenkinek!
Niki30 merre vagy???

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi
 
 


Sziasztok Pocakosok!

A reggeli rohanásban, csak röviden:
Szilvi nagyon tetszett a 1. bekezdés, és tényleg milyen furcsa lehetett a kétféle ruhadarab egymás mellett 8) . Nagyot nevettem magamban! :oops: 8) :lol: De a szereléses dolog is jó lehetett! Gondolom, ti is jókat mosolyogtatok! :P Ja és Ákos uh képén már most milyen pasis az arca, igazi határozott férfivonások! Azta és már nagyon a finishben vagy! :wink: (és ha jól számolom, akkor Ákos is "vizes jegyű" lesz :arrow: halak?, nem volt túl precíz a számolás... :oops: :oops: )

na most rohannom kell, mert megyünk az oviba, Fatima Neked meg írok! :P Addig is pusszok, és vigyázzatok Magatokra! :P
mazsolák
 
 


ja még azt szerettem volna, hogy bizti szép dologról álmodhatott, annyira cukin mosolyog!!!!!!!!!!! :P :P És hogy változik a mosolya az 1.képtől a 4.-ig! :P na most már tényleg tűztem! :oops: :? 8)
mazsolák
 
 


Áááááááááááááááááá! Nem hiszem el! Megírtam egy tök hosszú hozzászólást és erre lefagytam! :evil:

Megírom újra kicsit rövidebben...

fatima
 
 


Szóval....

Edus!

Köszi a dícséretet Tarek vonalzóját illetően! :)
Remélem jobban vagy már! Várom a leveledet! :)

Stellina/Niki!

Ákosnak nagyon szép szülinapja volt! Látszik a képeken a 2 pasi öröme! És még táncoltak is????? Tök jóóóóóó! :lol:
Drukkolok, hogy ma minden OK legyen az UH-n és az AFP-d is legyen jó!
Majd írj, hogy mi volt!

Szilvi!
Neked írtam a legtöbbet, de sajnos még egyszer nem tudom olyan jól megfogalmazni! :)
A lényeg: állati jól nézel ki! Ezt hogy csinálod??? Áruld el a titkodat, mert én is akarok ilyen csodaszép sok gyerekes anyuka lenni! :) A fiaid helyében semmi nem lenne nekem ciki! Olyan mintha a nővérük lennél! Szóval gratula! De miért van olyan sejtésem, hogy valóban nagyon fiatal vagy???? Szabad tudni, hogy hány éves vagy??? :oops:

Pussz mindenkinek!

F.

fatima
 
 


Sziasztok Lányok!

Bocs, hogy az elmúlt napokban nem voltam túl aktív....
Láttom mennyi kép került már fel, ez tök jó.

Lányok, nagyon formás kis hasikátok van/volt.
Stellina/Niki, tényleg nem látszik rajtad, hogy van már egy fiad. Jól nézel ki.
Ákosnak utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok!
Nagyon helyes, ahogy nézi a tüzijátékos tortát, beszarás komolyan! :D Drága kis szive, hogy meg van szeppenve. Hát végülis jogos, neki ez az első tortája.

Fatima! Itt vagyok :D Köszi.
Tarek :D Wow! Gratu! Mi a vezetéknév?
Egyébként szerintem ez egy igazi férfias név.


Jajj, Szilvi, Ákos borzasztóan aranyos az uh-os képeken. Ki is csordult a könnyem, ahogy mosolyog, és h. így látszódnak az érzelmek. Hihetetlen. Én ezekre mindig úgy rá tudok csodálkozni. Hányadik hétben készült ez a felvétel? Zabálni való!
Rólad sem mondaná meg az ember, hogy van két nagy fiad. Tényleg olyan kis fiatalos vagy. Pontosan mennyi is, ha meg szabad kérdezni? Árpi már most jóképű fiú:)
Biztos fura lesz majd annyi év után újra átélni és végigcsinálni a dolgokat, de valószínű minden elő fog jönni és még az is lehet, hogy sok dolgot másképp fogsz csinálni.

Tegnap voltam cukorterhelésen, 6,3 mmmol lett az eredményem. Hát....lehetett volna jobb is, de állítólag ez még nem annyira magas. Bár, ahogy a dokimat ismerem, egyből diétára fog fogni. Serfőző doktor ugyanis erre nagyon ugrik. Egyébként meg sosem gondoltam volna, hogy nekem magas lesz, ugyan....

Még jövök!
Niki

Kép
niki30
 
 


Jah, Stellina/Niki drukkok mennek ezerrel!

Kép
niki30
 
 


Ákosnak boldog 1.éves szülinapot !!nagyon édi a képeken, és micsoda hatalmas torta !

mit kapott még szülinapjára?

majd írok ide is hosszabban, csak most rohanunk el.

puszi minden Pocakosnak.


Marcsi

Marcsi

KépKép
alon
 
 


Niki- Örülök, hogy újra itt vagy. Ákosról a 32. hét végén készültek a fotók, vasárnap. A cukrod egy kis diétával orovolható. Ugye nem olyan munkakörbe dolgozol ahol sok a stressz?
Fatima- Én az előző írásomat 3x írtam meg, mire meguntam és kimásoltam Word-be.De milyen jól tettem, mert 4x-re csak be kellett másolni.
Na most üljetek le, megírom a koromat. 32 éves vagyok. Árpit 18 évesen szültem, teljesen tudatosan, Gabot pedig 20 évesen.Mellettük tanultam, tanulok + háztartást vezettem, vezetek. Nagymamák vidéken. 14 éve van egy szuper férjem, igaz kicsit munkamániás./de a mai világ ilyen!/ Ezért mertem még Ákost bevállalni. Az ismerősök nem is értik. Megvan mindenünk, a fiúk nagyok, minek újra belebonyolódni egy ilyen helyzetbe.Mert ez a pici kis lélek jönni akart, dolga van velünk, valamit meg kell tőle tanulnunk. Nekem valószínű, hogy a türelmet!
Na puszi! Kicsit hosszúra nyúlt megint........

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi
 
 


Sziasztok,

most csak egy gyors kis élménybeszámoló a mai napró: elég őrület volt a kórházban, a dokimat szinte széttépték a kismamák.....eddig soha nem kellett 5 percnél többet várni, most pedig 2 órát szobroztunk. Ákost is vittük magunkkal, komolyan mondom, h ő bírta a legjobban :lol: le a kalappal előtte, meg sem nyikkant! afp-re annyit kellett várni, jézusom, azt hittem megőrülök, olyan lassan ment minden. aztán miután végre levették a vért, rohantam nagy sebesen a fiúkhoz, és a nagy rohanásban megfeledkeztem nyomni a gézpapírt a kezemen, és csak arra lettem figyelmes, h ömlik a vér a kezemből....rohanás vissza a gondozóba, szegény kismamák a várakozóban, eléggé megrémültek.....de 5 perc "kozmetikázás" után mehettem utamra :lol:
dokibá rohanva megvizsgált, kiderült, h csak 2 hét múlva nézett volna meg uh-on, szóval szépen félreértettem a múltkor.......de nagy nehezen ráebeszéltem egy uh-ra, h legalább a haematoma miatt kukucskáljunk már be. erre csak annyit mondott, h felejtesem el a haematomat, majd többet már tényleg nem is mertem kérdezni :oops:
a lényeg, h két hét múlvanra bejelentkeztünk 4d-re a praxisba kálmán máriához. nos kiderült, h van 4d a jánosban is, és a te döntésed, h ott veszed igénybe v. a praxisban. nekem nagyon ajánlotta ezt a dokinénit sóvágó. én pedig rábíztam magam!
szóval még újabb 2 hét várakozás :lol:

szilvi nagyon édes ákos, olyan szépen látszik a kis pofija :lol: és mekkorák a nagy fiaid!!!!! fantasztikus érzés lehet ekkora srácok mellett majd egy kis csöppséget gondozni!!!

marcsi, niki jó hogy itt vagytok újra, és köszönjük a szülinapi jókívánságokat!!!!
kicsit többet írtam, mint terveztem, de most mennem kell.

puszilok mindenkit
niki
Vendég
 


BOLDOG SZÜLINAPOT ÁKOSNAK MÉG 1X!!!!!!!!!!!!!!!!!

nagyon nagyon édes a képeken!!!!!!!!!

szilvi, látod én sem tuttam, h 32 vagy!!!!! tök jó h ilyen fiatalon 2 ekkora nagy fiad van, sok nőnek ennyi idősen még 1 gyereke sincs!!)

niki30 én úgy tudom h kb 7.5ig tök jó a cukrod- de persze az a tuti amit a dokid mond!!!!
kerekpocak
 
 


ja és csillik ákos gyönyörű!!! én még ennyire jól kivehető 4d-s képet nem is láttam!!!!
kerekpocak
 
 


itt samu van 24 hetesen profilból fotózva. remélem látszik.
Kép
kerekpocak
 
 


Szilvi, hihetetlen, hogy 32 évesen így nézel ki! Vagy a korai anyaság fiatalított meg ennyire?
Fiaid biztos sokat fognak tudni Neked segíteni, ha meglesz Ákos is:)
:lol:
Stellina/Niki, akkor elméletileg minden rendben van?
Nem lehetett semmi a vérvételes szitu. Szegényke.

Voltam tegnap a Jánosban cukorterhelésen.
Először is a dokim nem adott beutalót, ezért nem akarták levenni a vért. Aztán felhívtam a dokimat, ő épp benn volt, gyorsan felszaladtam a terhesgondozóba, ahol írtak nekem egy beutalót. Aztán vissza a labora. Az asszisztensnő, aki a papírokkal foglalkozott egy fiatal nő volt, abszolute semmi együttérzés, segítőkészség nem volt benne....
Én szépen elővettem a poharacskámat, a glükózt és elkezdtem mixelni az "italom". Víz, aztán bele a glükóz, majd szépen a citrom, aztán mire kanalat kértem, a glükóz szépen megkötött a pohár alján. Fasza mondom, még jó, hogy szóltak, hogy kevergetni kell. Erre egy kedves nővér, szólt, hogy "Drágaságom, ezt mi szoktuk megcsinálni, jöjjön segítek!" Én meg ugye mondtam, hogy sajnálom, nem tudtam, hogy ez megköt. Erre ő: " Csillagom, honnan is tudhatta volna!" Szóval ő szerencsére megcsinálta nekem belefacsarta a kis citromomat, én pedig nagyon hálás voltam, hogy végre valaki segít. Aztán persze vinnem kellett egy másik csomag glükózt, ahelyett, amit ő adott. Tudjátok, semmit sem adnak csak úgy.
Szóval jó tanács! A cukorterhelésre vigyetek magatokkal glükózt, citromot (érdemes) és keverjétek el jól a vízzel, mert pillanatok alatt megköt!!!!

Niki

Kép
niki30
 
 


így utólag is AKOS!! NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!! nagyon szép kis pasi!

Szilvi, nagyon szép család vagytok!!! és tuti jó helyre megy a fiatalúr!!!
(nekem is ilyen vonalzóm volt) :lol:
mangó
 
 


Helló Niki,

hááát a te cukortehelésed sem volt zökkenőmentes, de végre már túl vagy rajta :lol: én azért még nagyon drukolok, h a dokibám a tejcsi és a zsemle mellett döntsön! a vérvétel igazi kis véres kaland volt, a nacim, mindenem tiszta vérben ázott.....és ilyen szépen mentem a munkahelyemre bejelenteni a nagy hírt :lol:
igen, minden rendben van velem is és a babával is, de azért igazán majd csak a 4d-s félórás alapos kivizsgálás nyugtat meg! a doki szerint nem kellene ennyire aggódnom...könnyű ezt mondani...főleg, h pasi :lol: na jól van, lehet, h néha túlzásba viszem.

én ma megmondom nektek őszintén, kicsit megijedtem a jános kórházban uralkodó káosz miatt. a dokik rohangáltak ide-oda, a terhesgondozóban a ctg-re váró nagypocisok azon panaszkodtak, h hiába van időpontjuk, sokuknak 1-2 órát kell várakozniuk....na és a finishben ez nem a legkellemesebb időtöltés, a nővérkék is kapkodnak....nem is csoda a mai egészségügyi helyzetet ismerve, de ez nekünk sovány vigasz.
na most jól kiadtam magamból!!! de fő a + gondolkodás, velünk minden rendben lesz, a mi dokink a legszuperebb......... :lol:

zsófi, nagyon cuki samu a 4d-n.

pusz
nik
Vendég
 


Köszönjük Mangó :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


megbolodult az ákosos vonalzóm is!!!!!! ma is azt írja, mint tegnap, h ma tölti be az első évet........
vki ajánljon egy megbízható oldalt!!!!!!
Vendég
 


Stellina Niki, a vonalzódat frissíteni kell, hogy újból számoljon. :) Most csak az 1 évig számolt, ahhoz hogy megkezdhesse Ákos a 2. évéhez a számolosdit új vonalzót kell készítened. :) Nem semmi, milyen véresre sikerült a vérvételed! :roll: :oops: :? De a lényeg, h minden rendben ment. Biztos sok kismami szülhet most, h ekkora volt a káosz. eddig is kellett várakozni, de azért ennyire sokat nem, legalább is nekem nem kellett.

Szilvi, ha apa hazaér, és tehermentesít, akkor írok neked! :P

Niki, én most sajnos nem vagyok képen a cukros vérvétel eredményével, h mi számít jónak/rossznak...De biztos nem lesz semmi gond!!!!!!!!!!!Minden okés lesz! :P

Addig is pusszok minden pocakosnak! :P

Fatima, sajnálom, h nem tudtál beszélni Julcsival - tudom ez a másik topik "témája", de már nem akarok "ugrálni" az ablakok között. :oops: :? Remélem, holnap eredményesebb lesz a napunk, és végre látja őket doki!!!!!!!! :oops: :?
mazsolák
 
 


stellina/niki- semmi para most mindenhol káosz van az átszervezések miatt. én 6 nónapja szültem (kb) és max 10-20 percet kellett várni, azt is csak nagyon néha. én azért szerettem a kórházat, mert annyira jól meg volt minden szervezve!!!!
kerekpocak
 
 


Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a válaszát. Az edát ismerem, mert most a másodikat várom. Bár nekem a dokim 1 perc alatt bekötötte.

Van köztetek olyan akinek nincs fogadott orvosa és az ügyeletesnél szült?
És aki a több ágyas szülöszobán szült? Nem zavaró a szomszéd esetleges kiabálása?


A 33.héten vagyok. Március 15.-ére vagyok kiirva. :-)
Van egy 2,5 éves lányom, Dóri.[img]

Hogyan kell képet felrakni?

Krisztina[/url]
vagika
 
 


vagika: melléklet feltöltése, tallózás. vigyázz h ne legyen túl nagy a kép. én a töb ágyas szülőszobában vajúdtam. ha burkotrepesztenek, és ott kell vajúdnod akkor nagyon rossz. ha épp beérsz 2 perces fájásokkal akkor nem gáz.
kerekpocak
 
 


Köszi a segitséget.
Még azt meg tudod mondani, hogy a szülésfelkészitö mikor van.
Már kérdeztem és nam találom a választ. :-( [img]


http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 259.51.jpg[/img]
vagika
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?