Új privát üzeneted érkezett!

Tontica igazán sajnálom, hogy nem úgy sikerültek dolgok ahogy vártátok. :(

Athiz, nem hinném hogy hallgatnak a szavamra a tüszőim. Ha így lenne má rég babás lennék.

Angel, a tüszőim az egik a jobb oldalon 15,8 mm a bal oldalon pedig 13, 7 mm. Igazából azért csodálkoztam mert a múlt héten kedden voltam uh-n és akkor pár mm-el voltak csak kisebbek. És még aggódtam hogy majd túlstimuzom magam. :roll: Olyan rossz volt látni a doki arcát, rögtön tudtam hogy nem az van amire számítottunk.

Bildi köszi a jókívánágokat. Nem olyan vészes a szuri, kaptam hozzá pen-t - olyasmi mint amivel az inzulint adják maguknak a cukorbetegek - ezzel egész egyszerű.

Junko, az első szurinál a férjem körberöhögött. :lol: Minden létező szükséges eszköz ki volt pakolva az asztalra és erősen koncentráltam a használati utasításra :)

A vicc az hogy annyira arra számítottam hogy erre már nem kerül sor és tessék. Mondjuk a laparral is így voltam ...
kokusz

Kokusz!
Hátha még növögetnek a tüszőcskék!

Angel! :wink:
Igen, így utólag nekem is gyorsan telik az idő. De csak visszatekintve.

Kép
Kép
zsazsóka73

Sziasztok!

Tonti!
Sajnálom, hogy így alakult. Azért még van időtök milliomosnak lenni. Bármi lehet.

Athiz!
3 hét? :shock: Az sok... de én már semmin nem csodálkozom.

Anyapoc!
Sztem leírhatod a véleményed itt is. Fura hogy minden topikban annyira kerülgetjük ezt a politikával erősen átitatott témát és véleményt, minta nem is létezne. Holott főleg minket gyermeket akarókat és/vagy kisgyermeket nevelőket soha talán enniyre nem érintett. Az én véleményem végül is ennyi: embertelen, hazug, átgondolatlan, rövid távú és felszínes. Mindig azt gondolom Magyarország nem süllyedhet mélyebbre, de aztán mindig kiderül, igen.

Kokusz!
Én is be voltam parázva az első szurimnál, így minden létező szeszt odakészítettem magam mellé. :shock: de aztán megoldottam és nem is éreztem. Azért hátha megnőnek azok a tüszők.
Vendég

SZiasztok!

Tontica,
sajnálom :(
De bevallom, nem tudom, pontosan, miről van szó... :oops:

Kókusz,
ez nem olyan rossz :) , azt hittem kisebbek!
Nőni fognak még péntekig! És még a repesztő is növeszt majd rajtuk! :wink:
angel37

Jo reggelt!

Lanyok, edesek vagytok, tultettem magam a teman, mit nekem az a par millko havonta! :wink: :lol: De most komolyan nem ez a legfontosabb az eletben hanem hogy egyutt legyen a csalad egeszsegesen, boldogan. Amugy uram nagy seftes :lol: vagyis uzletel allandoan igy egyszer csak bejon valami.

Angyal: import uzletrol volt szo ami havonta jo par millkot tett volna az asztalunkra de vegul visszamondta a vevo, azert meg nincs letudva, keresunk masikat csak mindent elolrol kell kezdeni. :evil: :oops:
Ja, ha valakinek van kapcsolata valakivel aki narancs, citrom importtal foglalkozik Mo-on az irjon privit, itt nekunk van kapcsolatunk es eleg olcson tudunk szerezni. :lol: :wink:
Visszaterve Rad tenyleg jo lenne tudni miert is nem tapadtak meg a kis embriok, el nem tudom kepzleni, nagyon szeretnem ha Neked is sikerulne oszinten! Az ajanlatom pedig el es barmikor ha szeretnetek jonni segitek szivesen!!!

Anyapoc: szerintem is nyugodtan ird le a velemenyedet ide (ha akarod) en ugy voltam vele hogy valakinek rendet kell tenni az orszagban es ki kell fizetni a sok tartozast de azert szerintem nem ilyen gyorsan es ilyen mertekben kellene szigoritani mert nem fognak tudni megelni az emberek otthon es el fognak onnan vandorolni, tegnap beszeltem a hugommal es mondta hogy folemeltek a gazarat, azon gondolkoznak hogy mibol is fogjak kifizteni. En megertem hogy sporolni kell hisz sz@rban van az orszag de mit tesznek majd azok akik nem tudjak megfizetni ezeket a megemelt dijjakat mert egyszeruen nem keresnek annyit?! :( :evil:
A lombik tamogatasanak az csokkenteserol pedig annyit hogy fogy a nepesseg otthon hat ezzel nem fogjak ezt megallatani! :evil:
Kuld a cimet priviben!!!

Athiz: ja, itt is ilyen sokat kell varni az eredmenyekre sajna, mar megszoktam. :evil: Koszi az egyutterzest! :oops: :lol:

Junko: koszi, persze van meg idonk! /remelem! :roll: / na, latod en is kb. ezt gondolom arrol ami otthon tortenik.

Kokusz: en nem ertek a tuszok mereteihez de nagyon drukkolok hogy megnojjenek!!! :D

En ma mertem eloszor a homet, 36,6 :lol: szerintem meg par nap a pe-ig. Tegnap eloszor le tudtam allitani Apat. :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Tontica,
ja, értem. Azt hittem, azzal a régi munkahelyes tárgyalással kéne összekapcsolni, de nem ment :roll:
Ha a zurad ilyen ügyes, akkor előbb-utóbb be fog ütni a nagy üzlet, csak győzzétek majd a pénzt lapátolni! :D

Azt sajnos nem lehet, tudni, miért nem tapadnak meg, se nálam, se másnál... :?

Kösziii! :D :D
angel37

Kokusz:
Fognak azok a tuszok meg noni. Metformint Te szedsz mar?

Tonti:
Sajnalom az uzletet, de ez is olyan, mint a baba varas. Tovabb kell menni es megjon a vegen a siker.

Athiz:
Orulok, hogy Szili jobban van mar. Igy magadat is konnyebb kuralni :wink: A 3 het meg felhaborito! :x Nekem mar a 10 nap is soknak tunt, de ez tenyleg elkepeszto! Mar csak azert is, mert akinel valami nem stimmel, igy sokkal kevesebb ido marad a reagalasra. :(

Ami az egeszsegugyet illeti... Szerintem ez mar lassan nem is politikai kerdes, hanem egyszeruen az emberek elete fugg tole. Videken valami borzalom mi varhato... Komolyan mintha celtudatosan a varosokba kenyszeritenek az embereket, megakadalyozva, hogy videken ellassak oket normalisan.
Ha pl lekoltoznenk oda, ahol aposek most laknak, akkor egy orara lesz a legkozelebbi szuleszet, ha jok az utviszonyok... Nem is ertem az egeszben a rendszert, azonkivul, hgy mindenhol sporolnak. A legdurvabb szamomra, hogy tegnapelott a nagymamam is mar azt mondta, hogy o inkabb nem veszi be ma a gyogyszeret, mert daraga lesz a gyogyszer. :shock: Mondjuk o megengedheti maganak, de mi van azokkal, akik mar most is alig birtak kifizetni...
Ahhh teljesen kiborito az egesz, nem is szeretek belegondolni.

baratodildi

BIldi, gratula a 17. héthez! Hogy nőnek ezek a picúrkák! :D
Én is meglepődtem, amikor mondták a 3 hetet, de mi a fenét tehetnék? Semmit, várok. Sajna arra nem futotta, hogy a magánvérvételt válasszuk, ott 1 nap alatt meglett volna! Pedig nagyon győzködtem a páromat! :cry: Meg Szili miatt sem tudtuk volna megoldani, hogy messzebbre menjünk emiatt! :roll:

Na ez van! Egyébként hogy vagy?
Vendég

athiz:
Koszi kerdesed. Ma voltam a hazidokinal a tappenzem miatt. Kiderult meg nem ment ki belolem a karacsonykor osszeszedett megfazas :( Viszont a gorcsolgetesek, kemenyedesek szerencsere teljesen megszuntek magneziumnak hala :lol:

baratodildi

BIldi, örülök a görcsmentességednek! :lol: Én néha annyira nem érzem, hogy terhes lennék, hogy már attól tartok, nem is él az a bébike. Persze időről időre meggyőződhetek az ellenkezőjéről (UH, szívhanghallgatás), és akkor picit meg- és lenyugszom. De csak picit. :lol:

Puszil egy köhécselős, aggódós anyus :lol:
Vendég

Sziasztok!

Tontica

Ment a privi :)!

Junko,Tontica

Nem írom le a véleményem mégsem,mert nem akarom,hogy erről szóljon a topik :wink: ...
Azt azért elárulom,hogy nem egyezik a véleményem a tietekkel :lol: :lol: :lol: !
De azért nincs harag? :oops:

Puszi!

anyapoc

Anyapoc feljegyeztem a cimet, holnap kuldom a lovet, koszi!

Csajok, betojt a gepem, bejutott egy Trojan nevezetu virus, ha nem jelentkezek par napig akkor vegleg kinyiffant, most is fel ora szenvedes utan jutottam be. :evil:

KépKép
KépKép
tontica

sziasztok, feldobom az új weblapunkat véleményezésre :)
http://web.t-online.hu/best2/

Kép
gaby25

Szia Gaby!

Nagyon tetszett a weblap, én biztosan szívesen fordulnék hozzátok, ha mégegyszer aktuális lenne. Klassz, tényleg. De ha nem haragszol, azért megjegyzem, hogy pici helyesírási hibákat találtam a bemutatkozásban. :oops:

Amúgy sirály, és nagyon helyesek vagytok! :wink:

Tonti, csúnya vírus! :twisted:

Lánykáim, tegnap lebeszéltem egy szülésznővel a találkozónkat, jövő hét kedden lesz, remélem, hogy "tetszünk" majd egymásnak, és elvállal. Igaz, kicsit még odébb van a nagy esemény. :D
Vendég

Athiz
párom csinálta, most hogy így mondod, egy két helyre nem rakott vesszőt, de ne legyünk ilyen kukacosak :wink: Inkább azt mondanám stilisztikailag lehetne javítani kicsit :wink:

Kép
gaby25

Gaby, hát az én férjecském sem arról híres, hogy kitűnő helyesíró! :lol: De a lényeg látszik, és tényleg megsimizheted buksi fejét, hogy ügyes volt! :wink: :D
Vendég

Anyapoc!

Nincs harag, miért is lenne?

Gaby!
Én dolgozok helyett dolgozom-ot írnék, és a bemutató szöveget is lehetne még kicsit csiszolni. Rettentő fontos az első benyomás, egy nagyon frappáns bemutatkozás. No de én mondjuk, fogalmazó mániás vagyok. Egyébként bizalomfelkeltő kis honlap. :)

Tonti!
Trójánk nekünk is volt, szerencsére idején elkaptuk!

Bildi!
Jó, hogy elmúltak a görcsölések.

Kokusz!
Mikor mész megint dokihoz? Hogy állnak a tüszők?

Tildi!
Akkor most megint eltűnsz?

Zsazsó!
Tőled nem kapunk valamikor fotót? Szted fiú lesz, vagy kislány? Mit szeretnél? Egyáltalán hogy vagytok? Rosszullétek ilyesmi...

Kriszta!
Vizsgáid? Ciklusod, hogy áll? Próbálkoztok?

Angyal!
Neked akartam keresni egy bizonyos templomról képet, de nem találtam. :?

Bee!
Láttalak ám egy másik fórumon. :)

Na több kérdés hirtelen nem jut eszembe. :shock:
Vendég

SZiasztok!

Junko,
még ráér úgyis néhány hónapot! :wink:
De köszi, aranyos vagy! :)

Kókusz,
tüszők mai állása? Nőttek, ugye? :)
angel37

Junko! :wink:
Aranyos vagy! Van fotóm,majd felteszem. Nem mindennapi,mert olyan, mintha integetne a baba.
Majd január végén megyünk újra, akkor már talán többet mutat.
Eddig többen határozottan állították, hogy fiú lesz és a hasam is úgy előreáll.. :lol: Én inkább fiút szeretnék, de igazából az egészsége a legfontosabb! A rosszullétek múlóban vannak. Bár ha késik a reggeli... :shock:
Férjed hogy van?

Kép
Kép
zsazsóka73

Zsazsó!

Na akkor majd tedd fel a fotót, mert érdekel ám.
Akkor én is tippelek sztem is fiú lesz. anuár végén akár ki is derülhet? Vagy ezt mikor is szokták megállapítani?
Férjem alakul. Már kivették a varratokat és azt hazudtam neki, hogy tök szép a seb. 8) kaáliba már bejelentkeztem kontrollra. Sportolhat is egy hét múlva, remélem semmi komplikáció nem lesz.

Angyal!
Csak unalmamban keresgélek, most nincs sok meló és az idő is ólomlábakon...de gondolom ezt te is érzed most.
Mondjuk tanulnom azt nagyon kéne.
Vendég

Sziasztok!
Most értünk haza.Vizsgáim sikerültek,mind a 3! :D Balival találkoztunk,és remek volt! :D
Egyenlőre ennyi ,holnap visszaolvasok,mert most reménytelennek tűnik.
A görbémet feldobom.a ferty nem képes beírni a p.é-t,így segítettem neki,és beírtam kékkel! :oops: :P
Kép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Itt vagyok, ragyogok! :lol: A héten valóban hanyagoltam a fórumozást. :oops: Kicsit túl pörgött a mókuskerék.... :roll:

Tildi :lol: Jelenlétednek nagyon megörültem, viszont amiket írtál... :cry: Nagyon hasonlít eseted (PCO+endo) egy nlc-s lányéhoz. Őt most műtötték.

Junko :lol: Szegény férjed....le a kalappal előtte!! Ezek után már csak a jobb napok jönnek ám, ezt ugye tudod? :lol:
Lehetek indiszkrét? Mit tanulsz? Mert az tudom rólad, hogy ISOsítasz. :lol:
Másik fórumon? Bizti én voltam? :roll: Babanetelek csak (PCO-soknál vertem le a sátram.....huuuu lassan már egy éve). Régebben jártam nlc-re, de sajnos leredukáltam részvételemet időhiány miatt.

Kismamik! Rohan az idő!! 8) Nemsokára hőmérőzős-szoptatós topik lesz itt. :lol:

Zsazsó én is kiváncsi vagyok pocódra! Melyik nődokihoz jársz ha szabad érdeklődni? Jöhet privibe is!

Angyal! Értém én....... azért sokat gondolok ám rád!

Kókusz mióta is szeded a metformint? Nem akarsz egy icipici időt hagyni neki? A hormonok is jobban hatnak majd, ha már egy kicsit rendezőtél. Ennek ellenére tiszta szívből megy a drukk Neked! :lol:
Sosem tudni. Lehet hogy ez a PCO még csak kezdeti stád. nálad.

Akik vizsgáznak, annak jó tanulást! A többieknek kellemes pihenést a hétvégére!

Ja! Figyelitek a fánimat? :lol: :wink: - végre nem a hetven valahanyadiknál tart :twisted: :roll:

Bee
beebeey

Okriszti most látom csak a görbéd! 37??? Hm... :lol:
beebeey

Nos,látom szombaton mindenki serénykedik otthon!Azért ide is kukk be néha!!

Tontica
Elkaptad már apát? :oops: :D Görbét nem gyártasz mostanában???
Azért irigykedem,hogy ott éltek,biztos mindig jóidő van! :oops: Bár most itt sem lehet panaszkodni! :D Utálom a telet! :x Miközben visszaolvastam Shakirát hallgattam a háttérből,és pont rád emlékeztet! :D

Anyapoc
Még van az anatómia egy hét múlva,aztán letudva ez a félév!Na meg be kell íratni a jegyeket,ami itt vmi furcsa módon megy,így napokat vesz igénybe! :evil:

Junko
Gyógyítgasd apát,és aztán amint lehet ugorjatok neki! :D Konkrét időpontot nem mondtak mikor lehetne kezdeni?

Ildi
Most eltűntél??????????Ne már!!!!Baba témáról nyugodtan kérdezhetsz,írhatsz.Már tudok róla beszélni. :)
Meddig is szeded az endos gyógyidat?

Takido
Két szopi között várunk!

Bali
A két szopi közti időt tőled is követeljük!
Tök jó,hogy találkoztunk! :D
:D :lol: Képzeld még jegyemet is sikerült du beíratni!

Athiz
Hát 2-3 hét az rengeteg! :( :shock: Mit csinálnak annyi ideig a vérrel??????Itt még aznap du megvan az eredmény,amikor levették!

Angyalka
30-a még elég messze van,de hátha pont ez a vizsgálat kell,és jön a baba!Én drukkolok nagyon+++++++++++++++++++++++++

Bee
Utóbb hány naps volt a ciklusod?Mert látom már 8 cn.... :)
Gyere gyakrabban!

Gabi
Előre is boldog szülinapot!
Sajnos az oldalt még nem tudtam megnézni,de ami késik nem múlik!

Gyugyi
Írogathatnál ide gyakrabban is!Bár én megszoktalak nézni a megint megjöttben :oops: :D

Mára ennyi telet!Mindenkinek csóközön!!!!

KépKép

KépKép
okr

Krisz :)
Én is megnézlek minden nap! :wink:
(Nekem ma megint megjött!!!!! Úgy örülök neki!)
Vendég

Kriszti, halvány lila pukim sincs róla, hogy miért kell 2-3 hetet várni a leletre, meg hogy addig hány szadista vámpír csapolja le a vérkészletemet. Magam sem értem ezt, hogy valahol megvan az eredmény egy óra alatt, valahol meg ennyit kell várakozni rá.
Valószínűleg azért is van így, mert innen elszállítják a vért a Kútvölgyibe, és ott vizsgálják meg. Aztán az eredményt visszaküldik. De akkor is meg kéne hogy legyen 1 héten belül.
Hát ez van, várok...

Remélem, jól vagy! Puszi
Vendég

Gyugyi
Akkor most rágyúrtok ,vagy vártok még 2 ciklust?Olvastam,hogy a szövettanon nem jött ki semmi "extra".Azért mégis mi lehet az oka?Mentek genetikushoz,vagy az nem kell ilyenkor?

Nagyon drukkolok,hogy mielőbb sikerüljön egy nagy pocakot rugdosódó babával kreálni! :D

Athiz
Nagyon drukkolok ,hogy jó legyen az eredmény!!Gondolom milyen idegőrlő ez a várakozás! :evil: :evil: Eszméletlen a laborok lassúsága Pesten!

KépKép

KépKép
okr

Krisz :)
Az okokra nincs magyarázat. Az osztódás folyamatába csúszott be valami hiba. A szervezetem meg (azt kell mondjam, hála Istennek :cry: ) szelektál.
Még ebben a ciklusban nem fogunk időre szexelni, de védekezni sem. A következőben már azért igyekszem úgy irányítani a dolgokat, hogy "véletlenül" épp pé környékén legyünk együtt. :wink: Az én koromban már nem megy olyan könnyen a teherbeesés....
Láttam a görbédet, ígéretes!!! :D

Azért nem írok gyakrabban, mert nem tudok két topik aktív tagja lenni. Majd a nyári szünetben :lol: Akkor ráérek. :wink:

Elnézést a többiektől, hogy nem szólok Mindenkihez. :oops:

Tontica :)
Most ment el az unokahugom. Megkérdeztem, merre laknak. Almeria, Cabo de Gata. Búvároktató, van honlapjuk, ha érdekel.( www.branquias.com www.degata.com ) Ez a hely messze van tőletek? Megkeresem google earth-ön, izgi fentről nézni a világot!

További kellemes szombat estét!
Kép Kép
Vendég

Junko! :wink:
Örülök, hogy férjed javul! A Kaáliban őt fogják nézni , ugye?
Kívánom, hogy jöjjön a baba hozzátok mielőbb!!
Képet sajna nem tudtam lekicsinyíteni, így egyelőre nem tudom feltenni. Elvileg a következő vizsgálaton már látható lehet a baba neme. Majd látjuk, mit mutat!

Bee!
Ment az üzenet!

Kép
Kép
zsazsóka73

okr:
Gratulalok a vizsgakhoz!

Bee:
Gyere surubben!

Junko:
Ezek jo hirek a ferjedrol!

baratodildi

Sziasztok!

Köszi hogy szurkoltatok :) Csak átfutottam amit írtatok, vendégeink vannak de most van eg kis időm leírom mivan ....

Csütörtökön este nagyon fájt a hasam, feszült mindkét oldaon a petefészkem. Mondtam is a férjemnek hogy ezek a tüszők tutira bazinagyok. Reggelre elmúlt a hasfájás. Biztos voltam benne hogy megrepedtek. Ez az Uh-n be is igazolódott. Két doki kereste a tüszőimet plusz az asszisztens :) de csak a helyüket találták meg és folyadékot a douglas üregben. Úgyhogy azzal lettem elengedve hogy irány haza szexelni .... így is tettünk :) előtte 3 napig nem is volt semmi úgyhogy remélem abból a jó kis hadseregből végre összetalálkozott legalább egy az egyik petesejttel. Ugyais két tüsző repedt, az egyik a jobb oldalon a másik a balon. Úgyhogy most már megint "csak" várni kell.

Bocsi hogy nem reagálok semmire majd talán holnap este addigra nyugalom lesz itthon.
kokusz

Sziasztok!

Bee! Látom a 9. cn.-t szuper! Gratula. Nálam volt már lapar. Az ismerősödnek most nagy hasi műtéte lesz? (nekem is említették már) :(

Okr! Gratula a vizsgáidhoz. Ügyes voltál. Gonodolom,hogy jó lehetett talizni Balival. Mi is jó sokat dumcsiztunk Anyapoccal. :lol:
Szóval vagyok ám! Jó a görbéd! Nem tudom miért nem rakott pé-t!!?

Zsazsóka! Első insem! De jó! Gratula! Képet várunk!!!

Junkó! Akkor tavaszra hajrá Nekünk! Nem tűnök el! Erősítjük egymást lelkiekben.

Bildi! Megállapították az egyértelmű pco-mat ősszel. De már akkor sem zárta ki a belgyogyi, hogy lehetnek más gondok is. Kaptam adimet-et. Ami egyébként szuper. Megváltoztak az étkezési szokásaim és szépen leadtam jó pár kilót. Most nem szedem mert nem tudtam, hogy a endometriózisos injekcióm mellett lehet e?! De februárban elkezdem mert már megint visszatért a sok csokievés. Mérlegre azóta mióta nem szedem nem is merek állni. Endometriózis lapparral derült ki.

Angel! A bekeményítés azt jelenti, hogy insemek (kettő v. három) aztán lombik. Nem késlekedhetünk, mert még nagyobb gubancokat okoz. Így is van elég összenövés.
Most lelikekben egész jól vagyok. Néha rámtör a hisztérika. De ez az injekcótól van(szerintem :wink: ), de érzem hogy kezdek lenyugodni. Mondjuk most per pillanat mást nem is tehetek.

Kókusz! szupi,hogy mindkét oldalon repedt! Akkor most drukkolunk!!

Gyugyi! Neked akkor a következőre időzítem a drukkot.

Tonti! Köszi a hiányolást. Megy a drukk oda is. Ebben igazad van,hogy az a lényeg hogy együtt legyen a család. Amire igazán szükség van az életben az úgyis egy karnyújtásnyira van, amit így nem érsz el arra nincs is szükség.(Ez a pénzről)

Athiz! Milyen eredményre vársz? Afp? Bizti hamarosan meglesz! Ne izgulj!

Puszi nektek!

Ildi
Vendég

Gyugyi
Akkor az akció "véletlenül" p.é idején sikeres legyen! :D

Tlidi
Jó,hogy benéztél!!! :) Sztem a szurid mellett nyugodtan szedheted az Adimetet!Hamarabb lesz eredménye úgy az inszemnek!

Kokusz
Gratula a megrepedt tüszőkhöz!!!!!!!Látod,kár volt keseregni,hogy nem nőttek! :)
Én is éreztem anno,mikor sikerült ezt a fajta feszítő-szurkáló fájdalmat!Remélem nektek is sikerül rögtön egy ikerpárt összefabrikálni! :D
Vendégekhez kitartás,és jó szórakozást! Kép

Bildi,Zsóka
Kismamik hogy vagytok??
:) :lol:

KépKép

KépKép
okr

Asszem ma megjön :( rövid volt a luth. fázis megint,mint mindig :cry:
Kép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Kriszti!
Meg vissza mehet!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: SZORITOK NAGYON!!!!!!! :D

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

Tlidi,
értem.
Remélem nem fogsz eljutni a lombikig, legjobb lenne, ha az inszemekig sem! :wink:

Kókusz,
megúsztad a repesztőszurit! :D
Mondtam, hogy péntekre megnőnek! :wink:
Drukk!

Kriszta,
hülye görbe :( franc, hogy ilyen korán leesik :?

Köszi a drukkot, de nem hiszem, hogy ezeken a vizsgálatokon múlik majd bármi, inkább kizáró jellegűek :roll: Mondhatni csak macera :? De sztem én már nem tudnék létezni, ha időről időre nem figyelne be egy kis kórház! :oops: :lol:

Bő egy hét és itt a konzi!

De száni, hogy ez a nagy örömöm :oops:
angel37

okr:
Szemet gorbe!!! :( Pedig annyira klasszul indult!

Ma voltam egy potya uh-n. BPD:42mm es elenken mozgott a babuci. :) A gerince is ugy tunt ezen a mult szazad eleji gepen, hogy ok. :) A feje viszontgyonyoru szep formas volt, azt direkt neztem. :lol: A mehem mar 2 ujjnyira a koldoktol.
Penteken lesz nalam a nagyobb genetikai uh meg a doki is akkor megvizsgal, szerintem van valami huvelyi nyavalyam megint :(
A terheleses cukrot sem tudtam ma elintezni, mert egy atkozott naploszam kell mar a beutalora. Pont ezert jutottam az sztk rendelesen az uh-ba. :)

baratodildi

Ancsa
Köszi drukkot,de ennek már annyi!Tegnap este óta van barna....nemsokára megjön sztem. :(
Nálatok mi újság?Hogy vagy?Gyermeked?

Angyal
Nos én most a 3. napi vérvétellel biztatom magam.Ha egyáltalán itthon leszünk akkor,és le tudjuk venni :wink:
Jó kis vígaszaink vannak! :roll:

BIldi
Örülök ,hogy minden O.K! :D A fejforma a lényeg,tudod! :lol:
Neked néztek vha folsavszintet vérből?Már úgy értem a baba előtt?Én szeretném megnézetni,mert sztem nekem vmi felszívódási zavarom lehet folsav terén. :x Csak nem tudom hol csinálnak ilyet,meg hogy ki kérheti stb....csupa kérdés vagyok!
A terheléses cukrot remélem mihamarabb el tudod intézni! :) Naplószám :( :evil:

KépKép

KépKép
okr

okr:
Nekem nem neztek soha, pedig parszor majdnem beixeltem magamnak :oops: Tuti ez a bajod es sajna nekem is, kulonben mindez nem tortent volna.
Mivel nem neztek soha es ugy szedtem a folsavat, hogy ciklus elejen 2x3mg es peteeres utan mar 3x3mg. Plusz terhesen meg melle a 0,8mg a gravidabol es 0,3 mg a maltoferfolbol. Szoval ipari mennyiseg, de csak a 12. het utan csokkentettem le a 10 mg-ot kb 6mg-ra (ferrofolgamma 5mg es gravida 0,8 mg).
Valamikor olvastam valamit a metabolikus szindroma es a folsav osszefuggeserol, de nem tudom mar hol olvastam. Ott is valami olyat irnak, hogy ez a betegseg mar onmagaban neheziti a folsav felszivodast. Ha meg hozzavesszuk a metformint, ami szinten neheziti es a mi trutyi genetikai hajlamunkat, akkor aztan tenyleg sok tenyezo osszejatszik! :(
Nekem eddig minden doki napi 4 vagy 5mg-ot mondott terhesseg elott, de en inkabb tulbiztositottam magam... Az nlc-n egy masik hasonlo helyzetu lany napi 8mg-ot szedett a 12. hetig, aztan mar csak a terhesvitamint (metformint nelkul) es neki sincsen semmi baja az uj babucinak, aki mar hamarosan ki is keszulodik a pocijabol.

baratodildi

Sziasztok!

Bee!
Asszem a PCO-sba olvastalak. De már nem is emlékszem. Lehet tényleg összetévesztettelek valakivel? :shock:
Mezőgazdasági mérnökin hobbitanulok. Több-kevesebb sikerrel. Most újra erőre kaptam, így remélem már nem fogok annyit tökörészni vele mint eddig.
ISO bevezetése a cégünknél volt. Most éppen próbálunk megfelelni neki.
Remélem ez a ciklusod végre rövid lesz. Vagy igazán hosszú... :wink:

Kriszta!
Gratulákok a vizsgádhoz, ügyes vagy. Kár a cikulsodért, olyan szépen indult. Holnaptól én is mérek hőt talán.

Zsazsó!
Igen neki lesz kontroll, és nagyon bízom. Leginkább abban, hogy nem jutunk el odáig. Azért várom a fotót.

Kokusz!
Na látod, nem kell úgy nekikeseredni. Mostantól megy az igazán nagy drukkolás.

Tildi!
Az már fél siker ha nyugodtabb vagy. Hiszti meg belefér, elvégre nőböl vagyunk. :)

Angyal!
Én most annak örülök, hogy vettem palástfüvet és jövő héttől elkezdem inni. Ez is elég száni, dehát ez van. Valamit mindig ki kell találni, különben nem bírnánk ki.

Bilid!
Tök jó, ez a potya UH. Gondolom mindig nagy öröm látni a babát.
Vendég

Bildi
Én most a biokémiai tanulmányim alatt olvastam antivitaminról.Ami épp a Bvitamin családra jellemző.Megváltozik a vitamin kémiai szerkezete,és nem funkcionál megfelelően,de kötődni tud,így elfoglalja a norm. szerkezetű vit. helyét.De jó hír ,nagy dózissal rendbe hozható.Kérdés,mi az a nagy dózis?
Én most 2x5 mg-t szedek,plussz a multivitaminból még 0,8mg-t.Csak az bibi én a babám előtt is szedtem napi 5mg+0.8 mg-t!

Szóval akkor megpróbálom megzézetni a felszóvódás dolgot vhogyan!

KépKép

KépKép
okr

Kokusz!
Drukk a sikeres akcióért!!

És persze Angel-nek, Junkoéknak és mindenkinek!!! :wink:

Hogy kell képet kicsinyíteni? :oops:
( a vonalzómon meg megállt az idő! :evil: ) ez a technika...

Kép
Kép
zsazsóka73

zsazsoka:
En paint programmal szoktam. Ctl+w lehet atalakitani a meretet.
A vonalzo szokott neha trukkozni! :?

baratodildi

Zsóka
Próbálj egy másik helyen vonalzót gyártani.Nekem néha egyik-másik nem működik.Lehet gond van a babafalva szerverével ,vagy ilyesmi.

Bildi
Ctrl+W az a kép --- nyújtás/döntés?Mert én azzal szoktam.

Csajok merre vagytok?????????????????????? Kép Már név szerint ki sem fér egy oldalra,hogy ki az aki eltűnt! :evil:
Én meg az anatómia tanulás helyett is. :oops: .....aki épp babát gyárt felmentve! :D Kép

KépKép

KépKép
okr

Na sziasztok

Próbálom olvasgatni mit termeltetek. Köszönjük a drukkokat, remélem sikeresek voltunk. Érdekes módon halálos nyugalom van rajtam ..... még sosem voltam így. Elmentek ma reggel a vendégeink, én meg egész nap értekezleten ültem. Tegnap végigjártuk az outlet üzleteket, de minden nagyon drága. De azért a férjem elkényeztetett és kaptam pár dolgot :)

Na holnap talán többet leszek .... bocs hogy megint csak magamról írtam.

Okr hány vizsgád van még?
kokusz

Zsazsó!

Ha átküldöd lekicsinyítem neked!
- Egyébként a kicsinyítendő képet megnyitod
- egér jobb gomb rákkattint
- Társítás- Paint
- Paintben vagy ott Kép rákkattint-Nyújtás-Döntés
- Itt a vízszintes és függőleges százalékos értékeket lejjebb veszed
- Ugyanitt az Attributumokba tudod ellenőrizni éppen hol tartasz méretben. Mindaddig csinálod, míg mind a szélesség, mind a magasság 600 képpont alatt nem lesz. (asszem)
Vendég

Sziasztok!

Junko, Kriszta,
akkor együtt a száni csapat! :roll: :lol: :lol:

Zsazsó,
köszi :)
Igérem 30 után jelentkezni fogok iszonyú mennyiségben! :shock:
angel37

Na megjött :( Direkt kicseszésből megvárta,hogy kedd legyen.Most nem tudom levetetni a 3. napi laborokat,mert nem leszünk itthon :evil: :evil: :evil:

KépKép

KépKép
okr

Kriszta!

Na basszus ez nem jó hír. :x

Angyal!
És még az is van, hogy lehet ki kell hagynunk ezt a ciklust. Férjemnek fáj mindene és szexre nem bír gondolni. ÁÁÁ, most minek is örüljek? Ez egyre szánibb...pedig a Jónásom is egybevág a pé-vel.

Kokusz!
Azért ma még adjatok neki! :wink:
Vendég

Hű, csajok, ez egyre szánibb :roll: Bocs, nem akarok rajtatok viccelődni :oops:

Kriszta,
:( , hogy megjött, és baromi idegesítő lehet, hogy nem tudod levetetni a vért, ez egy hónap csúszás :?
2-5. nap között semmikor se tudnád? Annyira nem szentírás a 3. nap...

Junko,
szegény férjecskéd :( szegényt meg tudom érteni :(

Pedig jó kis egybeesés, nem gyakran van ilyen... képzeld, most nekünk is egybeesett, vót is eksön, de kétlem, hogy csodáról tudnék a közeljövőben beszámolni :roll:
angel37

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?