Sziasztok!
Vagyok én is. Egy hsz-ig tuti! Akkor sem egyszerűbb most a netezés ha apa itthon van
Hihihih, Szonja éppen most harapja az apáját,..az meg ordít
Cool, neked nagyon jól áll ez a bézs, fonalfehér vagy hívd aminek akarod szín
Csak hogy vigadó Nokedli mellett említést tegyek rólad.
Gabus, aszondod Livicsek fiókba megy? Ez vár a lányos anyukákra? akkor most cseréljük le a fiókos szekrényünk
És hogy mi? Gyúrtok ketteskére? Szupi! Akkor lehet még kedvet kapok, mert pont tegnap előtt jelentettem ki, hogy nekem elég Szonja. Megjegyzem idegeim a végüket járták és magamon kívül haragudtam az egész világra
Ildicsi ha azt mondom, hogy írígykedem komolyan az edzésedre meg a diétára akkor azt KOMOLYAN gondolom. Bár, holnaptól figyelek. Hm, ezt már mondtam egy párszor magamnak
Szépek vagytok! Domi milyen kis peckesen ül
Tegnap mi is ünnepeltünk,....voltunk indiaiban meg ÉN thai talpmasszázson. Cirka másfél órát. De bennhagytam volna a lábaim ma reggelig
Ez jár annak, aki 32
ÉÉÉÉÉS, bár Szonja nem teljesített a kívánságom, miszerint reggelig csendben alszik, de 6 órán keresztül nyugodtan elvolt és csak azt csinálta, amit adott helyzetekben kellett
Mancs, Vanília azt a műsort én is néztem és nekem is tetszett a SOTE, de én pl a Baross utcairól jobbakat hallottam. Meg hát nem mutattak be minden kórházat a városban ugyebár? Meg kinek ez, kinek az a fontos,..... Nekem így öreg fejjel a rooming-in meg a külön szoba ha kell a legfontosabb,....ki is mondta, hogy nem lesz 2.?
Mancsusz, ajánlom még nektek a Quacamole-t :
avokádó pépesítve,
vöröshagyma apróra,
paradicsom apróra, só, bors,
lime lé (jó a citrom is),....
Mi szeretjük
N.