na itt vok...
Gyöngyi!
Tudom,hogy igazad van,rögtön azért nem volt mélyvíz, előtte a sok látogató nem számít immunerősítőnek?A szopiról nem is beszélve.. Meg a családlátogatások,azért a családon belül mászkáltunk és van elég ovódáskorú- ill. iskoláskorú gyerkőc...?Csak vásárolni nem vittük például...
nem gondoltam,hogy rögtön benyal valamit,főleg,hogy szopizott....a másik,hogy ki akartam húzni,hogy minél később legyen az első "kereszttűz" ,mert egyszer át kell esnie az elsőn...
na ettől akarom megvédeni Rékát is,főleg,hogy most mindenki egyfolytában beteg...minél később legyen beteg először,erősödjön csak az immunrendszere a szopitól,majd tavasszal már jöhetnek a bacik...
Persze Cinire egyelőre csak Dáviddal mennék,én is úgy gondoltam...
Jaj, a kiütések tényleg nagyon csúnyák,és már a mellkasán is vannak ,meg a fején is. Dávidnak is sokáig volt,de nem ennyire sok és egybefüggő....
Mondtam apának,hogy ne ijedjen meg,ha összekeverem a szavakat néha estére
csak röhögött
Olyan jó olvasni amiket írsz,megnyugszik az ember,tényleg az a lényeg,hogy a gyerek ne legyen elhanyagolva.
És igen kérjük szépen azt a fincsi csokitortát,mármint a receptjét....ha már nem kaptunk belőle
Andi!
És milyen a könyv?(Suttogó II.)
Olyan jó neked/nektek...hogy érzitek a mozgásokat....akkor az én pocakom most nagyobb,mint a tiéd 17 -18 hetes terhesen....
akkor a gatyók nem is lesznek rád jók...
Hány kilónál tartasz?
Ja és hol a vonalzó?
Judi!
Szegénykék,akkor ti se usztátok meg ezt a csúnya vírust...azért biztos jó volt egy kicsit egy gyerekes-nek lenni
én már akkor is feltöltödök picit,ha egyszerre alszanak egy órát,nekem az az egy-két óra kell,még ha nem csinálok semmit akkor is...
Na akkor az alvást is tárgyaljuk ki egy kicsit
,ha már ide jutottunk,lécci meséljetek,hogy alszanak el a gyerkőitek délben?MErt mi kínlódunk,amióta nincs szopi...Valamit marhára elbénáztam ismét!
Te is tehetnél már fel képet!
Jutka!
Ez a közös Suttogó naon jó vót!!
mostmár könyvtárat kéne alapítani
hihihi
Kérdésedre válaszolva...
Képzeljétek,Dávid még mindig tök aranyos/már fáj az újjam,annyiszor lekopogtam
/lehet,hogy érzi,hogy én is megnyugodtam,nem kapom fel a vízet rögtön,hanem számolok...vagy letelt a három hónap,persze én is megpróbálom megelőzni amennyire lehet
például mostmár nem önti ki a vízet hirtelen/persze nem is hagyom bent számára elérhető helyen/de ha mégis,akkor megkérdezte egyik nap:
"anya,kiöntsem?"-mondom neki ne öntsd ki,kincsem,vízes lesz a szőnyeg,erre ő:
"jól van ,anya!"- és nézi tovább a mesét! Innen is látszik,hogy direkt rosszalkodott,tudja,hogy nem szabad kiönteni,csak mérgesíteni próbált,persze én rögtön felkaptam a vízet
-bocs,hogy mindig a vízes dologggal példálozok,de eddig tényleg bejött.
ja és Szandra,már eltűnőben a mormonjaim
de azért néha előbújnak a rejtett tartalékok
NÓRA!!!Asszonyság!!!!!!!!!Maga merre rejtőzik????????Fegyelmi naon érik.....
Szia Kriszti! Hogy vagytok???
Mikor jöttök megint?
A Cd-t
még nem írtam meg,de úgyse aktuális,majd jövő karácsonyra talán kész lesz.
Udvaron voltunk egy csomószor,csak máshol nem./És nem ebben a nagy szélbe,most elég a szellőztetés is neki/... Örülök,hogy nem kapta el a bárányhimlőt az unokatesóktól,igaz távoltartottuk őket
most nem azt mondom,hogy nem kapjon el semmit,de ne pár hetesen...értitek a dilemmámat, igaz?
Ja meg a másik,hogy most igaz,hogy január van,de +10-14 /nem találom a fok jelzőt,bocsi/ C, na ez a nem mindegyj
persze tudom,hogy nem lehet mindenttől megóvni,és az ember akarat ellenére is.lsd. Kevin megbetegedhet,de legalább én mindent megtettem....
Szegénykém,remélem jobban vagy!!!Sok sok gyógypuszi neked is!!!
Betti!!!Szilvi!!!Kati!!!Merre vagytok?
Anett! Jó tanulást!!!Azért néha beugorhatnál!!!
Mindenkinek megy a sok sok gyógypusszancs!!!Ildikó
És nincs új vonalzóm,hanem a rendszer szarakodik
majd valamikor,csinálok valamit.......de most lecsukodnak a szemeim....pedig még imélkékre kellett volna válaszolnom
de első a BABANET!
Jó éjt!!!