Márti, két éjszaka lesz, de előtte tartunk majd 1-2 próbát, amikor a anyukám fekteti le. Azt még nem tudom, hogy itthon legyenek-e, vagy a szüleimnél... talán ha ott van Náluk, akkor nem hiányzok annyira Jacknek, mert ott sokkal több dolgot lehet csinálni, van nagy kert, kutya, szép nagy ház... nem is tudom, itthon minden rám emlékeztetné... vagy nem? Talán ha lemennénk Jackkel pár nappal hamarabb, aztán amikor már megszokta ott, akkor én visszajönnék Pestre az indulás napján... jaj nem tudom, hogy hogy lenne a legjobb. Szerintetek hogyan kellene csinálni?
Timi, Jack szó szerint öklendezik a babatejtől (a Humana és a Milumil 3-at próbáltam), Írországban belekóstolt az ikrek tejcsijébe is (teljes tej, ott 1 éves kor után azt ajánlják az orvosok
), de azt is kiköpte nagy fintorok közepette.
Timi, és mesekönyvnézegetés után beleteszed a kiságyba Fannit, és Ő szépen elalszik magától??
Jack is 7-7.30 között eszik valami táplálót, aztán még egy kis játék, 8-kor fürdés, apával jó éjszakát kívánnak a játékoknak, bútoroknak, Jack tükörképének
, aztán szopi, majd még ébren (de álmosan) be a kiságyba és ott szépen elalszik. Nálunk a szopi még kell az esti megnyugváshoz, elcsendesedéshez. Nem is lenne ezzel igazán gondom, de 1-2 körül majd 4-5 körül újra ébred, és akkor kiordítja a lelkét, ha nem kap szopit, a vizet sem fogadja el. Aztán már majdnem két hete 6-kor végleg felébred, sírva, morcosan, fáradtan, de már nem akar visszaaludni, nem kell szopi sem, mutogat az ajtóra, hogy menjünk ki a nappaliba.
Én meg kezdek újra elfáradni, pár napja apa is megfázott, és olyan szinten horkol... remélem ma éjszaka már kicsit jobb lesz.
Ayse, nem jöttek ki új pöttyök? Ez viszont nagyon jó hír, mégis csak jó volt ez az oltás.
Többiek, Ti beadatjátok? Egyáltalán mikor kell? A mi doktornénink, amikor az egyik anyuka rákérdezett tanácsadáson, azt mondta, hogy Ő nem támogatja ezt az oltást, szerinte nem kellene "összeszúrkálni" a gyerekekek. Megkérdezem majd a privát doktornéninket is jövő héten.