Sziasztok!
Szoktalak olvasni Titeket, de valaszolni mar nincs erom. Nem szeretnek kihagyni senkit!
Babus!
Remelem az eredmenyek rendben lesznek. Nagy hos volt Kristof! En nem birtam volna ki azt a rontgent. Megteszed, ha megvan az eredmeny, akkor valahogy kiemelned, mondjuk mas szinnel. Csak, nem szeretnek lemaradni, nagyon erdekel mi lehet a hanyasok oka. Biztos minden rendben, csak nem szeret aludni. Nalunk Atti kezdetben igen keveset aludt, es a doki nenink azt mondta ilyen fajta. Aztan megvaltozott. De ez sem mindig igy van. Most a napkozbeni alvasokat akarja kihagyni
Vanda!
Remelem mar jol vagytok. Gondolom mar Neked is tele vana hocipod. Na akkor gondolj abba bele, hogy mennyire tele lesz, ha idekint lesz a babo
Engem neha a frasz kerulget, hogy majd, hogy boldogulok a kettovel
Ilyenkor arra gondolok, hogy jo, hogy meg bent van
Ugye jol olvastam, hogy kislany lesz? Azt is szerettel volna, ugye? Gratula! Nem ugortok at egyik nap meg szules elott? Vagy felted Matet Attitol? Azota kulonben nem is volt ilyen, pedig rengeteg gyerkoc volt, es hat a jatszohazas bolcsiben sem bantotta a gyerekeket
Remeljuk csak egyszeri volt. Szoval, szeretettel varunk.
Tundi!
Sajnalom, hogy nem talalkoztunk. Jo lett volna dumalni egyet. Majd tegyel fel pocakos kepet, ha lesz. Amugy a mereteket felejtsd el. Ezeken ne is morfondirozz. Engem Attinal a doki a 18.hetig ijesztgetett, hogy pici, aztan egesz vegig azt mondta nagy. Vegig gorcsoltem az egesz terhesseget. Vegul tenyleg nagy lett, pedig kesobb fogant, es korabban is szuletett. Szoval itt minden a geneken mulik, es nem a teherbeeses idopontjatol.
Mea!
Jo lesz, hogy a csalad kozelebe koltoztok. Nekem nagyon hianyoznak. Foleg igy terhesen jo lenne, ha legalabb egy kicsit valaki elvinne Attit, hogy lefekudjek. Szoval nem hiszem, hogy banni fogjatok. Foleg a parod, aki amugy is sokat dolgozik, es keveset van otthon. Szoritok, hogy minden rendben legyen.
Stella!
Hogy vannak a fiuk? Hogy birod? Egyszerre szoktak aludni, vagy mindig mas idoben? Majd remelem osszetudunk hozni a nyaron egy pecsi talalkozot.
Timika!
Aranyos ez a naplo. Te magad csinaltad, vagy letoltotted valahonnan? Nagyon aranyos Kristof!
Dorka!
Gratulalok Markhoz! Igazan szep baba!
Nicol!
Remelem Vivivel mar minden rendben van!
Edinka!
nagyon tunderi a kiscsaj! Szerintem a fogak miatt nincs etvagya, legalabbis nalunk emiatt Attinak mindig csokken az etvagya.
Bocsanat, ha valakit kihagytam, nem szandekosan!!!
Rolunk:
Andris vegre befordult. Nagyon izgultam, mert nem szerettem volna csaszart. Na felre ne ertsetek, csak eleg nekem ez a gatseb, ami ugy faj neha, mintha ujra tolofajasaim lennenek.
Szombaton voltunk uh, mar 2200g korul van. Holnap kezdem a 35.hetet
Mar nagyon izgulok. Jobban felek, mint az elso szulesnel. Talan azert mert tudom mi var ram
Posakos kepet remelem holnap tudunk csinalni, es akkor felteszek.
Teljes lakasfelujitast csinaltunk, meg gipszkarton falat is csinaltunk. Igy hetekig semmit nem pihentunk. Tegnap viszont megjott apum, es most o foglalkozik Attival. Hat ne tudjatok meg, marhara elvezem. Azert ez mar nagyon sok volt. Pedig meg ma is vittem Attit babauszasra (doki engedelyevel), meg ossze vissza, hogy ne erezze hatranyat annak, hogy kistesot varunk.
Na nem untatlak tovabb Titeket. Majd jovok a kepekkel.
puszi
Judit