Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!!
Mindenkinek köszi a jokivánságokat!!!!
Ez a nap olyan sz@r esős,komolyan mondom befordulok itthon.Még lemenni sem lehetett.Igy aludtam 3 orát! :wink: :oops:
Nem igy képzeltem a szülinapomat.....
"Buli" holnap lesz,anyuékkal.....torta...ilyesmi....
Vendég

rik!Ne keseregj holnap szuper idő lesz és kirúgsz a hámból!!!!
Vendég

Rik!
De ha szar idő van is rúgj ki a hámból!! :wink: :wink:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Sziasztok cajok!

boldog szülinapot mindenkinek!!!
2 napja nem volt internetünk,nagyon hiányoztatok!nálunk sem okozott a vihar semmit,igaz az autóval a ház mellé álltam,ott nincs fa :wink: .szerda du itt volt szecső egyik oszt társa anyukájával,a fiúk megőrültek,szecső leesett az ágyról,rá a bal kezére,teljesen feldagadt neki.csüt délben mentem érte a suliba,elvittem röntgenre,letört egy pici csontdarabka,begipszelték. :twisted: .most minden csütörtökön mennünk kell,átkötik,négy hét múlva újra röntgen,aztán eldől,hogy kell-e még gipsz,vagy meggyógyult,vagy...szóval se tesi óra,se úszás.még szerencse,hogy a bal keze,így a suliban nem marad le.meg este fürdetés(olyan furcsa ilyen nagy gyereket mosni :lol: :lol: ),öltöztetés.keresztfiamat meg véleltlenül lefejelték a suliban,az orrcsontja eltört.de szept végén biciklivel esett hatalmasat,akkor a bokáját műtötték,gipszelték. :roll: :shock: ezek a fiúk....!szecsőnek már volt gipsz mind a két lábán,már csak a jobb keze vár a gipszre :wink: :lol:

viol
mi karib tenger kalózai...második részét nézzük(mi nagyon le vagyunk maradva a mozizás terén :oops: ),a kölkök is tátott szájjal :P
andi
nálunk is próbálkozik míra,de nem hagyom magam(mindig).ő inkább most a zoknikkal van szerelemben,kaptak spongya bobost,patrikost,pókemberest és mindig csak azokat akarja.de nálunk is a mosás határt szab....mi lesz a gyerekekből farsangon?míra vámpír akar lenni :shock: :roll: ,szecső meg gomba.jó,mert mírának így csak valami fekete köpönyeget szerkesztek,szecsőnek meg kartonból kivágom a gomba kalapját és előre is,hátulra is rálógatom.költözés?dobozolsz már?

megyek vacsit készíteni.pusz mindenkinek!na meg jó hétvégét,sok apázást!!! :lol: :P :lol:

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Szemizo,
Gyors jobbulást Szecsőnek!!! Tényleg durva, hogy pillanatok alatt megvan a baj!! Azért a jobb keze megmaradhat eredetinek, mond meg neki!!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

[quote="szemizo"]S írta:szemizoziasztok cajok!

boldog szülinapot mindenkinek!!!
2 napja nem volt internetünk,nagyon hiányoztatok!nálunk sem okozott a vihar semmit,igaz az autóval a ház mellé álltam,ott nincs fa :wink: .szerda du itt volt szecső egyik oszt társa anyukájával,a fiúk megőrültek,szecső leesett az ágyról,rá a bal kezére,teljesen feldagadt neki.csüt délben mentem érte a suliba,elvittem röntgenre,letört egy pici csontdarabka,begipszelték. :twisted: .most minden csütörtökön mennünk kell,átkötik,négy hét múlva újra röntgen,aztán eldől,hogy kell-e még gipsz,vagy meggyógyult,vagy...szóval se tesi óra,se úszás.még szerencse,hogy a bal keze,így a suliban nem marad le.meg este fürdetés(olyan furcsa ilyen nagy gyereket mosni :lol: :lol: ),öltöztetés.keresztfiamat meg véleltlenül lefejelték a suliban,az orrcsontja eltört.de szept végén biciklivel esett hatalmasat,akkor a bokáját műtötték,gipszelték. :roll: :shock: ezek a fiúk....!szecsőnek már volt gipsz mind a két lábán,már csak a jobb keze vár a gipszre :wink: :lol:

viol
mi karib tenger kalózai...második részét nézzük(mi nagyon le vagyunk maradva a mozizás terén :oops: ),a kölkök is tátott szájjal :P
andi
nálunk is próbálkozik míra,de nem hagyom magam(mindig).ő inkább most a zoknikkal van szerelemben,kaptak spongya bobost,patrikost,pókemberest és mindig csak azokat akarja.de nálunk is a mosás határt szab....mi lesz a gyerekekből farsangon?míra vámpír akar lenni :shock: :roll: ,szecső meg gomba.jó,mert mírának így csak valami fekete köpönyeget szerkesztek,szecsőnek meg kartonból kivágom a gomba kalapját és előre is,hátulra is rálógatom.költözés?dobozolsz már?

megyek vacsit készíteni.pusz mindenkinek!na meg jó hétvégét,sok apázást!!! :lol: :P :lol:

Húha ez nem semmi sorozat!Szintén gyors javulást kívánok Szecsőnek!De a fiúk márcsak ilyenek!Levi sem marad ki semmi rosszból!!
Vendég

Csilla,
Szecső megint gipszben... gondolom milyen vidám voltál...
a zokni és bugyi Jankánál is menő, de én sem hagyom a fejemre nőni, mert ... :twisted:, ismered a kiscsajt!
A farsangot úgy oldottam meg, hogy itt a közelben nyílt egy virágbolt ahol nagyon szép szilveszteri sapkára való maszkot árultak. Újév után bementem a gyerekekkel és maradt még pár darab. Janka macska akart lenni, de csak tigris volt így tigriscica lesz, Márton meg cápa.
Majd valami színben passzoló ruhát adok rájuk és kész. Janka kap farkat, Márton uszonyokat, 300ft volt darabja.
Olyan mint egy baseball sapka siltje és azon van a figura, hátul meg gumis.

Megyek rendbeteszem a konyhát. Márton a múlt szombaton kicsit lázas volt, Janka hétfőn én kedden voltam vacakul most Zoli és Ágnes :( Ez olyan kiakasztó!!!!!!!!!!!!!!!De te tudod :roll:

Többieknek is szép álmokat, jó hétvégét!!!!!!!!!!!!!

Rik, 30-on túl is van ám élet :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

csilla,
ajajjjj!!! :( :shock: ez nem semmi! no de ebcsont beforr!! :D
mi is le vagyunk maradva mozi ügyben, a karib... második része múlt heti dvd program volt. mindjárt nézzük a bíbor folyók második részét.

sziasztok, jóccakát mindenkinek!

KépKép
viol81

RIK!

BOLDOG SZÜLINAPOT NEKED IS!

Lanyok, bocsi de nincs eröm sokat irni, meg var ram a konyha.
Azert teszek fel par kepet! Kép Kép
A labdahaznak oriasi sikere van, egesz nap ki-be maszik es rugdossa a labdakat. :)

Kép
Kép
reni76

húúúú viol.szerintem az egy sz@r,azt az időt inkább másra használjátok :wink: .
andi
ez jól hangzik,jövőre rám/ránk is gondolj,ha ilyet látsz!egy,két fotót kérek róluk.gyógyuljatok,pihizzetek sokat a hétvégén.

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Szecsö gyogyulj meg gyorsan, es a többi betegeskedönek is javulast!

Kép
Kép
reni76

Holnap talan jövök majd du., de. melo es este meg BULI! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
reni76

Kedves Lara!
Boldog szülinapot kívánunk!
Ábi&Zsani

Kép

Kép
ábibaba

Lara és Rik Boldog szülinapot kivánok!

KépKép
KépKép
beus22

Jesszus Beus mindjárt babázol!!!! :shock: :lol: :lol: :lol:
Ha van valami írj egy sms-t légyszi!!!!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Reni!Cukik a képek a kis szülinaposról!Marhára tetszik ez a labdázó!!
Muris dolog!!
Vendég

Beus,
mi már ilyenkor majdnem hazajöttünk a kórházból :lol:
mindjárt itt a legény :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

Köszönöm Mindannyiotoknak a jókívánságokat!!!

MA lesz a buli,kép később lesz...

Csilla
Szecsőnek fájdalom nélküli gyogyulást kívánok!!!!

Andi
Gyogyuljatok meg hamar!!!Gyogypuszit küldök!!

Beus
Örülök hogy irtál!!!És mégegyszer nem haragudj!!!Nekem sajna ami a szivemen az a számon...Irj mindenképp ha itt az idő!!HAdd izguljunk érted!!

Reni
Kis Larának látom szép napja volt!!Nőjjön nagyra egészségben,boldogságban!!

Tegnap megünnepeltem olyan Erikásan(bakosan)ezta nagy ünnepet! Aludtam 3 orát d.u. a Petrával.Átaludtuk ezt a ronda időjárást,ugyse tudtunk volna lemenni.

:lol:
Vendég

rik!Nagyon jó bulit kívánok neked mára!A tegnapi alvással felkészültél a mai napra!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Csilla-Szecsőnek gyors gyógyulást kívánok!

Andi-hozzátok is kopogtasson be a Gyógymanó! Ágnes édes majdnemtörölközőszárító lehetett!

Viol-kösz, de én fitolacot iszom, mikor Kincső pocija fájt, átszoktam.

Reni-az a torta! Ezt sütötted? Csokis volt?

Nitta-szupi képek :lol:

Én ma egyedül vagyok, "apa dolgozik". Nyuszi most rakta tele a nadrágját, csere lesz és sétálunk. Tegnap csak bevásárolni voltunk vele, különben itthon néztük az esőt. Kincső olyan sokat aludt, mint 2 hetes korában. Este persze úgy kellett lelőni ezt a kis duracellt: szopi helyett fürdés után velem incselkedett szájában a cicivel, meg az apjára vigyorgott. Aztán gonosz anya ezt megunva, ágybadugta ezt a kis Nyuszit, amit persze üvöltés követett: éhes maradt a drága. Ágyból ki, és rendes szopi, végül alvás. Mondtam apának, hogy kövesse jó szokását: esti szopinál ő ne legyen a szobában, mert mindig akkor van ez a cirkusz. Tegnap bent maradt, és Kincső csak vele foglalkozott. Egyre inkább apa kell neki, engem csak nyugtáz: igen, anya itt van, de én apával foglalkozom! Ma reggel is, míg apa készülődött, le nem vette róla a szemét! Nálatok is ilyen apásak a lányok?

Megyek, öltözünk.

Anikó

Kép[/url]
quito

anikó,
nálunk nem ennyire szemmel látható az aput is szeretem dolog, de nagyon nagyon jó elvannak. sok dologra gábor taníotta meg. :) egyedül iszik a csőrös pohárból, kerekecske-gombocska. ezekre ő idomította :wink:

csilla,
megnéztük. hááát, az első jobb volt. :?

KépKép
viol81

Aniko!Ez már csak így van!A fiúk anyásak a lányok apásak!Vagy mégsem?Cáfolatok?
Levi kurva anyás!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

gabó,
én is így hallottam, de biztosan vannak kivételek! amik ugyebár erősítik a szabályt! :wink:

reni,
hűű, nagyon jól néz ki a kis kuckó! meg persze benne lara!! gábor is azt mondta hogy nagyon aranyos, ahogy ott ül bent úgy néz ki, mint egy baba! :)
mennyi is volt ez a házikó?

KépKép
viol81

Anikó,Gabó
Réka nagyon anyás,Petra meg az apja után bőg egész nap!!!Most akkor hogy is van ez???
Vendég

Hát fene érti ezeket a kis manókat!!! :lol: :lol: :lol:

Jó étvágyat az ebédhez! :D :D
Vendég

andi!!

köszönöm szépen a szopis betéteket! :) de ugye lesz majd olyan is, amikor nem rohantok nagyon? :) :wink:

KépKép
viol81

KépKép
viol81

Sziasztok!

Utólag is :

Boldog szülinapot Lara!

Kép Kép

Boldog szülinapot Erika!

Kép Kép

KépKép
KépKép
mirama

hopp, most látom, hogy azok a poénok, amiket nitta írt be ide, miután kimásoltam, elküldtem pár cajnak! :oops: :lol: pedig itt is olvashattátok... :) nitta, ági, erika, katus... asszem nektek elment. bocsi! :oops: :lol:

KépKép
viol81

most kicsit megkésve

BOLDOG SZÜLINAPOT LARA ÉS RIK!!

KépKép
KépKép
esztermami

Beus,
sokat gondolok Rátok!!
Hú, már tényleg pár nap csak!!

KépKép
KépKép
esztermami

Csilla,
Szecsőnek gyors gyógyulást!

KépKép
KépKép
esztermami

sziasztok cajok!
köszi a jókívánságokat,a keze nem fáj,bírja.teszek fel pár képet(unaloműző).apa dolgozik,majd valamikor éjjel 1 óra körül jön.du kihasználtam,hogy nincs itthon,bömböltettem kedvenc néhány öreg zenémet(hooligans,backIIblack),a kölkök is jól elvoltak vele(gondolom először nem tudták elképzelni sem,hogy anyának mi baja lett :lol: ),bár mesét szerettek volna nézni,de ma nem hagytam magam,majd holnap délután az ő kívánságaikat teljesítem(apa akkor is dolgozni fog)
jó pihit mindenkinek!
Kép a vödörfejű gyerek :lol:
Kép Kép laza csávó
Kép Kép

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Szemizo!Nagyon helesek ezek a kis kölkök!!!!!
Jól is tetted néha kell a szülőknek is egy kis kikapcs! :lol: :lol:

Mi ma is csajoztunk(Levus)Azt hittem megzabálom őket!!!Ott voltunk jó 4-órát ezalatt volt veszekedés,harapás(Lili részéről) aztán kézen csókolás(Levit),szájpuszi,ölelés szal minden ami belefér!!
Hétfőn megyünk a bölibe mikor lesz pontotsan a beiratás!!
Vendég

rik!Remélem nagyon jól érzed magad a bulidon!! :D :D
Vendég

Sziasztok!

Beus-sokat eszembe jutsz. Az unokatesómnak hétfőn lesz a császár, ha minden jól megy.

Csilla-nagyon édesek a gyerkőcök és csodaszépek! Igaza van Gabónak! Jól tetted, hogy nem hagytad magad!

Ma Kincső extra nyügi volt. Kis búfelejtő:
Kép
Kép
Kép

Anikó

(Megyek őslényeket nézni!)

Kép[/url]
quito

Sziasztok!

Csilla, jól kirúgtál a hámból :lol: :lol: :lol: :lol:

Viol, lesz hát amikor nem rohanunk :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

Esztermami,Kriszta
köszi a jokiváságokat!!!

GAbó
nagy buli azért nem volt :cry: ,apa azt mondta elfelejtettünk szervezni egyet..(szerintem neki kellett volna meglepi bulit szerveznie nekem :!: )
NA mindegy is.Azért jol éreztük magunkat.Egy-két tortás fénykép lesz,anyu fényképezett(majd ha meglesz dobom is fel )
Muris volt a torta,mert anyu 302-t tett rá.Én 30,Petra2.Ugy néz ki mintha 302 évesek lennénk... :lol: Petrának nagyon tetszett
.Meg anyu hozott neki rózsát.Csak nézte,szagolta,nem értette miért is kapta ő azt... :wink:

Csilla
annyira helyes az a kép,ahol a gyerkőcök a fürdőbe vannak,és egymás előtt állnak.Véletlen volt,vagy beállitott?Mindenesetre nagyon jo kép!!! :wink:

Anikó
ez a kiscsaj hozza a formáját!!!Egy mosollyal le tudja venni az embert a lábáról!!!!Mindig ilyen kis mosolyi??
Voltak érdeklődök már a lakás iránt?
Vendég

Sziasztok.

ÁGI,NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!!!

Kép

Kép

Kép
hajnus

Áginak mi is boldog névnapot kívánunk! :)

csilla és anikó
csodásak a gyerekek! :) szegény szecső, milyen komolyan tűri azt a rohadt gipszet...

anikó,
az rendben, hogy az a múltkori nem a te lábad volt, de ez sem a te kezed, ugye? :)
van még vkinek ilyen fürdető "vödre"? nemtom mi a neve... :oops:
nem túl pici??

erika,
ejj, de jól tartod magad! :) igaz még személyesen nem találkoztunk, de meg nem mondanám, hogy ennyi idős vagy!! :P már 302?? le a kalappal! :wink:

gabó,
asszem mi meg tényleg lemondhatunk leviről! :( :lol: aranyosak lehettek!
messze van tőletek a böli?

beus,
innentől minden nap kérünk ám bejelentkezést!!

gábor unokatesója szült tegnapelőtt. az első baba koraszülött volt, de aki most jött, időben érkezett! :wink:

na, megyek, sütöm a husit.

KépKép
viol81

eszter,
ti hogy vagytok?? :P

KépKép
viol81

Sziasztok!

Ágnes, nagyon boldog névnapot kívánok sok szeretettel!

Viol-nem az én kezem!!! Tummy Tub a neve a fürdődézsának. 6 hónapos korig használható papír szerint. Én szeretem és Kincső is élvezi. Most már csak az állát kell tartani, mert a vízben ő lebeg vagy ül. Olyan erővel tudja rugni a lábát közben, hogy kicsapja a vizet és úszik a laminált padló.

Rik- a mosolyok csak úgy röpködnek itthon szanaszét! Olyan kis tündér, így eléri a huncut, hogy valaki mindig foglalkozik vele, nem lehet otthagyni...A lakás? Még nem jött senki, majd jön. Most jelent csak meg a hirdetés a hétvégén és a neten (polosingatlan.hu, a barna konyhás, ha megnézed).

Ma én főztem az ebédet, sikere volt, de a kedvemet nem hozta meg a máskori ebédkészítéshez. Ez iszonyú macera, meleg, olajszag, mosogatás...brrr!!!Örök hála, tisztelet és hódolat-imádat férjemnek, hogy ezt ő felvállalta házasságunk elején! De most ő sétált Őnyuszifüleséggel délelőtt, így bevállaltam a főzést.

Egy kis idill, a másik csajszival egy napon született Nyuszi, ő sétatárs s kisbarátnő:
Kép

Megyek, megpróbálok altatni.

Anikó

Kép[/url]
quito

Ági!Boldog névnapot kivánok!!!!

Viol
ha meglátsz majd egy talin,akkor nézel majd....aggastyán vagyok!!!

Anikó
igen,néztem már!Szép lakásotok lehet.Biztos meglesz majd a vevő rá!!!Ki kell várni!! :shock:

Megyek a nagycsajjal korizni!!!Remélem nem leszek tul béna!!! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Boldog névnapot Ági!

Anikó! Nagyon édes Kincső! Olyan bájosan mosolyog.
Férjed szakács vagy csak jól főz?

Viol! És a koraszülött babán most bár nem látni semmit? Nem maradt vissza valami? Vagy annyira nem jött korábban?

Erika! Képet majd rakjál a tortádról! :wink:

Csilla! Szeretem nézni a képeidet. Ilyenkor én is három gyerekről álmodozom. :lol:

Mi délelött kirándultunk az erdőben. Olyan szép idő volt! Mira még a kabiját is levette visszafele. Tiszta tavasz! Viszont most már esik, szerintem itt a szép idő vége!
Mindjárt dobok fel pár kirándulós képet.

KépKép
KépKép
mirama

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
mirama

Csak most jutott eszembe,hogy van egy kis Ágnesünk is!Sok-sok boldogságot neki!Andi,légyszi add át Jókívánságaimat!

Kép

Kép

Kép
hajnus

Ági nagyon boldog névnapot!
Kép

Viol!Busszal a böli +10 perc gyaloglás így összesen jó 3/4-óra!
Ezért lesz az,hogy mire Levi megy a böli szigorúan meglesz a jogsim én kocsival fogom bevinni!
Gratula a rokon bébihez!
Vendég

rik!De jó nektek mentek korizni!1000-éve nem koriztam!!Nálunk sajna még nincs a Csótón kívül amire én soha nem fogok rámenni ha befagy,de talán itt is lesz valami pálya (eddig úgy van) és akkor reszkessetek korizók!!!!!!!Lehet már újra kell tanulnom!!
Aztán csak ügyesen!!!
Vendég

Jaj, ezt én is elfelejtettem. :oops:

Boldog névnapot Amica Ágnese!
Kép

KépKép
KépKép
mirama

Ágnes nagyon boldog névnapot!
Kép
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint