Sziasztok
szertnék csatlakozni hozzátok
Orsit,már ismerem a Családnetről,és AFP ügyben adott néhány jótanácsot
Látom,ahogyan visszaolvastam,hogy mumus dolog és nem én vagyok az egyedüli,akit halálra rémítenek
De ahogy látom,mindíg pozítívan jöttetek ki a rémítésből
Nálunk a helyzet, következő
4.lombikra sikerültek a babák a Kaáliban Krizsa doktornál
akinek nagyon hálásak vagyunk!
Egy kislányunk és egy kisfiúnk lesz a 17.heti uh alapján
Orsi már ismeri az AFP-s történteünket,de leírom Neketek is.
12.héten elmentünk megcsináltattuk a kombinált tesztet +az Uh-t az istenhegyi klinikán,ahol mindent rendben találtak
Fontosnak tartottam,mert a családban van egy Down-szindrómás baba.
Megnyugodtunk,mert negatív tesztet tartottunk a kezünkbe,így nem is gondolkodtam egyéb beavatkozáson!
16+0 napon megvolt az AFP vizsgálat,amit a múlthéten kaptam a kezembe+ 18.heti genetikai Uh-ra mntem.
Az értékem,ahogy itt olvastalak benneteket alacsonyabb,mint bármelyikötőknek 1,7MOM.
Az orvos azt mondta,hogy szerinte semmi gond nincsen,de menjünk el az I.Női klinikára genetikai tanácsadásra.
Genetikai Uh rendben volt,nem találtak a babáknál semmit.
Nagyon megijedtem és már a legrosszabb dolgokra gondoltam.
Orsi is válaszolt,ajánlott egy-két dolgok,a férjem felhívta Krizsa doktor,aki azt mondta,hogy ez az eredmény jó,nem foglakozzak semmivel,én is utánna olvastam és sikerült megnyugodnom azt hiszem!
Csütörtökön megyünk a tanácsadásra,de szertném felkeresni Hajdu doktornőt is,mert Ti itt nagyon sok jót írtatok róla!
Potyóka,küldtem Neked pü-t,ha lesz időd válaszolj
Nagyon bízom a babákban és remélem rendebn lesz minden,és csak egy rossz emlék lesz maj ez a 18.hét!!!