nikcsi: szívesen megírom itt is "kellemes" élményeimet a kozmetikusnál, legalább tanulság mindenkinek...inkább más kárán tanuljatok!
Szóval sajnos kénytelen voltam új kozmetikust keresni, mert régi kedves és szuperügyes kozmetikusom babázik épp.
Aminek persze örülök, mert régóta várt rá!
No hát rákattantam a netre, csomó kozmetikai szalonnak van szép honlapja, találtam is egy kulturált (és amúgy sztem nem is túl olcsó) szalont a közelben (itt az ellenreklám helye: Vanilla szalon a Kolosy térnél). Hát elmentem gyantáztatni...tudni kell, hogy én már évek óta csináltatok kozmetikusommal teljes fazongyantát, sztem manapság ez nem is olyan meglepő...soha semmi bajom nem származott még belőle, azon kívül, hogy jobban fáj kissé, mint egy lábgyanta...
No ez a kedves kozmetikusnő (aki kb 10 éve van a pályán) úgy elintézett, hogy mikor letépte a gyantát, felrepesztette a bőrömet a szeméremajkam tövében (a kis és nagyszeméremajkam között!!). Ott nem is tudtam mi a szitu, éreztem mondjuk hogy fáj...mondta a nő, hogy vérzik, de azt gondoltam biztos a szőrtüsző (néha előfordul). Hát hazaértem, és mivel fájt, megnéztem mi a helyzet...és kb egy 1-1,5 cm-es sávban tökre felrepedt ot a bőröm és vérzett is eléggé...hát kiséé megijedtem, és ezért jelentkeztem be gyorsan MR-hoz, és gondolom ennek köszönhetően kaptam gyorsan időpontot...
Mondjuk most már talán jobban néz ki a dolog, de azért elég rossz helyen van ugye...mosogatom is naponta többször emiatt, nehogy elfertőződjön vagy vmi...
Hát ez a sztori...szóval vannak ilyen kontár kozmetikusok...nem árt vigyázni, csak honnan tudhatja ezt előre az ember?! Na most már félni fogok...és mindez egy kulturált, szép szalonban, egy állítólag! gyakorlott kozmetikusnál...több ismerősöm szerint feljelenthetném a nőt a fogyasztóvédelemnél.
Hát igen...ha nem ért hozzá, minek vállalja? Most emiatt mindenféle poblémám származik a mindennapokban...