Zsuzsi!
Szinte éreztem, hogy a méhlepény lesz itt a bünös! Anikónak is ez volt, ugy tudom, a 30.hétig kell feküdnie, de majd jön és mondja.
Zsebi drága!
Olvasom a hirtelen jött nag hirt, hát ezt nem gondoltam volna! Nagyon- nagyon sok boldogságot és jó egészséget kivánok a picikhez, nőjenek nagyra és teljesüljön Velük minden álmotok! Biztos a hidegfront volt a tettes!
Alinkat!
Neked is nagyon nagy gratula, gyönyörü bébid született! Teljen Benne örömötök, sok boldogságot kivánok! Már otthon is vagy?
Kata!
Nagyon gáz, de ugy emlékszem, kérdeztél tőlem valamit, csak nem tudom hogy mit, de majd visszalapozok
Hiába, öregszem.
Emma!
Én is azt mondhatom, jól tetted, hogy bejelentkeztél az Istenhegyire.
Bea!
Védőnőd is a helyzet magaslatán áll!
Hol merre lkasz, hol is szülsz? Végülis, hogy a nem hizás miatt kicsit megnyugtassalak, a babák kiválóan fejlődnek igy is, csak a mamájukból eszik le, amire Nekik szükségük van. Emiatt esetleg a Te összfehérje, HCG meg egyéb ásványi anyag szinted fog lemenni a normál érték alá, magyarul sokkal nehezebben szeded majd össze Magad a szülés után, de azért persze felépülsz majd. Azért próbálj értékes tápanyagokat bejuttatni, már amennyire sikerül enned valamit.
Erről saját példa: Emesével 3 kg-t hiztam, mivel eleve nagyon tulsulyos vagyok. Szülés után le is ment 17 kiló. Persze már majdnem mind visszajött. Viszont az összfehérje szintem most Pöttyel kevesebb mint kellene, a dokim asszisztense szerint azért, mert előzőleg Emese kizsákmányolt, és még nem sikerült pótolni. Ám a gyermek tökéletesen kifejlődött, 3800 gr volt.
Orsi!
Gartulálok a kislányhoz! Én is igy álltam hozzá, csak semmi habos-babos, aztán mikor megláttam a lányos vonásait, rögtön megváltozott az elképzelésem
Na azért nem Barbie-baba!
Judit!
Na igy már érthetőbb, hogy mire vigyázzunk, köszi.
Lányok, láttam tegnap a Mokkát. Nem vagyok tőle boldog. Szóval azért lesz csökkentve, mert már sokkal több párnak sikerül mint 10 éve! Hurrá! Ám még mindig van 30%, akiknek 5 után se jön össze
Viszont olvastam a másikon Harcikát, aki azért szépitett ezen a brutál elképzelésen. Ez uj szabályozás lesz, tehát ha megszavazzák, akkor 2 jár, akik esetleg tul vannak 4 sikertelenen, azoknak mostantól indul ujra a 2 lehetőség! Ez, azt mondja, a 10 évvel ezelőtti törvénymódositáskor is igy volt. Tehát azért vannak páran, akik viszont most kaphatnak még több lehetőséget. Remélem érthető volt amit itt dadogtam.