Sziasztok!
Lili tegnap délután kihagyta az alvást. Délelőtt aludt majdnam 2,5 órát, és úgy gondolta, hogy neki ez estig elég is!
Pedig még olyan 5 körül szokott aludni egy órácskát, de tegnap sehogy sem tudtuk rávenni.
Persze fürdés előtt már tök nyűgös volt, alíg bírta kivárni, míg elkészítem neki a tápszert. El is aludt rögtön utána, éjszaka is egyszer ébredt fel, de csak a cumit adtam neki oda.
Viszont ma reggel már 6-kor
hallottam, hogy beszél a kiságyban. Nem tudtam visszaaltatni, játszottunk egy kicsit, megreggelizett, most meg magától elaludt a kiságyban, amíg én felöltöztem.
Tegnap voltunk tápszert íratni a dokinéninél. Már csak 1 doboz HA tápszert írt fel, mivel a héten betölti a 6 hónapot. Eddig olyan 1400 ft. körül volt egy dobozzal. Most tudjátok mennyit fizettem érte? Több mint 2100 ft-ot!!
Ha ez elfogyott utána mehet neki a sima 2-es tápszer. Azt nem is írta fel, mert azt mondta bárhol megvehetem.(drogéria, Tesco, Cora, stb.)
Vettünk egy dobozzal a dm-ben, megkérdeztem a gyógyszertárban, hogy ott mennyi, 200 ft-tal drágább volt!
Edina, Szilvi, ti a 3. étkezést mikor cseréltétek le másra? Lili most kb. 2,5 hete kap főzeléket ebédre. És a délutáni kaja az mi? Főzelék vagy gyümölcs, tejpép? Nekem a védőnő a főzeléket mondta, a dokinőt meg tegnap elfelejtettem megkérdezni. Csak én valahogy jobban el tudom képzelni délután is a tejpépet vagy a gyümit uzsonnára mint a főzit.