Új privát üzeneted érkezett!

Jucmus,
köszi az infókat, feltétlen el fogok menni, mikor otthon leszek és elintézem.

Kicsiboris, Odry,
Svácjban élek, de már nem sokáig. Nyáron hazaköltözünk. Szeretek itt, de otthon sokkal jobb. Marad azért itt kapcsolat, így jövök még majd ide bőven!

Kicsiboris,
nagyon köszike a linket, ezt az áruházat nem ismertem. Már meg is rendeltem a könyvet. :lol:

Van itt valaki szegedi, mintha rémlene, bocsi, hogy nem emkékszem ki. Szegedre fogok költözni! :wink:

Mágnes, feltétlen írd meg, ha érzel magadban erőt. Nem biztos,hogy ki tudod adni, de akkor is fantasztikus lenne. Neked is most frissek az élnények, most kell rászánni magad.Engem tuti érdekel. :lol:

Puszi,jó éjt mindenkinek!
katata

Jucmus, ezer bocsika, de valahogy mindig s sikerül a neved végére. :oops: Ne haragudj! Ma is kicsit fáradt vagyok, egész délelőtt az egyetemen voltam, franciául dumáltam, délután meg angolon voltam. Kicsit hulla vagyok...
katata

Kép
katata

sziasztok,
odry, még nem nevetünk a dolgon, de szerintem hamarosan az lesz belőle, nekem is tornyozódnak a párnák a popóm alatt :oops:
és utána min. fél óra fekvés..szóval elvagyunk, kb. 8 óra van amikor csak 'úgy leülök a fenekemre hihihi :P a páromtól kérdeztem, hogy hogy bírja péntek óta...azt mondta még bírom..

de jó kata, hogy sikerült a könyvecske!!! örülök neki :D
és akkor véglegesen itthon is maradtok? svájc gyönyörű lehet, nagybátyámék minden évben ott nyaralnak és nagyon szép fotókat mutogatnak :lol:
kicsiboris

Sziasztok!

Kisboris!
A párod nagyon kitartó.... Azért szerintem 1 napot lehetne pihizni?
Bár ti tudjátok. Én majdnem 2órát feküdtem utánna. :x

Kata!
Én vagyok Szegedi? Neked nem tavaly volt az esküvőd? Azért kérdem, mert ismerek egy büszke anyukát, akinek tavalyelött ment férjhez a lánya, még képeket is mutatott. Hó volt és szép napsütés!?

Odry
odry

hát odry, nem merek kihagyni egy napot sem...bár őszintés szólva
kicsit kezd sok lenni a jóból :oops: de tényleg kitartó az én kedvesem, mert ráadásul a hétvégén beteg volt és mgis sikerült :D
szóval nagyon elszántak vagyunk most, és az a jó, hogy ez mindenre kitarjed. el szeretnénk adni a házunkat és most találtunk pécs belvárosában egy szupi kis lakást, így visszatudnánk fizetni a hitel felét ami már nagyon jó lenne:o)) nagyon optimisták vagyunk,
neked is küldök ebből, mert az csak jó lehet, nem igaz? :P

kata, most hogyan van a lombik állami támogatásos ügye? egyet támogat csak? és az inszemek?
kicsiboris

Ez aranyos kicsiboris, tényleg biztosra mentek, csak legyen erőtök hozzá :wink: Sok sok kedvet hozzá, te egyébként úgy látom mindig olyan optimista vagy, átragad nagyon jó. Pécs szép hely, néha én is elgondolkozom rajta, hogy el kellene költözni, valami vidéki városba, de a férjem ragaszkodik a barátai közelségéhez.
Te nem dolgozol, ne haragudj nem emlékszem?

Mi lehet tücsökbogárral vajon?

Szép napot?
bbilona

ilonkaám, drága, hát igen mi is pesten laktunk aztán 'lecsaltam a kedvesemet pécsre, néha a fejemhez is vágja, hogy itt semmi sincs...
szóval én néha megbánom, hogy költöztünk..
de, dolgozom, napközben melóhelyről levelezek veletek, amikor nincs itt a főnökség :shock: este meg otthonról ami mostanában zizis kicsit:o)

hát te sem vagy szerintem az a depis lkat :P úgyhogy csak így tovább ilona!

hol vagytok csajok???????
kicsiboris

Boriska! :D

Teljesen igazad van! Fö az optimizmus!!!

Odry! :D

Igen, en Olaszorszagban elek 2004 augusztus ota. 2003-ban egy tolmacsolas alkalmaval megismertem a mostani ferjem, aztan ez lett a vege… :wink:
Meg nem vagyok M.orszagon, majd febr.8-an megyek haza es kb. egy honapig ott is maradok.
Otthon csinaljuk a lombikot mert az erre vonatkozo itteni törvenyek nagyon szigoruak

Nekem okt.5-en volt a hsg.-m es valoban sok nö utana teherbe esik hamar. Ram ez sajnos azert nem ervenyes mert nem velem van a gond. Teljesen atjarhato vagyok es az összes többi vizsgalatnal is mindent rendben talaltak.

Kata! :D

Semmi gond, ertem igy is ugy is.:) Orülök, hogy sikerült megrendelni a könyvet!

Kép
Kép
jucmuc

Halihó!

Én is itt vagyok ám, csak inkább olvasgattam. Majdnem végeztem a nagytakarítással. Már csak a fürdő és a spájz van vissza, mega háló. Ez nem is olyan kevés.

Sikerült a munkahelyemmel megállapodnunk.

Kicsibé! Most már megy a hőd felfelé ugye? Akkor ha már elég a jóból, lazíthattok kicsit. ha egy nap ki is marad, az csak jó a kiskatonáknak is. De azt is tudom, hogy a féléves klimax után mennyi mindent kell bepótolni. Mert én akkor simán frigidnek hívtam magam. ha a drágám kicsit közelebb jött, visítva menekültem. Most már nem. sőt néha most ő hív nimfománnak... :oops:
ja pénteken 8-ra megyek a klinikára UH-ra. lehet, hogy egyedül, vagy elviszem a barátnőmet. ő is endós volt.

pusszantás...
zel

Sziasztok!

Jucmuc!
Akkor ezek szerint most lesz a lombik ha haza jössz? Nagyon szórítok! hogyan tudod intézni az itteni dolgokat, vagy esetleg ott csináltok pár vizsglatot és az elfogadják ott?
Melyik részén laktok? Nápolyba akartunk menni nászútra, de lebeszéltek róla, igy mentünk Rómába... Elötte 1 hónappal voltunk Párizsban én nagyon vágytam oda, de valószínű nem megyünk többet. Viszont Rómába bármikor.... most egy kicsit felidéztem :wink:

Zel!
Bövebben???? A fönököd.. stb.. érdekel!
Uh után mi lesz?

Ma nagyon rossz napom volt. Csupa negatív dolog vette körül és a párom is csak holnap jön haza és jön a vihar is , én pedig félős vagyok :cry:

Odry
odry

Remelem nem ert oda a vihar! :) En Padova es Velence között lakom. Padovahoz közelebb. (10km)
Igen, Napolyba eleg rizikos turistakent menni. (meg amugy is)
Romaban meg sajnos soha nem jartam, de mar többször beszeltünk rola, hogy el kellene mennünk most mar egyszer.

Igen, most mar a lombikra megyek haza. Volt mar ketszer is konzultaciom, vittük az összes leletet innen, mindent elfogadtak. Csinaltak ott is egy sperma vizsgalatot, es ezutan javasoltak ott is a lombikot. Hat ennyi. Mivel mi tudjuk 100%-osan mi a baj, es ezen mar sem vitaminokkal sem gyogyikkal nem lehet segiteni, igy nincs is mire varni. Ezert a lombik. Na meg azert is mert nem vagyok mar egy mai csirke. Ma lettem 35!!! eves!

Zel! :D

Orülök, hogy a munkahelyeden rendezödnek a dolgok!

Jo ejszakat mindenkinek!

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc a Jóisten éltessen sokáig egészségben egy falka gyermek társaságában! Mindjárt jössz haza, nem is lehet szülinap alklamából szebb ajándékot kívánni, mint egészséges babákat!

kicsiboris, mi Ráckevén lakunk az sem egy túl izgi hely, de én Budára járok dolgozni, és ezt nem nagyon csipázom. Olyan klassz lenne bicajjal vagy gyalog járni munkába. Na jó persze ezek nem olyan életbevágó dolgok. :)

odry, látod nem is volt olyan vészesen nagy a vihar, remélem jól viselted.

zel, hát akkor egyszerre megyünk UH-ra, én is gondoltam 10 körül lelépek a munkahelyről egy kukucskálásra. Aztán jön a böködés, reménykedés és remélem a végén ott van Balambér és Ubul.

Szép napot lányok!
bbilona

Jucmus, nagyon boldog szülinapot, ebben az évben minden sikerüljön úgy ahogy azt te szeretnéd!!!
milyen gyönyörű helyen laksz, irigyellek :lol: egyszer majd mglátogatlek ha erra járok, mégn az is lehet, hogy a nyáron oda megyünk tengerparti nyaralásra, évek óta tervezzük :P és akkor jól meglátogatunk téged :shock:

odry, én is félek a nagy széltől, föl is ébredtem 5 körül.....te? hogy bírtad?
jól vagy? írj egy kicsit magadról:o)))

ilona, te annyira kedves vagy! mint mindig...ez a jucmucos szülinapi köszöntő...nem semmi! és azért neked is kívánhatok ilyen jó évet ám!!

zel, de kár, hogy megint nem tudunk összejönni, dógzom éppen.....!!!!!!!!! :evil:
kicsiboris

Bocsi Jucmuc, már én is mellégépelek...
csajok, vettem egy olyan vagány tangát, remélem tetszeni fog a páromnak:o)) tiszta retrós fílingje van:o))))ma felavatom :twisted:

zel, haza értél? mi volt UH-n?

többiek?
kicsiboris

Draga Boriskam es Ilonkam! :D :D :D

Nagyon-nagyon szepen köszönöm kedves szavaitokat, nagyon jol esik!!!
Termeszetesen barmikor erre jartok nagyon szivesen latlak benneteket!

Puszi!
Kép

Kép
Kép
jucmuc

okkés juci! szavadonfoglak ám :lol:

babszikám? zel? coci? sapé? moni, gyöngyike, tamara ?????
kicsiboris

Sziasztok!

Megjöttem. Aláírtuk a megállapodást. Per nélkül sikerült egy jó egyezséget kötnünk. Van még majdnem félévig munkaviszonyom, az átlagbéremet megkaptam erre az időszakra. Munka alól felmentettek. Itthon leszek most már jó sokáig....

Jucmuc! Boldog szülinapot!

Odry! Írok privit, elég durva a sztorim...

Kicsiboris! 26-án megyek Uh-ra!!!!! Csak elfelejtettem odaírni, hogy melyik pénteken.. :oops: Jövő pénteken. Akkor is dolgozol?

Bbilona! Te most voltál? Mit láttak? Minden OK? Én csak ma reggel kezdtem a Gonal-F-et böködni. Neked már csak a repi van vissza? Én is mindjárt ott tartok ám.

Vettem ma 3 nadrágot. Mind szűk, pont passzent, stb. Rermélem, nem sokáig tudom őket hordani. :lol: pedig nagyon dögösek. Csak jobb szeretnék már pocakos nacit keresni...

Még visszatérek.....
zel

zel, jaj de jó hogy jövő pénteken jösssz:o) hát én dolgozom sajna, de ha délben jó lesz neked, ebédelhetünk együtt :lol:
és akkor a melóhelyed az nagyon szuperul megoldódott...ahhoz képest...majd azért elmondod nekem ha talizunk? érdekelne mi is volt pontosan. akkor most bökdösődsz? csak bátorság, légy ügyike!!!

most megyek ...fölpróbálom a bugyikámat hihihi hú de idétlen vagyok...ma is...
kicsiboris

Köszönöm szepen! Orülök, hogy sikerült megegyeznetek. Gondolom azert magad alatt vagy egy kicsit. Fel a fejjel!

Biztos nagyon csini az a bugyi! :wink:

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc!

Már december óta húzódott az ügy, sőt már kb fél éve tudtam, hogy készül ellenem valami. Akkor nagyon szar volt, de mivel valahol számítottam rá, megnyugodtam a felmondással a kezemben. Képzeld el, ha minden nap úgy mész dolgozni, hogy szereted amit csinálsz, de félned kell mi történhet. Mostanra beletörődtem. Tulajdonképpen megkönnyebbültem Az ügy lezárva.

Kicsibé! Megdumáljuk. Jó lenne. Meg el is mesélem. Milyen bugyika az TE! Kis hamis! Apa még nem fáradt el?! Habár egy bugyika csodákra is képes! Légy nyugodtan idétlen! Az nekünk kiváltság!

Pussz...
zel

Zel!

Teljesen ertem. Akkor viszont tenyleg jobb igy mert SEMMILYEN munka nem er annyit, hogy az ember ramenjen! Le vannak sz....va! Te meg szepen lassan egyre stresszmentesebben fogsz elni es ugy a baba is könyebben jön majd. Munkank meg lehet sokfele de egeszsegünk es persze gyerekeink...

Jo ejt lanyok!

Kép
Kép
jucmuc

sziasztok!ma reggel eredménye:pozitív teszt!!!!!!!
lola29

Lola!

Gratulálok! Nagyon örülök! Megmutatod? Olyan jó poz tesztet nézni!

Pussz!

Csak úgy spontán sikerült? De jó neked!
zel

Zel!

köszi,számomra is hihetetlen.nem tudjuk feltenni,nem tud a gépünk olyan felbontást,én is egész nap azt nézegetem!
a tavalyi 2 sikertelen inszem és 3 beültetés-lombik után spontán!
nem fogom fel!
lola29

Sziasztok!

Lola!
Gratulálok!Vigyázz magadra!Örülök, hogy sikerült!
VÉgre beindult a babásodás ezen az oldalon!HÚ, de jó! :lol:

Kicsiboris!
Köszönöm jól vagyunk!Eddig még nem akart megjönni, pedig már jó pár napja fájdogál a hasam. Alig várom már, hogy elkezdjük az inszemeket.Remélem a jövő héten menni tudok vérvételre.Így most jelenelg várakozó állásponton vagyok!

Jucmuc!
Így utólag is minden jót kívánok neked születésnapod alkalmából!

Szép hétvégét mindenkinek!
sapé

Sape! :D

Nagyon szepen köszönöm! :D

Lola! :D

Valaszoltam a masikban. Latom Te is irogatsz több topicba is!

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

LOLA!
Nagyon örülök Nektek! Vigyázz magatokra és nyugalom minden rendben lesz! Kép Nem tudom olvastad-e, de nállunk is spontán jött, pedig mit és mennyit megtettünk érte....
Nagyon örülök!!!! Puszi!

Jucmuc! Kép
Boldog születésnapot!

Zel!
Nem kaptam privit... :(

Csajok!
Kép

Kép

Odry
odry

Lola!
Nagyon örülök neked, tisztára borsódzik a hátam ettől a pozitív teszttől!!!! Nagyon vigyázz magadra, pihenj sokat!!!! Mennyi idősnek kell most lenned???

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1169312838.83.jpg[/img] jóllaktunk :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1169313083.66.jpg[/img] mérlegen a valóság...:)
[/img] Kép
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1169313134.01.jpg[/img] [/img]

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes! Gyönyörű! Csak ismétlem magam....

Odry! Nekem a kimenőben van, elküldtem mégegyszer. Max. 2-szer kapod meg! Remélem, most már átmegy. Ha gondolod, pü-ben küldj egy e-mail címet, és elküldhetem oda is.

További jó hétvégét! Megyek vacsit főzni! Gombapaprikást! Ha nagyon sokáig nem jelentkezem, küldjetek dokit! Addig is búcsúzom lányok! Jó veletek! Szeretlek Titeket!

Kicsibé! ma én idétlenkedek!
zel

Nagyon szepen köszönöm!!! Bocsi, de lenyultam a zebradat nagyon tetszik! :wink:

Magnes! :D

Nagyon-nagyon szep baba Anna!

Fini a gombapaprikas, csak modjaval am! :lol: :lol:

Kép
Kép
jucmuc

sziasztok!kedves lányok!
köszönöm a gratulációkat!
Odry én is gratulálok neked!
Mágnes!tündér ez a kisbaba!
lola29

mágnes!még csak a héten kellett volna megjönnie!
tehát szerintem 4. hét.
a melleim leszakadnak.
lola29

Lola:
Mikor mész orvoshoz? Gondolom a 6. hetet megvárod. Akkor a legérdemesebb, akkortájt már szívhangot is tudnak nézni. Most még csak szikhólyagot látnak valószínű.
A mellek.... Lesz ez még rosszabb is, amikor szoptatsz. :lol:
Tényleg nagyon örülök neked, és értesíts minket a fejleményekről!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Lola!
Én is mikor teszteltem, hívtam a dokit, aki másnapra be is rendelt uh.ra és kicsit el vette a kedvemet, mert akkor csak annyi látszott, hogy vastagodika méhnyálka... Köv. héten vissza és csak a petezsákot látta, majd mondta, hogy akkor a köv, héten is menjek, hogy életképes.... Gondolhatod, milyen rossz volt. De aztán már láttuk a picikét és a szíve is kalapált....

Nekem akkor azt mondta a doki, hogy 4 hetesek vagyunk. Gyakorlatilag így is volt. Tényleg ezt mindenkinél másképp számolják!? :shock:

Mágnes!
Nagyon szép a lányotok!!! Olyan jó, hogy ekkora haja van.

Jucmuc!
Nem baj :wink: hozzon szerencsét :!:

Én/ Mi jól vagyunk.. Jövöhéten megyek uh.-ra és akkor mondja meg a doki, hogy mikor kell menni nyakredő vizsgálatra. Már nagyon szertenék Kismama könyvet :P

Odry
odry

lola, nagyon sok boldogságot kívánok neked :D
egyél sok-sok zöldséget-gyümit meg vitaminokat :lol:
és legyél nagyon vidám kismama, büszkék vagyunk rád és mindenkire itta mi kis topikunkban aki iylen ügyesen babásodik :!: :shock: puszi!

odry, meghiszem azt, én is szeretnék könyvecskét.... AKAROKAKAROAKAROK :roll: :lol: :lol:

mágne stüdi-bündi ez a babácska!

sapé még egy kicsi türelem és lesz eredmény:-)

na csók lányok!
szép álmokat!
kicsiboris

lányok! segítetek kicsit :?:
ma voltam 22.napi vérvételen, meg tudnátok mondani, hogy ha volt peteérésem/tüszőrepedésem akkor milyen progeszteron értéknek kell lennie? (holnap megyek a leletért) meg ha valaki tud segíteni, hogy a prolaktin mikor normális értékű :?: meg a többi hormon mit is jelent amit néznek...

köszi!!!
kicsiboris

lola gratula, jaj de nagyon jó. A főnököm is megmondta amikor erről a mi dolgunkról beszélgettem vele, hogy csodák pedig vannak. Csúcsszuper helyzet, örülök!

zel, na hát itt akkor megvan az i végén a pont, nyugodtan pihengethetsz az inszem után és csinálhatsz amihez csak kedved van. Hát jól félreértettelek a péntekkel. Nem is értem, te csak úgy elkezded magad böködni a valahnyadik napon? A BMC-ben a vérzés 2,3 v. 4. napján be kell menni uh-ra, és ott mondják meg mikor indulhat a szuri, nekem Puregon-t kell szúrni péntek óta (igencsak egyszerre lesz nekünk most minden). Bár tudtam mire számítsak mégis sokkolt a hormon ára, de mindegy ebből úgyis babák lesznek, nem lehet másképp.
Te nem vagy szédülős, hányingeres tőle?

kicsiboris, hogyan vált be az új szerzemény? Örült neki apa?

sapé, mielőbbi Mikulásosodást, hogy ne kelljen annyit várni. Jelentkezz ha van valami!

jucmuc, mindjárt február gondolom hogy várod már :wink:

Szép napot lányok!
bbilona

Jo reggelt lanyok!

Nekem 9.97 ng/ml volt a progim, arra azt mondta a doki, hogy teljesen normalis. A prolaktinrol csak annyit tudok, hogy nagyon szeles skalan mozog sajnos. Viszont van egy nöi hormonszint tablazatom, megprobalom elküldeni Neked!

Szep napot mindenkinek!

Kép
Kép
jucmuc

Ilona! :D

Huuu nagyon-nagyon varom mar! Itt nezegetem a naptarat, hogy mar csak ket teljes het aztan mehet a keszülödes. Jo nagy pakkom lesz mert megiscsak egy honapra megyek haza.

Szombaton vettem haloinget is, ha kell majd a leszivasnal. Vettem egy uj szabadidöruhat, stb. szoval keszülödöm. Es persze eszem a vitaminokat ezerrel!

Kép
Kép
jucmuc

Boriska!

Elment a tablazat!

Kép
Kép
jucmuc

nagyon köszi jucmuc, de hova is küldted a táblázatot?
a freemailemre? vagy privibe?

és akkor nagyon készülsz:o))) meglásd össze fog jönni a babuci :P
nagyon szorítok!!!
kicsiboris

Bbilona!

Én mindig a mensi 3. napján kezdem böködni magam Gonal-F-fel, ugyanekkor elkezdem szedni a Closty-t 2x1-et, majd a 10-12 napon megyek csak UH-ra, hogy mekkorák a tüszők és kb 12-13 napon kell majd méretektől függően a repiszurit böknöm, ez Ovitrelle. Minden ciklusban csak egyszer szoktam UH-ra menni.
Én is múlt péntek óta bökök! Ez tök jó! Egyszerre leszünk terhesek! Akkor hogyan jössz fürdetni?! Sebaj, majd megoldjuk telefonon! :lol:
A dokim tök rendi volt, mert a hónap elején voltam nála, és fel is írta a gyógyszereket meg a szurikat, és mondta, hogy váltsam ki 15-e előtt, mert drágább lesz.

na puszika mindenkinek! Elmegyek bevásárolni, mert holnap jönnek a barátnőmék Bpestről és alig várom már! Azt mondta, addig maradnak amíg ki nem dobjuk őket. Hát jó lesz együtt megöregedni!
zel

Nagyon szivesen! Latom mar megtalaltad! :wink:

Mennek a drukkok!!! Jo szorakozast holnapra! :D

Kép
Kép
jucmuc

juci, igen már bele is olvastam :shock:
holnap kíváncsi leszek az eredményre, mert szedek bromót, és remélem levitte a prolaktint..

zelem akkor jó napjaid lesznek, élvezd ki minden percét, mert asszem ha babásak leszünk semmire sem lesz időnk :lol: ...egy ideig...
kicsiboris

zel látom nagyon jó kedved van, ez ragadós csak így tovább. Azt a fürdetés dolgot megoldjuk valahogy, ha más nem marad majd elmegyünk babástól egymáshoz dicsekedni kinek is szebb, okosabb a gyermeke (gyermekei). Mi már nagyon várjuk, ezt azért írom mert persze itt mindenki nagyon várja, de az én férjecskémen eddig alig lehetett érezni, kemény volt mint a kőszikla, nem beszélt róla. Most állandóan a 2 éves keresztfiát pátyolgatja és sokat beszél a mi dolgainkról, olyan rossz néha hogy nem tudok neki gyereket szülni. Bocsi depis lett a vége, pedig jó kedvem van.

Örülök én lolának, odrynak, mágneske sünijének nagyon, na meg a kicsiboris új tangájának is.

jucmuc, szorítunk, az idő pedig repül főleg ha készülődéssel telik lefoglalod magad.

Sziasztok!
bbilona

húúú ilona, pedig ha tudnád, hogy milyen rövid pályafutása volt az én gyönyörű tangámnak :oops: :oops: :oops: gyorsan a szoba sarkába repült hihihihihihiihiihihihihi na jó nem leszek gyagya..
te meg legyél jókedvűűűű, most úgyis mi jövünk...a babásodásban :shock: hát igen, .....az én párom is változott, mostmár szinte minden érdkli a témában...
és én is nagyon elszontyolodok, hogy nem sikerül trónörököst kihordanom neki, DE ez nem tarthat soká, igaz???!!!
kicsiboris

és hogy tudjátok böködni magatokat???? én nem tudnám...
kicsiboris

kicsiboris, akkor elérted vele a hatást ez a lényeg.
Igaz nem tarthat soká, nekünk is lesz jusztis, egészséges és a Világon a legszebb gyerekünk.
Te is tudnál böködni, ez egy rövid (kb. 1cm) tű egy toll végén egyáltalán nem fáj, nem az a klasszikus injekciós tű, azzal én sem boldogulnék, azt hiszem.
De igazából ne is agyalj ezen neked nem kell szuri, hiszen 1-2 hónap és célba érnek apa sejtjei :wink: Mindenesetre ti mindent megtesztek érte, szorítok hogy így legyen.
bbilona

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?