Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Látom, hogy holnap sokan mentek, mindenkinek nagyon drukkolok. Én majd január végén megyek legközelebb, de kivételesen én is várom a mensit :)

És várom én is az eredményeket, holnap benézek!! :) :)

Kitartás mindenkinek, küldöm én is a pozitív energiát!

Nelli
nellike

Vicuska
Igaz én nem használtam ilyet,de szerintem ez nem jó!Nincs a mellékhatások között a vérzés?A stimuddal szerintem nem lesz baj!

Gica
Holnap kiderül,hogy gyerekek vannak a szíved alatt és nagyon fogtok neki örülni!Kár,hogy nem leszek ott az eredmény hírdetésen szeretném látni a boldog arcodat!Ha még is az ellenkezője lenne,nem szabad nagyon elkeseredni!Akkor majd sikerülni fog a következő!!!!Szorítok nagyon!!!

naposoldal
Ma te tüntél el?Remélem jól telt a napod!
gabicsibe

Süni!
Örülök, hogy végre elkezdődött nálatok is! Csak ügyesen! Meglátod minden rendben lesz.

Vicuska!
Én sem tudom, mitől vérezgetsz. :( Nálam nem volt ilyen mellékhatás... De holnap majd meg tudod kérdezni, hiszen jössz ugye a BMC-be?

Gabi!
Hú, nagyon izgulok, nem is igen vagyok most beszámítható. Próbálok persze felkészülni arra is, ha rossz híreket kapok, de ez esetben biztosan eltörik a mécses. Jaj, mégse gondoljunk rá... Na majd holnap beszámolok, mi az eredmény...

Naposoldal!
??? Még mindig nem értél haza?

Lányok, akik holnap jöttök a BMC-be. Rajtam a fekete-fehér apró kockás kabátom lesz (térd felettig ér) egy barna nadrág és nem tudom mihez lesz kedvem - lehet egy narancsszínű kardigánhoz...
Egyébként nagyon magas vagyok és igen vékony. 8-ra megyünk vérvétellel kezdünk, aztán lehet, hogy elmászkálunk egy kicsit és 11 körülre visszamegyünk az eredményhirdetésre. Remélem tudunk majd néhányan találkozni.

Gica
gica1

Sziasztok!

Akkor holnap találkozunk, akivel persze sikerül:)
Mindenkinek szívből kívánom, hogy legyen úgy minden, ahogyan ő szeretné!!!!!!!!
Gica,
majd szorítok nagyon:) Most nem lapoztam vissza, te írtad, hogy mibe leszel?! Mondjuk, gondolom most nagyobb gondot van ennél. Izgulsz nagyon? Ilyenkor nem lehet egyet tesztelni? Vagy ez nemjó ötlet?!
A lényeg, biztosan sikerült,majd meglátod:) NAGYON SZORÍTOK!!!!!!!!!!!!!!!!!
Annak, aki jön holnap,én fekete csizmába leszek, és farmernadrágban, ami féllábszárig ér és hozzá egy felső...melyik is legyen....egy fehérben leszek!
Jó éjt mindenkinek. És az ablakokat csukjátok be, ha nyitva lennének,mert jön a nagy szél:(
baby.81

Szép estét mindenkinek!

Már csak azért kukkantottam be, hogy holnapra mindenkinek minden jót kívánjak!
Gica, neked külön is!
Nagyon szorítok értetek!

Jó éjt, mindenkinek!
naposoldal

Holnapra mindenkinek sok szerencsét kívánok!!
Gica!Már csak egy pár óra! :) Egy nagy kalappal!!!Amint hazaértél írj!!!!
Mindenkinek Kép
gabicsibe

Sziasztok Lányok!

Már elég késő van, de még gyorsan leírom, hogy nagyon szorítok Nektek. Sokan mentek holnap, remélem jó híreket hoztok! Sokat fogok holnap rátok gondolni, ha hazaértek irány a gép!
sharon

Gica és a többiek! Nagyon-nagyon szorítok és gondolok Rátok!!
süni76

Lányok!
Még senki nem ért haza??????
Gica????????
gabicsibe

Gabi, Naposoldal, Baby, Süni, Kriszti és a többiek mindannyian!

SIKERÜLT!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :) :) :)
277 a hcg-m. W.doki szerint az ikerterhesség sem zárható ki. :) Még szép, hiszen 3-an vannak... :wink:

Mindannyiótoknak nagyon köszönöm a sok drukkot, bíztatást, pozitív energiát és kívánom, hogy minél hamarabb Ti is átéljétek ezt a boldog érzést.

Annyira boldogok vagyunk. 2 hét múlva kell visszamenni uh-ra. Remélem addig is minden rendben lesz és szépen fejlődgetnek a babók.

Sajnálom, hogy nem tudtam találkozni senkivel, de vérvétel után rögtön elhúztuk a csíkot a kispapával egy kicsit mászkálni, mert úgysem bírtunk volna egyhelyben ülni.

Remélem akik ma voltak szintén jó eredményekkel tértetek haza!

Naposoldal! Gabi!
Gyerünk, csak pozitívan! Minden rendben lesz!! Nagyon küldöm a pozitív energiákat.

Puszi
Gica
gica1

Én haza értem, de gondolom,illetve tudom, hogy van, akit jobban vártok, hát én is:) Sajnos nem sikerült "szerintem" talizni senkivel, innen a netről, mert én, mondjuk ez jó dolog, hamar végeztem, csak egy Uh volt. Ott hál istennek minden rendben, elkezdtek növekedni a tüszők, hétfőn megyek megint, akkor már vérvétel is lesz:) Ha esetleg jön majd valaki!!! Ja, Naposoldal, te neked lesz a nagy napod, ugyebár? Drukkolunk:)
Gica, annyira szorítottam, hogy belilultam:) Persze ez csak vicc volt, de komolyan mi újság? Nagyon izgulok, remélem jó hírekkel jössz!!!!!!!!!!!!!!!
Jelentkezz, ha már fellélegeztél egy kicsit:)

Most olvasom, a jó híreket, hát ez...tök jó:) Nagyon örülök Nektek:) Ugye mondtam, hogy iker babakocsi fog kelleni:) Jaj, elhiszem milyen boldog lehetsz, hisz én is az vagyok, pedig ugye veled történt ez a csoda.
Vigyázz nagyon magatokra:)

Olvasod ezt a klassz hírt Naposoldal, mostmár te is csak pozitívan:) Neked is biztosan minden ok lesz:)

Jucicuki,
mi újság veled? Elkezdhetes a stimut?
baby.81

Gica!!!

Kép
Én annyira,de annyira örülök neki!!!
Még könnybe lábadt a szemem is és tapsikoltam örömömben!
nagyon vigyázz magatokra!Te,te kismami!!!!!!

Naposoldal
Most te jössz!Remélem te is ilyen hírekkel fogsz hazajönni hétfőn!!!

Istenem milyen szép lenne,ha mindármunknak sikerülne most!!!
gabicsibe

Gabicsibe,
én is nagyon örülök Gicának:) Nagy boldogság ez, főleg nekünk, úgy értem, akinek meg kell érte, értük "szenvedni"! De nagyon megéri!!Most én is nagyon optimista lettem, csak nehogy elbízzam magam. Na, a lényeg, hogy:
Neked is biztosan sikerült:) Szorítok tiszta szívből!!!!!!!!!!!!!
Szép napot!
baby.81

Baby
Téged is vártunk ám!neked küdöm a pete növesztöket! :lol:
gabicsibe

Gica!

Ez nagyon jóóó hír!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: GRATULÁLOK!

A többieknek is nagyon drukkolok!Ugyanilyen jó híreket kívánok!

Kép

Kép
taptau

köszönöm szépen, aranyos vagy:)
Remélem én is ilyen szépen fogok haladni és a végén ilyen jó híreket jelenthetek be:)
baby.81

Drága Gica!

Ez csodálatos!!!
Ezért érdemes volt végigizgulni ezt a két hetet, ugye!

Ja, ezt neked tartogattam:

"Várlak, mint csillámló holdfényt az éj,
várlak, mint pelyhes hóhullást a tél,
várlak, mint álmot a gyermek, ha fél,
várlak s a napokat számlálom.

Várlak, mert érzem, közel vagy már
várlak, bár előtted még hosszú út áll,
várlak, hisz tested a testemben él,
repesve várom, hogy megszülessél."

Látjátok, lányok!
Érdemes, úgyhogy mindenki fel a fejjel, és előre!
naposoldal

Gabi!
Sikerülni fog, higgy benne! Együtt fogunk sétálni az egyidős picúrokkal! Én nagyon-nagyon szeretném!

Baby!
Hát velem eddig tényleg egy csoda történt. Bízom benne, hogy Te is hamarosan követsz! Addig is most koncentráljuk arra, hogy fejlődjenek szépen petécskéid. Aztán jöhet majd a többi dolog miatti izgalom... :wink:

Taptau!
Köszi a gratulációt!

Naposoldal!
Ez csodálatos! Most tudod-e, hogy sírok, annyira szép ez a vers. Köszönöm. :) És nagyon-nagyon szorítok neked. Látod mi a cél? Fent már írtam Gabinak is: Közös babasétáltatás! Tessék szem előtt tartani! Pocakod hogy van? Mocorog?

Puszi
Puszi
Gica
gica1

Gica, ez csodálatos!!!!!! Tiszta szívemből gratulálok! Vigyázz nagyon magatokra! :D

Baby, én is megyek hétfőn!
süni76

Naposoldal,
ez nagyon megható vers!
El is mentettem, ha nem bánod:)
Nagyon szép, tisztára elérzékenyültem!
Hétfőn jó lenne összefutni!
baby.81

Gica! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Gratulálok! Minden rendben lesz. Pihizz sokat!

Kép
Kép
share

Süni,
akkor talizunk? Nekem vérvétel is lesz, neked? Majd legkésőbb vasárnap megírjuk, hogy ismerjük meg egymást,ok?!
Jó hétvégét mindenkinek:)
Gica, neked most nagyon klassz hétvégéd lesz:)
baby.81

Gica!

Gratulálok!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Nagyon örülök! Hurrá!

Baby81!

Örülök, hogy minden renben!
sharon

Sziasztok Lányok! :D

Gica! :lol: GRATULÁLOK!!!!Ügyes voltál, jó pihebést!! :lol:

Puszi mindenkinek, és kitartás!!! :lol:

Üdv Brigi :wink:

Kép
brigii

Sziasztok!

Gica1, GRATULÁLOK!!! :D :D :D
Minden rendben lesz, vigyázz magatokra!

Micsoda jó hír! Egyből felvidultam, pedig elég rossz napom volt ma:)

Hétfőre Naposoldalnak is legalább ilyen eredményt kívánok, Babynek pedig szépen érő petikéket!

Puszi mindenkinek , Nellike:)
nellike

Gica!!!
Gratulálok!!!!!
Sok sok babaragacsot küldök++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

GRATULÁLOK MINDENKINEK A MAI NAPI JÓHÍRHEZ!!!

Kép
Vendég

Sziasztok!

Hát nekem sajnos nincsenek ilyen jó híreim, mint Gicának, akinek millió puszi és gratuláció!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Magas még a hormonszintem, megnyertem a napi két Deca-t és ha hétvégén megjön, hétfőn mehetek újra, ha nem a második napon.

Zeke dokinál voltam, mert Szűcs ma sem volt, de aranyos volt.

Szép estét, kellemes hétvégét!

Judit
jucicuki

Juci!
Épp most gondoltam Rád!!!Hogy vajon mi lehet veled!!! Sajnálom, hogy az a fránya hormonod nem memnt le...De hétfőn talán!!!! :wink:

Sviszter!
Jó ötlet, de ahhoz nem értek!!! :lol: :lol: :lol: Mármint oda feltenni...De ha valaki tudja, és segít, átküldöm neki!!! :lol:
Vendég

Gica

GARATULALOK

Vigyazz magatokra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jo hetveget mindenkinek![/url]
sviszter

Szia Jucicuki!

Ne keseredj el, két-három nap csúszás már belefér nem?! Mondjuk, tudom, én sem örültem neki, hogy nem kezdhettem, amikor számítottam rá. Nekem is így volt emlékezz vissza, csütörtökön voltam és utánna hétfőn kellett megint mennem és akkor kezdhettem is. És nekem is 2 Decapeptyl volt, amíg nem ment le a hormon:) Minden ok lesz hétfőre:) Biztos megjön a két napban, vagy ma este.
Vagy már meg is jött? Szorítok:)
Jó éjt!

Estrella,
szia, mi újság, hogy vagy? Remélem jól alakul minden!

Nellike, Sharon,
köszönöm.
baby.81

Na, itt egy friss táblácska...Remélem mindenkinek minden adat jó! Ha nem, nyugodtan szóljatok!

Baby!
Neked egy lakóhely hiányzik! :wink:
A Timy dokija direkt nincs beírva...Még nem döntött! :wink:

Az uh-kat, vérvételeket be lehet írni abba a rovatba, mikor a lányok mennek vérvételre! Csak eddig nem is figyeltem...A következőben, viszont adok nekik szint, és el lehet különíteni az "eredményhírdetéstől".

Kép
Kép

Én most 2 napíg tunyultam,azért nem jöttem...Jó volt pihizni kicsit! Meg aztán párom is beteg, (náthás, és nyűgös)és kellett "törődni" vele! Ffi betegnél nincs rosszabb! :roll: :lol: :lol:
Vendég

Juci, sajnálom, hogy az a fránya mensi nem akar jönni :( Ügyeskedj a Deca-val, aztán remélem hétfőn veled is tudunk találkozni.

Baby, hétfőn uh lesz, és majd akkor dönti el a doki, hogy legyen-e vérvétel is.

Ma elmentem egy ismerőshöz, hogy segítsen a Merional és a Puregon beadásában. Holnaptól már egyedül csinálom :) A Puregon rém egyszerű, de a Merional... Na, de biztosan belejövök. Nem is a szuri a nehéz, hanem ez a le-, felszívás, légtelenítés...

Párom kiváltotta a Sumamed tablettáját és a Gynazol krémet. Elég rémisztőnek tűnik, de a cél érdekében...
süni76

Baby:

Köszi jól vagyok, dolgozgatok...mostanában tudod nem megyek, majd csak a februári ciklusban (remélhetőleg).
Neked drukkolok, ügyi legyél!

Azt néztem, hogy februárban sokan megyünk a BMC-be, remélem sok-sok BMC-topik-lakóval találkozom személyesen is. :)
Mindenkinek jó hétvégét!
Estrella
Kép
Vendég

Estrella!
Édes ez a cica!!!!! :lol: :lol: Olyan jókedvre derített!!!!

MIndenkinek nagyon szép hétvégét kívánok!!! Én holnap dolgozom, és ha nem lesz nagy betegforgalom, jövök.... :roll: :wink: :lol:
Vendég

gica1!
Én ugyan nem írtam le előzőleg, hogy mennyire szorítok neked, félek elkiabálni mindent :(, inkább csak csendben izgultam érted/értetek:)
De szívből örülök, hogy sikerült! Reményt, és erőt ad a Te babó(i)d itt mindenkinek, akik még várakoznak, hogy átélhessék azt az élményt amit most Te:)
Szóval NAGY-NAGY GRATULA! Vigyázz magatokra!

kriszti78! Sikerült dönteni:) Dr. Koncz a választottunk:)

Mindenkinek sok kitartást, Én hiszek a tavaszban, az pedig mindjárt itt van! ;)

Jó éjt lányok!
timy28

Jó reggelt lányok!

Megszakítottam a főzőcskémet, hogy beköszönjek:)
És persze, lenne egy kérdésem is ,a olyanhoz, aki már túl van a stimuláción.
Ma lesz, hogy adjuk a Puregont+Merionalt 6. napja és ma éreztem másodjára, hogy fáj a hasam, olyan szúrkálós,mint normális ciklusom közepén, ez normális ugye? Tehát dolgozik a petefészek, érnek a petikék?! De van egy kis hányingerem is, az is ok? Meg étvágyam sincs nagyon.
Várom a hétfőt, hogy megnézzen a doki, de addig még kéta dagot benyomunk, tuti nem lesz ez sok? Kicsit aggódom, a túlstimu miatt:(
Köszönöm előre is a választ!
Gica,
jól vagytok, remélem:) Pihenj, és vigyázz magatokra most csak ez a dolgod:)
Kriszti,
a lakhely: Szolnok
Köszike
baby.81

Helló mindenkinek!
Most van időm benézni, gyorsan kaptam is az alkalmon, mert ki tudja, mikor tudok jönni a nap folyamán....

Timy!Baby!
A következőben benn lesz az új adat!

Timy!
Úgy legyen, a tavasz hozza meg mindenkinek a várva várt jó híreket!!!! :wink: :lol:
Vendég

Szép napot mindenkinek!

Baby,
szerintem minden ok, ne aggódj. Növegetnek szépen a petikék, attól érezhetsz szúrkálást.
Én is hajlamos vagyok az ilyen -olyan gondolatokra, aztán mindig azzal nyugtatom le magam, hogy szépen végiggondolom: ez azért van így mert most " kissé" beavatkozunk a természetes folyamatokba, tehát érezhetek mindenfélét.
Szerintem, amíg ezeket a tüneteket viszonylag enyhén érzi az ember, tehát nem elviselhetetlen, vagy nem akadályoz a mindennapokban, addig nem lehet baj.
Persze igazán megnyugodni én is akkor szoktam, mikor az orvostól hallom, hogy minden úgy alakul, ahogy kell :)
Szóval nyugi, mindjárt hétfő, és megnyugodhatsz.
Addig pedig szépen csinálj mindent az előírás szerint.
Mennyi puregont és merionált kapsz egyébként?

Gabi,
mi újság, hogy bírod a hátralévő napokat?
Gondolom, a hétvége jobban telik, a párod biztos veled van ilyenkor :D

Gica-kismami,
mizujs?
Hogy telt az első- hivatalosan is megállapított- kismamis éjszakád?
Tudtál aludni?
Fölfogtad már?
Gondolom alig várod már az ultrahangot!
Hogy nekünk mindig várni kell valamire... :roll:
naposoldal

Gica,

nagyon gratulálok!
Ez aztán a jó hír... hát igen, ennyi hcg-vel tuti nem egyedül laknak odabent :lol: :wink:
Vigyázz magatokra!

Puszi mindenkinek! :D

Kép

Kép
zsókuci

Naposoldal,
köszönöm szépen, hogy írtál, meg is nyugodtam egy kicsikét:) Már annyira nem is fáj, csak de. eléggé fájt:(
Hétfőn és kedden a Puregonból 125, Merionálból 1, utánna, vagyis most is Puregonból 100, Merionálból felet kapok. Ez átlagos adag, vagy alatta van?
Te egyébként hogy vagy? Nagyon izgatott vagy, ugye?
Most meg a fejem fáj, de biztosanettől a szomorkás, esős időtől, ott is esik?
Tovább szép hétvégét és szorítok egyfolytában:)
Gica,
nem tán még pihiztek, be sem kukkantasz hozzánk? Persze ez nem számonkérés, csak érdeklődök felőled.
Kriszti,
köszike, hogy beírod, meg láttam, hogy beírtad a 22-ét, tök jó, remélem szerencsét hoz ez a táblicsku:)
Gabicsibe,
téged is kérdezlek hogy vagy? Hogyan telik a napod?
Szép hétvégét mindenkinek:)
baby.81

Baby!
ez a legkevesdebb, hogy beírom!!!
Kívánom, hogy hozza meg a várt eredményt!!!!
Nálunk nem esik még az eső, de nagyon lógatja a lábát....Remélem nem is fog esni, mert akkor szét fog menni a fejem a fájdalomtól....
És akkor nagyon durcás vagyok, ami nem lenne jó..legalábbis este 7-íg nem(addig tart a munkaidőm) :lol:
Vendég

Mindenkinek szép Kép -ot!

Jucicuki
Nem elkeseredni!!!Te is már a cél felé tartasz!Ülj bele egy kád illatos,forró fürdőbe és relaxálj hátha az meghozza(ha még nem jöttmeg).

Baby
Nekem is szokott szúrkálni ilyenkor,pedig én nem kapok ilyen lóadagokat :)Valamilyen szinten ez normálisnak tekinthető úgy hogy ne aggódj!!ha elolvasod a használati utasítást lehet,hogy benne is van a hányinger.Úgy emlékszem mintha itt is panaszkodott volna valaki.

Süni
Megy már a kotyvasztás? :D ugye nem is olyan nehéz,bele jössz!

Gica
Az ujdonsült kismamink hogy van?Amikor reggel felébredtél mennyi ideig tartott rájönnöd,hogy nem álmodtad?

Naposoldal
Igy kettesben tényleg gyorsabban telik az idő,gondolom neked most lassabban.nem baj már csak másfél nap és te is megtudod,hogy kismama vagy!
kezdek én is reménykedni,mert 28-29 napra szokott megjönni és az első inszemnél sem késett.
gabicsibe

Hali!
Jobban vagyok, szúrkálgat még, de legalább ez azt jelenti, hogy érnek szépen:)
Sütöttem egy kis rétest, ki szeretne kapni belőle? Na, szerintetek milyen, ...hát túrós, de ez csak véletlen:) Küldenék én szívesen mindenkinek, ha lehetséges lenne:)
Megyek egy kicsit ledőlök, majd még du. jövök!
Jucicuki,
megjött már? Az tényleg jó ötlet, a kád meleg víz.
Gabicsibe,
neked is sikerült, meg Naposoldalnak is, ez ilyen jó hét lesz:)
Te, akkor tudod meg, hogy kismami vagy, amikor nekem lesz a leszívás, remélem mindkettőt:)
Gica kismami,
mi újság? Mi jót csinálsz?
baby.81

Sziasztok!!!!
Hogy vagytok?
Gica?
Gabicsibe, Naposoldal - Gondolom nagyon izgultok! Mi is nagyon szorítunk értetek!!!

Kotyvasztás majd estefelé lesz. Szerintem menni fog. Tegnap nagyon alaposan megmutatta az ismerősöm. Egy dolog kérdéses: A Puregon egyértelmű: 75 ne-t kell adnom naponta, de a Merionalból 1/2-et. A maradékot gondolom nem lehet félretenni. Remélem elég lesz az a 10-es csomag! Kiváncsi vagyok hétfőn emelik-e az adagomat, vagy marad ennyi. Furcsa, nem korai még az uh? Hiszen csak csütörtök óta szúrom ezt a kettőt. Na meg reggelente a Decapeptyl-t.

Még egy kérdés, lányok: 9. napon járok és még barnázom. Normális ez? Bár lehet, nem kellene csodálkoznom, mégiscsak mennyiségek ezek a hormonok, amiket adunk magunknak.

Ki jön még hétfőn???

Mindenkinek kellemes hétvégét, jó pihit! Majd este beszámolok, hogy ment a "kotyvasztás" :D
süni76

Baby,
nem igazán tudom, mi számít átlagosnak, kaptam már én is hasonló mennyiséget mint te.
Aztán legutóbb már 200 puregont és 1 merionált kaptam végig.
Tudod, nálam idáig nem sikerült túl sok tüszőt érlelni, ezért kapatam legutóbb már ennyit.
Ezzel az adaggal már valóban több tüszőm érett, de a végeredmény mégis kettő lett. Úgylátszik ennyire vagyok kalibrálva :? :?
Remélem, nemsokára jobban leszel, a pihenés biztos jót tesz, alukálj csak.

Gabi,
nagyon örülök, hogy reménykedőbb vagy!
Én mind a hat inszemes eredményhirdetésre úgy mentem, hogy már megjött addigra, úgyhogy ez nagyon- nagyon jó jel!
Szorítok!

Juci,
gondolj arra, hogy mennyit vártál már, hogy akár idáig is eljuss, és akkor ez az egy-két nap már igazán nem sok.
No meg, ha egyszer megkell jönnie az induláshoz, az nyilván azért van, hogy a legoptimálisabb feltételekkel induljunk neki a tüszőérlelésnek.
Úgyhogy fel a fejjel, ezután már biztos minden gördülékenyen fog menni :wink: :wink:

Kriszti,
kitartás a munkához, remélem elkerül a fejfájás.
Nekem inkább szeles időben szokott, de most, hogy ezt írom jut eszembe, hogy a mostani nagy viharok idején nem is fájt.
Úgylátszik, az sem mindegy, hogy hideg, vagy melegfront kíséri.
naposoldal

Süni, köszi a szurkolást!

A maradék merionált tényleg nem lehet már felhasználni.
És nem korai az ultrahang, hiszen így tudják nyomon követni, hogy hogyan reagálsz a szurikra, mennyire érnek a tüszök, és hányan vannak.
Szükség szerint így tudnak növelni, vagy csökkenteni az adagon.
Szerintem a hétfőin kívül még tuti mész szerdán, és pénteken is.
Szerintem az csak jó, ha gyakran nézegetnek, úgy jobban tudnak irányítani :D
naposoldal

Sikerült a kotyvasztás :D Simán ment minden, leszámítva, hogy jól elvágtam az ujjam, amikor elpattintottam az üvegcsét :) De majd holnap ügyesebb leszek.

Kellemes estét mindenkinek!
süni76

Süni,
ügyes vagy, azt leszámítva, hogy megsérültél:)
Én nem merném beadni magamnak. Nekem is kellett menni az 5. nap uh-ra, ott megnézték, hogy beindult-e? Vérvétel csak majd hétfőn lesz, aztán gondolom szerdán is és pénteken leszívás:)Remélem:)
Egyébként jól vagy?
Gica,
hogy vagy? Hol vagy?
És a többiek?
baby.81

Köszi :) Egyébként minden oké.
Te hogy viseled? Nincsenek mellékhatásaid?
Kiváncsi vagyok, hogy reagálok a szurikra. Majd hétfőn okosabbak leszünk.

Többiek biztos pihiznek.
süni76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?