Hali!
Évi
Szegény Viola
Adri is szeretne sampont meg tusfürdőt inni állandóan, mindig el kell előle pakolni, de ő főleg a testápolóját (gyógyszertári) szereti nyalogatni, már pici kora óta. Mindig könyörög, hogy csak egy picit adjak az ujjára nyalogatni.
Adri is cumisüvegből issza reggel este és sajnos éjszaka is egyszer a tejet (a kakaót nem szereti, a tápiról leszoktunk). Joghurt italt sem iszik meg. Napközben pohár, itatópohár, szívószál, csőrös üveg, mindegy. A cumit sajnos nem fogadta el az elején sem, pár naposan, hónaposan is öklendezett tőle (7 félét is kipróbáltam), pedig könnyebb lett volna leszoktatni, a foga sem lenne ilyen ferde, ő az ujját szopja (bőrkeményedés is van rajta), ráadásul rongyival, ami nem mindegy milyen, már tök szakadt, foltozott. Napközben is használja, majd rakok fel róla képet, szerintem így megy iskolába is.
Juc
Nem tudom mennyire érdekelné őket a Tropicarium, Adrit a múltkor nem nagyon hatotta meg az állatkert. Egyébként kedvünk az lenne.
A kullancsos oltást minden évben be kell adni vagy csak egyszer?
Nagyon kiváncsi vagyok a rucikra!!
Nyuszko
A szülésznőfogadás nagyon jó ötlet. Az én dokim nem ért be a szülésre, végig a szülésznőm csinált mindent, az ügyeletes csak a háttérből figyelt, vágni nem kellett azt ő csinálta volna, meg a végén beadta az oxitocin szurit, ennyi. A végére beesett a dokim is, megnézte repedtem e stb, de végig a szülésznő csinált mindent, doki nem is kellett.
Szerintem is új Lilypiet kell csinálnod.
Babus
Szerintem ez a rendmánia nem kóros, Adrinak is meg vannak a szertartásai, a babaszobán is azt írják, ez erre a korra jellemző. Adri is szedi a szöszöket stb.
Ő sem alszik idegen helyen, csak ha ultrafáradt max 1 órát. Szerintem sem gáz, ha Kristóf babázik, később is játszanak katonásdit, G.I.Joeval stb . Lehet venni szerszámos asztalt is konyha helyett, az nem érdekelné?
Adri sokat bilizik, őt úgy kell lekönyörögni róla. Nem jelzi, hogy kell pisilni vagy kakilni, mert elég sokat ültetem rá, felkelés, ebéd után, lefekvés előtt, a kaki már biliben köt ki. Közben mesét néz a tvben vagy olvas, játszik. Eleinte azért nem ült a bilire, mert kényelmetlen volt neki. Több bilit is kipróbáltunk van kacsás sipolós is, de az sem azért nem volt jó, mert kacsás, hanem mert kényelmetlen, keskeny a pereme. Egy nagyon egyszerű Graco bili vált be, az kényelmes, széles peremű. Azt mondják a szobatisztaság úgyis jön magától. Még nem érzik előre, mikor kell kakilni, főleg a pisit nem. Elég sokat hallottam, hogy egyszer csak 2+fél évesen szobatiszta lett a gyerek, közölte nem kell pelus és kész. Van még idő, majd nyáron.
Muki
Hát nem hatott a kamillásszörp sem. Max fél decit tudtam belediktálni. Két naponta kiszenved magából valamit, a glicerin kúpot nem használom, mert arra rá lehet szokni. Hétvégén kipróbálok valami gyógyszer cseppeket, nem jut szembe a neve. Bocsi, majd, ha lesz egy kis időm belemerülök ebbe e gyes-gyed-táppénz témába és leírom (szakmámba vág).
Eveka
Ne aggódj a súly miatt, Adri úgyanígy csak 10kg és alig 80-82cm. Anno az apját még törpevizsgálatra is küldték. Kis növésű és kész én is csak 160cm vagyok, az apja alig 50kg. A dokinéni azt mondta, jól néz ki, nem sovány, nincs ezzel semmi baj. Marci sem alszik már rácsoságyban?
Tamesz
Nálunk is a broncho kúrát javasolja a doki. Azt mondja, ugyanaz is van benne, mint az oltásban, csak ezt senki nem reklámozza, majd ovi előtt elkezdjük. Ez kapszula? Hogy kell beadni?
Jó nagyra nőtt ez a Marci gyerek
Nálatok mondanak már a törpök mondókákat? Én el vagyok ájulva, Adri énekli a Télapó itt van.., Csiga-biga, csip-csip csóka stb még a süsü dalát is tudja kis segítséggel, és utána mondja tapsolj meg
Színésznő.
Még valami, már egyedül esznek a gyerekek kanállal, villával? Adri nagyon bénázik.