Sziasztok!
Szirom!
Ismerős a hiszti amit leírtál. Kyra 4 éves és még mindig mindenért hisztizik,pedig tudja,hogy nem ér el vele semmit,sőt jól kiakadok és felzavarom a szobájába. Én is utálok kiabálni,szégyenlem is magam miatta,de mit lehet csinálni ha nem ért a szép szóból.
Marcell kicsi még,nála jobban elfogadom a dilizést. Már kezdi ő is a hisztit,pedig még csak 1 éves. Ha nagyon bolond veri a fejét a falba vagy a padlóba.
A víz spriccelést mi is próbáltuk Kyrával,de semmi hatása sem volt,sőt még jobban üvöltött,úgyhogy mi ezt inkább hanyagoljuk.
Motiot!
Régóta laktok Németországban? Mit dolgozik a férjed?
Kisfiad javul már?
Nálunk december óta mindig beteg valamelyik gyerek. Sajnos sokan viszik betegen a gyerekeket óviba,bölcsibe,nem tudjuk kivédeni a betegségeket. Mindkét gyerek szed immunerősítőt,vitaminokat és mégis hazahoznak minden nyavalyát.
Ildi!
Marcell is kétszer alszik még napközben,bár a bölcsiben már délelőtt nem fektetik le,de ha hazahozom le kell őt fektetnem 5 óra körül,mert már látszik rajta,hogy nagyon fáradt,nem bírná ki estig. Viszont ha itthon van velem egész nap,akkor én lefektetem még délelőtt, és ebéd után,akkor kibírja estig.
Éjszaka sajnos még mindig többször felébred
Napok óta 5-6-szor ébred meg,már nagyon kivagyok tőle. Főleg akkor fárasztó ez,ha reggel mennem kell dolgozni,délutánra már hulla vagyok.
Rita,Márti!
Remélem mindkettőtök vizsgája sikerült.
Gabi!
Jobbulást kívánok a férjednek! Nem lehet könnyű most Nektek.
Mira!
Nagyon csinosak voltatok mindketten az esküvőn!!!
Én sem látok Rajtad súlytöbbletet.
Képzeljétek szombaton nagyon rendesen kajáltam,vagyis alig ettem valamit,mert egész nap dolgoztam. Tegnap meg bepótoltam
Kyrával szülinapi zsúron voltunk,hát szépen csipegettem mindenből.
De ma ismét csak diétásat ettem,kopognak is a szemeim rendesen.
Puszi Nektek!
Bea